در اصل توسط safaklar پست شده است
View Post
مسابقه ماهانه سایت بورسی
Collapse
X
-
در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Postببخشید یه پیشنهاد دارم میشه لطفا ساعت شرکت در مسابقه رو چه واسه مسابقه ماهانه و چه هفتگی بیشترش کنین چون معمولا قبل از ساعت یازده کارا خیلی زیاده مخصوصا اگه اون شب مهمون هم بیادش که دیگه..
و از طرفی بچه ها همه تا روز جمعه شرکت نمیکنن تا اخبار و گزارشات بیان
قبلا مهلت شرکت در مسابقه تا ساعت 5 6 عصر بود بعد افزایش یافت و تا 21.30شد
با توجه به درخواست دوستان این مهلت تا ساعت 23 افزایش پیدا کرد
دیگه ساعت 23 حداکثر فرصتی است که میشه در نظر گرفت
شما حساب ناظرین مسابقه و دوستانی که سبدهارو در جدول قرارمیدن رو هم در نظر بگیرید که همین که تا ساعت 23 شده کار سخت شده تا چه برسه افزایش پیدا کنه.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/08/18, 00:05.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
با سلام و احترام و عرض ادب خدمت تمامی شرکت کنندگان عزيز و کليه اعضاء محترم و تمامی افرادی که از اين مسابقه بازديد می فرمايند
نتايج روز اول مسابقات ماهانه شهریور ماه (شنبه 1391.05.28 ) به شرح ذيل تقديم حضور می گردد :
دوستان محترم سبدهاشون رو کنترل بفرمایند و هرگونه ابهام یا ایرادی را در پیام خصوصی به اینجانب مطرح فرمایند
موفق و سلامت و در پناه حق باشیدThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط best پست شده است View Postاستاد من نمیتونم پیام خصوصی بدم میشه سبد من رو یکبار دیگه محاسبه فرمایید
با سلام و احترام و عرض ادب
اولا" من استاد نیستم برادر من و کوچیک همه اعضاء محترم سایت بورسی هستم.
ثانیا" سبد شما مجددا" کنترل شد و کاملا" دقیق و درست محاسبه شده است.
لازم به ذکر است که کلیه سهمها کنترل شده و محاسبات توسط نرم افزار اکسل و فرموله انجام می شود و احتمال اشتباه بسیار کم است. در هر صورت انسان جایز الخطاست ولی نه تنها سبد شما ، بلکه همه سبدها یکبار دیگر کنترل شد و مورد خاصی مشاهده نشد.
در پناه حق باشید.The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
با سلام و احترام و عرض ادب خدمت تمامی شرکت کنندگان عزيز و کليه اعضاء محترم و تمامی افرادی که از اين مسابقه بازديد می فرمايند
نتايج روز دوم مسابقات ماهانه شهریور ماه (سه شنبه 1391.05.31 ) به شرح ذيل تقديم حضور می گردد :
The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postچرا مسابقه شهریورماه از 28 مردادشروع میشه؟
زمان شروع و انتهای مسابقه ماهانه در ابتدا اعلام قوانین طبق معمول اعلام شده
سوالتان واضح نیست اگر منظورتان اینست که چرا از 28 شروع شده و نه 1 شهریور
علت اینه که مسابقه ماه جدید بعد از اتمام مسابقه ماه قبلی است ضمن اینکه زمان ارسال سبد ها از ساعت 12 چهارشنبه تا 23 روز جمعه است بنابراین طبیعیست که شروع مسابقه از روز شنبه باشد که ممکن است شنبه اول ماه باشد یا نباشد
ضمنا مسئله ای هم نیست که مسابقه اول و اخر ماه نباشد.
سپاسدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
نتايج روز سوم مسابقات ماهانه شهریور ماه (چهارشنبه 1391.06.01 ) به شرح ذيل تقديم حضور می گردد :
نظر
-
نتايج روز چهارم مسابقات ماهانه شهریور ماه (شنبه 1391.06.04 ) به شرح ذيل تقديم حضور می گردد :
نظر
-
نتايج روز پنجم مسابقات ماهانه شهریور ماه (يکشنبه 1391.06.05 ) به شرح ذيل تقديم حضور می گردد :
نظر
-
نتايج روز ششم مسابقات ماهانه شهریور ماه (دوشنبه 1391.06.06 ) به شرح ذيل تقديم حضور می گردد :
انتخاب کنندگان سهمهای قندی کماکان در صدر جدول قرار دارند:
نظر
-
نتايج روز هفتم مسابقات ماهانه شهریور ماه (يکشنبه 1391.06.12 ) به شرح ذيل تقديم حضور می گردد :
نظر
نظر