مسابقه ماهانه سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • fallah
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 692

باسلام
    ازساقی عزیز تشکر میکنم بخاطر اطلاع رسانی و زحمت هرروزش
    فک کنم شانس پرهام واسه اول شدن زیاد باشه و از الان باید بهش تبریک گفت چونکه غشاذرش بره گره که احتمالش زیاده دیگه حله و اگه این اتفاق نیفته باید بگیم واقعا در حقش نامردی میشه
    کاربر نیکا هم مثل بنده شانس یکسان واسه اول شدن داره و سبد ایشون هم واقعا خوب و پربازده بوده
    بنده هم چه اول بشم و چه سوم واسم زیاد فرقی نداره و تا همین جاشم بین سه نفر اول هستم خودش افتخار بزرگیه.فاسمین ما رو نذاشت اول بشیم ولی انشالله بزودی مثبت شه و دل سهامداراشو شاد کنه چونکه واقعا فاسمین زیر هزار تومن نیست قیمت واقعیش.

نظر

• AIDIN90
      ستاره‌دار (21)
      • May 2011
      • 1069

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
      باسلام
      ازساقی عزیز تشکر میکنم بخاطر اطلاع رسانی و زحمت هرروزش
      فک کنم شانس پرهام واسه اول شدن زیاد باشه و از الان باید بهش تبریک گفت چونکه غشاذرش بره گره که احتمالش زیاده دیگه حله و اگه این اتفاق نیفته باید بگیم واقعا در حقش نامردی میشه
      کاربر نیکا هم مثل بنده شانس یکسان واسه اول شدن داره و سبد ایشون هم واقعا خوب و پربازده بوده
      بنده هم چه اول بشم و چه سوم واسم زیاد فرقی نداره و تا همین جاشم بین سه نفر اول هستم خودش افتخار بزرگیه.فاسمین ما رو نذاشت اول بشیم ولی انشالله بزودی مثبت شه و دل سهامداراشو شاد کنه چونکه واقعا فاسمین زیر هزار تومن نیست قیمت واقعیش.
      جناب فلاح بهتره يه نگاه به نفر 5 هم داشته باشيدروز 6مسابقه بنده نفر 42بودم
      درضمن شكربنم فردا ميره به گره وبقيه هم بجز شراز صف خريدن
      بنده به سبدم ايمان دارم و اگه جز 3نفر اول نشم ديگه تو مسابقه شركت نميكنم وبه خودم وبازار شك ميكنم

نظر

• fallah
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 692

در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
        بنده به سبدم ايمان دارم و اگه جز 3نفر اول نشم ديگه تو مسابقه شركت نميكنم وبه خودم وبازار شك ميكنم
        جناب ایدین ما که چیزی نگفتیم
        انشالله شما هم جزو نفرات برتر باشید.
        ما از خدامونه سبد همه پر بازده باشه
        درضمن فردا شکربن و غشاذر شامل گره معاملاتی نیستن
        آخرین ویرایش توسط fallah؛ 2012/10/13, 15:54.

نظر

• saghi
          عضو عادی
          • Oct 2011
          • 160

درود بر تمامی عزیزان سایت بورسی@};-

نتایج مسابقه ماهانه تا روز 17ام مورخ 91/7/23 تقدیم حضورتان می گردد. در صورت مشاهده هر گونه ایرادی لطفا با پیغام خصوصی اطلاع دهید.

[COLOR="#800080"]گر در طلب منزل جانی، جانی/ گر در طلب لقمه نانی، نانی/این نکته رمز گر بدانی، دانی/هر چیز که در جستن آنی، آنی[/COLOR]

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1134

در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
            آیدین جان ما هم به سبد شما ایمان آورده ایم. کارت درسته;;)
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• saghi
              عضو عادی
              • Oct 2011
              • 160

نتایج ماهانه

درود بر تمامی عزیزان سایت بورسی

نتایج مسابقه ماهانه تا روز 18ام مورخ 91/7/24 تقدیم حضورتان می گردد. در صورت مشاهده هر گونه ایرادی لطفا با پیغام خصوصی اطلاع دهید.

[COLOR="#800080"]گر در طلب منزل جانی، جانی/ گر در طلب لقمه نانی، نانی/این نکته رمز گر بدانی، دانی/هر چیز که در جستن آنی، آنی[/COLOR]

نظر

• saghi
                عضو عادی
                • Oct 2011
                • 160

درود بر تمامی دوستان@};-

باز هم نتایج مسابقه ماهانه و ادامه رقابت نزدیک عزیزان در بالای جدول تا روز 19ام مورخ 91/7/25

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

قوانین مسابقه ماهانه سایت بورسی

1_ زمان ارسال سبدها از ساعت 12 چهارشنبه 26مهر تا ساعت 23 جمعه 28مهر خواهد بود (سبد های اصلاحی نیز فقط تا ساعت 23 مورد قبول هستند)
                  2_ محاسبه بازده سبدها بر اساس نوسان قیمت پایانی چهارشنبه 26مهر تا چهارشنبه 1 آذر خواهد بود .
                  3_ هر فرد مجاز به انتخاب حداقل 4 و حداکثر 6 سهم در سبد خواهد بود .
                  4_ برای انتخاب هر سهم ذکر دلایل ( هر دلیلی که باعث انتخاب سهم شده ) الزامی است .
                  5_ سبد ارسالی نباید تکراری باشد و در معرفی سبد لطفا از نام نماد استفاده شود .
                  6_ بحث و اظهار نظر در مورد سبد دیگران ممنوع است و هر گونه اعتراض و یا موردی از سبد دیگران را لطفا از طریق پیام خصوصی اطلاع دهید .
                  7_از نمادهای معرفی شده در سبد فقط یک سهم تا پایان مهلت ارسال سبدها به درخواست شرکت کننده قابل تغییر است(میتوان یک سهم را حذف یا جابجا نمود)
                  8_نمادهای متوقف شده قابل انتخاب نیست ولی نمادهایی که بعدا متوقف شوند حذف نخواهد شد بازده روزهایی که سهم متوقف باشد صفر منظور خواهد و چنانچه سهم مجددا قبل از آخرین روز مسابقه بازگشائی شود بازده روز بازگشائی اعمال خواهد شد .
                  9_انتخاب سهامهایی که قیمت آخرین معامله آن از قیمت پایانی روز چهارشنبه بیشتر از 4 درصد باشد ممنوع است.
                  10_انتخاب سهامهای بازار پایه فرابورس مجاز نمی باشد .
                  11_انتخاب نمادهای دارای صف خرید فقط با داشتن شرایط ذیل مجاز خواهد بود .
                  الف : چهارشنبه حداقل به اندازه حجم مبنا معامله شده باشد و همچنین صف خرید آن از دو برابر حجم مبنا بیشتر نباشد .
                  ب :در مورد نمادهای فرابورس صف خرید از دوبرابر حجم معاملات چهارشنبه بیشتر نباشد .
                  12_ در صورت عدم رعایت هر یک از بندهای فوق سبد شرکت کننده حذف خواهد شد .
                  13_درصورتیکه سبد کاربر عنوان دار اولی و یا دومی مسابقه ماهانه در انتهای جدول رتبه بندی قرار گیرد عنوان داده شده حذف می شود(بازای 10 شرکت کننده یک نفر از آخر جدول خلع عنوان می شود)
                  14_ در سایر مواردی که پیش بینی نشده و در عمل با آن مواجه شویم نظر مسئولین مسابقه ملاک عمل خواهد بود .
                  اهداف مسابقه:
                  1-شناسایی سهامهای برتر
                  2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• saghi
                    عضو عادی
                    • Oct 2011
                    • 160

با سلام خدمت تمامی دوستان سایت بورسی
                    بالاخره مسابقه مهر ماه هم به پایان رسید در این ماه شاهد رقابت بسیار نزدیک در صدر جدول بودیم که در نهایت برندگان نهایی این مسابقه به شرح زیر می باشند:

به هر دوی این دوستان تبریک می گم و امیدوارم که همیشه در زندگیشان موفق و شاد باشند@};-@};-@};-@};-
                    و اما نتایج کلی:

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

با سلام
                      به دوستم جواد جان که در هر دو مسابقه اول شد تبریک میگم.

همچنین به aidin90 عزیز و جناب نیکا عزیز که دوم و سوم شدند.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• محسن مختاری
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 663

falah جان بهت تبریک میگم،ایشالا موفقیت های بیشتر و بزرگتر
                        aidin عزیز سبدت عالی بود بهت تبریک میگم_هرچند میدونم با این اختلاف کم دوم شدن کمی دردناکه
                        موفق باشین

نظر

• e.hamedi
                          ستاره دار(13)
                          • Jun 2012
                          • 379

با سلام خدمت همگی

عرض تبریک به جناب fallah و aidin و نیکا، امیدوارم در تمامی مراحل بورسی و زندگی موفق باشید.

نظر

• saghi
                            عضو عادی
                            • Oct 2011
                            • 160

با تبریک دوباره به برندگان این ماه در ادامه 20 شرکت اول بورس از نظر بازدهی در این ماه را به همراه اسامی دوستانی که در سبد هایشان به این شرکت ها اشاره داشتند به شرح زیر اعلام می کنم:

همچنین 20 شرکت آخر بورس نیز از نظر بازدهی نیز مطابق با جدول زیر است که گفتم شاید در تصمیم گیری برای آینده به کار دوستان بیاید:

نظر

• negar
                              ستاره دار(2)
                              • Jul 2025
                              • 536

باتبریک به اقای فلاح نفر اول مسابقه و جناب ایدین و نیکای گرامی
                              1-قشیر باز هم همان دلایل قندیها در نرخشان که رخ نمیدهد
                              2-فولاد به خاطر گرانی محصولاتش
                              3-شسم 3 ماهه اول که خبری از تحریم و دلار نبود لیتری 7400 فروخته یعنی تقریبا 40 درصد گرانتر از سال پیش مشکل شرکت واردات بیرویه دولت در سموم بی کیفیت که دیگر نیست ظرفیت 3200000 لیتری دارد که به خاطر واردات دولت تنها 700000 لیتر را مصرف میکند حالا با توجه به نیاز گسترش کشاورزی و سختی واردات میتواند ظرفیت را به شدت افزایش دهد تکنیکال هم کنج کف افزایشی
                              4-قشکر باز هم همان دلایل قندیها در نرخشان که رخ نمیدهد
                              با تشکر از برگزار کنندگان مسابقه

1_سبد تائید شد.
                              آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/10/17, 16:46.

نظر

• طيب
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 3058

باسلام وعرض ادب

به تمامی نفرات اول تا سوم تبریک عرض میکنم امیدوارم در تمامی عرصه ها همیشه اول باشید .

فاذر تعدیل سود و افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها

فولاد تعدیل و حامی قدرتمند

فاسمین تعدیل سود

ومعادن تعدیل و افزایش ناو

2-سبد تایید شد
                                آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/10/17, 19:59.

نظر

در حال کار...
                                X