کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
یه عده افتادن توی تالارها و دارن حقیقی ها رو تشویق میکنن که بزارن تو صف فروش و خارج بشن
کاش فروشنده فقط یکبار از خودش بپرسه که این همه از صبح گذاشتن تو صف فروش کی خریده؟؟
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
فروشنده های امروز وسپهح وقتی شنبه ببینن میتونستن حق ها رو در 475 بفروشن خیلی ناراحت میشن
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
شایعه شده میگن شرکت امسال قصد داره فقط 60 ریال در مجمع تقسیم کنه کسی خبری داره؟؟
این برای وسپه و حقش خوبه یا بد؟؟
البته من شنیدم که شاید برخلاف سالهای قبل اصلا سودی پرداخت نشه
که در این صورت میشه دلیل خریدهای پرحجم امروز رو بهتر درک کرد
قطعا اگر قرار باشه سودی پرداخت نشه پس سود میره تو حسابهای شرکت که اون وقت خرید حقش از خودش هم بهتر میشه
باید دید شرکت موضع مشخصی در قبال سود تفسیمی امسال خواهد داشت یا خیر
خدا خواست و ما توانستیم
سپه تا 4 ماه دیگه خیلی زور بزنه تا 200 بیشتر بالا نمیره ، 35 تا 40 تومان در مجمع تقسیم میکنند که با کسر سود مجمع میشه 160 تومان ، قیمت سهم 160 باشه حق تقدم های استفاده نشده 50 تا 55 به فروش میرسند ، یعنی 20 تا 30 درصد بیشتر سود نمیده با کلی اما و اگر و ریسک بسیار زیاد ، شما همین الان به جاش فولاد و یا خودرو بخرید 4 ماه دیگه 2 برابر سود میگیرید با ریسک بسیار کمتر .
فروشنده حق تقدمها بانک سامان و سرمایه گذاری امید هستن
بانک سامان که نپرسیدم چون اصلا سهامدار عمده نبود و اسمش تو لیست عمده ها هم نیست
ولی سرمایه گذاری امید خاطرت جمع کنم به هیچ عنوان فروشنده نیست
امروزم اگر دقت کرده باشی فروش حقوقی ها تمام شد
خدا خواست و ما توانستیم
سپه تا 4 ماه دیگه خیلی زور بزنه تا 200 بیشتر بالا نمیره ، 35 تا 40 تومان در مجمع تقسیم میکنند که با کسر سود مجمع میشه 160 تومان ، قیمت سهم 160 باشه حق تقدم های استفاده نشده 50 تا 55 به فروش میرسند ، یعنی 20 تا 30 درصد بیشتر سود نمیده با کلی اما و اگر و ریسک بسیار زیاد ، شما همین الان به جاش فولاد و یا خودرو بخرید 4 ماه دیگه 2 برابر سود میگیرید با ریسک بسیار کمتر .
ناو سهم قبل از این رشد بازار حدود 300 تومان بود
الان احتمالا حدود 320 تا 330 شده و تا مجمع اگر بازار همینجوری باشه بالای 400 فقط ناو سهم میشه و قیمت سهم قبل از مجمع در حدود 240تا 260 تومان خواهد بود
قیمت حقش هم در بدترین حالت در محدود 100-80 تومان بسته خواهد شد
خدا خواست و ما توانستیم
ناو سهم قبل از این رشد بازار حدود 300 تومان بود
الان احتمالا حدود 320 تا 330 شده و تا مجمع اگر بازار همینجوری باشه بالای 400 فقط ناو سهم میشه و قیمت سهم قبل از مجمع در حدود 240تا 260 تومان خواهد بود
قیمت حقش هم در بدترین حالت در محدود 100-80 تومان بسته خواهد شد
سهم سپه با شاخص حرکت میکنه ، در 20 سال گذشته اینگونه بوده نمودارش را ببین دقیقا به اندازه شاخص رشد کرده .
حال اگر فرض کنیم تا زمان فروش حق ها شاخص محدوده سقف قبلی باشه سپه هم باید محدوده سقف قبلیش باشه که میشه 200 تومان ، 40 سود مجمع زیاد حساب کردم 30 تومان بیشتر نمیده که میشه 170 تومان ، حق ها 60 تا 65 تومان به فروش میرسند که میشه 50 درصد ، خب خود سهم را هم بخری 50 درصد سود میده ، چه کاریه کلی ریسک را قبول کنی با سود یکسان .
سهم سپه با شاخص حرکت میکنه ، در 20 سال گذشته اینگونه بوده نمودارش را ببین دقیقا به اندازه شاخص رشد کرده .
حال اگر فرض کنیم تا زمان فروش حق ها شاخص محدوده سقف قبلی باشه سپه هم باید محدوده سقف قبلیش باشه که میشه 200 تومان ، 40 سود مجمع زیاد حساب کردم 30 تومان بیشتر نمیده که میشه 170 تومان ، حق ها 60 تا 65 تومان به فروش میرسند که میشه 50 درصد ، خب خود سهم را هم بخری 50 درصد سود میده ، چه کاریه کلی ریسک را قبول کنی با سود یکسان .
زیر 40 تومان خریدش خوبه برای نوسانگیری .
معمولا حرکات حق تقدم سهم از خود سهم هیجانی تر است
پس اگر قرار باشه خود سهم تا 200 بالا بیاد و حدود 40 درصد رشد کنه
پس حقش راحت میتونه تا 80 بالا بیاد و 100 درصد رشد کنه
امروز اونهایی که هیجانی فروختن چند دسته بودن
&&&دسته اول کسانی بودن که فروختن تا شاید فردا بتونن پایین تر بخرن و به قول شما نوسان بگیرن
&&&دسته دوم کسانی بودن که اصلا بدون بررسی و فقط با نگاه کردن به سایتهایی که تبلیغات منفی از وسپهح میکردن رفتن تو صف فروش
&&&دسته سوم که به نظرم از همه مهم تر بود گروه خاصی بود که به نظرم در اصل داشتن جمع میکردن ولی خودشون صف فروش میکردن خودشون هم جمع میکردن
خدا خواست و ما توانستیم
نظر