سرمايه گذاري سپه ( وسپه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • DJANGO
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1701

نمیدونم یه حسی داره بهم میگه بزودی سهم حرکتش رو شروع میکنه/شاید امروز فردا خریدارو تکمیل کردم.منتها کمبود نقدینگی نمیزاره.سبد هم که خیلی شلوغ شده 12 جور سهم دارم دلم هم نمیاد هیچ کدومو بفروشم
    عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• shirmard
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 106

وسپه یک روز حقوقی نفروخت ببین داره چی کار میکنه

نظر

• DJANGO
        عضو فعال
        • May 2013
        • 1701

در اصل توسط django پست شده است View Post
        نمیدونم یه حسی داره بهم میگه بزودی سهم حرکتش رو شروع میکنه/شاید امروز فردا خریدارو تکمیل کردم.منتها کمبود نقدینگی نمیزاره.سبد هم که خیلی شلوغ شده 12 جور سهم دارم دلم هم نمیاد هیچ کدومو بفروشم
        اوه اوه عجب حسی دارم من.گفتم بزودی دیگه نه به این زودیها که بابا.خریدام تکمیل نشده هنوز
        عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          وسپه

سهم با توجه به سود مستمری که داره .. و با توجه به نزدیکی مجمع ... می تواند رو nav خودش معامله بشه ....
          در شرایط محافظه کارانه با توجه به شرایط بازار قابلیت معامله با 85 درصد nav را هم دارد قیمت سهم میشه 310 تومان ... با توجه با nav

همه این مطالب یکه اینجا مینویسم تکرار مطالب گذشته خودم هست که از دو ماه پیش دارم میگم ...
          چه کنیم اینجا دفترچه یاداشت ماست :D

وسپه براي سال 93 مي تواند حداقل 75 تومان سود بسازد با نسبت پي به اي 4.5 ( کف نسبت پي به اي در دولت تدبير و اميد) و شركت در مجمع پيش رو از سود 52 تا 55 تومان حداقل 45 تومان تا 50 تومان را تقسيم خواهد کرد ...

4.5*75=337
          +
          50
          =
          387 تومان

----------------------------------

شركت همانطور که در برنامه خودش اشاره به فروش زمين لواسان کرده ... از اين محل توانايي سود حداقل 100 تومان به ازاي هر سهم را دارد ....
          --------------------------------------------------------------------

در صورتي که بازار نسبت پي به اي بالاتري را به وسپه بده يعني به جاي 4.5 ...پي به اي 5 يا 5.5 به سهم بده ...
          --------------------------------

سهم قابليت رشد تا 550 تومان را خواهد داشت

شاید بشه گفت صف خرید فردای وسپه بهترین زمان برای روند صعودی سهم باشه ...

rsi سهم برگشت زد و سهم به گوشه مثلث رسیده ...
          گزارش 9 ماهه احتمالا 45 تومان پوشش داده باشه
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• امیر بهرامی
            Banned
            • Jul 2013
            • 2201

شاید بشه گفت صف خرید فردای وسپه بهترین زمان برای روند صعودی سهم باشه ...

rsi سهم برگشت زد و سهم به گوشه مثلث رسیده ...
            گزارش 9 ماهه احتمالا 45 تومان پوشش داده باشه
            انشالله با همون سرمایه قدیم بگه مثلا 70 تومن گرون گرونی بفروشیم...خخخخخخخخ

نظر

• سکه شانس
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1362

درود بر همکاران گرامی
              و تشکر از تحلیل ها و نظرات خوب آریو عزیز
              .................................................. ..........................
              پیشنهاد میشه دوستان همواره قبل از خرید و یاهنگام سهامداری سهمی......حتما به سایت شرکت مربوطه مراجعه کنند ....می توان اطلاعات خوبی را بدست اورده و با دیدگاه مدیران ان شرکت اشنا شد...در نهایت خالی از لطف نیست...........
              قبل از اغاز صعودی که در پیش است که دوستان نوید ان را داده اند........مطالعه مطالب سایت وسپه مناسب است //////

.................................................. .......................

نظر

• hamh
                عضو عادی
                • Jun 2013
                • 179

معاملات امروز سهم بسیار جذاب بود و در پوسته این معاملات خریداران صبوری رو میشد دید که با دقت و ظرافت در حال جمع کردن سهم از بازار هستند و بدور از احساسات اجازه صف شدن رو به سهم نمیدن چرا که وقتی حجم معاملات بالاست ولی سهم صف نمیشه نشان دهنده خریدار های حرفه ایه، چون فقط سهامدار ناشی است که سهم خوب رو از صف میخره
                [CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• علیرضا1
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 853

وسپه رو امروز توي ليستتون داشته باشين.
                  سهم معاملات جالبي رو ديروز تجربه كرده .
                  "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• zorba
                    ستاره دار(3)
                    • Aug 2013
                    • 3951

زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• zorba
                      ستاره دار(3)
                      • Aug 2013
                      • 3951

سود هر سهم 452 ریال ..............

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

سلام بر دوستان عزیز

وسپه امسال بین 52 تا 55 تومان می سازه .. گزارش 9 ماهه احتمالا 45 تومان سود اعلام کنه ...

در مجمع برج 12 طبق سالیان گذشته احتمال زیاد 45 تا 50 تومان تقسیم کنه ...

و سود سال اینده وسپه با توجه به رشد وحشتناک سود زیر مجموعه های شرکت از چادرملو ووامید شبندر بگیرید تا ساراب و لسرما والبر و غبشهر حداقل 70 تا 75 تومان هست...

این تخمین سود قیمت سهم رو به بالای 400 ترسیم میکنه ...

وسپه مالک 47000 متر زمین در لواسانات هست که کف قیمت زمین در اون منطقه 9000.000 تومان هست ...
                        به شحصه از کلارک آمار گرفتم دو تا مشتری برای این زمین هست و شرکت برای این زمینه برنامه فروش داره ...
                        [/B]

اما چرا واقعا این سهم رو کنترل میکنن !

9 ماهه وسپه با سرمایه جدید 45 تومان... این سود 9 ماهه رو داشته باشید همه اش از محل سود زیر مجموعه هاست .. مثل بقیه شرکت های سرمایه گذاری فروش دارایی نداشته !

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10190

تا خریدار میخواد قدرت نمایی کنه و سهم رو تا صف خرید ببره و این مقاومت قوی رو بشکنه ،عرضه رو زیاد میکنند و یه تعداد حجم بصورت رنج به خریدار عرضه میکنند و اینکار کاملا عمدی صورت میگیره،از طرز رفتارشون کاملا مشخصه که هدفشون پایین نگه داشتن قیمت سهم و خفه کردن هر فشار خریدی و تا حد ممکن جلوگیری از صف خرید شدن سهم هست و این بازی تا کی ادامه خواهد یافت؟احتمالا تا زمانیکه اون مقدار لازم رو از بازار جمع کنند.
                          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/10/08, 09:44.
                          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• رها519
                            عضو عادی
                            • Oct 2013
                            • 173

شرکت سرمایه گذاری سپه با سرمایه ای بالغ بر 358 میلیارد و 800 میلیون تومان تومان اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای حسابرسی نشده 9 ماهه منتهی به 31 شهریور 92 خود را منتشر کرده است.
                            این شرکت سرمایه گذاری برای هر سهم در دوره مورد بررسی مبلغ 452 ریال سود خالص محقق کرده که با توجه به افزایش سرمایه 50 درصدی اعمال شده خبر از افزایش 100 درصدی داشته است.
                            شایان ذکر است "وسپه" از واگذاری های دوره 9 ماهه مبلغ 27 میلیارد و 939 میلیون و 200 تومان سود کسب کرده است.
                            از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )

نظر

• zorba
                              ستاره دار(3)
                              • Aug 2013
                              • 3951

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                              تا خریدار میخواد قدرت نمایی کنه و سهم رو تا صف خرید ببره و این مقاومت قوی رو بشکنه ،عرضه رو زیاد میکنند و یه رنج به خریدار عرضه میکنند و اینکار کاملا عمدی صورت میگیره،از طرز رفتارشون کاملا مشخصه که هدفشون پایین نگه داشتن قیمت سهم و خفه کردن هر فشار خریدی و تا حد ممکن جلوگیری از صف خرید شدن سهم هست و این بازی تا کی ادامه خواهد یافت؟احتمالا تا زمانیکه اون مقدار لازم رو از بازار جمع کنند.
                              دقیقا همینطوره دوست من
                              هفته ی پیش هم همین بلا را سر سهم آوردن...
                              من نمیدونم سازمان بورس روی این معاملات مشکوک نظارتی داره یا نه
                              همینطور متوجه نمیشم که میخوان چقدر از سهم جمع کنن.....جمع کردنی هم بود باید جمع میشد...باید روی 207 جمع میکردند.....خیلی دارن اذیت میکنن

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                تا خریدار میخواد قدرت نمایی کنه و سهم رو تا صف خرید ببره و این مقاومت قوی رو بشکنه ،عرضه رو زیاد میکنند و یه رنج به خریدار عرضه میکنند و اینکار کاملا عمدی صورت میگیره،از طرز رفتارشون کاملا مشخصه که هدفشون پایین نگه داشتن قیمت سهم و خفه کردن هر فشار خریدی و تا حد ممکن جلوگیری از صف خرید شدن سهم هست و این بازی تا کی ادامه خواهد یافت؟احتمالا تا زمانیکه اون مقدار لازم رو از بازار جمع کنند.
                                سجاد جان هنوز هم اعتقاد دارم رشد بازار بدون رشد وسپه بی معنی هست ... از یکی دو ماه گذشته هیچ سهم و هیچ صنعتی نتونسته سقف خودشو بزنه .. بجز چندتا تک سهم اونم با قدرت پول و به لطف بازیگر هاش !

زمانی که وسپه با این پورتفوی عالی و سود عالی .. و دم مجمع رشد نکنه یعنی بازار مریض هست !

اعتقاد دارم وسپه بهترین سهم بازار هست .. و به همون خاطر تک سهم این شرکت هستم...
                                شک ندارم موفقیت در بازار از آن تحلیل و صبر هست ...

نظر

در حال کار...
                                X