بالای 240 داره معامله میشه.....
سرمايه گذاري سپه ( وسپه )
Collapse
X
-
خوب معامله میشه،خریدهای دیروز من روی وسپه و جم تا اینجا مثبت جواب داده و البته یه پله دیگه وبیمه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
هر چقدر صف خرید رو بدهند اتفاقا من خوشحالم میشم زیرا هم قیمت پایانی رو بالا میاره و هم یه الگوی شمعی صعودی پرحجم برای شکستن این مقاومت خواهد ساخت که توجه چارتیست ها رو به سهم جلب خواهد کرد و شروع به تحلیل های صعودی خواهند زد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postهر چقدر صف خرید رو بدهند اتفاقا من خوشحالم میشم زیرا هم قیمت پایانی رو بالا میاره و هم یه الگوی شمعی صعودی پرحجم برای شکستن این مقاومت خواهد ساخت که توجه چارتیست ها رو به سهم جلب خواهد کرد و شروع به تحلیل های صعودی خواهند زد
ولی به نظر میره برگرده بالا
نظر
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postسجاد جان داره میاد پایین تر از قیمت پایانی
ولی به نظر میره برگرده بالا"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
پورتفوی بورسی و غیر بورسی سهم علی رغم اینکه اولین پیش بینی سود رو با تعدیل مثبت نسبت به سال 91 اعلام کردن
اما بازم هر روز چندتاش داره بسته میشه برای تعدیل های مثبت مجدد
مثل غبشهر
شاراک
خارک
پارسان
کچاد
کگل
فملی
والبر
ساراب
و....
بازار دیگه منتظر چیه
باید بزنه تو دهن حقوقی سهمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
یعنی دوست دارم که این 43 میلیون رو امید فروخته باشه ...اونوقته که از 77 میلیونی که داشته کلا 34 میلیون براش
میمونه و میره حتی زیر گروه مالی ملت و زیر 1 درصد و بازم دوست دارم دیگه بازار اجازه نده حتی همون تعداد سهامش
رو جایگزین کنه..اونوقت دیگه به قول جواد دوست داشتنی یه سیلی جانانه میخوره تا دیگه بازار و با یه تعداد سهم بازی نگیره..
عزیز من سهم بنیادی رو که آدم نوسان گیری نمیکنه...اونم تو حقوقی !
پ.ن: این قضیه برای مهر هم که زیر مجموعه شونه صادقهوارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
نظر