کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان صورت وضعیت پرتفوی وسپه چی می گه ؟ چند تا تاپیکو داره ؟ چند تا پارسان داره ؟ چند تا شبندر داره ؟ چند تا شخارک داره ؟ چند تا شاراک داره ؟ چند تا ونیکی داره ؟ چند تا کچاد داره ؟ چند تا کگل داره ؟ وای وای هر چی گل سر سبد و صف خرید بورسو داره ههههههههههههه !!!!!!!!!!!
ای تو روح این حقوقی وسپه من نمیدونم مغز چی خوردن اینا. صف خرید و الکی میدن میره بابا وایسا فردا 4 درصد بالاتر بده بره ماهم حالشو ببریم ای بمیری حقوقیه نوسان گیر .
ای تو روح این حقوقی وسپه من نمیدونم مغز چی خوردن اینا. صف خرید و الکی میدن میره بابا وایسا فردا 4 درصد بالاتر بده بره ماهم حالشو ببریم ای بمیری حقوقیه نوسان گیر .
دوست عزیز خودتو ناراحت نکن سهمی که به این سختی داره میره بالا وقتی صف بشه به این راحتی ها نمی شه از صف درآوردش چون الان کسانی سهام رو خرید می کنند که به پیشرفت سهم اعتماد دارند
به امید پرواز وسپه
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
دوست عزیز خودتو ناراحت نکن سهمی که به این سختی داره میره بالا وقتی صف بشه به این راحتی ها نمی شه از صف درآوردش چون الان کسانی سهام رو خرید می کنند که به پیشرفت سهم اعتماد دارند
به امید پرواز وسپه
هر جند وسپه در کانال صعودی است ولی با ملاحظه نمودار آن این سهم بصورت سهمی مناسب برای یک عده برای نوسان گیری دارمده است و همین عامل منابع رشد مناسب و در حد شخصیت بورسی آن شده است.
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
همین روزهاست که پیغام ناظر بیاد که نماد معاملاتی کچاد و کگل جهت تعدیل پیش بینی سود بسته می شوند . اونوقت معاملات وسپه دیدنی خواهد شد درست مثل وبانک که وقتی شاراک جهت تعدیل بسته شد در صف خرید قفل شد و 15 درصد رشد کرد .
همین روزهاست که پیغام ناظر بیاد که نماد معاملاتی کچاد و کگل جهت تعدیل پیش بینی سود بسته می شوند . اونوقت معاملات وسپه دیدنی خواهد شد درست مثل وبانک که وقتی شاراک جهت تعدیل بسته شد در صف خرید قفل شد و 15 درصد رشد کرد .
شایعه تعدیل 50 درصدی فکر کنم داره به واقعیت می پیوندد
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
سلام به دوستان همراه در وسپه،
پترویی ها رو با دارویی تعویض کردم ولی دست به وسپه نزدم و هنوز بخش بزرگی از سبدم از این سهم تشکیل شده. چند روزی هست حتی معاملات سهم هم دنبال نمیکنم که واقعا کسل کننده شده. تعصبی روی سهم ندارم اما میدونم سود این سهم دونسته است و هیچ مشکلی هم نداره. توصیه ی دوستانه ی من اینه که به جو بازار و اینکه " ای داد بی داد از فلان سهم جا موندم" بی خود چوب حراج به سهمتون نزنید، لااقل اگر فروشنده اید در مثبت بفروشید. سهم سهم مطمئنیه و خیلی خوب واضحه که در این روزهای سخت بازار سهم در عوض اون همه بالایی که نرفته، سقوط آزاد هم نکرده. تا پایان سال مالی و مجمع راه زیادی نمونده و سهم به احتمال قوی یه گین خوب به کسانی که باهاش میمونن میده.
پ.ن: غرض از نوشته ی بالا تبلیغ سهم نیست...
چادرملو امسال راحت 150 تومان میسازد ...
تمام زیر مجموعه های کوچک و بزرگ وسپه تعدیل های مثبت عالی دارند ..
از نظر من وسپه هنوز هم فرصت خرید هست و یکی از بهترین سهم های بازار
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
[QUOTE=آریو;396178]چادرملو امسال راحت 150 تومان میسازد ...
تمام زیر مجموعه های کوچک و بزرگ وسپه تعدیل های مثبت عالی دارند ..
از نظر من وسپه هنوز هم فرصت خرید هست و یکی از بهترین سهم های بازار[/QU
وملت هم سهامدار وسپه هست به نظرم از حدودای 12 ابان حرکت وملت شروع میشه
نظر