کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
1- وسپه امسال حدود 60 تومن سود میسازه اینجوری که دوستان حساب کردند.
2- بهترین سهام های بازارو تو پرتفوی خودش داره.
3- حجم معاملاتش به شدت بالا رفته و این یعنی خوب و هیچ حقوقی نفروخته این مدت.
4- وارد روند صعود شده و مقاومت 135 شکونده و هدفش 180 تومنه.
5- امروز با اینکه کل بازار جون نداشت جزو پیشرو ها بود و مثبت معامله شد.
نظر مثبت دارم روش دیروز امروز واردش شدم با میانگین 143 تومن حد ضررم رو 130 تا 135 گذاشتم.
ایشالا که اشتباه نکرده باشم و سود برسونه :d
خبرگزاری فارس: سرمایه گذاری سپه هم در مورد شایعه افزایش سود هر سهم توضیح داد تا تنور شفاف سازی شرکت های بورسی و فرابورسی همچنان روشن باشد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، بازار سهام که طی چند وقت اخیر با ثبت رکوردهای عمدتا" مثبت و گاه منفی متغیرهای اصلی معاملات همراه شده، این روزها با افزایش شفاف سازی و ارایه توضیحات شرکت های بورسی و فرابورسی مانند کویر تایر ،بیمه دی ،ذوب آهن ،فولاد خوزستان ،نفت وگاز پارسیان ،معدنی دماوند و مخصوصا" همه شرکت های سیمانی به دلیل افزایش 22 درصدی قیمت سیمان مواجه شده است.
این جریان در شرایطی به بهتر شدن تصمیم گیری های سرمایه گذاران حقوقی و حقیقی انجامیده که مدیرعامل سرمایه گذاری هم در پی رشد روزهای اخیر سهام این شرکت 239 میلیارد تومانی به دلیل بروز شایعات، با ارسال نامهای به سازمان بورس اقدام به شفاف سازی کرد.
کریم قاری زاده اعلام کرد: اخیرا" تحلیل هایی در سایت ها و جراید بازار سرمایه مندرج شده که سود سال 91 این شرکت را با مفروضاتی که تحقق آنها مورد تردید جدی می باشد تا مبلغ 938 ریال پیش بینی کرده اند. لذا یادآوری می نماید، پیش بینی سود (eps) سال جاری شرکت براساس عملکرد واقعی 6 ماهه اول سال ( حسابرسی شده) و پیش بینی 6 ماهه دوم معادل 354 ریال می باشد.
ضمنا" از آنجایی که مجامع شرکت های سرمایه پذیر اغلب برگزار و سود آنها شناسایی شده، انتظار تغییرات عمده در پیش بینی سود سال جاری وجود ندارد.
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
در گروه واسطه گري، سرمايه گذاري سپه هم در مورد شايعه افزايش سود هر سهم توضيح داد.
كريم قاريزاده مديرعامل جديد سپه اعلام كرد: اخيرا خبرهايي منتشر شده كه سود سال 91 اين شركت را با مفروضاتي كه تحقق آنها مورد ترديد جدي است تا مبلغ 938 ريال پيشبيني كرده اند.
اين در حالي است كه پيشبيني سود (eps) سال جاري شركت براساس عملكرد واقعي 6 ماهه اول سال (حسابرسيشده) و پيشبيني 6 ماهه دوم معادل 354 ريال است.
همچنين به دليل اينكه مجامع شركتهاي سرمايه پذير اغلب برگزار و سود آنها شناسايي شده، انتظار تغييرات عمده در پيشبيني سود سال جاري وجود ندارد.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
امروز دیدم این سهم بدجور توی کف قیمتی داره معامله میشه 50% از سبدم رو بهش اختصاص دادم
دوستان فقط این سهمو زیر نظر داشته باشید همین
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نترسید امروز دارن کد به کد میزنن حالا بیچاره اونا که دارن توی این نقل و انتقال میزارن توی صف فروش
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
سهم امروز به روند سعوی برخورد کرد شکسته شدن 148-150 تومان آغاز روند سعودی پرقدرتی خواهد بود در rsi هم امروز به حمایتش برخورد کرده بود بازیگران این سهم من و دوستانی حقیقی نیستن پس تحلیل کردن هم شاید در این زمان چندان تاثیری در روند سهم نداشته باشه انشالله هفته دیگه روزهای خوبی رو تجربه میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
واقعا عالیه اگه بشه توی اون قیمت خرید کرد اما خیلی بعید به نظر میاد بشه اونجا خرید کرد شایدم شنبه اول وقت صف خریدش چیده بشه
زیاد روی خرید توی قیمتی که گفتی حساب نکن
خدا خواست و ما توانستیم
نظر