کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با شنیدن خبر بسته شدن نماد های پتروشیمی از فروشش صرفه نظر کردم
این اتفاقی بود که برای من هم افتاد بنظرم در صورت بازگشایی نمادهای پتروشیمی بدون دامنه نوسان که می تونه در این موقعیت خیلی کارگشا باشه افت بیشتر سایر نمادها کمتر خواهد بود . حمایت بالای حقوقی
2.35 M
هم امروز مزید بر علت بود که فعلاً از فروشش منصرف بشم.
راه آخر این سهم رفتن به مجمع هست که به عقیده من می تونه بی خطر باشه. ولی خون پرش فردا قرمز باشه از دوشنبه شاخص هم باید برگرده.
[COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]
طبق محاسبات بنده تاثیر نرخ گاز بر سود وسپه به 2 تومان هم نمی رسد ، پس سهامتون را مفت از دست ندهید . اگر شده 3 سال هم سهامداری کنم این کار را انجام خواهم داد ولی وسپه را مفت نمی فروشم .
با 40 تومان سود مجمع که تا 1 ماه آینده پرداخت میشود و 60 تومان سود سال آینده مگر قرار است تا چند افت بکند .
طبق محاسبات بنده تاثیر نرخ گاز بر سود وسپه به 2 تومان هم نمی رسد ، پس سهامتون را مفت از دست ندهید . اگر شده 3 سال هم سهامداری کنم این کار را انجام خواهم داد ولی وسپه را مفت نمی فروشم .
با 40 تومان سود مجمع که تا 1 ماه آینده پرداخت میشود و 60 تومان سود سال آینده مگر قرار است تا چند افت بکند .
جالبه این تاثیرات در سود سال 94 شرکت هست ...
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
والا خوبه...از خودرو بهتر...برا من اینکه حاصل از سرمایه گذاری بیشتر ساخته مهمه...وصن با 92 تومن سود قیمتش هست 320 اما وسپه با 53 تومن سود قیمتش هست 275...این فرقشه
والا خوبه...از خودرو بهتر...برا من اینکه حاصل از سرمایه گذاری بیشتر ساخته مهمه...وصن با 92 تومن سود قیمتش هست 320 اما وسپه با 53 تومن سود قیمتش هست 275...این فرقشه
نظر