سرمايه گذاري سپه ( وسپه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر بهرامی
    Banned
    • Jul 2013
    • 2201

پاسخ : سرمايه گذاري سپه ( وسپه )

273 بخشی از وسپه رو فروختم متاسفانه

نظر

• DJANGO
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1701

امسال که سرمایه رو افزایش دادن.کلی هم بازار امسال بالا رفته و سهمها گرونتر از پارسال شدن.سودهای سهمها هم که بیشتر از پارسال شدن.
      پس این مدیرای وسپه احمقها چه غلطی میکردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      خاک تو سرشون واقعا.فقط 53تومن.خجالت هم نمیکشن.این سهم الان باید بیشتر از 80تومن سود میساخت.
      عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط DJANGO پست شده است View Post
        امسال که سرمایه رو افزایش دادن.کلی هم بازار امسال بالا رفته و سهمها گرونتر از پارسال شدن.سودهای سهمها هم که بیشتر از پارسال شدن.
        پس این مدیرای وسپه احمقها چه غلطی میکردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        خاک تو سرشون واقعا.فقط 53تومن.خجالت هم نمیکشن.این سهم الان باید بیشتر از 80تومن سود میساخت.

اتفاقا خوب ساختن دوست عزیز

شرکت یه افزایش سرمایه 50 درصدی داده و سودشو از 40 به 53 رسونده
        در ضمن
        سود امسال شرکت ها در سود 93 وسپه لحاظ می شود

اگه اینجوری میخواهیی سرمایه گذاری کنی که نمی شود
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
          273 بخشی از وسپه رو فروختم متاسفانه
          امروز در منفی کامل خرید داشتم .... البته من سرمایه گذاری امید فروختم ... و وسپه خریدم ...

فکر میکنم کفش 258 تا 261 تومان باشد
          سودشو هم به موقع واریز میکنه
          27/2/1393

نظر

• DJANGO
            عضو فعال
            • May 2013
            • 1701

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
            اتفاقا خوب ساختن دوست عزیز

شرکت یه افزایش سرمایه 50 درصدی داده و سودشو از 40 به 53 رسونده
            در ضمن
            سود امسال شرکت ها در سود 93 وسپه لحاظ می شود

اگه اینجوری میخواهیی سرمایه گذاری کنی که نمی شود
            بازار اعصاب نزاشته واسمون.چه کنیم.میگفتیم حداقل یه 500 تومنی سود میده ضررامون جبران میشه/:.tonguesmiley:./
            ولی خوشم اومد سودشو خیلی خوب موقعی و خیلی راحت میده.اکثر سرمایه گذاریها باید شماره حساب اعلام کنی.
            احتمال زیاد قبل بسته شدن بازم اضافه میکنم.
            اریو جان به نظرت واسه سال بعد چقدر اعلام میکنه؟
            عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط DJANGO پست شده است View Post
              بازار اعصاب نزاشته واسمون.چه کنیم.میگفتیم حداقل یه 500 تومنی سود میده ضررامون جبران میشه/:.tonguesmiley:./
              ولی خوشم اومد سودشو خیلی خوب موقعی و خیلی راحت میده.اکثر سرمایه گذاریها باید شماره حساب اعلام کنی.
              احتمال زیاد قبل بسته شدن بازم اضافه میکنم.
              اریو جان به نظرت واسه سال بعد چقدر اعلام میکنه؟

طبق محاسبات من سود سال بعد شرکت حدود 65 تومان است

در ضمن وسپه در سال اینده 53 تومان در گزارش 9 ماهه اعلام خواهد کرد ...
              سود وسپه در سال 93 با رشد همراه خواهد بود حداقل 65 تومان

بنده 4 شنبه سبد خود را میبندم

پردیس 243 تومان
              ثمسکن 227
              وسپه 265 تومان

نظر

• محمد 66
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2938

آریو جان در اینکه وسپه و ثمسکن در این قیمتها بهترین سهمهای بازار هستند هیچ شکی نیست ، اما در مورد پردیس به نظر من اصلا ارزنده نیست و با نظر شما موافق نیستم ، من سود سال آینده پردیس را حساب کردم ، برای سال 93 بیشتر از 20 تا 25 تومان نمی تواند سود بسازد چون با توجه به بهای تمام شده پرتفوی و کاهش قیمت سهمها نمی تواند از بابت فروش سهم سودی کسب نماید و سود حاصل از سرمایه گذاری ها را هم حساب کنی بیشتر از 25 تومان نخواهد بود ، اگر فرض بگیریم در مجمع 50 درصد سود را تقسیم کند یعنی حدودا 35 تومان تقسیم سود داشته باشد و برای سال 93 پی به ای 6 هم به سهم بدهیم می شود 6*25+30=180 ، یعنی 180 تومان بیشتر نمی ارزد .

NAV سهم خود گویای همه چیز هست .

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                  آریو جان در اینکه وسپه و ثمسکن در این قیمتها بهترین سهمهای بازار هستند هیچ شکی نیست ، اما در مورد پردیس به نظر من اصلا ارزنده نیست و با نظر شما موافق نیستم ، من سود سال آینده پردیس را حساب کردم ، برای سال 93 بیشتر از 20 تا 25 تومان نمی تواند سود بسازد چون با توجه به بهای تمام شده پرتفوی و کاهش قیمت سهمها نمی تواند از بابت فروش سهم سودی کسب نماید و سود حاصل از سرمایه گذاری ها را هم حساب کنی بیشتر از 25 تومان نخواهد بود ، اگر فرض بگیریم در مجمع 50 درصد سود را تقسیم کند یعنی حدودا 35 تومان تقسیم سود داشته باشد و برای سال 93 پی به ای 6 هم به سهم بدهیم می شود 6*25+30=180 ، یعنی 180 تومان بیشتر نمی ارزد .

NAV سهم خود گویای همه چیز هست .

سلام به buodan عزیز
                  راستش ثمسکن و وسپه بسیار ارزنده هستند...خدا رو هزار مرتبه شکر گزارش های هر دو طبق پیش بینی عالی بودن برای سال 92
                  در مورد خرید بار دوم من در ثمسکن کمی عجله کردم 227.. البته یک چنگال اشتباه توسط یکی از دوستان باعث شد من زودتر ثمسکن رو بردارم ... 227 وگر نه طبق نمودار و تحلیل خودم کف ثمسکن رو امروز و چهارشنبه بر میداشتم ...
                  ....

اما چرا روی پردیس مثبت هستم

انتظار من از سود 93 پردیس بالاتر از اتظار شماست ...

پردیس خب سال 92 رو با سود 725 ریال و بسیار فراتر از انتظارم به پایان رسوند ... تقسیم سود رو به امید خدا مثل سالیان گذشته ببریم روی 75 درصد ..

جالبه شرکت به ازای هر سهم 100 تومان سود قابل تقسیم داره ... یک سهم 220 تومانی !

شرکت در سال 92
                  9 میلیارد سود مجمع داشته
                  28 میلیارد سود فروش داشته
                  در ضمن شرکت 17.5 تومان تازه نفس برای خرید و فروش داره

....
                  انتظارم برای سال 93

شرکت با توجه به عملکرد بهتر زیر مجموعه ها در سود 30 درصد رشد سود داشته باشد
                  یعنی 12 میلیارد سود مجمع

شرکت 28 میلیارد سود فروش داشته من میگم نه 8 میلیارد سال 91 نه 28 میلیارد سال 92 ... اصلا 10 میلیارد سود فروش داشته باشه ....

بعنوان مثال شرکت در برج 10 ...2.2 میلیارد سود فروش داشته یعنی در یک ماه حدود 5 تومان ساخته برای سال 93

17.5 میلیارد تومان ... آورده افزایش سرمایه اگه تا آخر سال بعد 30 درصد بازدهی بگیرن (25 بانکی ) میشه 5.2 میلیارد تومان

پش میشه
                  5.3+12+10= 27.3 میلیارد تومان

میشه به ازای هر سهم 55 تومان

شما پی به ای 6 دادید به سهم من پی به ای 5 میدهم

5*55=275
                  +
                  50( سود مجمع )
                  =
                  325

ممنون میشم نظرتون رو مجددا بدانم

نظر

• خوشحال
                    عضو عادی
                    • Jan 2014
                    • 247

تنها راه نجات بورس استعفای صالح ابادی است

نظر

• محمد 66
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2938

آریو جان مطمئن باش پردیس مثل سالیان قبل 75 درصد از سود را تقسیم نمی کند چون سود سالیان قبل خیلی ناچیز بود بیشتر تقسیم می کرد .

اما از بابت فروش سهام نمی تواند سود زیادی کسب نماید چون ارزش بازاری پرتفوی و بهای تمام شده تقریبا برابر است .

در مورد سود حاصل از سرمایه گذاری ها در سال 93 هم محاسبه آن بسیار ساده است ، من حساب کردم سود عملیاتی سال 93 نهایتا 25 تومان بیشتر نیست .

خود شما بهتر می دانید که در شرکتهای سرمایه گذاری سود عملیاتی یا همان سود حاصل از سرمایه گذاری ها اهمیت دارد و سود حاصل از فروش سهام مداوم نیست و پی به ای نمیگیرد ، پی به ای تحلیلی را برای سود عملیاتی محاسبه می کنند نه سود حاصل از فروش و نباید به سود حاصل از فروش پی به ای بدهیم .

من به سود عملیاتی 25 تومانی پی به ای 6 می دهم که می شود 150 تومان ، بعلاوه سود مجمع که اگر خیلی خوشبینانه 75 درصد شما حساب کنیم ، بهترین قیمت برای سهم 200 تومان می باشد .

NAV سهم هم 190 تومان بیشتر نیست . http://www.novinbourse.com/Portals/2...h/92-11-16.pdf

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                        آریو جان مطمئن باش پردیس مثل سالیان قبل 75 درصد از سود را تقسیم نمی کند چون سود سالیان قبل خیلی ناچیز بود بیشتر تقسیم می کرد .

اما از بابت فروش سهام نمی تواند سود زیادی کسب نماید چون ارزش بازاری پرتفوی و بهای تمام شده تقریبا برابر است .

در مورد سود حاصل از سرمایه گذاری ها در سال 93 هم محاسبه آن بسیار ساده است ، من حساب کردم سود عملیاتی سال 93 نهایتا 25 تومان بیشتر نیست .

خود شما بهتر می دانید که در شرکتهای سرمایه گذاری سود عملیاتی یا همان سود حاصل از سرمایه گذاری ها اهمیت دارد و سود حاصل از فروش سهام مداوم نیست و پی به ای نمیگیرد ، پی به ای تحلیلی را برای سود عملیاتی محاسبه می کنند نه سود حاصل از فروش و نباید به سود حاصل از فروش پی به ای بدهیم .

من به سود عملیاتی 25 تومانی پی به ای 6 می دهم که می شود 150 تومان ، بعلاوه سود مجمع که اگر خیلی خوشبینانه 75 درصد شما حساب کنیم ، بهترین قیمت برای سهم 200 تومان می باشد .

NAV سهم هم 190 تومان بیشتر نیست . http://www.novinbourse.com/Portals/2...h/92-11-16.pdf

سلام

به نظر من
                        در مورد شرکت های سرمایه گذاری سود حاصل از فروش سرمایه گذاری اگر طبق الگو های سال گذشته باشد پی به ای میگیرد
                        آن بخش از فروش سرمایه گذاری که مانند سالیان گذشته تکرار شده ...
                        چون بخشی از فروش سرمایه گذاری ها جزء فعالیت اصلی و عملیاتی شرکت حساب می شود

نظر

• امیر بهرامی
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2201

تونستم 1000 سهم به سهمام اضافه کنم...عجب نوسان گرفتن مسخره ای بود...خخخخ

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                            تونستم 1000 سهم به سهمام اضافه کنم...عجب نوسان گرفتن مسخره ای بود...خخخخ

به نظرم اینکار رو انجام ندهید بهتر است ... البته در این محدوده 255 تا 265 تومان

نظر

• امیر بهرامی
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2201

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                              به نظرم اینکار رو انجام ندهید بهتر است ... البته در این محدوده 255 تا 265 تومان
                              آره دوست عزیز و گرامی من...حقیقت یک مقدار رو 280 فروخته بود البته کم و امروز دوباره خریدم...بد نبودش...اما استرس بدی داشت دیگه از این غلطا نمی کنم:D

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

در گزارش فعالیت هیئت مدیره شرکت اشاره به یک سرمایه گذاری جدید در املاک شده با بهای تمام شده 30 میلیارد تومان اگه دوستان اطلاعی دارند ممنون میشوم ...

در مورد لواسان هم که همه میدانیم ... 47000 متر زمین در کلارک لواسان با بهای تمام شده 20 میلیارد تومان و دریافت مجوز های تفکیک و انشعاب آب و برق و گاز با بهای حدود 2 میلیارد تومان

نظر

در حال کار...
                                X