کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امسال که سرمایه رو افزایش دادن.کلی هم بازار امسال بالا رفته و سهمها گرونتر از پارسال شدن.سودهای سهمها هم که بیشتر از پارسال شدن.
پس این مدیرای وسپه احمقها چه غلطی میکردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خاک تو سرشون واقعا.فقط 53تومن.خجالت هم نمیکشن.این سهم الان باید بیشتر از 80تومن سود میساخت.
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
امسال که سرمایه رو افزایش دادن.کلی هم بازار امسال بالا رفته و سهمها گرونتر از پارسال شدن.سودهای سهمها هم که بیشتر از پارسال شدن.
پس این مدیرای وسپه احمقها چه غلطی میکردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خاک تو سرشون واقعا.فقط 53تومن.خجالت هم نمیکشن.این سهم الان باید بیشتر از 80تومن سود میساخت.
اتفاقا خوب ساختن دوست عزیز
شرکت یه افزایش سرمایه 50 درصدی داده و سودشو از 40 به 53 رسونده
در ضمن
سود امسال شرکت ها در سود 93 وسپه لحاظ می شود
اگه اینجوری میخواهیی سرمایه گذاری کنی که نمی شود
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
شرکت یه افزایش سرمایه 50 درصدی داده و سودشو از 40 به 53 رسونده
در ضمن
سود امسال شرکت ها در سود 93 وسپه لحاظ می شود
اگه اینجوری میخواهیی سرمایه گذاری کنی که نمی شود
بازار اعصاب نزاشته واسمون.چه کنیم.میگفتیم حداقل یه 500 تومنی سود میده ضررامون جبران میشه/:.tonguesmiley:./
ولی خوشم اومد سودشو خیلی خوب موقعی و خیلی راحت میده.اکثر سرمایه گذاریها باید شماره حساب اعلام کنی.
احتمال زیاد قبل بسته شدن بازم اضافه میکنم.
اریو جان به نظرت واسه سال بعد چقدر اعلام میکنه؟
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
بازار اعصاب نزاشته واسمون.چه کنیم.میگفتیم حداقل یه 500 تومنی سود میده ضررامون جبران میشه/:.tonguesmiley:./
ولی خوشم اومد سودشو خیلی خوب موقعی و خیلی راحت میده.اکثر سرمایه گذاریها باید شماره حساب اعلام کنی.
احتمال زیاد قبل بسته شدن بازم اضافه میکنم.
اریو جان به نظرت واسه سال بعد چقدر اعلام میکنه؟
طبق محاسبات من سود سال بعد شرکت حدود 65 تومان است
در ضمن وسپه در سال اینده 53 تومان در گزارش 9 ماهه اعلام خواهد کرد ...
سود وسپه در سال 93 با رشد همراه خواهد بود حداقل 65 تومان
بنده 4 شنبه سبد خود را میبندم
پردیس 243 تومان
ثمسکن 227
وسپه 265 تومان
آریو جان در اینکه وسپه و ثمسکن در این قیمتها بهترین سهمهای بازار هستند هیچ شکی نیست ، اما در مورد پردیس به نظر من اصلا ارزنده نیست و با نظر شما موافق نیستم ، من سود سال آینده پردیس را حساب کردم ، برای سال 93 بیشتر از 20 تا 25 تومان نمی تواند سود بسازد چون با توجه به بهای تمام شده پرتفوی و کاهش قیمت سهمها نمی تواند از بابت فروش سهم سودی کسب نماید و سود حاصل از سرمایه گذاری ها را هم حساب کنی بیشتر از 25 تومان نخواهد بود ، اگر فرض بگیریم در مجمع 50 درصد سود را تقسیم کند یعنی حدودا 35 تومان تقسیم سود داشته باشد و برای سال 93 پی به ای 6 هم به سهم بدهیم می شود 6*25+30=180 ، یعنی 180 تومان بیشتر نمی ارزد .
آریو جان در اینکه وسپه و ثمسکن در این قیمتها بهترین سهمهای بازار هستند هیچ شکی نیست ، اما در مورد پردیس به نظر من اصلا ارزنده نیست و با نظر شما موافق نیستم ، من سود سال آینده پردیس را حساب کردم ، برای سال 93 بیشتر از 20 تا 25 تومان نمی تواند سود بسازد چون با توجه به بهای تمام شده پرتفوی و کاهش قیمت سهمها نمی تواند از بابت فروش سهم سودی کسب نماید و سود حاصل از سرمایه گذاری ها را هم حساب کنی بیشتر از 25 تومان نخواهد بود ، اگر فرض بگیریم در مجمع 50 درصد سود را تقسیم کند یعنی حدودا 35 تومان تقسیم سود داشته باشد و برای سال 93 پی به ای 6 هم به سهم بدهیم می شود 6*25+30=180 ، یعنی 180 تومان بیشتر نمی ارزد .
NAV سهم خود گویای همه چیز هست .
سلام به buodan عزیز
راستش ثمسکن و وسپه بسیار ارزنده هستند...خدا رو هزار مرتبه شکر گزارش های هر دو طبق پیش بینی عالی بودن برای سال 92
در مورد خرید بار دوم من در ثمسکن کمی عجله کردم 227.. البته یک چنگال اشتباه توسط یکی از دوستان باعث شد من زودتر ثمسکن رو بردارم ... 227 وگر نه طبق نمودار و تحلیل خودم کف ثمسکن رو امروز و چهارشنبه بر میداشتم ...
....
اما چرا روی پردیس مثبت هستم
انتظار من از سود 93 پردیس بالاتر از اتظار شماست ...
پردیس خب سال 92 رو با سود 725 ریال و بسیار فراتر از انتظارم به پایان رسوند ... تقسیم سود رو به امید خدا مثل سالیان گذشته ببریم روی 75 درصد ..
جالبه شرکت به ازای هر سهم 100 تومان سود قابل تقسیم داره ... یک سهم 220 تومانی !
شرکت در سال 92
9 میلیارد سود مجمع داشته
28 میلیارد سود فروش داشته
در ضمن شرکت 17.5 تومان تازه نفس برای خرید و فروش داره
....
انتظارم برای سال 93
شرکت با توجه به عملکرد بهتر زیر مجموعه ها در سود 30 درصد رشد سود داشته باشد
یعنی 12 میلیارد سود مجمع
شرکت 28 میلیارد سود فروش داشته من میگم نه 8 میلیارد سال 91 نه 28 میلیارد سال 92 ... اصلا 10 میلیارد سود فروش داشته باشه ....
بعنوان مثال شرکت در برج 10 ...2.2 میلیارد سود فروش داشته یعنی در یک ماه حدود 5 تومان ساخته برای سال 93
17.5 میلیارد تومان ... آورده افزایش سرمایه اگه تا آخر سال بعد 30 درصد بازدهی بگیرن (25 بانکی ) میشه 5.2 میلیارد تومان
پش میشه
5.3+12+10= 27.3 میلیارد تومان
میشه به ازای هر سهم 55 تومان
شما پی به ای 6 دادید به سهم من پی به ای 5 میدهم
5*55=275
+
50( سود مجمع )
=
325
ممنون میشم نظرتون رو مجددا بدانم
آریو جان مطمئن باش پردیس مثل سالیان قبل 75 درصد از سود را تقسیم نمی کند چون سود سالیان قبل خیلی ناچیز بود بیشتر تقسیم می کرد .
اما از بابت فروش سهام نمی تواند سود زیادی کسب نماید چون ارزش بازاری پرتفوی و بهای تمام شده تقریبا برابر است .
در مورد سود حاصل از سرمایه گذاری ها در سال 93 هم محاسبه آن بسیار ساده است ، من حساب کردم سود عملیاتی سال 93 نهایتا 25 تومان بیشتر نیست .
خود شما بهتر می دانید که در شرکتهای سرمایه گذاری سود عملیاتی یا همان سود حاصل از سرمایه گذاری ها اهمیت دارد و سود حاصل از فروش سهام مداوم نیست و پی به ای نمیگیرد ، پی به ای تحلیلی را برای سود عملیاتی محاسبه می کنند نه سود حاصل از فروش و نباید به سود حاصل از فروش پی به ای بدهیم .
من به سود عملیاتی 25 تومانی پی به ای 6 می دهم که می شود 150 تومان ، بعلاوه سود مجمع که اگر خیلی خوشبینانه 75 درصد شما حساب کنیم ، بهترین قیمت برای سهم 200 تومان می باشد .
آریو جان مطمئن باش پردیس مثل سالیان قبل 75 درصد از سود را تقسیم نمی کند چون سود سالیان قبل خیلی ناچیز بود بیشتر تقسیم می کرد .
اما از بابت فروش سهام نمی تواند سود زیادی کسب نماید چون ارزش بازاری پرتفوی و بهای تمام شده تقریبا برابر است .
در مورد سود حاصل از سرمایه گذاری ها در سال 93 هم محاسبه آن بسیار ساده است ، من حساب کردم سود عملیاتی سال 93 نهایتا 25 تومان بیشتر نیست .
خود شما بهتر می دانید که در شرکتهای سرمایه گذاری سود عملیاتی یا همان سود حاصل از سرمایه گذاری ها اهمیت دارد و سود حاصل از فروش سهام مداوم نیست و پی به ای نمیگیرد ، پی به ای تحلیلی را برای سود عملیاتی محاسبه می کنند نه سود حاصل از فروش و نباید به سود حاصل از فروش پی به ای بدهیم .
من به سود عملیاتی 25 تومانی پی به ای 6 می دهم که می شود 150 تومان ، بعلاوه سود مجمع که اگر خیلی خوشبینانه 75 درصد شما حساب کنیم ، بهترین قیمت برای سهم 200 تومان می باشد .
به نظر من
در مورد شرکت های سرمایه گذاری سود حاصل از فروش سرمایه گذاری اگر طبق الگو های سال گذشته باشد پی به ای میگیرد
آن بخش از فروش سرمایه گذاری که مانند سالیان گذشته تکرار شده ...
چون بخشی از فروش سرمایه گذاری ها جزء فعالیت اصلی و عملیاتی شرکت حساب می شود
در گزارش فعالیت هیئت مدیره شرکت اشاره به یک سرمایه گذاری جدید در املاک شده با بهای تمام شده 30 میلیارد تومان اگه دوستان اطلاعی دارند ممنون میشوم ...
در مورد لواسان هم که همه میدانیم ... 47000 متر زمین در کلارک لواسان با بهای تمام شده 20 میلیارد تومان و دریافت مجوز های تفکیک و انشعاب آب و برق و گاز با بهای حدود 2 میلیارد تومان
نظر