پتروشيمي شيراز ( شيراز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمدسعید
    عضو عادی
    • Apr 2013
    • 263

این سهم دو سه روز دیگه دیدن داره
    قیمت ها داره تو یه مثلث افزایشی حرکت می کنه و آخرای روندش هست
    ***نظر اساتید چیه؟***

پرسود باشید
    دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• محمدسعید
      عضو عادی
      • Apr 2013
      • 263

امیدوارم فردا عرشه پتروشیمی خراسان روی باقی پتروشیمی ها هم تاثیر بذاره

این پتروشیمی شیراز هم که مظلوم مونده، کسی نگاش نمی کنه
      دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط pqow پست شده است View Post
        امیدوارم فردا عرشه پتروشیمی خراسان روی باقی پتروشیمی ها هم تاثیر بذاره

این پتروشیمی شیراز هم که مظلوم مونده، کسی نگاش نمی کنه

با سلام
        پترو شیراز سال 93 پربازده ترین پترو خواهد بود
        سود 93 مبلغ 400 تومان برآورد می شه
        سال 92 سهامداری بهتربن گزینه است چون ممکنه به یکباره پرواز کنه

نظر

• محمدسعید
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 263

با توجه به تکذیب لغو معافیت 50 درصدی و اینکه این سهم در کف قیمتی خودش قرار دارد فردا را روز خوبی پیش بینی می کنم.
          قبل از اعلام لغو معافیت 50 در صدی سهم در روند صعودی قرار گرفته بود که متاسفانه....!؟!؟!؟؟؟
          پرسود باشید
          یا علی

نظر

• hannaneh
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 40

شیراز سهم مفت بازاره

نظر

• محمدسعید
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 263

با حرکت امروزش هدف سهم رو حداقل 380 برای نوسان گیرا می بینم
              اگر از شر نوسانگیرای محترم خلاص بشه راحت تا 970 بالا میره
              ولی اگه نوسانگیر...

نظر

• anji-47
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 455

پتروشیمی شیراز از زمان اعلام خبر به تعویق افتادن طرح توسعه عظیم خود زیاد مورد توجه قرار نگرفته است.سهم در معاملات امروز به زیر 800 تومان نیز رسید.اگر افزایش نرخ گاز شرکت های پتروشیمی به طور قابل ملاحظه ای افزایش یابد که البته اصلا منطقی نیست این افزایش زیاد باشد و به بیش از 180 تومان برسد، نباید انتظار برگشت قیمتی سهم به بیش از 800 تومان را در حال حاضر داشت.

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

با سلام

از قرار معلوم در مجمع 152 تومان سود نقدی تصویب شده
                  تا اینجا مبارک سهامداران باشه
                  از دوستانی که از حواشی مجمع خبری دارند خواهشا" اطلاع رسانی کنند

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                    با سلام

از قرار معلوم در مجمع 152 تومان سود نقدی تصویب شده
                    تا اینجا مبارک سهامداران باشه
                    از دوستانی که از حواشی مجمع خبری دارند خواهشا" اطلاع رسانی کنند

پتروشیمی شیراز در مجمع خود تصویر مثبتی از طرح توسعه برای تولید یک میلیون تن اوره را به نمایش گذاشت که این طرح توسعه هم اکنون در انتظار دو مبدل خنک کننده باقی مانده است و متوسط پیشرفتی بیش از ۷۰درصد دارد.این شرکت به زودی افزایش سرمایه ای را برای تکمیل این طرح توسعه صورت خواهد داد.

این همون چیزی است که من بدنبالش هستم بهره برداری از تولید یک میلیون تن اوره eps شرکت رو حسابی متحول خواهد کرد

نظر

• mehdian
                      عضو جدید
                      • Jun 2013
                      • 15

با سلام ، سهام پتروشیمی شیراز (شیراز) رفت مجمع ،به نظرتون با چه قیمتی میتونه باز کنه ?? لطفا یه کم در مورد سهم راهنمایین کنید با تشکر ،

نظر

• روشن
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 103

سلام:
                        دوستان مطلع ازمیزان افزایش سرمایه ومحل آن اطلاع رسانی فرمایید.

نظر

• mehdian
                          عضو جدید
                          • Jun 2013
                          • 15

چیکار کردن آخر سر این سران پتروشیمی شیراز؟؟؟ لطفا اطلاع رسانی کنید

نظر

• بارفروش
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 23

پتروشیمی شیراز در مجمع خود تصویر مثبتی از طرح توسعه برای تولید یک میلیون تن اوره را به نمایش گذاشت که این طرح توسعه هم اکنون در انتظار دو مبدل خنک کننده باقی مانده است و متوسط پیشرفتی بیش از ۷۰درصد دارد.این شرکت به زودی افزایش سرمایه ای را برای تکمیل این طرح توسعه صورت خواهد داد.

این همون چیزی است که من بدنبالش هستم بهره برداری از تولید یک میلیون تن اوره eps شرکت رو حسابی متحول خواهد کرد

دوست عزیز
                            د رمورداین دو مبدل اطلاعاتی داده شد که در چه مرحله ای است ؟
                            - در مرحله ساخت؟
                            - در حال حمل ؟
                            - در گمرک ؟

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

در اصل توسط بارفروش پست شده است View Post
                              دوست عزیز
                              د رمورداین دو مبدل اطلاعاتی داده شد که در چه مرحله ای است ؟
                              - در مرحله ساخت؟
                              - در حال حمل ؟
                              - در گمرک ؟

با سلام
                              دوستان عزیز
                              من در تهران هستم واز اخبار مجمع خبر ندارم این مطلب را هم از یکی از سایت ها گیر آوردم
                              فردا منتظر بازگشائی شیراز هستیم فردا کام سهامداران را شیرین خواهد کرد
                              ولی من این سهم رو برای کوتاه مدت نگرفتم بلکه برای بلند مدت
                              یک تحلیل ساده است موقعی که فاز تولید 1 میلیون تن اوره به بهره برداری برسه
                              فرض یک :
                              1000,000 تن اوره - نرخ فروش اوره هر تن 380 دلار نرخ تسعیر ارز 2500 تومان حاشیه سود 70 % فعلی
                              افزایش سود از این طرح = 266 تومان + 140 سود الان = 406 تومان
                              و p/e برابر 5 قیمت بالای 2000 تومان

فرض دو :
                              1000,000 تن اوره - نرخ فروش اوره هر تن 380 دلار نرخ تسعیر ارز 3000تومان حاشیه سود 70 % فعلی
                              افزایش سود از این طرح = 319 تومان + 140 سود الان = 460 تومان
                              و p/e برابر 5 قیمت بالای 2500 تومان

فرض سه (بدترین حالت ) :
                              1000,000 تن اوره - نرخ فروش اوره هر تن 340دلار نرخ تسعیر ارز 2500 تومان حاشیه سود 50% فعلی
                              افزایش سود از این طرح = 204 تومان + 140 سود الان = 344 تومان
                              و p/e برابر 5 قیمت بالای 1700 تومان

حال دوستان بفرمایند این سهم ارزش بلند مدت خریدن رو داره یا نه؟؟ ما که اخبار رانتی نداریم باید از الان سرمایه گذاری کنیم

نظر

• Hana
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 42

با سلام
                                دوستان عزیز
                                من در تهران هستم واز اخبار مجمع خبر ندارم این مطلب را هم از یکی از سایت ها گیر آوردم
                                فردا منتظر بازگشائی شیراز هستیم فردا کام سهامداران را شیرین خواهد کرد
                                ولی من این سهم رو برای کوتاه مدت نگرفتم بلکه برای بلند مدت
                                یک تحلیل ساده است موقعی که فاز تولید 1 میلیون تن اوره به بهره برداری برسه
                                فرض یک :
                                1000,000 تن اوره - نرخ فروش اوره هر تن 380 دلار نرخ تسعیر ارز 2500 تومان حاشیه سود 70 % فعلی
                                افزایش سود از این طرح = 266 تومان + 140 سود الان = 406 تومان
                                و p/e برابر 5 قیمت بالای 2000 تومان

فرض دو :
                                1000,000 تن اوره - نرخ فروش اوره هر تن 380 دلار نرخ تسعیر ارز 3000تومان حاشیه سود 70 % فعلی
                                افزایش سود از این طرح = 319 تومان + 140 سود الان = 460 تومان
                                و p/e برابر 5 قیمت بالای 2500 تومان

فرض سه (بدترین حالت ) :
                                1000,000 تن اوره - نرخ فروش اوره هر تن 340دلار نرخ تسعیر ارز 2500 تومان حاشیه سود 50% فعلی
                                افزایش سود از این طرح = 204 تومان + 140 سود الان = 344 تومان
                                و p/e برابر 5 قیمت بالای 1700 تومان

حال دوستان بفرمایند این سهم ارزش بلند مدت خریدن رو داره یا نه؟؟ ما که اخبار رانتی نداریم باید از الان سرمایه گذاری کنیم
                                سلام شفاف سازي عزيز من در رابطه با زاگرس ميخواستم يك زحمت بكشيد و يك تحليل بگذاريد ٢٠٢٠ خريدم قبل مجمع امروز ٢٠٤٠ باز كرد و سود ٤١٠ هم داد . فكر ميكنيد نگهداري تا شيف به شيران يا شيراز؟ احساس خود من شيرانه و شيراز كمي خستم كرد ٦٢٩ سوار شدم ٨١٥ پياده شدم خستم كرد. خيلي زمان برام مهمه.

نظر

در حال کار...
                                X