پتروشيمي شيراز ( شيراز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

در اصل توسط Hana پست شده است View Post
    سلام شفاف سازي عزيز من در رابطه با زاگرس ميخواستم يك زحمت بكشيد و يك تحليل بگذاريد ٢٠٢٠ خريدم قبل مجمع امروز ٢٠٤٠ باز كرد و سود ٤١٠ هم داد . فكر ميكنيد نگهداري تا شيف به شيران يا شيراز؟ احساس خود من شيرانه و شيراز كمي خستم كرد ٦٢٩ سوار شدم ٨١٥ پياده شدم خستم كرد. خيلي زمان برام مهمه.

با سلام
    واقعا" وقت تحلیل ندارم پس از چند روز امروز یه خورده به خودم اومدم بیماری یکی از اعضای خانواده به شدت مرا آزار می ده
    بگذریم
    من تو پترو ها پارسان رو می پسندم همه پترو ها و پالایشی ها توش هست
    و از بین پترو شیراز رو برای بلند مدت خریدم ممکنه خسته کننده باشد ولی سهامداری لذت بخش است
    اون موقع که شیران 4700 - 4800 بود در جا می زد و خسته کننده بود الان سود واقعی برای ماست در مرز 200 % بازدهی
    ما باید یاد بگیریم سهامداری کنیم
    اینکه امروز ما یه تحلیلی کنیم و سهم رو بخریم و در کوتاهترین مدت توقع داشته باشیم با خرید ما سهم رشد کنه این یه کم بی انصافی است
    ببنید با سهامداری از پارسان - شیران - واتی - وبانک و... چقدر سود گرفتیم
    حرفه ای ترین نوسان گیر بازار هم نمی تونه این سود رو بگیره
    تازه اون نوسان گیر حرفه ای صبح تا شب اعصابش خرد می شه هر روز باید در بازار باشه هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه باید پشت سیستم باشه قیمت ها رو کنترل کنه اعصابش به بریزه شب ها خواب نداشته باشه
    یه سهمی رو می فروشه بعد سهم صف خرید می شه دنیا رو سرش خراب می شه
    فعلا" بهترین راه سهامداری است و بس

نظر

• Hana
      عضو عادی
      • May 2013
      • 42

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post

با سلام
      دوستان عزیز
      من در تهران هستم واز اخبار مجمع خبر ندارم این مطلب را هم از یکی از سایت ها گیر آوردم
      فردا منتظر بازگشائی شیراز هستیم فردا کام سهامداران را شیرین خواهد کرد
      ولی من این سهم رو برای کوتاه مدت نگرفتم بلکه برای بلند مدت
      یک تحلیل ساده است موقعی که فاز تولید 1 میلیون تن اوره
      1000,000 تن اوره - نرخ فروش اوره هر تن 380 دلار نرخ تسعیر ارز 3000تومان حاشیه سود 70 % فعلی
      افزایش سود از این طرح = 319 تومان + 140 سود الان = 460 تومان
      و p/e برابر 5 قیمت بالای 2500 تومان[/COLOR]
      فرض سه (بدترین حالت ) :
      1000,000 تن اوره - نرخ فروش اوره هر تن 340دلار نرخ تسعیر ارز 2500 تومان حاشیه سود 50% فعلی
      افزایش سود از این طرح = 204 تومان + 140 سود الان = 344 تومان
      و p/e برابر 5 قیمت بالای 1700 تومان

حال دوستان بفرمایند این سهم ارزش بلند مدت خریدن رو داره یا نه؟؟ ما که اخبار رانتی نداریم باید از الان سرمایه گذاری کنیم
      سلام شفاف سازي عزيز من در رابطه با زاگرس ميخواستم يك زحمت بكشيد و يك تحليل بگذاريد ٢٠٢٠ خريدم قبل مجمع امروز ٢٠٤٠ باز كرد و سود ٤١٠ هم داد . فكر ميكنيد نگهداري تا شيف به شيران يا شيراز؟ احساس خود من شيرانه و شيراز كمي خستم كرد ٦٢٩ سوار شدم ٨١٥ پياده شدم خستم كرد. خيلي زمان برام مهمه.

نظر

• بارفروش
        عضو عادی
        • Nov 2012
        • 23

یکی از بی نظیرترین سهام بازار برای سرمایه گذاری بلند مدت است , منتهی باید سهامداری کرد.
        اگه تحریم ها برداشته بشن پروژه ها زودتر راه اندازی خواهند شد و سهم را متحول خواهند کرد.

نظر

• ssedghi
          عضو عادی
          • May 2013
          • 59

سلام پتروشيمي شيراز رفته مجمع يا نه؟؟؟
          كي ميره مجمع ؟ چقدر سود داده؟ چطور سود رو بگيريم؟؟؟اهنمايي كنيد
          مرسي

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

هفته ی پیش مجمع بود

نظر

• ssedghi
              عضو عادی
              • May 2013
              • 59

برای دریافت سود سهام چجور باید اقدام کنید خبر دار شدین اینجا بگارید مرسی

نظر

• jamshid
                عضو عادی
                • Apr 2013
                • 29

گفتند اول مهر سود سهام پرداخت میشه

نظر

• masoud1343
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 76

بچه ها یه تحلیل خوب از شیراز بدین وضعیت سهم رو برای چند ماه آینده چطور میبینید اگه آینده روشن هست سیگنال خرید بدین
                  بچه ها گفتگو رو گرم نگه دارید این سهم طرفدار زیاد داره اگه اطلاعات خوب و دسته اول رو ردبدل کنیم منفعت خوبی برای همه ما داره
                  به امید سودهای کلان برای شیرازیها

نظر

• morteza93
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 516

شیراز روند صعودی ضعیفی داره... بنظرم برای استارت یه روند صعودی قوی آمادگی داره.... ولی بالای 786....
                    یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• jamshid
                      عضو عادی
                      • Apr 2013
                      • 29

عقب افتادن طرح توسعه روند صعودی سهمو خیلی ضعیف کرد . برای بلند مدت سهام خوبیه باید حوصله داشت

نظر

• morteza93
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 516

شیراز اگر بتونه مقاومت 785 رو رد بکنه، روی 834 یه دست انداز داره بعدش میره به جنگ 905...
                        بعد از 905 هم واویلا
                        اندیکاتوراش هم همه اوضاع خوبی دارن... استوکاستیک سیگنال خرید داده.... Adx هم عنقریبه سیگنال خرید بده... Rsi از روی 50 برگشته و مکد هم نشان از ادامه روند داره...
                        یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• ماهور
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1239

تعدیل مثبت پیشبینی سود پتروشیمی شیراز و پردیس با افزایش نرخ فروش کود اوره

با تصویب افزایش نرخ فروش کود اوره در کارگروه کنترل بازار، پتروشیمیهای شیراز و پردیس با تعدیل مثبت در پیشبینی سود خود را به ترتیب 181 ریال و 443 ریال اعلام کردند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مدیران عامل دو شرکت پتروشیمی پردیس و شیراز با ارسال نامهای به رئیس اداره نظارت بر ناشران بورس درباره تأثیر افزایش نرخ کود اوره بر سود شرکت شفافسازی کردند.

بنا بر این گزارش، شرکت پتروشیمی پردیس اثر این افزایش نرخ را بر پیشبینی سود هر سهم برای سال مالی منتهی به 30 آذر سال جاری و با در نظر گرفتن ثابت بودن سایر پیشبینیهای اساسی قبلی، مبلغ 443 ریال برای هر سهم اعلام کرده است.

تأثیر تغییر قیمت فروش کود اوره طبق تصمیم کارگروه کنترل بازار بر EPS پتروشیمی شیراز 181 ریال برای هر سهم اعلام شده است.

یادآور میشود در نامه مدیرعامل پتروشیمی شیراز آمده است، سود هر سهم برای سه ماهه اول سال 92 متعاقباً اعلام خواهد شد و با توجه به اعمال برخی از هزینههای دیگر پیشبینی میشود که تعدیل مثبت EPS سال 92 از این مبلغ کمتر شود.
                          چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                          گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

مقدار تعدیل پتروشیمی شیراز در گزارش سه ماهه

پتروشیمی شیراز سود هر سهم سال مالی جاری خود بر اساس عملکرد سه ماهه را از 137 تومان به 147 تومان افزایش داده است و در سه ماهه فصل بهار نیز 527 ریال ( معادل 36 درصد) شناسایی کرده است.قبلا اثرات افزایش نرخ اوره داخلی به 612 تومان را 18 تومان اعلام کرده بود و اشاره هم کرده بود که تعدیل سود شرکت کمتر از این مبلغ خواهد بود.

مهمترین نکته های گزارش شرکت :

1- با توجه به کاهش نرخ محصولات در بازار هاي جهاني، نرخ صادراتي فروش محصولات با در نظر گرفتن کاهش قيمت جهاني تعديل شده و نرخ فروش هاي داخلي نيز با در نظر گرفتن نرخ ميانگين فروش 4 ماهه، محصولات نيز اصلاح گرديده است

2- در سه ماهه ابتدای سال 30،877 دلار و همچنین 131.8 میلیون درهم صادرات داشته است که با دلار 3500 تومانی و درهم 950 تومانی انجام شده است.

3- جهت تسعير ارز حاصل از فروش هاي صادراتي 9 ماهه آتي از نرخ ارز مبادله اي (هر دلار 000ر25 ريال) استفاده نموده است.

4- حدود 50 هزار تن از فروش محصول اوره مربوط به موجودي ابتداي دوره بوده است و لذا اين شرکت پيش بيني مي کند با توجه به شرايط توليد در فصل زمستان مبلغ پيش بيني را تا پايان سال محقق نمايد

5- نکته دیگر اینکه هزینه هر متر مکعب گاز طبیعی را 70 تومان در نظر گرفته است.این نرخ در سال 91 مبلغ 768 ریال در هر متر مکعب بوده است

6- شرکت عنوان نموده است "با توجه به تعمير بعضي از واحدها و پيش بيني احتمال افت فشار گاز در دي ماه و بهمن ماه و در نتيجه احتمال کاهش توليد، پيش بيني مي گردد ميزان توليد پيش بيني شده، محقق گردد

7- در سه ماهه ابتدای سال بیش از 29 درصد مقدار تولید پیش بینی شده و بیش از 27 درصد مقدار فروش پیش بینی شده را محقق کرده است
                            .
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• esi_mohammadi
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 1105

پیشنهاد میکنم این سهم را در سبد داشته باشید

این هارمونی و این الگو در تایم ماهیانه به 20 تا 30 درصد سود ختم نخواهد شد . هدف این سهم در کوتاه مدت 1500 و در میان مدت 3200 است

لینک تصویر
                              (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                              (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                              (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• motenaweb
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 226

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                                پیشنهاد میکنم این سهم را در سبد داشته باشید

این هارمونی و این الگو در تایم ماهیانه به 20 تا 30 درصد سود ختم نخواهد شد . هدف این سهم در کوتاه مدت 1500 و در میان مدت 3200 است

لینک تصویر

تحلیل بسیار زیبایی بود
                                به نظر شما شیراز ارزش خرید کوتاه مدت رو دارد روی قیمت 920 تومن؟ چون نوسان زیاد داره احتمال برگشتش به زیر 850 چقدر است؟
                                ممنون

نظر

در حال کار...
                                X