در اصل توسط NINA پست شده است
View Post
قند شيروان قوچان و بجنورد ( قشير )
Collapse
X
-
با سلام
بطور خلاصه کاهش سود قشیر در سال 91 عمدتاً مربوط به حاشیه سود میزان موجودی سال 90 بوده که به 91 انتقال نیافته . با این وجود 14816 تن شکر سفید و 2095 تن تفاله خشک در سال 91 بعنوان موجودی منظور شده که پتانسیل تعدیل مثبت با حاشیه سود احتمالی با توجه به نرخ شکر در فصل زمستان را دارد ...
ایام به کامتقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...
نظر
-
بچه های پانید پارس میگن بالای 800 میارنش.
تحقیق باشه به عهده خودتونوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postبچه های پانید پارس میگن بالای 800 میارنش.
تحقیق باشه به عهده خودتون
سه شنبه اگر ا صف بشه با توجه به در ضرر بودن سایر سهامدارها و حمایت قاطعی که پانیذ برای جمع آوری سهم کرده باید حداقل 800 عرضه اولیه را ببینه. نوسانگیرها اگر تا الان خارج نشده باشن یکی دو روزه تموم میکنن =;اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postمصطفی عزیز 1000 تا عرضه اولیه داشتم 6000 تا هم از 615 برداشتم پس نگه دارم =;
سه شنبه اگر ا صف بشه با توجه به در ضرر بودن سایر سهامدارها و حمایت قاطعی که پانیذ برای جمع آوری سهم کرده باید حداقل 800 عرضه اولیه را ببینه. نوسانگیرها اگر تا الان خارج نشده باشن یکی دو روزه تموم میکنن =;
این خبر قبل از اینکه آمار معاملات در بیاد بهم رسید. بعدشم که سایت بروز شد دیدم بله پانید خرید سنگینی داشته.
البته من خودم فعلا هیچی قندی ندارم.
اما قشکرو خیلی خیلی بیشتر بقیه میپسندم چون شخص حقیقیش فکرایی تو سرش داره .وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
با توجه به کاهش قیمت نفت و کاهش درامد های نفتی میتونیم انتظار افزایش نرخ دلار رو داشته باشیم ...
به اعتقاد من قندی ها اواسط برج 4 میتونن حرکتی داشته باشن ... به خصوص قشیر که پتانسیل تعدیل مثبت خوبی داره و دیدیم که تعدیل منفی سهم با انتقال موجودی شکر برای دوره های مالی بعد بود ...
قطعا با این شرایط بازار به سمت سهام با سرمایه کم میره ...
اطرافیان در حال خرید سهام قندی هستن ;)
فقط باید کف قیمتی سهام گروه رو تشخیص داد که کار سختیه و عجله نکردریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postبا توجه به کاهش قیمت نفت و کاهش درامد های نفتی میتونیم انتظار افزایش نرخ دلار رو داشته باشیم ...
به اعتقاد من قندی ها اواسط برج 4 میتونن حرکتی داشته باشن ... به خصوص قشیر که پتانسیل تعدیل مثبت خوبی داره و دیدیم که تعدیل منفی سهم با انتقال موجودی شکر برای دوره های مالی بعد بود ...
قطعا با این شرایط بازار به سمت سهام با سرمایه کم میره ...
اطرافیان در حال خرید سهام قندی هستن ;)
فقط باید کف قیمتی سهام گروه رو تشخیص داد که کار سختیه و عجله نکرد
نظر
-
-
در اصل توسط payan پست شده است View Postسلام دوستان خوبم
اینم بگم نگید نگفتی
خبر دارم موثق
پانید فقط روز 13 خرداد سهم رو تا حدودی جمع کرد
از اون به بعد سه چهار تا حقیقی دارن جمع میکنن
رنج منفی کشیدن اونا هم طبیعیه
بای تا های
ممنون از خبرت ...
پایان جان بعضی وقتا خوب اوردر خرید وارد میکنه اما بعد از مدتی زیرشو خالی میکنه و اوردر ها رو حذف میکنن!
660 خوب خرید میکنن...
ممنون داداش:xریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
سهامدار تعداد سهام درصد سهام تغییر
شركت سرمايه گذاري پانيدپارس-سهامي خاص- 26,575,885 53.150
بنيادمستضعفان انقلاب اسلامي 13,266,693 26.530
شركت مالي وسرمايه گذاري پيشروايران-سهامي خاص- 2,260,781 4.520
شركت پرشياايكوئيتي فاند-بامسئوليت محدود- 504,710 1.000www.mahak-charity.org
نظر
-
شرکت پرشیا با 10 % سود از قشیر خارج شد و معلوم نیست خریدار با این حجم کی بوده؟خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
نظر