این سهم از لحاظ تکنیکی تا محدوده 230 جای رشد دارد . اگر کسی اطلاعات بیشتری دارد در این تاپیک بگذارد .
سرمایه گذاری ملی ایران ( ونیکی )
Collapse
X
-
-
با سلام
درسته دوستان عزیز.... ونیکی در شرایط فعلی با ان ای وی 275 داره معامله میشه من قبل از مجمع و بعد از مجمع با متوسط 170خرید کردم و هدف 250 تومن رو براش قرار دادم..... ونیکی 250 تومنی مثل روز برام روشنه....گفته های رئیس بزرگ محاسبات منو تایید میکنه...
آیتم های مثبت ونیکی
رشد وساپا
رشد خبهمن
معامله عمده متعلق به خبهمن
افزایش سرمایه
رشد تجارت
رشد بازار
ان ای وی بالا
من حداقل بازدهی 50 درصدی رو برای ونیکی انتظار دارم;)ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
-
سرمایه گذاری ملی ایران
شنیده ها حاکی از آنست که شرکت سرمایه گذاری ملی ایران از محل سرمایه گذاری های به عمل آمده در سال 90 با سود مناسبی همراه شده و احتمال تعدیل مثبت عایدی در این شرکت از این محل وجود دارد
نظر
-
در اصل توسط komiser پست شده است View Postسرمایه گذاری ملی ایران
شنیده ها حاکی از آنست که شرکت سرمایه گذاری ملی ایران از محل سرمایه گذاری های به عمل آمده در سال 90 با سود مناسبی همراه شده و احتمال تعدیل مثبت عایدی در این شرکت از این محل وجود دارد
http://www.boursepersia.com/news/%D8...news-8758.html
مگه چند تومن اعلام کرده که میخواد تعدیل مبت بده ؟
تو بازار مثبت رشد نمیکنه
و تو بازار منفی راحت صف فروش میشه
روند معاملاتی کاملا خسته کننده داره ...ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postتعدیل مثبت چی ؟؟
مگه چند تومن اعلام کرده که میخواد تعدیل مبت بده ؟
تو بازار مثبت رشد نمیکنه
و تو بازار منفی راحت صف فروش میشه
روند معاملاتی کاملا خسته کننده داره ...
کلا اینم مثل مدیراش حرکتی انجام نمیده.
یه سبد کاملا پر و پخش که به ندرت درونش تغییر ایجاد میشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نظر