صنعتي و معدني شمال شرق شاهرود ( كشرق )
Collapse
X
-
اطلاعات دقیقتر متعاقبا اعلام میشه در حال حاظر خبر اصلی شماره ثبت و پذیرش بود که اعلام شد.
.................................................. .................................................. ..................
اولین قانون من در بورس: اگر قادربه شناسایی سود نیستید ، سرمایه خود را حفظ کنید
نظر
-
-
-
صنعتی و معدنی شمال شرق شاهرود به عنوان پنجاه و هشتمین شرکت در بازار دوم فرابورس درج شد.
///
نظر
-
این دیگه از کارگزاری خودمون عرضه میشه(آپادانا) مشکل تخصیص مخصیص پیش نمیاد:*وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postاین دیگه از کارگزاری خودمون عرضه میشه(آپادانا) مشکل تخصیص مخصیص پیش نمیاد:*
فک کنم 30 تومن سود اعلام کرده این جوری که به ما گفتن .
حالا باید گزارشش در بیاد ببینیم چقدر اعلام کرده . به نظرت چقدر می ارزه؟///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postقیمتش رو میتونی در بیاری مصطفی جان که به چه قیمتی عرضه میشه؟؟
فک کنم 30 تومن سود اعلام کرده این جوری که به ما گفتن .
حالا باید گزارشش در بیاد ببینیم چقدر اعلام کرده . به نظرت چقدر می ارزه؟
خب منم گزارششو نخوندم. نمیدونم چقد میارزهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postهنوز در موردش از بچها کارگزاری نپرسیدم. اگه عرضش نزدیکه بگو تا کامل واست در بیارم چه خبره. حالا یه چیز دیگه هم هستا این بچه های آپادانا یکم سخت پا میدن. حالا تلاشمونو میکنیم;)
خب منم گزارششو نخوندم. نمیدونم چقد میارزه
فک کنم تا قبل عید عرضه بشه.///
نظر
-
[SIZE=3]ذغالسنگ نگين طبس پیش بینی درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1390/12/29 بر اساس عملکرد واقعي دوره 9 ماهه (اصلاحيه)
شرکت پيشبيني سود هر سهم سال مالي 90 را از 1417ریال به 1567ریال اعلام نموده
جزئیات بیشتر در سایت کدال
با توجه به این افزایش کطبس حداقل مبلغ100ریال به سود شمالشرق افزوده خواهد شد گفته شده سود اعلامی شرکت شمالشرق مبلغ 300ریال میباشد که با احتساب مبلغ 100ریال حاصل از افزایش کطبس سود 400ریالی دور از ذهن نخواهد بود!!![/SIZE]
نظر
-
كرمان ، شاهرود و شيراز نماينده در فرابورس شدند
مديرپذيرش فرابورس اعلام كرد: شركت هاي سرمايه گذاري توسعه و عمران استان كرمان، صنعتي و معدني شمال شرق شاهرود وپالايش نفت شيراز پلاك هاي 11،12و 13بازار دوم فرابورس را از آن خود كردند.
به گزارش روابط عمومي فرابورس ايران، سيد مهدي علم الهدي با اعلام اين خبر افزود: پالايش نفت شيراز با سرمايه هزارو 27ميلياردو 548ميليون ريال ، در توليد فراورده هاي نفتي ،كك و سوخت هسته اي فعاليت مي كند به عنوان سيزدهمين شركت در بازار دوم درج شد.
به گفته وي شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران و سرمايه گذاري سهام عدالت با داشتن مالكيت به ترتيب 70و 30درصد ،از سهامداران عمده شركت پالايش نفت شيراز محسوب مي شود.
علم الهدي ادامه داد:شركت صنعتي و معدني شمال شرق شاهرود به عنوان دوازدهمين شركت با سرمايه 84ميليارد ريال در بازار دوم فرابورس درج شد.
وي با اشاره به حوزه فعاليت اين شركت درزمينه استخراج زغال سنگ يادآورشد:شركت سرمايه گذاري بوعلي از سهامداران عمده شركت صنعتي و معدني شمال شرق شاهرود محسوب مي شود.
علم الهدي خاطر نشان كرد: شركت سرمايه گذاري توسعه وعمران استان كرمان كه در زمينه سرمايه گذاري فعاليت مي كند، با سرمايه 200ميليارد و 100ميليون ريال هم در بازار دوم درج شد .
به گفته وي شركت سرمايه گذاري ساختمان ايران بيشترين درصد سهام اين شركت را در اختياردارد///
نظر
-
صورت های مالی منتهی به سال 88 :
صورت های مالی منتهی به 89:
نکته ای که به چشم خورد در این گزارش در سال 88 , 33 هزار تن سنگ آهن هم در تولید داشت ;) ولیدر سال 89 نه.
حالا باید گزارش سال 90 بیاد ببینیم چه کرده ;)///
نظر
-
احتمال زیاد تا قبل از عید میاد تو فرابورس و عرضه اولیه میباشد . که 10 درصدش روز اول عرضه میشه .
ما این هفته نقد میمونیم تا بیاد ;)
فک نمیکنم تعداد زیادی به کسی برسه . آنلاین ها که عمرا . عاشق این عرضه اولیه ها هستم///
نظر
-
میثم میخوای شماره آپادانا رو بدم مشتری بشی تا زمان عرضه برو مخشون تا حجم بهت بدن:dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر