بيمه ملت ( ملت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

گویا مجمع به تعویق افتاده
    یک حبر دیگه اینکه در روزهای بعد اگر صف خرید باشه احتمال عرضه مجدد از سوی سهامداران عمده وجود داره ولی هنوز تصمیمی گرفته نشده
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

یاسر جان خبر مجمع قطعی شد؟
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
        یاسر جان خبر مجمع قطعی شد؟
        نه هنوز، گفتند داریم کارهای مجمع رو انجام میدیم اما احتمال تعویق زیاده، طبق قانون تا آخحر این ماه باید برگزار بشه درسته؟ احتمالا همون 31 تیر بشه
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• حامد24
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2532

اونجوری که تو اکثر فرومها گفته میشه

به احتمال زیاد فردا نمادش توقف نمیشه

البته اگه نشه خیلی خوب میشه یه دوزار کاسب میشیم :d
          یل یاتار ، طوفان یاتار
          یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
            نه هنوز، گفتند داریم کارهای مجمع رو انجام میدیم اما احتمال تعویق زیاده، طبق قانون تا آخحر این ماه باید برگزار بشه درسته؟ احتمالا همون 31 تیر بشه
            درسته.
            امروز توی تالار تهرانم این خبرش پیچیده بود.
            القصه واسه ما فرقی نداره. حالا نره مجمع که بهتر
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• yousef
              عضو فعال
              • May 2011
              • 808

درگزارش روزانهirbourse(نگاهی به وضعیت بازار)نام بیمه ملت درتوقف های روزمعاملاتی بعد(چهارشنبه )نیومده یعنی قاعدتافردامتوقف نمی شه.

نظر

• آرين
                عضو جدید
                • Jul 2012
                • 5

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                درسته.
                امروز توی تالار تهرانم این خبرش پیچیده بود.
                القصه واسه ما فرقی نداره. حالا نره مجمع که بهتر
                آقا مصطفي كارت خيلي درسته:*
                ظاهرا مجمع هم لغو شده
                پس بايد فعلا مثبت بخوره>:d<

نظر

• داش مهدی
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 595

یعنی تبلیغ سهم تو فرومهای بورسی ویروس بازاره، سر عرضه اولیه که میشه، چون کسی نداره چنان تحلیل ها سختگیرانه میشه و مو رو از ماست میکشن که یکی با بازار آشنا نباشه فکر میکنه همه سهمهای عرضه اولیه از فردا صف فروش میشن، از اونطرف سهمهای درپیت که هر روز منفی میخورن و سهامدارشون رو بدبخت میکنن، از سوی بعضی طلا معرفی میشه و چنان پتانسیلهای نهفته ای براش ذکر میشه که آدم احساس میکنه اینجا کویته;)
                  مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
                    یعنی تبلیغ سهم تو فرومهای بورسی ویروس بازاره، سر عرضه اولیه که میشه، چون کسی نداره چنان تحلیل ها سختگیرانه میشه و مو رو از ماست میکشن که یکی با بازار آشنا نباشه فکر میکنه همه سهمهای عرضه اولیه از فردا صف فروش میشن، از اونطرف سهمهای درپیت که هر روز منفی میخورن و سهامدارشون رو بدبخت میکنن، از سوی بعضی طلا معرفی میشه و چنان پتانسیلهای نهفته ای براش ذکر میشه که آدم احساس میکنه اینجا کویته;)
                    کاملا صحیح می فرمایید... من همون اول به هر کدوم از دوستان که حرف زدیم گفتم تا 150 تومان ارزنده است و بعدش هم اعلام کردم 130 تومان عرضه میشه و ارزنده است. به خاطر اینکه خبر داشتم 1 ماه تموم التماس می کردند و حقوقی ها حاضر نبودند تعهد 10 درصد عرضشون رو بدند گفتم دعوی حقوقی هم داره. همون روز عرضه اولیه یه عده می گفتند 100 تومان هم نمی ارزه و بعد معلوم شد اکثرا خرید انجام دادند...
                    الانم تارگت نجومی درست نیست دادنش اما بازی ادامه داره

نظر

• داش مهدی
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 595

کاملا صحیح می فرمایید... من همون اول به هر کدوم از دوستان که حرف زدیم گفتم تا 150 تومان ارزنده است و بعدش هم اعلام کردم 130 تومان عرضه میشه و ارزنده است. به خاطر اینکه خبر داشتم 1 ماه تموم التماس می کردند و حقوقی ها حاضر نبودند تعهد 10 درصد عرضشون رو بدند گفتم دعوی حقوقی هم داره. همون روز عرضه اولیه یه عده می گفتند 100 تومان هم نمی ارزه و بعد معلوم شد اکثرا خرید انجام دادند...
                      خدا امواتتو بیامرزه آقا سید،
                      من خودم با اینکه نخریدم( فقط چون حوصله مجمع رفتن و جنگولک بازی نداشتم) روز عرضه اش نوشتم بخرید وگرنه فردا مجبورید 4درصد گرونتر بخرید، یعنی از وجنات سهم میبارید که با صف به مجمع میره، نمیدونم دوستان با چه مستنداتی حرف از صف فروش و بیمه دانا و .... میزدن
                      یا سر همون شراز که حرف از عرضه صف خرید قبل از 9 فرداش هم زده شد....
                      اگه یه خورده دوستان احساس مسئولیت بیشتری داشته باشن، خیلی خوبه

پ.ن: اعصابم به شدت داغونه، امروز کسیو دیدم که سر قشرین وچندتا دیگه قندی خونه شو فروخته بود و متاسفانه دلیل اصلی خریدشم همین چرت و پرتهای تو فرومها بود
                      مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• حامد
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1490

ياسر زمانيكه انلاين درصف قرارميگيريد متوجه ميشيدكجاي صف قرارگرفتيد؟
                        زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                        اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

متاسفانه من هم از این موارد دیدم و تا اونجا که ممکن بوده سعی کردم از عمق فاجعه ها کم کنم اما واقعا نمیشه کاری کرد بعضی وقتها....
                          متاسفانه دوستان اصول اولیه و شروط لازم برای ورود به بورس رو رعایت نمی کنند... بارها گفتیم از پول دارایی های ثابت و قرض و... خرید نکنید و فقط از پول پس انداز باشه....
                          بارها گفتیم سبد تشکیل بدند و تک سهم نشوند.... گفتیم وضعیت بنیادی سهم رو همیشه در نظر بگیرید.... حد ضرر بگذارید.....

اما گوش نمیده کسی:(

از اون طرفم همه جا پر گرگه... خیلی ها منتظرن تا نونشون رو از همین سادگی ها دربیارند.... متاسفانه سود به هر قیمتی ارزش شده.... واقعا...:(

نظر

• alirezasa
                            عضو فعال
                            • Jun 2012
                            • 508

امروز منهم خریدم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط حامد پست شده است View Post
                              ياسر زمانيكه انلاين درصف قرارميگيريد متوجه ميشيدكجاي صف قرارگرفتيد؟
                              حامد جان ما نمی تونیم اما کارگزاری می تونه ببینه فکر می کنم

نظر

• alirezasa
                                عضو فعال
                                • Jun 2012
                                • 508

گروه بیمه ای با صف خرید سنگین بیمه ملت همراه شد.دیروز در مورد قیمت های عرضه شده صحبت کردیم و احتمال میدهیم به حدا قل p/e گروه بیمه ای یعنی 6 برسد و این یعنی قیمت های 150 الی 160 تومان.امروز نیز مابقی سهام عرضه نشده ی روز گذشته عرضه شد. معاون شرکت بورس نیز معامله 4 میلیون سهم بیمه ملت را باطل اعلام کرده بود

يمه ملت احتمالا عصر روز چهارشنبه با توقف نماد براي برگزاري مجمع مواجه شود و روز يكشنبه هفته آينده مجمع خود را برگزار کند

بیمه ای دیگر نیز در راه ورود به بازار است. بیمه سامان در روز شنبه 24 تیرماه، در بازار اول فرابورس ایران،بازگشایی می شود.

نظر

در حال کار...
                                X