بيمه ملت ( ملت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
    سید جان با توجه به اطلاعات شما اضافه کنیم یا بفروشیم؟
    با توجه به اینکه 3-4 گروه مختلف دنبال افزایش سهمشان در شرکت هستند و اینکه به خود کارکنان و مدیران شرکت سهم 142 تومانی داده شده و تقریبا اکثر حقیقی های عرضه اولیه خالی کردند فروش به صلاح نیست اما من خودم هنوز به 20000 تای قبلیم اضافه نکردم و معتقدم زیاد از حد هم نباید به روند سهمی وابسته بود. اگر میانگین بالاست تا کمی اضافه کردن مناسبه و نه زیاد و اگه هنوز تو سود هستید (از عرضه اولیه) به نظرم با همون مقدار بمونید با سهم خوب باشه
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

خوب 74 میلیون که می دونستیم جابجایی از صدر به صبا بوده اما....
      یه نگاه به فلش های سبز و مقدار خرید نشون میده کلا حقوقی ها فعالند رو سهم و خدا رو شکر حقیقی هر چی بوده داده رفته، کسایی هم که موندند احتمالا نوسانگیر نباشند و دنبال سود درست حسابی... به نظرم فشار فروشش دیگه گرفته شده باشه;;)

نظر

• abedinejad
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 494

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        خوب 74 میلیون که می دونستیم جابجایی از صدر به صبا بوده اما....
        یه نگاه به فلش های سبز و مقدار خرید نشون میده کلا حقوقی ها فعالند رو سهم و خدا رو شکر حقیقی هر چی بوده داده رفته، کسایی هم که موندند احتمالا نوسانگیر نباشند و دنبال سود درست حسابی... به نظرم فشار فروشش دیگه گرفته شده باشه;;)
        دوست عزیز اشتباه نکن. این فلشهای سبز احتمالا ثبت افزایش سرمایه برای این حقوقی هاست، و نه خرید سهم!

نظر

• محمد حسن
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 423

در اصل توسط abedinejad پست شده است View Post
          دوست عزیز اشتباه نکن. این فلشهای سبز احتمالا ثبت افزایش سرمایه برای این حقوقی هاست، و نه خرید سهم!
          ای بابا یعنی اینها فلش سبز برای افزایش سرمایه هستند؟ دوست عزیز فلش سبز برای افزایش سرمایه وقتی است که اکثراً با درصدهای یکسان تغییر بکنند

نظر

• abedinejad
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 494

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
            ای بابا یعنی اینها فلش سبز برای افزایش سرمایه هستند؟ دوست عزیز فلش سبز برای افزایش سرمایه وقتی است که اکثراً با درصدهای یکسان تغییر بکنند
            حق با شماست. من اشتباه کردم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط abedinejad پست شده است View Post
              البته حق داشتین این اشتباه رو بکنید چون معمولا کمتر سهمی پیدا میشه که 2،3 گروه توش فعال باشند و بخواند سهم بخرند;) امروزم 5 دردص دیگه صدر به صبا منتقل شد... احتمالا بعد از اینکه تمام سهام منتقل شد بازی سهم شروع میشه...

نظر

• hossein sh
                ستاره دار(1)
                • Mar 2012
                • 688

یه کف شناور روی 1340 براش ساختند!!
                سفارشات فروش امروز کاملاً از نظر مقدار با روزهای پیش متفاوته.
                به نظر دیگه آغاز صعود نزدیکه:)

نظر

• esi_mohammadi
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 1105

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                  البته حق داشتین این اشتباه رو بکنید چون معمولا کمتر سهمی پیدا میشه که 2،3 گروه توش فعال باشند و بخواند سهم بخرند;) امروزم 5 دردص دیگه صدر به صبا منتقل شد... احتمالا بعد از اینکه تمام سهام منتقل شد بازی سهم شروع میشه...
                  سید جوون انشالله را یادت رفت بگی:d
                  (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                  (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                  (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• امیر2309
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2127

قربون اون اسمت بشم

سيد جون اگه رانت داري بگو بخريم :xبدجوري اين بازار همه رو نابود كرده:(
                    آخرین ویرایش توسط امیر2309؛ 2012/07/16, 10:50.
                    www.mahak-charity.org

نظر

• امیر2309
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2127

حس مي كنم بعد از اين كد به كد كردن ها شروع به خريد اصلي بكنن
                      فكر كنم كفش 132 باشه من مي خوام 100 تا بخرم ولي نمي دونم چرا دودلم از يه طرف حس مي كنم مثلا بهمن بخواد 2 كرسي بگيره (البته تجلي شروع كرده به خريد) يا صبا شروع كنه به خريد رالي شروع مي شه
                      از اونطرف هم دانايان اگه صف بشه عرضه مي كنه و فكر كنم سايپا هم يا تو قيمت خوب يا بلوكي فروشنده بشه
                      كلا حس خوبي بهش دارم و به معاملاتش نگاه مي كنم
                      www.mahak-charity.org

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

امیر جان من هرچی می دونستم تو همین تاپیک مو به مو گفتم که همه اطلاع داشته باشند. چون با شرکت ارتباط دارم اون بحث هارو مطرح کردم و به نظرم دیگه خبر دیگه ای نباشه. همین تاپیک رو اگه بخونید صفخات آخرشو دستتون میاد چی به چیه;;)

نظر

• 7sin
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 214

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                          سيد جون اگه رانت داري بگو بخريم :xبدجوري اين بازار همه رو نابود كرده:(
                          باسلام
                          اگر دارید بگوید بد جوری در زیان هستیم
                          نظر

• hossein sh
                            ستاره دار(1)
                            • Mar 2012
                            • 688

خوب!!!!!! امروز هم که تجلی سامانه 3 میلیون دیگه از بازار جمع کرد
                            و
                            چیزی در حدود 74 میلیون که انتقال از صدر به صبا بود.....
                            با این حساب نهایت خریدی که حقیقی میتونسته امروز انجام بده در حدود یکی-دو میلیونه که بعیده صرفاً حقیقی خرید داشته باشه...
                            به شدت شناور سهم در حال کم شدنه. امروز یکم دیگه اضافه کردم....

باید دید کی حقوقی قصد صعود سهمو داره... ما که منتظریم:d

نظر

• شانس
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 152

در اصل توسط hossein sh پست شده است View Post
                              خوب!!!!!! امروز هم که تجلی سامانه 3 میلیون دیگه از بازار جمع کرد
                              و
                              چیزی در حدود 74 میلیون که انتقال از صدر به صبا بود.....
                              با این حساب نهایت خریدی که حقیقی میتونسته امروز انجام بده در حدود یکی-دو میلیونه که بعیده صرفاً حقیقی خرید داشته باشه...
                              به شدت شناور سهم در حال کم شدنه. امروز یکم دیگه اضافه کردم....

باید دید کی حقوقی قصد صعود سهمو داره... ما که منتظریم:d
                              یکی از حقوقی های خوبی که تو سهمه
                              پرشین فاند ایکوئیتی که از روز عرضه اولیه تا دیروز خرید داشت
                              و بیشتر اردر هاش رو با هدف بستن کف ها میذاشت

دیروز خرید های 1321 -1323 رو خودم نشسته بودم هیدن و مینیممش رو جمع کردم
                              (( امیدورام پا قدمم برای دوستان و سهم خوب باشه
                              دفه ی پیش که تو کنور مینیمم رو جمع کردم بد نبود انشالله امروز هم همین بشه ))
                              راستی دیروز شایعاتی بود که بلوگک دیروز اخرین بلوک بین گروهی صبا بود
                              یه خبر دیگه هم از من داشته باشید ک دانایان چند روز پیش 12 ملیونش رو از همون کارگذاری خودشون فقط کد به کد کرد جهت گمراهی بازار و یک برگه از اون 12 ملیون رو هم تو بازار نداد ;)
                              [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• امید1386
                                عضو عادی
                                • Apr 2012
                                • 126

.....
                                شکرگذارم خداوندی را که من را شاد آفرید و کامروایی و ثروت را سهم من از زندگی قرار داد.

نظر

در حال کار...
                                X