در اصل توسط ahmad پست شده است
View Post
بيمه ملت ( ملت )
Collapse
X
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
-
خوب 74 میلیون که می دونستیم جابجایی از صدر به صبا بوده اما....
یه نگاه به فلش های سبز و مقدار خرید نشون میده کلا حقوقی ها فعالند رو سهم و خدا رو شکر حقیقی هر چی بوده داده رفته، کسایی هم که موندند احتمالا نوسانگیر نباشند و دنبال سود درست حسابی... به نظرم فشار فروشش دیگه گرفته شده باشه;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postخوب 74 میلیون که می دونستیم جابجایی از صدر به صبا بوده اما....
یه نگاه به فلش های سبز و مقدار خرید نشون میده کلا حقوقی ها فعالند رو سهم و خدا رو شکر حقیقی هر چی بوده داده رفته، کسایی هم که موندند احتمالا نوسانگیر نباشند و دنبال سود درست حسابی... به نظرم فشار فروشش دیگه گرفته شده باشه;;)
نظر
-
-
-
در اصل توسط abedinejad پست شده است View Postدوست عزیز اشتباه نکن. این فلشهای سبز احتمالا ثبت افزایش سرمایه برای این حقوقی هاست، و نه خرید سهم!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
یه کف شناور روی 1340 براش ساختند!!
سفارشات فروش امروز کاملاً از نظر مقدار با روزهای پیش متفاوته.
به نظر دیگه آغاز صعود نزدیکه:)
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postالبته حق داشتین این اشتباه رو بکنید چون معمولا کمتر سهمی پیدا میشه که 2،3 گروه توش فعال باشند و بخواند سهم بخرند;) امروزم 5 دردص دیگه صدر به صبا منتقل شد... احتمالا بعد از اینکه تمام سهام منتقل شد بازی سهم شروع میشه...(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
حس مي كنم بعد از اين كد به كد كردن ها شروع به خريد اصلي بكنن
فكر كنم كفش 132 باشه من مي خوام 100 تا بخرم ولي نمي دونم چرا دودلم از يه طرف حس مي كنم مثلا بهمن بخواد 2 كرسي بگيره (البته تجلي شروع كرده به خريد) يا صبا شروع كنه به خريد رالي شروع مي شه
از اونطرف هم دانايان اگه صف بشه عرضه مي كنه و فكر كنم سايپا هم يا تو قيمت خوب يا بلوكي فروشنده بشه
كلا حس خوبي بهش دارم و به معاملاتش نگاه مي كنمwww.mahak-charity.org
نظر
-
امیر جان من هرچی می دونستم تو همین تاپیک مو به مو گفتم که همه اطلاع داشته باشند. چون با شرکت ارتباط دارم اون بحث هارو مطرح کردم و به نظرم دیگه خبر دیگه ای نباشه. همین تاپیک رو اگه بخونید صفخات آخرشو دستتون میاد چی به چیه;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
خوب!!!!!! امروز هم که تجلی سامانه 3 میلیون دیگه از بازار جمع کرد
و
چیزی در حدود 74 میلیون که انتقال از صدر به صبا بود.....
با این حساب نهایت خریدی که حقیقی میتونسته امروز انجام بده در حدود یکی-دو میلیونه که بعیده صرفاً حقیقی خرید داشته باشه...
به شدت شناور سهم در حال کم شدنه. امروز یکم دیگه اضافه کردم....
باید دید کی حقوقی قصد صعود سهمو داره... ما که منتظریم:d
نظر
-
در اصل توسط hossein sh پست شده است View Postخوب!!!!!! امروز هم که تجلی سامانه 3 میلیون دیگه از بازار جمع کرد
و
چیزی در حدود 74 میلیون که انتقال از صدر به صبا بود.....
با این حساب نهایت خریدی که حقیقی میتونسته امروز انجام بده در حدود یکی-دو میلیونه که بعیده صرفاً حقیقی خرید داشته باشه...
به شدت شناور سهم در حال کم شدنه. امروز یکم دیگه اضافه کردم....
باید دید کی حقوقی قصد صعود سهمو داره... ما که منتظریم:d
پرشین فاند ایکوئیتی که از روز عرضه اولیه تا دیروز خرید داشت
و بیشتر اردر هاش رو با هدف بستن کف ها میذاشت
دیروز خرید های 1321 -1323 رو خودم نشسته بودم هیدن و مینیممش رو جمع کردم
(( امیدورام پا قدمم برای دوستان و سهم خوب باشه
دفه ی پیش که تو کنور مینیمم رو جمع کردم بد نبود انشالله امروز هم همین بشه ))
راستی دیروز شایعاتی بود که بلوگک دیروز اخرین بلوک بین گروهی صبا بود
یه خبر دیگه هم از من داشته باشید ک دانایان چند روز پیش 12 ملیونش رو از همون کارگذاری خودشون فقط کد به کد کرد جهت گمراهی بازار و یک برگه از اون 12 ملیون رو هم تو بازار نداد ;)[B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]
نظر
نظر