در اصل توسط ahmad پست شده است
View Post
بيمه ملت ( ملت )
Collapse
X
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
همشهری جان همه چیز بستگی به من و شما سهامدار دارد . اگر در چیدن سفارشهای اولیه قیمت بالا وارد نکنیم با این قیمت خواهند داد.باید از 100شروع کرد و نهایتا اگر عرضه نشد به 110 رسید.
من که واقعا استقبال می کنم چون قطعا خریدار سهم خواهم بود. هرچه ارزون تر بهتر>:d<إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postقطعا صحیح می فرمایید. البته انلاین ها نمی تونند قیمت سر خط رو عوض کنند و این برادرای کارگزاری بودند که اردرهای بالاتر وارد می کردند;)
من که واقعا استقبال می کنم چون قطعا خریدار سهم خواهم بود. هرچه ارزون تر بهتر>:d<
بامید خدا بمحض مجاز شدن نماد سعی می کنم اولین اردر 100 را وارد کنم.
نظر
-
سلام بر تمامي دوستان صنعت بيمه تو بازار اون جوابي كه بايد مي داده رو نداده گروه بيمه تو اين بازار وضعيت خوبي نداره اما هر سهمي ي قيمتي داره از دوستان خواهشمندم تو قيمت گذاري دقت كنند و تو خريد رقابت نكنند تا مثل پالايشگاه شيراز نشه تا باز بحث حروم خوري و اين داستان ها هم پيش نياد بنده به نوبه خودم اين سهم رو نمي خرم چون كلا به اين صنعت با اين وضعيت مملكت و به اين سهم اعتقاد خاصي ندارم شب همگيتون خوشالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
نظر
-
درسته اصولا پول بیمه نامه هاشون رو راکد نمی گذارند و سرمایه گذاری می کنند.چیزی که برای من جذابه حقوقی های سهم هستند و می دونم سر عرضه نکردن 10 درصدیشون دعوا بود!
امسال دوباره وارد حوزه بیمه بذنه و شخص ثالث خواهد شد و درامدهای بیمه ایشون تغییر خوبی خواهد داشت. موافقم، من هم همون حدود 110-115 اردر خرید خواهم گذاشت تا عرضه مناسب باشه;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
محدودیت در عرضه های خاص:
الف – مشتریان معاملات بر خط در زمان حراج نمادهای بازگشایی شده امکان ورود سفارش با رعایت محدودیتهای قیمتی سفارش را دارند.
در دستورالعمل قبل امکان ورود کاربران آنلاین به مکانیزم حراج وجود نداشت اما از اول تیر ماه شما کابران نیز می توانید در این مکانیزم شرکت کنید؛ البته با رعایت محدودیتهای ذکر شده در همین بخشنامه.
ب – بورس یا فرابورس باید سهمیه مجزایی را برای هر مشتری معاملات بر خط در کلیه عرضههای اولیه تعیین نمایند. مشتریان معاملات بر خط میتوانند با رعایت محدودیت حجم معامله مشتری برخط به میزان سهمیه تعیین شده، در عرضههای اولیه اقدام به خرید نمایند.
طبق این بند از این پس همه کاربران آنلاین می توانند در رقابت برای خرید سهم عرضه اولیه شرکت کنند. بر این اساس پیش از شروع رقابت، سقف قابل رقابت برای هر مشتری به اطلاع مدیر معاملات آنلاین رسانده میشود و مدیر معاملات آنلاین این سهمیه را در نرم افزار آنلاین اعمال می نماید و پس از شروع رقابت، کاربران می توانند تا سقف تعیین شده سفارش خرید سهم عرضه اولیه وارد سیستم نمایند.پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.
نظر
-
در اصل توسط homework پست شده است View Postاین سهم ارزش خرید داره
تو محدوده 100 تومن؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postدوستان عزیز باز هم تاکید می کنم قیمت بالاتر از 110سفارش ندهید. امروز اکثر نمادها قرمزند و بیمه ای ها هم صف فروش . بنابراین می شود 110 و حتی پایینتر هم خرید. من اولین سفارش را 100وارد می کنم.
این سهامدارا بلا نسبت شما اصلا ضرر کردن و کلاه رفتن سرشون، حقشونه!!!
الان اردر ها رو ببینید!پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.
نظر
نظر