اشتباهات بزرگ بورسی شما در سال 90

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

فروش خچرخش روی 185 فک کنم بعد رفت رو 220 بعدش 300 باز شد. فروش قشکر رو 330 ... . فروش شیران رو 1250 که تا 2000 جا داره باز بشه . فروش غاذر در 350 که الان تا 550 بالا اومده

بزرگترین اشتباه من خرید کروی در محدوده 850 و نفروختنش تا قیمت های 1200 بود که فکر میکردیم تا 2-3 هزار تومن بالا میره بعد اون معدن لعنتی انگوران ریزش داشت و معدن رو ازش گرفتن و قیمت های جهانی از 3000 دلار ریخت تا 970 دلار فک کنم و سهم تا زیر 200 تومن پایین اومد و ما بورس رو بیخیال شدیم ولی از پارسال دوباره وارد شدم و از اردیبهشت با گرفتن انلاین دوباره از صفر شروع کردم ;)

سال 85 بود که من کروی رو خریدم ;) لامسب بد ضرری بهم زد . البته اون زمان هم ما بیخیال بودیم و اطلاع رسانی به این صورت نبود در کل بورس الان خیلی بهتر شده سفته بازی اون زمان خیلی زیاد بود ما هم تازه وارد;)
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/17, 20:55.
    ///

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      فروش خچرخش روی 185 فک کنم بعد رفت رو 220 بعدش 300 باز شد. فروش قشکر رو 330 ... . فروش شیران رو 1250 که تا 2000 جا داره باز بشه . فروش غاذر در 350 که الان تا 550 بالا اومده

بزرگترین اشتباه من خرید کروی در محدوده 850 و نفروختنش تا قیمت های 1200 بود که فکر میکردیم تا 2-3 هزار تومن بالا میره بعد اون معدن لعنتی انگوران ریزش داشت و معدن رو ازش گرفتن و قیمت های جهانی از 3000 دلار ریخت تا 970 دلار فک کنم و سهم تا زیر 200 تومن پایین اومد و ما بورس رو بیخیال شدیم ولی از پارسال دوباره وارد شدم و از اردیبهشت با گرفتن انلاین دوباره از صفر شروع کردم ;)

سال 85 بود که من کروی رو خریدم ;) لامسب بد ضرری بهم زد . البته اون زمان هم ما بیخیال بودیم و اطلاع رسانی به این صورت نبود در کل بورس الان خیلی بهتر شده سفته بازی اون زمان خیلی زیاد بود ما هم تازه وارد;)
      میثم جان پس هم دردیم،منم سال 85 وقتی کروی رفت 1200 رو هم رد کنه میخواستم بفروشم گفتم نگه دارم مثل کاما تا 7000 هم میره امان از طمع بی جا که فرداش سهم صف فروش سنگین شد و یه کله تا 200 300 هم اومد آخر سر 320 تومن فروختم رفت ولی همیشه افسوسشو میخورم

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
        میثم جان پس هم دردیم،منم سال 85 وقتی کروی رفت 1200 رو هم رد کنه میخواستم بفروشم گفتم نگه دارم مثل کاما تا 7000 هم میره امان از طمع بی جا که فرداش سهم صف فروش سنگین شد و یه کله تا 200 300 هم اومد آخر سر 320 تومن فروختم رفت ولی همیشه افسوسشو میخورم
        خیلی نامردی بود عطا جان معدن ریخت قیمت جهانی 1/3 شد معدنش رو گرفتن!! اون زمان انلاین نبود =)) وگرنه ردش میکردم تو شهر ما اصلا کارگزاری نبود;)
        خلاصه تا ضرر نکنی قدر سرمایتو نمیدونی و هر شکستی که میخوری باید تجربه ای بشه برای اینده و ازش درس عبرت بگیریم
        ///

نظر

• bahary
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 2510

خرید صدرا با حجم سنگین و خروج با زیان سنگین که فکر نمی کنم به این زودیها قابل جبران باشد. نفرین بر مسئولین صدرا و حرام زن و بچه شون نونی که میخورند . خدا به زمین گرم ببردشون.

نظر

• naruto
            عضو فعال
            • May 2011
            • 1879

امان از این اشتباهات!
            یادش بخیر!همون اول کاری که اومدم تو بورس 2 تا سهم چشمو گرفتن!
            یکی کبافق 300 تومنی و اون یکی هم سایرای 350 تومنی!فکر میکردم سنگ آهن بافقه=))
            گفتیم این کبافق که ورشکسته هستش بیخیال! و بجاش رفتیم ایرانیت 350 تومنی با سود 110 تومنی گرفتیم و کلی هم از خریدمون حال کردیم!بعد یک هفته رفت برا مجمع عمومی و ...دیگه برنگشت!
            3 سال سرمایه اولیه ام تو سهم گیر کرد و بعد اون همه وقت که برگشت رو 350 تومن فروختمش!
            دو تا اشتباه فاحش دیگه هم تو سیمانیها داشتیم که اونا هم لطف کردن و کلی از سرمایه امو دود کردن!
            خرید سشمال رو قیمت 1300 تومن و فروشش بعد فکر کنم 2 ماه رو قیمت 750 ت
            اونیکی هم خرید سیمان کرمان رو 655 تومن و فروش حدود 3 ماه بعد در قیمت 280 تومن!
            بیشتر ازنصف سرمایم رو این خریدای ضایع پریدن:))
            امیدوارم خرید اشتباهی نصیب هیچ کدوم از دوستا نشه

نظر

• robin
              عضو جدید
              • Jun 2011
              • 16

خرید حق زامیاد روی 60 تومن !!

گوش دادن به حرف آقایان به اصطلاح اساتید !! که گفتند وانصار تا 180 میاد پایین و نمی ارزه ! منم ترسیدم و فروختم با چه ضرری ! غافل از اینکه نمیدونستند این سهم چه حمایتی میشه! خدا میدونه که درس عبرتم شد که به حرف هیچکس یعنی هیچکس توی این بازار گوش نخواهم داد.

نظر

• jazeba
                عضو عادی
                • Dec 2011
                • 83

خرید کحافظ و وزمین و خارج شدن با زیان سنگین حالا خدا میدونه چه بازی ای در بیارن سر حقاشون

نظر

• عبدالله محمدی
                  ستاره‌دار(26)
                  • Mar 2011
                  • 1166

فروش قشهد به خاطر مجمع 720 باسود فروختیم 600تا 650 خریده بودیم200هزار تا داشتم
                  خرید حق وتوکا غافل از این که سود تقسیم نمیکنه بعد مجمع وقت داشت باز بشه نشد ضررنکردیم ولی چند ماه پولم بلوکه شد

نظر

• rezi
                    عضو عادی
                    • Nov 2011
                    • 205

خرید خساپا در قیمت 340 تومن فروش 200 تومن

خرید وشمال ح به قیمت 42 تومن و فروش حوالی 30 تومن :(

خرید کچاد 760 تومن و فروش 680 تومن

اشتباهاتی در حد لالیگااااااااااااااا :))

نظر

• Jamshidyar
                      كاربر فعال
                      • Oct 2011
                      • 556

خرید در مکانیزم Auction یکی از بزرگترین اشتباهات من بود. بازار در زمان منفی کشش لازم را نداشت و حتی بهترین سهم ها هم بعد از مدتی صف فروش می شدند. لذا بجز قندی دیگر در هیچ حراجی نخواهم خرید
                      موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                      www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• عبدالله محمدی
                        ستاره‌دار(26)
                        • Mar 2011
                        • 1166

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                        خرید خفناور تقریبا در اوج قیمت و فروش با ضرر قابل توجه
                        خرید وشمالح در 50 تومان و فروش در 40 تومان به تعداد بالا
                        وحید جان همون وقت امدم گفتم که بنا ست بازار گردانی بشه شما و باربدعزیز داشتید گوشی رو دادیم دستتون منتها زیاد کشش ندادیم گفتیم ناراحت میشید جناب باربد هم تو وشمالح ضرر کرد

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Post
                          وحید جان همون وقت امدم گفتم که بنا ست بازار گردانی بشه شما و باربدعزیز داشتید گوشی رو دادیم دستتون منتها زیاد کشش ندادیم گفتیم ناراحت میشید جناب باربد هم تو وشمالح ضرر کرد
                          ممنون از شما
                          به هر حال در طول سال دو سه تا اشتباه در بین اینهمه معامله پیش میاد که باید سعی کرد اونها رو به حداقل رسوند
                          حالا من در 40 خالی کردم و خوب شد نگه نداشتم;)
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• riskman
                            عضو عادی
                            • Sep 2011
                            • 208

بزرگترين اشتباه بورسي من اواخر مهر امسال بود كه بعد از اينكه اساتيد متفق القول بودند كه شاخص ريزشي است ! من به فكر پائين آوردن ميانگين افتادم و هنوز هم از ضرر خارج نشدم !
                            آخرین ویرایش توسط riskman؛ 2012/02/22, 08:40.

نظر

• david danger
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 85

سلام به همه دوستان عزيز
                              هفته گذشته يه پيغام گذاشته بودم برا افشاگري .خوشبختانه مشكلي كه داشتم تا 95درصدحل شد.انشااله اگه اتفاق خاص ديگه اي نيفته امسال و به خيروخوشي ميبندم.

نظر

• shadi
                                کاربر فعال
                                • Jul 2011
                                • 914

اعتماد به کسانی که خودشون رو مرد معرفی کردن
                                اعتماد به کسی که زندگی شخصی من رو ویران کرد
                                اعتماد به یک مثلاً رفیق
                                تمام زندگیمو توی بورس ازدست دادم
                                ولی یادگرفتم که همیشه خداهست
                                همیشه خداهست
                                سلام به همه دوستان عزيز
                                هفته گذشته يه پيغام گذاشته بودم برا افشاگري .خوشبختانه مشكلي كه داشتم تا 95درصدحل شد.انشااله اگه اتفاق خاص ديگه اي نيفته امسال و به خيروخوشي ميبندم.
                                جناب دیوید دنجر شما چنان از مردی ورفاقت و ویرانی زندگی شخصیتون صحبت کردید که تعجب می کنم چطور با حل شدن مشکلتون

که البته از این بابت خیلی هم خوشحالم اما فکر نمی کنید بهتر همون رفیق شفیق را حداقل دستش را برای بقیه رو کنید که نفر دیگری
                                مجددا صدمه ای که شما خوردید بقیه نخورند
                                آخرین ویرایش توسط shadi؛ 2012/02/24, 23:29.

نظر

در حال کار...
                                X