چگونه تو بازار بورس ثروتمند شویم؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تصمیم کبری
    Banned
    • Jul 2025
    • 1197

چگونه تو بازار بورس ثروتمند شویم؟

دوستان گلم سلام .
    امروز از ساعت 12 تا الان خودمو سرزنش میکردم که چرا تو 2 ماه گذشته نتونستم 40 درصد از کل سرمایم سود کنم و شب عیدی برم صفا سیتی.:(
    کپشیر و فنورد به تنهایی 40 درصد را دادند. ( کپشیر یبار تا 235 رفت و اومد پایین تا 170 تومان، فنورد هم از 140 رفت بالا و انشالله بتونه بالای 250 باز بشه.) کهرام و کسعدی و ک... هم هر کدوم براحتی با چند تا نوسان بالای 40 درصد دادند.

به یه نیمچه نتیجه ای رسیدم که الان میگم، اما دوست دارم شما هم فقط خواننده نباشید و نظراتتون و تجربیاتتون را بگید تا بتونیم بهتر عمل کنیم.
    یکی از علتهاش به ذهنم این اومد که سرمایمو تقسیم کردم تو بیش از 7 یا 8 سهم! به قول یارو، ترشی هفته بیجار گذاشتم!!
    تو یکی 2 روز اینده، انشالله میخوام یه سهام تکانی اساسی کنم و سرمایمو به نهایت 3 قسمت تقسیم کنم.
    فکر کنم اینجوری بهتر بتونم رو سهامم تمرکز داشته باشم.
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

يكي از مشكلاتي كه نمي تونيم ببريم اينه كه جايي كه بايد نترسيم ميترسيم روزي كه سفارت انگليس اشغال شد تا به الان 70 درصد بازار 50 درصد داده من خودمم با تعداد سهام زياد موافق نيستم ولي اگر تعداد سهام هم تو اين مدت بالا بود باز هم ميتوانستيم ببريم به نظرم كار از جاي ديگه ايراد داره نه تعداد سهام
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• esi_mohammadi
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 1105

من علت اصلی ضرر اشخاص در بورس و هر بازار مالی را خلاف روند معامله کردن می بینم .
      وقتی روند سهمی نزولی هست مثاله باران خنجری هست که از آسمان بر زمین فرو می بارد .
      به امید ارزان خریدن در روند نزولی سهمی را نخرید. چون بعدا می بینید که گرون تر از همه خریدید .
      موفق باشید
      یا حق
      (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

مشكل بعدي به نظرم تعيين نكردن حد ضرر ميباشد كه اين عامل هم باعث ميشه علاوه بر اينكه پولمون قفل كنه از مابقي سهام بازار هم جا بمانيم
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
          دوستان گلم سلام .
          امروز از ساعت 12 تا الان خودمو سرزنش میکردم که چرا تو 2 ماه گذشته نتونستم 40 درصد از کل سرمایم سود کنم و شب عیدی برم صفا سیتی.:(
          کپشیر و فنورد به تنهایی 40 درصد را دادند. ( کپشیر یبار تا 235 رفت و اومد پایین تا 170 تومان، فنورد هم از 140 رفت بالا و انشالله بتونه بالای 250 باز بشه.) کهرام و کسعدی و ک... هم هر کدوم براحتی با چند تا نوسان بالای 40 درصد دادند.

به یه نیمچه نتیجه ای رسیدم که الان میگم، اما دوست دارم شما هم فقط خواننده نباشید و نظراتتون و تجربیاتتون را بگید تا بتونیم بهتر عمل کنیم.
          یکی از علتهاش به ذهنم این اومد که سرمایمو تقسیم کردم تو بیش از 7 یا 8 سهم! به قول یارو، ترشی هفته بیجار گذاشتم!!
          تو یکی 2 روز اینده، انشالله میخوام یه سهام تکانی اساسی کنم و سرمایمو به نهایت 3 قسمت تقسیم کنم.
          فکر کنم اینجوری بهتر بتونم رو سهامم تمرکز داشته باشم.

من هم کاملا" با این روند موافقم :

1) به علت وجود صندوقها و اینکه دیگه اکثر کاربرها با سیستم آنلاین کار می کنند همه نوسانگیر شده اند

تا یه سهمی 4 درصد میخوره با ماگزیمم 8 درصد یک هو کلی فروشنده پیدا میشه

کجاست سهمی همانند سال 89 و قبلتر که مدام صف خرید بود و حجم مبناشم میدادن؟

کجاست حمایتهای وساپا از خساپا و .....

2) حتما" حتما" دوستان سعی نمایند اگر هم نمی توانند نوسانگیری نمایند و مدام در بازار باشند حداکثر 2 یا سه سهم داشته باشند

به خدا داشتن سبد با 7 الی 15 سهم مربوط به صندوقها و شرکتهای سرمایه گذاریه

باید حداکثر 3 سهم داشته باشید و بهتر از آن نوسانگیری روزانه است یعنی صبح اول وقت خرید و شکار سهمهای خوب و فروش آنها در همان روز

موفق و سلامت و پیروز باشید

به امید سود آوری همه شما دوستان عزیز و گرامی
          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• تصمیم کبری
            Banned
            • Jul 2025
            • 1197

الان به ذهنم رسید و رفتم حسابهامو چک کردم و دیدم که سینا چه گلی کاشته!!!
            حدود 13 درصد از کل سرمایمو تو این 2 ماه گذشته، هزینه کارگذار دادم. ای داد بیداد!

نظر

• شهروز1365
              عضو عادی
              • Aug 2011
              • 177

به نظرمن یکی از علتهایی میتونه باعث بشه نتونیم سود دلخاهمون رو بدست بیاریم اینه که نمیتونیم روندهارو تشخیص بدیم....
              من خودم به این نتیجه رسیدم بعد 8 سال که نباید از این شاخه به اون شاخه بپریم و در گروهی که پیشرو هست سرمایه گذاری کنیم و باهاش سهامداری کنیم تا بتونیم سود دلخاهمون رو بدست بیاریم....
              برای خودمون هدف داشته باشیم و با برنامه حرکت کنیم.....
              از شناسایی ضرر و قبول اشتباه نترسیم....
              و اینکه سبد 7 یا 8 سهمه برای سرمایه های بالا خوبه و این روش برای سرمایه کم خوب نیست چون نمیشه سود خوبی رو شناسایی کرد میشه گفت میشیم گنجشک روزی(البته ضرر تک سهمی هم زیاده و تلخ)....

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

به نظر من یکی باید این معاملات احساسی رو گذاشت کنار هرچند خودم با اینکه تمرین میکنم کاهش بدم
                یکیشم این غرور کاذب را باید کشت،وقتی بعد یه معامله ای یه سودی میکنی این غرور کاذب وجودتو فرا میگره و با خودت میگی من دیگه یه سهامدار حرفه ای هستم من ضرر نمیکنم ولی ای دل غافل اون کسی که ضرر میکنه خود تویی :)) :d

نظر

• سنگ صبور
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 90

دوست عزيز با تشكرازراهنمايي ها وزحمات شما در اين سايت
                  اگر بخواهيم براي اين اما واگر ها وسئوال شما جواب پيدا كنيم يكي دوتا نيست...فاكتورها ي زيادي هستند كه مثل حلقه هاي زنجير به همديگر وصل ميباشند...مقدار سرمايه...مديريت سرمايه...شناختن وتحليل درست سهم...نقطه ورود وخروج...موقعيت بازار...جورواني بازار وسهامدار ...صبروشكيبايي...پيشامدهاي پيش بيني نشده وووووو
                  من درفروردين89 همين فكري كه شما امروز كرده ايد را كرده بودم رانفورخريدم1470پاسا474 ...كنتور ..شلعاب بترانس...بكام 106 ووو كه اتفاقي پدرم فوت كرد ومجبور شدمدر عرض15دقيقه چوب حراج بزنم بعداز 2ماه حساب كردم ديدم اگر اين اتفاق نمي افتاد 200درصدسود ميكردم كه هنوز هم از تتمه ان وچند اتفاق ديگر كه برام افتاد خلاص نشده ام
                  ادب .ویزای ورودبه دایره انسانیت است

نظر

• تصمیم کبری
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 1197

خدا پدر عزیز شما را بیامرزد، واقعا تسلیت میگم.
                    آخرین ویرایش توسط Captain Nemo؛ 2023/12/14, 21:25.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

من هم تنوع کم در سبد رو موافقم
                      گاها هم اگر از یه سهم تا حد زیادی مطمئن بشم و ببینم به ریسکش میارزه شده 60 70 درصد سرمایه رو ببرم رو یه سهم.
                      البته به کسی این روش رو توصیه نمیکنم چون ریسکش بالاست.
                      موقع فروش هم بنظرم وقتی وارد سود شدیم پله ای شروع به فروش کنیم مگر از رشدش مطمئن باشیم.
                      البته خیلی از موارد با توجه به شرایط باید تصمیم گرفت و نسخه واحدی نمیشه داد.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• Fmoradi
                        كاربر فعال
                        • Nov 2011
                        • 279

شب بخير
                        خوب ميزان سرمايه خيلي تو فاكتور تعداد سهم مهمه بايد يه دسته بندي نسبت به سرمايه داشت عموم قيمت سهام زير ٣٠٠ تومن هستش طبيعتا شما نميتوانيد تعداد ميليوني داشته باشيد چون بحث سود كردنش خيلي متفاوته تا بجنبي سود در بياري بايد صف ميليوني رو سهم باشه تا بدهي بروي و كلا نوسان گيري بيخيال رانت بسم الله بايد باشه اين بازار كم عمق بي وجود اجازه خيلي كارا رو نميده اين مبحث تصميم كبري واقعا خيلي فاكتور ميزان پول توش مهمه كسي با ده ميليون اگه ٨ درصد در ماه در بياره تو ١٠٠ ميليون ٤ درصد هم در نمياره حالا ميليارد كهجاي خود

نظر

• تصمیم کبری
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 1197

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
                          شب بخير
                          خوب ميزان سرمايه خيلي تو فاكتور تعداد سهم مهمه بايد يه دسته بندي نسبت به سرمايه داشت عموم قيمت سهام زير ٣٠٠ تومن هستش طبيعتا شما نميتوانيد تعداد ميليوني داشته باشيد چون بحث سود كردنش خيلي متفاوته تا بجنبي سود در بياري بايد صف ميليوني رو سهم باشه تا بدهي بروي و كلا نوسان گيري بيخيال رانت بسم الله بايد باشه اين بازار كم عمق بي وجود اجازه خيلي كارا رو نميده اين مبحث تصميم كبري واقعا خيلي فاكتور ميزان پول توش مهمه كسي با ده ميليون اگه ٨ درصد در ماه در بياره تو ١٠٠ ميليون ٤ درصد هم در نمياره حالا ميليارد كهجاي خود
                          این موضوع فقط مختص بحث نوسان گیری نیست دوست گلم.
                          من خودم قثابت و قشرین را حوالی 210 تومان خریدم و 300 فروختم و کلی حال هم کردم. ولی الان چنده؟ بیش از 400 درصد سود رو قشرین و 350 درصد رو قثابت از دست دادم.
                          عبدالله محمدی عزیز حتوکای 300 تومانی را یماه پیش عنوان کرد، الان چنده؟
                          اصل مشکل اینه که همگی عجله داریم و حتی خیلیهامون روزانه میخوان نوسان بگیرن!!!
                          یه دلیل دیگه این شاخه به اون شاخه پریدن میتونه باشه.
                          همین قثابت و قشرین را اگر کسی میتونست، هم نوسانات 10 تا 15 درصدی ازش بگیره و هم اینکه این شاخه به اون شاخه نمیکرد و تا الان باهاشون بود، خیلی بیشتر از 400 درصد براش سود میداشت.

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

تصمیم جان من میخواستم سرمایم زیاد بشه بعد همچی تاپیکی ایجاد کنم که شما پیش قدم شدی :d

من همه اینا رو قبلا حساب کردم . همچنین میدونم که اگه با سرمایه 5 میلیون تومن سالی 100 درصد بگیرم بعد از 10 سال میلیاردر میشم =))
                            حالا ببینیم میلیاردر خواهم شد یا نه ;) تا 100 میلیون اولش سخته بعدش اسون تر میشه
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/14, 08:49.
                            ///

نظر

• امیر2309
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2127

با رانت كه اونم ما نداريم:d
                              يا پول زياد و سهامها كوچك
                              www.mahak-charity.org

نظر

در حال کار...
                              X