جواد جان من مطمينم ايندفعه غبشهر سقف قبلي رو ميشكونه و از ١٧٠٠عبور ميكنه،ايستگاه اول رو از اون جهت گفتم كه سهم بدون كوچكترين توقفي تا ١٧٠٠ميره ،توي اون محدوده قيمتي بايد ببينم تكنيكالي تصميم بگيرم(١٧٠٠بفروشم)يا فاندامنتالي (بقول فرمايش شما ٢٤٠٠يا تارگتهاي بالاتر)!!!!
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postجواد جان من مطمينم ايندفعه غبشهر سقف قبلي رو ميشكونه و از ١٧٠٠عبور ميكنه،ايستگاه اول رو از اون جهت گفتم كه سهم بدون كوچكترين توقفي تا ١٧٠٠ميره ،توي اون محدوده قيمتي بايد ببينم تكنيكالي تصميم بگيرم(١٧٠٠بفروشم)يا فاندامنتالي (بقول فرمايش شما ٢٤٠٠يا تارگتهاي بالاتر)!!!!
محاسبات من میگه این سهم حداقل 2400 می ارزه ... از 1000 تومن دوستانی با ما همراه هستن، برخی هم چندیدن بار پیاده و دوباره در سطوح قیمتی بالاتر سوار شدن ...
اگر شرایط بازار همراهی کنه قطعا سهم میتونه سطوح 2200 تا 2400 رو ببینه...ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
فردا احتمال منفي شدن غبشهر و غمارگ وجود داره
غبشهر در صورت منفي شدن سقف سه قلو ميزنه :-/شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر
-
-
سهم رو توی تایم فریم ساعتی نگاه کنید،حالا چی میبینید؟!
رفتیم برای 1700 یا هنوزم منتظر فردا بمونیم باید؟!;)
احتمال منفی بودن غبشهر برای فردا تو شرایط عادی رو بالای 10 درصد نمیبینم...
اندیکاتور ها،موینگ اورج،روند سهم،همه حکایت از صعود دارن...
اون 10 درصد هم به حساب بازار بی حساب ایران و همچنین اخرین روز ممکن برای نقد شدن قبل از سال جدید میزارم که ممکنه فشار فروش ایجاد کنه،هرچند بازیگر غبشهر قدر تر از این حرفاست...;)
تا ببینیم فردا خدا چی میخواد...
-------
پ.ن: پیش بینی من برای فردا شروع از محدوده ی صفر تابلو و حرکت به سمت صف خریده...;)
شاخص غذایی ها دوتا وضعیت جالب داره که کار پیش بینی رو سخت کرده،اول اینکه تونسته سقف چند روز قبل رو رد کنه پس باید صعودی باشه همچنان،دوم اینکه الان چسبیده به سقف بولینگر پس باید حد اقل یکی دو روز در جا بزنه...اما گذشته اش رو که نگاه میکنی روزهایی بوده که شاخص چندین روز کاری روی خط بالای بولینگر صعود کرده...
پس باید دوباره بپرسم:
آیا تاریخ تکرار می شود؟!آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/03/13, 00:20.تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط اسطوره پست شده است View Postفردا احتمال منفي شدن غبشهر و غمارگ وجود داره
غبشهر در صورت منفي شدن سقف سه قلو ميزنه :-/در اصل توسط داروساز پست شده است View Postفکر کنم منظورتون دو قلو باشه؟//.... فردا روز حساسه اگر فردا و پس فردا روی هم +5% معامله بشه میریم واسه 1700 در غیره این حالت اصلاح داره سهم:-/
حال فردا به فرض احتمال چنین الگوی سقف 2 قلویی برای غبشهر ، الگوی سقف 2 قلوی شاخص گروه و سر وشانه سقف غمارگ باطل میشود . واگرای مخفی مثبت غمارگ و غبشهر که دیده میشود. obv هر 2 سهم هم که حکایت از ورود پول جدید دارد ، پس به هیچ عنوان چنین فرض و احتمالی را قبول ندارم....ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
بنده هم صرفا احتمالش رو دادم ... احتمال صعود بالاتر است ...در اصل توسط کیوان پست شده است View Postاگر قرار بر سقف 2 قلو باشد شاخص گروه غذایی امروز چنین وضعیتی را داشت ! همچنین غمارگ امروز وضعیت الگوی سر و شانه سقف را داشت! قطعا صف خرید غمارگ را هنوز می توان مشاهده کرد !
حال فردا به فرض احتمال چنین الگوی سقف 2 قلویی برای غبشهر ، الگوی سقف 2 قلوی شاخص گروه و سر وشانه سقف غمارگ باطل میشود . واگرای مخفی مثبت غمارگ و غبشهر که دیده میشود. obv هر 2 سهم هم که حکایت از ورود پول جدید دارد ، پس به هیچ عنوان چنین فرض و احتمالی را قبول ندارم....
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postاگر قرار بر سقف 2 قلو باشد شاخص گروه غذایی امروز چنین وضعیتی را داشت ! همچنین غمارگ امروز وضعیت الگوی سر و شانه سقف را داشت! ولی گروه وسهمهایش از الگوهای فوق پیروی نکردند ، این چیزی است که بازیگران ماهر سهم دوست داشتند بینندگان ببینند!! قطعا صف خرید غمارگ را هنوز می توان مشاهده کرد !
حال فردا به فرض احتمال چنین الگوی سقف 2 قلویی برای غبشهر ، الگوی سقف 2 قلوی شاخص گروه و سر وشانه سقف غمارگ باطل میشود . واگرای مخفی مثبت غمارگ و غبشهر که دیده میشود. obv هر 2 سهم هم که حکایت از ورود پول جدید دارد ، پس به هیچ عنوان چنین فرض و احتمالی را قبول ندارم....
خرید سنگین حقوقی در نماد وبشهر رو ببینید امروز،تمایل به ایجاد صف خرید داشت...
خرید سنگین در غبشهر..
خرید سنگین در غمارگ...
اصلا با تئوری سقوط موافقم نیستم...نه به خاطر اینکه خودم غبشهر دارم،به خاطر اینکه شواهد عکس این تئوری هستن...;)
تا خدا چه خواهد...تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postآقایان مرادی و کیوان عزیز نظرتان راجع به غاذر و حق تقدمش چیه؟ در تاپیک مربوطه نظرم را نوشته ام .
اما به جز این دوتا، تو کل مسیرش مقاومت های جزئی دیده میشه که صعود سهمو یه کم مشکل میکنه...
اما در صورت نزول حمایتهای سهم 296...278...و نهایتا 256 تا 260 تومن...
وضعیت اندیکاتور ها به گونه ای هست که اگه مقاومت فردا رو رد کنه احتمال صعودش بیشتر از نزولش میشه و بالعکس...;)
در کل نکته ی ای که میتونه به صعود سهم کمک کنه جو گروه غذایی هستش...
کلا فردا رو که رد کنیم رالی بعدی غذایی ها تازه شروع میشه...
------------
پ.ن:
به نظرم حداقل 50 درصد دیگه تو سهمهای برتر این گروه(غمارگ غبشهر) هست...
دوستان وبشهر رو هم بررسی کنید،این سهم واقعا فوق العاده است،ضمن اینکه تو رالی قبلی غذایی ها نبوده و یه صعود بدهکاره...آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/03/13, 01:00.تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postغاذر دوتا مقاومت مهم داره،یکیش که فرداست و 319 تا 322.... و بعد از اون 348 تا 351...
اما به جز این دوتا، تو کل مسیرش مقاومت های جزئی دیده میشه که صعود سهمو یه کم مشکل میکنه...
اما در صورت نزول حمایتهای سهم 296...278...و نهایتا 256 تا 260 تومن...
وضعیت اندیکاتور ها به گونه ای هست که اگه مقاومت فردا رو رد کنه احتمال صعودش بیشتر از نزولش میشه و بالعکس...;)
در کل نکته ی ای که میتونه به صعود سهم کمک کنه جو گروه غذایی هستش...
کلا فردا رو که رد کنیم رالی بعدی غذایی ها تازه شروع میشه...
------------
پ.ن:
به نظرم حداقل 50 درصد دیگه تو سهمهای برتر این گروه(غمارگ غبشهر) هست...
دوستان وبشهر رو هم بررسی کنید،این سهم واقعا فوق العاده است،ضمن اینکه تو رالی قبلی غذایی ها نبوده و یه صعود بدهکاره...
نظر
-
این سهم eps=700 داره
حداقل 3200 ارزش داره
پشت این سهم خوب پولی ایستاده
امروز قیمت کلوزش بالای قیمت پیک قبلی قرار گرفت
بنظرم بازار پالایشگاه ها و پتروشیمی ها و فلزی ها دیگه اشباع شده
غذایی ها بخصوص روغنی ها با مجامع بسیار خوبشون در کف معامله میشند
غبشهر براحتی از همین جا میتونه یک رالی 100 درصدی داشته باشه
نظر
نظر