صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • erfanslash
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 762

نظر

• erfanslash
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 762

دوستان شایعه شده غبشهر تمام سودش رو تو 10 ماه پوشش داده

نظر

• Alidadash
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 959

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
        دوستان شایعه شده غبشهر تمام سودش رو تو 10 ماه پوشش داده
        منظور همین 9031 ریاله؟ کاملاً توقع داشتیم این پوشش صورت بگیره. به احتمال خیلی زیاد سود امسال حدود 11000 ریال خواهد بود.
        سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• erfanslash
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 762

مصاحبه مدیر مالی غبشهر

پاسخ به منتقدان ارزش بازار غبشهر
          آخرین وضعيت تک سهم روغنی بازار شفاف سازی شد. شهرضایی معاون مالی شركت صنعتی بهشهر در گفت و گو با خبرنگار بورس 24 ، در مورد زمان ارائه بودجه این شركت برای سال مالی منتهی به پایان آذرماه 93 ، اظهار داشت: تلاش می شود تا این بودجه در فاصله زمانی 25 تا 30 آبان ماه به بازار ارایه شود.

رد شایعات پيرامون سود صنعتی بھشھر در سال مالی 93
          وی در مورد شایعات موجود در خصوص پایين در نظر گرفته شدن سود این شركت برای سال مالی منتهی به آذرماه 93 نسبت به سال مالی گذشته، ابراز داشت: ھنوز رقم سود نهایی نشده است و با توجه به آن که پيگيری ھا و محاسبات در مورد سود این شركت ھنوز ادامه دارد؛ بر این اساس نمی توان در مورد بالا یا پایين بودن رقم سود سال 93 این شركت نسبت به سال 92 اظهار نظری کرد.

اعلام سود واقعی به بازار
          شهرضایی با تاكيد بر این که مدیران شركت صنعتی بهشهر در نظر دارند تا این بار سودی واقع بينانه تر به بازار اعلام کنند، ادامه داد: در سال ھای گذشته نظر بازار در مورد بودجه شركت صنعتی بهشهر این بود که این شركت ھمواره سود خود را به صورت محافظه کارانه و محتاطانه اعلام می کند. وی در توجيه اعلام محتاطانه سود سال مالی 92 این شركت، ابراز داشت: در حالی که در سال مالی گذشته این شركت ھزینه ھایی مانند ھزینه پخش را به موجب قراردادی که با شركت به پخش داشت، دیده بود، با ملغی شدن این قرارداد سود شركت افزایش یافت. از سوی دیگر شركت در سال مالی گذشته موفق به دریافت افزایش نرخ حدود 25 درصدی در نرخ روغن شد. مدیر مالی "غبشهر" تصریح کرد: بر این اساس در سال 93 نيز این شركت قراردادی با شركت بهپخش ندارد و ھزینه ھای شركت نيز قرار است مانند ھزینه ھای سال 92 دیده شود؛ ضمن آن که رقم افزایش نرخ نيز مانند افزایش نرخ سال جاری دیده خواھد شد.

توضيحات بيشتر در بودجه جدید
          وی با بيان این که بودجه امسال با توضيحات مفصل تر منتشر خواھد شد، اظهار داشت: در این بودجه به رفع تحریم ھا و اثرات آن در ھزینه ھای انتقال پول و گشایش ال سی اشاره خواھد شد. وی تصریح کرد: در واقع تلاش می کنيم ، بودجه ای را که به بازار ارایه می دھيم اگر اتفاق خاصی خارج از اراده و کنترل ما رخ ندھد، نهایتا 10 درصد انحراف داشته باشد.

نرخ روغن در سود سال 93 "غبشھر"
          این مقام مسوول در صنعتی بهشهر در برابر این سوال که با توجه به عدم دریافت افزایش نرخ روغن، آیا این افزایش نرخ در بودجه جدید شركت لحاظ خواھد شد؟، ابراز داشت: افزایش نرخ روغن در سود سال مالی منتهی به پایان آذرماه 93 به طور حتم لحاظ خواھد شد، مگر آن که دفتر مركزی صافولا که در عربستان واقع است، از ما بخواھد که این افزایش نرخ در سود ھر سهم این شركت لحاظ نشود و بودجه بدون افزایش نرخ به بازار ارایه شود. وی تصریح کرد: اگر بودجه این شركت با افزایش نرخ روغن به بازار منعكس شود ،حتما در این بودجه تاثير سود سهم بر اساس این افزایش نرخ در دی ماه امسال و یا فروردین ماه سال آینده توضييح داده خواھد شد.

نظر

• مرتضی 6038
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 80

من فکر میکنم اگه کسی در غبشهر به سود رسید باید سریع سهم را بفروشد و سهم هایی بخرد که اشغالند ولی مرد هستند
            این سهم اگه 10 برابر هم بشه ارزش نداره
            چون شفاف نیست
            این جور که معلومه مدیران غبشهر قصد کثافت کاری تو ی سهم دارند و گرنه اینهمه فروشنده نبود

نظر

• علیرضا123
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1605

در اصل توسط مرتضی 6038 پست شده است View Post
              من فکر میکنم اگه کسی در غبشهر به سود رسید باید سریع سهم را بفروشد و سهم هایی بخرد که اشغالند ولی مرد هستند
              چون شفاف نیست
              این جور که معلومه مدیران غبشهر قصد کثافت کاری تو ی سهم دارند و گرنه اینهمه فروشنده نبود
              اقا مرتضی در صورت شکست کامل خط حمایت 4800 تومن ..........افت سهم را چقدر پیشبینی میکنید؟حمایت بعدی سهم کجاست؟

نظر

• bahary
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 2510

در اصل توسط مرتضی 6038 پست شده است View Post
                چون شفاف نیست

منظورت از شفاف نیست چیه؟ کدام شرکت را شفاف تر از این می بینی معرفی کن تا همین فردا بفروشم و اونا بخرم. الان کلیت بازار در حال ریکاروی است و این سهم داره مقاومت خودش را در 48000 حفظ می کنه. نگاه نکن به اون کسی که امروز زیر این قیمت فروخته شاید به مشکل مالی اساسی برخورده که اتش زد به مالش. من که در این شرایط بازار مطمئنتر از این سهم و شیران نمی شناسم

نظر

• Dr.boursi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 1348

در اصل توسط bahary پست شده است View Post

منظورت از شفاف نیست چیه؟ کدام شرکت را شفاف تر از این می بینی معرفی کن تا همین فردا بفروشم و اونا بخرم. الان کلیت بازار در حال ریکاروی است و این سهم داره مقاومت خودش را در 48000 حفظ می کنه. نگاه نکن به اون کسی که امروز زیر این قیمت فروخته شاید به مشکل مالی اساسی برخورده که اتش زد به مالش. من که در این شرایط بازار مطمئنتر از این سهم و شیران نمی شناسم
                  جناب بهاری فکر می کنم شفافیت سال پیش رو هیچ کدام هنوز فراموش نکردیم....!!!
                  چه افراد زیادی که به واسطه صداقت مدیران شرکت صدمه ندیدند....!!!
                  شرافت فکر می کنم حلقه مفقوده در رفتار مدیران شرکت است....
                  به هر حال دزد نیستند و اگر با دید بلند مدت وارد شویم قطعا به سود های خوبی خواهیم رسید....
                  بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• مرتضی 6038
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 80

تنها نکته مثبت این سهم از نظر تکنیکال ایجاد ی واگرایی مخفی مثبت در تایم 30دقیقه ای ست .البته تو این تایم خیلی واگرایی کارساز نیست
                    و البته هنوزم شکل نگرفته
                    خوب 4800حمایت محکمیه که اگه بشکنه تا 4650و نهایتا 4400میریزه

البته 4800خیلی حمایت محکمیه
                    من هنوزم برای دوستان صبور توصیه به نگهداری میکنم

نظر

• مرتضی 6038
                      عضو عادی
                      • Nov 2012
                      • 80

خوب ی نگاهی به پارسال سهم بینداز سود 300را تا 160کاهش دادند بعد تا 700و900بالا بردند
                      این شرکت روغن نباتیه نه شرکت گنج یاب
                      چطور سود 160تا 900افزایش یافت
                      این یعنی دزدی -بی اعتماد ساختن سهامداران

نظر

• tvnews
                        عضو عادی
                        • Nov 2012
                        • 100

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                        به هر حال دزد نیستند و اگر با دید بلند مدت وارد شویم قطعا به سود های خوبی خواهیم رسید....

دوستان عزیز خرید وفروش در این بازار آزاد. آیا شرکت صعنتی بهشهر از تاریخ 91/11/15 از قیمت 956 تا تاریخ 1392/8/6 قیمت 5227 رسید واقعا کمه یا این طمع بعضی از دوستان رو نشون می ده که انتظار دارن قیمت سهم همینطوری به صورت سفته بازی بره بالا و بعضی ها رو بدبخت کنه آیا بیش از 400 درصد رشد برای سهامدارانی که در عرض کمتر از 10 ماه 400 درصد سرمایشون اضافی شده و دوست داران بفروشن کافی نیست ماشالله سهم خوب هم زیاد هست این که می گن کدوم شرکت شفاف تر خیلی هست کافی که شما برید مطالعه کنید وبه دیگران هم دل نبندید . آیا جناب شفاف سازی این هم سهم خوب معرفی می کرد کسی قدرشو دونست نه بعضی از دوستان بهش توپیدن . در کل خرید وفروش برای همه آزاده انشاالله کساییم که تازه وارد این سهم می شن سود خوبی ببرن .من که بعد از 9 ماه می خوام از سهم خارج بشم دست این سهمم درد نکنه سود خوبی به ما داد;;)

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post

در شرایط سیاسی و اقتصادی ایران هر مدیر عاقلی کاری را می کند که مدیران غبشهر می کنند .شفافیت کامل وقتی قابل بحث است که همه عناصر دخیل در کار و کسب شفاف باشند. در کشوری مثل ایران هر لحظه باید منتظر یک واقعه غیر قابل پیش بینی و غیر منتظره باشیم. سخنرانی یک شخصیت مسئول در دولت و مجلس و دستگاه قضا و سپاه و ........ همه تحلیل ها و پیش بینی ها را بهم می ریزد و روند اقتصاد و بازار و سرمایه را مانند فوران اتشفشان در هم می پیچد. در هر صورت در بازار سرمایه باید با سعه صدر و صبوری با مسائل برخورد کرد. سهام با بنیاد قوی را در سبد گنجاند و نگران بالا و پایین رفتن قیمت که در ذات بازار است نباشیم. سهامی مانند غبشهر در طول یکسال سهامداری بیش از 100درصد سود اوری دارد............

نظر

• erfanslash
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 762

نظر

• payam_nik
                              عضو جدید
                              • Oct 2013
                              • 2

با سلام به همه دوستان عزیز
                              به نظرتون رفتار فردای غبشهر چطور خواهد بود؟
                              صعودی یا نزولی؟

نظر

• shahriar435
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 181

در جا ميزنه

نظر

در حال کار...
                                X