در اصل توسط برزیل پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاگر غبشهر هم بسته نشه بهترنی فرصت برا جبران این 20 درصد عقب موندن از غمارگ هست ....چه شود ...لیدر گروه غذایی غبشهر شده..
مگه میشه غمارگ تعدیل بده ......غبشهر تعدیل نده .....عبشهر هم احتمال زیاد یه تعدیل دیگه داره ....غمارگ میگن 60-70 درصد تعدیل داره ....غبشهر نصف این هم تعدیل بده عالی میشه .....ولی خوب این یکی معلوم نیست کی بسته بشه ........امیدوارم فعلا نبنده ....لا اقل این هفته ....///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمگه میشه غمارگ تعدیل بده ......غبشهر تعدیل نده .....عبشهر هم احتمال زیاد یه تعدیل دیگه داره ....غمارگ میگن 60-70 درصد تعدیل داره ....غبشهر نصف این هم تعدیل بده عالی میشه .....ولی خوب این یکی معلوم نیست کی بسته بشه ........امیدوارم فعلا نبنده ....لا اقل این هفته ....
نظر
-
اگر غبشهر امروز بسته بشه ویک ماه دیگه باز بشه اونم 30 درصد بالاتر بنده راضی به بسته شدن هستم ....هر کی فکر میکنه تو این یک ماه بیش از 30 درصد میتونه در بیاره سهمش رو بفروشه بره رو اون سهام ..در ضمن اسم اون سهم رو بگه ما هم بخریم ...در ضمن 30 درصد حداقل بود شاید مثل دفعه قبل 50 درصد بالاتر باز شد ..خدا رو چه دیدید.................
نظر
-
پسر(پرریسک) ممنون بابت پیشنهادات خریدت ....
رحمت به شیرت.......بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postاینم احتمالاامروزیافردابسته بشه میثم توکه90درصدسرمایت توغبشهره حاضری سهم ببنده؟
حالا تا 4 شنبه نبنده ........بعدش اگه بست مشکلی نداره ...........///
نظر
-
سلام
ارادتمند
دوستان دست به فروش سهام روغنی نزنید که پشیمانی خواهد ماند. در ضمن سفته باز ها از خیلی وقت پیش می دونستد که این شرکت ها سودشان افزایش خواهد یافت. قبلا هم خدمتتون عرض کردم اگر 15 درصد افزایش نرخ در نیمه دوم بگیرد نزدیک به 100 درصد سودشان افزایش خواهد یافت. درود بر شما
نظر
-
در اصل توسط سیروس پست شده است View Postسلام
ارادتمند
دوستان دست به فروش سهام روغنی نزنید که پشیمانی خواهد ماند. در ضمن سفته باز ها از خیلی وقت پیش می دونستد که این شرکت ها سودشان افزایش خواهد یافت. قبلا هم خدمتتون عرض کردم اگر 15 درصد افزایش نرخ در نیمه دوم بگیرد نزدیک به 100 درصد سودشان افزایش خواهد یافت. درود بر شما
سرمایه غبشهر 33 میلیارد تومنه و فروش شرکت حدود هزار میلیارد تومنه : درحال حاضر با این قیمت ارزش غبشهر به حدود 500 میلیارد نزدیک شده ........
از نظر دیگه بخوایم بررسی کنیم برای این شرکت زحمت کشیدن تا به اینجا رسیده از بازاریابی و فروش گرفته تا برند مناسب در میان شرکت های روغنی ........تازه اول راهیم ......;) البته بین راه شاید نوسانی هم بگیریم اگه بده ولی سهامداری کردن مطمئن تره ........به نظرم میشه به این سهم اعتماد کرد و انداخت یه گوشه و فقط باهاش مجمع رفت ...
از طرفی با تعدیل غمارگ احتمال تعدیل برای این سهم بالا رفته ........اگه 30 درصد دیگه تعدیل بده سودش به 400 تومن هم میرسه ....اگه 20 درصد تعدیل بده سودش میشه 360 پس ارزش رفتن به مجمع رو داره ...........;)///
نظر
-
سلام دوستان
صنعتی بهشهر با صف خرید بسته شد.
وای منو وای منو وای من.
از فردا تا فرداها با تو میمانم.تازه از فردا تا فرداها دیگران هم می آیند تا با تو بمانند.
تازه از این به بعد باید این سهم را تحلیل تکنیکی کرد.
ای که از کوچه ما می گذری
برحضرباش که سرمی شکنداطفالش
نمی دونم شعر بگم یا...ک...شعر بگم
بااحترام به اظهارنظرهای همه دوستان فقط همین قدر بگویم که سهم راه خود را درپیش گرفته است و حدس من اینست که دست کم تاپایان آذرماه به روند صعودی خود ادامه خواهد داد.
خواهشی دارم از تکنیکالیست های محترم که یک تحلیل تکنیکی نو ازاین سهم بدهند.
سپاس ازهمه
سپاس از بازیگران سهم
سپاس از اکبرقیلی
سپاس ازکسانی که به دیگران سود می رسانند.
نظر
-
در اصل توسط vdtjn پست شده است View Postمیثم جان این هم از حمایت
البته ی کوچولوش از من بود
شکر خدا حجمش پرشد
اما در غپینو فعلا مشکل حجم داریم
به امید خدا اون هم پر خواهد شد
موفق باشید
ممنون خیرشو ببینی ......
با این قیمت دلار احتمال قاچاق روغن به خارج از کشور هم بالا رفته .....ولی خوب چون کار درستی نیست شلوغش نمیکنیم که ملت یاد نگیرن ..(شوخی)
جهانی روغن 1550 دلاره اگه اشتباه نکنم با دلار 3000 تومنی میشه : 4.65 ملیون در هر تن ..........که در ایران نصف این قیمت........///
نظر
نظر