صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نیکا
    ستاره‌دار (۲)
    • Nov 2011
    • 2137

قیمت فردا را امروز فروختند ! حالا فردا باامروز فرقی نداره ؟؟ باتعدیل غمارگ برگشت این سهم شروع میشود .

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

نمودار هم گذاشتم وگفتیم رو 1800 مقاومت داره ..100 تومن به مقاومت کم اورد رو 1700 ...نفسی تازه کنه میره برا شکست 1800 ..

در ضمن غبشهر بالا نیاد هیچ سهم غذایی رشد نخواهدذ کرد شک نکنید مگر با سفته دبازی که اونم اخرش معلومه سقوط خواهد بود ولی غبشهر کاملا بنیادی می تونه بالا بیاد ..ببینم چی میشه .

نظر

• تاران
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 963

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        نمودار هم گذاشتم وگفتیم رو 1800 مقاومت داره ..100 تومن به مقاومت کم اورد رو 1700 ...نفسی تازه کنه میره برا شکست 1800 ..

در ضمن غبشهر بالا نیاد هیچ سهم غذایی رشد نخواهدذ کرد شک نکنید مگر با سفته دبازی که اونم اخرش معلومه سقوط خواهد بود ولی غبشهر کاملا بنیادی می تونه بالا بیاد ..ببینم چی میشه .
        پرریسک جان
        فردا از منفی کامل به مثبت کامل خواهد رسید
        یه کوچولو نمودارهای تکنیکالی بررسی کردم
        روند به شدت صعودیه
        امروز هم از ترس غپینو اینحوری شد

نظر

• بنان
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 840

منکه از صف فروش خریدم فقط موندم اینایی که تو صف فروش جا خوش کرده بودن به قیمت پایانی نگاه نمیکنن که دارن زیر 4درصد منفی فردا میفروشند واقعا کار بعضی از این سهامدارا شبیه جوک میمونه .نمیدونم چرا امروز غبشهر تحت تاثیر غپینو قرار گرفت آخه بنیادی غبشهر گجا بنیادی غپینو کجا .غپینو یه شرکت بدهکار با 30 میلیون یورو بدهی که چند نفر دارن با تحلیلهای جعلی چاقش میکنن که امروز بدجوری از بازار رکب خوردن . امیدوارم فردا غبشهر راهشو ار غپینو جدا کنه قطعا وقتی بازار متوجه بشه راهشو جدا میکنه

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

اصلا" نگرانی نداره سهمی که این همه انباشته داره و افزایش سرمایه هم پیش رو

غبشهر شده حکایت قصفها با قثابت

ولی به مرور دیدیم که قثابت همون قیمت ها موند ولی قصفها 4000 تومن را هم دید

پس بی خودی استرس به خود راه ندید

نظر

• علی بابا
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 972

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
              ...حدسشو میزدم....ولی دودل بودم....
              ....اون بی...و...که این سهمو صف فروش کرد خدا با همین روغن روز قیامت تو جهنم سرخش کنه....
              مهربان جان سعی کن بیشتر آنلاین باشی
              خوش می گذرد وقتی شما معامله می کنید . . . :x
              سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• ramin
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 57

تورم موجود و افزاینده در کشور همچنان انتظار رشد در این سهم و کل گروه غذایی کاملا طبیعی است

نظر

• Jamshidyar
                  كاربر فعال
                  • Oct 2011
                  • 556

منفی شدن امروز نگرانی نداشت. بهترین سهم ها هم در قالب امواج حرکت می کنن و اصلاح شدن ها در روند صعودی طبیعیه. فقط خیلی دلم سوخت که نقدینگی برای اضافه کردن نداشتم.
                  موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                  www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• fallah
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 692

با سلام
                    امروز هم روند غذایی ها با صف خرید شروع شد ولی عرضه های زیاد با توجه به گیر دادن سازمان در نماد غپینو باعث شد دیگر غذایی ها نیز افت داشته باشند
                    ولی نکته قابل توجه اینجاست که روز چهارشنبه به غبشهر داران متذکر شدم که با توجه به شخصیت سهم تصمیم بگیرند و امروز نیز دیدید که اولین صف فروش در غذایی ها غبشهر بود.
                    غبشهر سهمی با بنیادی قوی هست و شاید بشه گفت بهترین در گروه خود ولی شخصیت سهم به گونه ایست که موقع عرضه اولین صف فروش روی ان تشکیل میشود
                    جناب پرریسک بنظرم امروز متوجه شده باشید که بازار ما بیشتر شخصیت پرست هست تا بنیادی پرست
                    غبشهر طی روزهای اینده شاید دوباره به رشدش ادامه دهد ولی این رشد در گرو اصلاح مناسب و رشد همگروهیهای لیدر خود خواهد بود.

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
                      با سلام
                      امروز هم روند غذایی ها با صف خرید شروع شد ولی عرضه های زیاد با توجه به گیر دادن سازمان در نماد غپینو باعث شد دیگر غذایی ها نیز افت داشته باشند
                      ولی نکته قابل توجه اینجاست که روز چهارشنبه به غبشهر داران متذکر شدم که با توجه به شخصیت سهم تصمیم بگیرند و امروز نیز دیدید که اولین صف فروش در غذایی ها غبشهر بود.
                      غبشهر سهمی با بنیادی قوی هست و شاید بشه گفت بهترین در گروه خود ولی شخصیت سهم به گونه ایست که موقع عرضه اولین صف فروش روی ان تشکیل میشود
                      جناب پرریسک بنظرم امروز متوجه شده باشید که بازار ما بیشتر شخصیت پرست هست تا بنیادی پرست
                      غبشهر طی روزهای اینده شاید دوباره به رشدش ادامه دهد ولی این رشد در گرو اصلاح مناسب و رشد همگروهیهای لیدر خود خواهد بود.
                      چند روز قبل نمودار گذاشتم مقاومت 1800 گفتم ..نزدیک مقاومت سهم میریزه هر قدر نزدیک تر به مقاومت باشه زودتر ریزش می کنه ..100 تومن تا 1800 فاصله داشت ..

حال باید ببینم غبشهر که اول همه منفی شد ایا بیشتر از همه افت می کنه واخر همه برمی گرده یا راهش رو جدا می کنه ..صبر می کینم ..غبشهر بالا نیاد هیچ سهم غذایی رشد نخواهد کرد ..این غبشهر چه جور سهمی بی شخصیتای هست که گل گروه رو با خود به فنا میبره ...ولی من به شما قول میدم غپینو بشه 200 تومن بازم غبشهر راه خود رو جدا می کنه وبه اندازه غپینو ضقوط نمی کنه وخیلی زود برمی گرده ..

غبشهر بر نرگده حتی می تونه گروه قند رو هم به زیر بکشه ..صبر می کنم ..

نظر

• fallah
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 692

چند روز قبل نمودار گذاشتم مقاومت 1800 گفتم ..نزدیک مقاومت سهم میریزه هر قدر نزدیک تر به مقاومت باشه زودتر ریزش می کنه ..100 تومن تا 1800 فاصله داشت ..

حال باید ببینم غبشهر که اول همه منفی شد ایا بیشتر از همه افت می کنه واخر همه برمی گرده یا راهش رو جدا می کنه ..صبر می کینم ..غبشهر بالا نیاد هیچ سهم غذایی رشد نخواهد کرد ..این غبشهر چه جور سهمی بی شخصیتای هست که گل گروه رو با خود به فنا میبره ...ولی من به شما قول میدم غپینو بشه 200 تومن بازم غبشهر راه خود رو جدا می کنه وبه اندازه غپینو ضقوط نمی کنه وخیلی زود برمی گرده ..

غبشهر بر نرگده حتی می تونه گروه قند رو هم به زیر بکشه ..صبر می کنم ..
                        صبر میکنیم مگر یه تعدیلی بده که بیشتر از همگروهیها رشد کنه وگرنه همین طوری خواهد ماند
                        درضمن خبر میرسه که غمارگ سودشو به۹۹تومن تعدیل داده

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

صبر میکنیم مگر یه تعدیلی بده که بیشتر از همگروهیها رشد کنه وگرنه همین طوری خواهد ماند
                          درضمن خبر میرسه که غمارگ سودشو به۹۹تومن تعدیل داده
                          پس خواهد ماند وبا غپینو سقوط نخواهد کرد ..مهم این هست ...

سهم از 1000 شده 1600 تا اینجا 60 درصد بازدهی ..

باز هم منتظر بازدهی های عجیب هستم وزیر 1500 اگر بیاد مفته مفته ...با همین سود..

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20675

بعید میدونم بازی این گروه به این زودی تموم بشه .........غرب تصمیم گرفته ایران رو از نظر اقتصادی فلج کنه .....حتی اگه توافق هم بشه عمرا دلار زیر 1700 نخواهد امد ........چون یه ادم عاقل دو بار از یه سوراخ گزیده نمیشه .........و دیگه دلار رو سهمیه بندی میکنه و ذخیره که در اینده خواستن تحریم کنن به چه کنم چه کنم نیوفتن ..........این در مورد توافق ..........فعلا هم از تسلیم شدن و توافق خبری نیست .........زمان همه چیز رو مشخص میکنه که به کدام سمت داریم میریم ............خدا به خیر بگذرونه ......

بازی غپینو هم بعید میدونم تموم شده باشه ...........هر چند ما سهامی میخریم که اگه رشد نکرد یا افت کرد بشه به سود مجمعش امیدوار بود ......
                            ///

نظر

• fallah
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 692

پس خواهد ماند وبا غپینو سقوط نخواهد کرد ..مهم این هست ...

سهم از 1000 شده 1600 تا اینجا 60 درصد بازدهی ..

باز هم منتظر بازدهی های عجیب هستم وزیر 1500 اگر بیاد مفته مفته ...با همین سود..
                              منظور از اینطوری خواهد ماند یعنی با افت ۲درصدی غپینو این صف فروش خواهد شد و مگر اینکه یهو سودشو بکنه ۴۰۰ که در این مورد هم جز یه رشد بعدش همه فروشنده خواهند شد چون سهم خودشو این جور به بازار فهمونده و یا اینکه حامی بیاد پشتش
                              با حرف میثم هم موافقم که بازی گروه فعلا تموم نشده و باز هم بعد یه اصلاح کوچیک دوباره رشد خواهد کرد.امروزم اگه گیردادنهای سازمان نبود عمرا صف ۶میلیونی غپینو رو میدادن تا بقیه خراب شن ولی فعلا منتظر اصلاح یکی دو روزش میمونیم و بعدش استفاده میکنیم

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

منظور از اینطوری خواهد ماند یعنی با افت ۲درصدی غپینو این صف فروش خواهد شد و مگر اینکه یهو سودشو بکنه ۴۰۰ که در این مورد هم جز یه رشد بعدش همه فروشنده خواهند شد چون سهم خودشو این جور به بازار فهمونده و یا اینکه حامی بیاد پشتش
                                با حرف میثم هم موافقم که بازی گروه فعلا تموم نشده و باز هم بعد یه اصلاح کوچیک دوباره رشد خواهد کرد.امروزم اگه گیردادنهای سازمان نبود عمرا صف ۶میلیونی غپینو رو میدادن تا بقیه خراب شن ولی فعلا منتظر اصلاح یکی دو روزش میمونیم و بعدش استفاده میکنیم
                                دویت من اگر راهشون جدا بشه چی ..اونوقت با سقوط 50 درصدی غپنو هم هیچ اتفاقی برا غبشهر رخ نمیده ..سهام بنجل نمی تونه لیدر سهام خوب باشه ..

قثابت لیدر قندی بود وقنیشا ..حامی هم داشتن..اینها بالا پایین میشدن قزوین قشیر میرفتن تو صف خرید فروش .ولی بعد مدتی بازار راه اینها رو جدا کرد چون قزوین قشیر از قنیشا وقثابت برتر بودن ..قزوین از 400 شد 1400 ولی قثابت چی ..قشیر هم همینطور ...

همین غبشهز از 600 شده 1600 ولی غپینو اونم با سفته بازی تازه از زیر 200 شده 330...صبر می یکنم غبشهر بشه لیدر کل گروه غذایی ..این بالا نیاد هیچ سهم غذایی رشد نخوهد کرد ....

حتی یک سهم غذایی هم رشد بکنه چه بنیاید چه سفته بازی غبشهر هم با اون رشد خواهد کرد ..صبر می کنم ..

نظر

در حال کار...
                                X