وتوسم از26 مهر تا حالا یک سهم هم نفروخته
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
-
با سلام
دوستان روغنی فردا روز مهمیه واسه سهم.
فردا 1 حمایت از سهممون بکنیم تا هم سهم و هم سهامدارای صبورش به حقشون برسن.
اگه دوستان سایت قدیمی بورس رو باز کنن( http://old.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=11 )میبینن که غبشهر اومده تو قسمت نمادهای پر بیننده!!
بازار داره سهم رو درک می کنه.
خودم فردا 10000 می زارم تو صف خرید. کیا پاین که از سهمشون حمایت کنن؟
لطفا دسا بالا
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postهیئت ما از امروز بساط محرم رو یواش یواش شروع میکنه دلم هوای حسین کرد
خاک پای امام حسینیم
...اقا من تا 2000تومن هرروز حجم مبنا رو از تو ميخواما...حالا گفته باشم...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
-
...اتا نميدونم چرا هرموقع ميخوام نقل قول پستتو بزنم ميره رو ارسال گزارش خلاف...ناقلا راستشو بگو اون پشت مشتا چيكار ميكني ما نميبينم سرتو بيار بيرون ببينم...كلك...جان من...نه ...اينم رفت به فنا....بد بخت شدم..اتا غبهشرو بايد ببري تا 2300./...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
«غبشهر» 2490 ریال سود کنار گذاشت
گروه بنگاهها- شرکت صنعتی بهشهر طی 9 ماه منتهی به 31 شهریورماه 91 مبلغ دوهزار و 490 ریال سود به ازای هر سهم کنار گذاشت. براساس اطلاعیه سازمان بورس، این شرکت سود هر سهم سال مالی منتهی به 30 آذرماه 91 را با سرمایه 330 میلیارد ریال مبلغ سههزار و 308 ریال پیشبینی کرده که طی دوره 9 ماهه معادل 785 درصد ازاین رقم را نسبت به بودجه محقق کرد.
«غبشهر» پیشبینی سود هر سهم سال مالی 91 را در نخستین پیشبینی مبلغ یکهزار و 493 ریال اعلام کرده بود که دلایل تغییر سود هر سهم نسبت به اطلاعیه قبلی را عنوان نکرده است.
شرکت در نظر دارد طی سال مالی جاری افزایش سرمایهای به میزان 75 درصد از محل سود انباشته انجام دهد که این افزایش سرمایه در حال حاضر در مرحله تهیه گزارش توجیهی توسط شرکت است.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post«غبشهر» 2490 ریال سود کنار گذاشت
گروه بنگاهها- شرکت صنعتی بهشهر طی 9 ماه منتهی به 31 شهریورماه 91 مبلغ دوهزار و 490 ریال سود به ازای هر سهم کنار گذاشت. براساس اطلاعیه سازمان بورس، این شرکت سود هر سهم سال مالی منتهی به 30 آذرماه 91 را با سرمایه 330 میلیارد ریال مبلغ سههزار و 308 ریال پیشبینی کرده که طی دوره 9 ماهه معادل 785 درصد ازاین رقم را نسبت به بودجه محقق کرد.
«غبشهر» پیشبینی سود هر سهم سال مالی 91 را در نخستین پیشبینی مبلغ یکهزار و 493 ریال اعلام کرده بود که دلایل تغییر سود هر سهم نسبت به اطلاعیه قبلی را عنوان نکرده است.
شرکت در نظر دارد طی سال مالی جاری افزایش سرمایهای به میزان 75 درصد از محل سود انباشته انجام دهد که این افزایش سرمایه در حال حاضر در مرحله تهیه گزارش توجیهی توسط شرکت است.
کسی از تاریخ مجمع اطلاعی داره؟
نظر
-
نظر