کهنه سوار جان این حجمی که امروز بازار خرید نشون داد بازار خواهان این سمه و به این زودیا نمیتونن مردم رو از سمت این گروه برگردونن.
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postکهنه سوار جان این حجمی که امروز بازار خرید نشون داد بازار خواهان این سمه و به این زودیا نمیتونن مردم رو از سمت این گروه برگردونن.
نظر
-
شک نکنین فروشنده و خریدار امروز در غبشهر یه گروهن، گول بازی شونو نخورین
14990 می خریدن و 14990 هم می فروختن
بعد در یک ثانیه 14090 می خریدن و فروشنده هم همزمان 14090 تومن می فروخت.غبشهر محکوم به صف خرید شدنه...شک نکنیندر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postشک نکنین فروشنده و خریدار امروز در غبشهر یه گروهن، گول بازی شونو نخورین
14990 می خریدن و 14990 هم می فروختن
بعد در یک ثانیه 14090 می خریدن و فروشنده هم همزمان 14090 تومن می فروخت.غبشهر محکوم به صف خرید شدنه...شک نکنین
غپینو ی مزخرف هم صف خرید!!!!!!!!!!!!!!!اونوقت غبشهر صف فروش!:((تمام سال من بی تو...
نظر
-
با سلام
من که بارها گفتم این گروه فعلا" بالایی ندارند.
بعضی ها فکر می کنند جو منفی میدم.
غمارگ هم میبینین چند تا سفته باز اومدن پشتش و براش صف خرید می چینند
به زودی وقتی خودشون تو غمارگ هم خالی کردند متوجه حرف من خواهید شد.
گروه غذایی خوب است و اصلا" غبهشهر در این قیمتها مفت است ولی با جوی که به وجود آوردند ، این گروه بالایی نخواهد داشت.
من که از چندین هفته قبل گفتم خارج شوید همه اومدن و جبهه گرفتند!!!
من قبل از اینکه اون شفاف سازیهای کذایی بیاد به کرار گفتم دوستان خارج بشن
کاذر زیر 100 تومان به کرار معرفی شد ( بازده 50 درصد)
وساخت به کرار در 150 تومان معرفی شد ( بازده 80 درصد )
و ...آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/11/12, 09:01.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
-
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postata جان غمت رو نبينم دادا ، داخل تالار صوتي صحبتي در مورد حمايت از غمارگ هست ، نمي دونم چقدر صحت داره ولي گفتن که در صورت مناسب بودن شرايط ، معاملات به سمت مثبت پيش ميره
نظر
-
چه میشه کرد عطا جان. فعلا بازی نجس اینها با همکاری سازمان که در حد مزاحم فقط جو سهم رو خراب کرد ادامه داره. شرایط غبشهر باعث طمع خیلی ها شد. حالا مجبوریم تا تکمیل خریدشون صبر کنیم. امیدوارم مال اینجوری هیچ برکتی تو زندگیشون نداشته باشه.
نظر
-
از اینکه دوستان سهامدارم را اینطور ناراحت میبینم ناراحت میشم ولی عزیزان کمی صبر داشته باشید مسلما حقوقی هم بدش نمیاد سهمش در مدار رشد باشه اگر اینطور نیست پس یجای کار میلنگه
در هر صورت نسبت به لعن ونفرین خودداری کنید که آثار وتبعات وحشتناکی داره هم در دنیا وهم درآخرت وامیدوارم همه عزیزان چه حقوقی وچه حقیقی در این اوضاع تلخ ودردآور مملک حداقل در زمینه بورس هم دلی بخرج داده و اوضاع رو بهبود بخشند
برای همه شما آرزوی توفیق در انجام فرامین الهی وشادی وپرسودی را دارمدنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
دوستان شما نگران نباشید بعضی ها تو صف بودن رو دوست دارند
به شخصه هیچ نگرانی از این سهم ندارم همه تحلیلگرهای بازار هم به ارزنده بودن غبشهر ایمان دارندبس عمارت که بود خانهٔ رنج
بس خرابی که شود پردهٔ گنج
نظر
نظر