کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تاپیک ها رو میخوندم یکی از دوستان نوشته بود ارز مرجع حذف شد بدبخت شدیم:
اول اینکه دوست عزیز دیدی که نمیتونن حذف کن این صنعت هم که تا جایی که من خبر دارم انحصاریه و صلا کار حرفه ای هم نیست حذف ارز رجع بلکه بهتره دولت بخش عظیم ارزشو آزاد بفروشه ولی نیاز ارز مرجع هم باشه حتی اگه بخشی کوچک.دوستان به نظرم با اخباری که دارم و........بورس ارز منتفی خواهدبود وروال حمایت از دو گروه رده اولی با ارز مرجع پا برجاست.
امروز برای دقایقی صف خرید شد ولی باز متعادل شد.. این سیگنالها نشاندهنده اتفاقاتی در آینده نه چندان دور است;)... رو 960 اوردر خرید گذاشتم ..فقط 54 تا دونه گیرم اومد:)
حرکت سهم چا با غمارک همخونی داره بچه ها؟ما امروز کلا 2000تا خریدم ولی غمارک بیشتر گرفتم.جناب پر ریسک بین این دو سهم تفاوت چندانی نمیدید ولی واقعا حرکت غمارک خیلی قویی تره!!!
حرکت سهم چا با غمارک همخونی داره بچه ها؟ما امروز کلا 2000تا خریدم ولی غمارک بیشتر گرفتم.جناب پر ریسک بین این دو سهم تفاوت چندانی نمیدید ولی واقعا حرکت غمارک خیلی قویی تره!!!
بنابه 2 دلیل
1.غمارگ بازیگر خوبی داره
2.قیمت غبشهر از لحاظ روانی به نظر بازار گرون میاد گرچه به نسبت p/e حتی غبهشر از غمارگ هم نازلتره
کلا" هر دو سهم محکوم به صعودند.
شاخص گروه سقف کانال رو با در 900 واحد شکست هدف 1080 خواهد بود
منتظر یه رالی صعودی از این گروه باشید
غمارگ و غپینو اولین گزینه ها هستن
غپینو در ابتدای موج سوم قرار گرفته
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بیشتر سهامداران تمایل به خرید سهام با قیمت پایین تر و با تعداد بیشتر دارند.. اگر همین غبشهر با تعدیل در قیمتی بین 100 تا 150 باز میشد بیا و ببین که چه غوغایی میکرد و مثل بعضی از سهمها صف خرید میلیونی میشد
نظر