کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با این افزایش نرخ..به 56 تومان...سهم بازه سود 450..460...تا 500...تومانی را داراست....احتمالا بزودی مجوز افزایش سرمایه. تجدید ارزیابیش هم صادر بشه....با شرایط فعلی...بنظرم...سهامداری کاری ..عاقلانست
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
جالبه چندین روزه یکی داره سنگین میفروشه
حالا دلیلش نا مشخصه
ولی چیزی ک مشخصه روند سهمو خراب کرده و فشار فروش ایجاد کرده
سلام و درود
یه سوال نسبتا مبتدیانه! شما از کجا متوجه میشید که فروشها برای یک شخص و یک کد تنها است؟ از چه منبعی استفاده میکنید؟ از سایت tse؟ اگه بله، از کدام قسمت؟
سلام و درود
یه سوال نسبتا مبتدیانه! شما از کجا متوجه میشید که فروشها برای یک شخص و یک کد تنها است؟ از چه منبعی استفاده میکنید؟ از سایت tse؟ اگه بله، از کدام قسمت؟
من چون سهم رو دارم . در دیدبان هر چند دقیقه برسی میکنم و میبینم یکی خارج از سیستم مثلا 100 یا 200 هزار رنج پایین میزنه . اگر سهمی بود ک سرمایه زیادی داشت میگفتم طبیعی هست . ولی این شرکت با این سرمایه و اونم چندین روز متوالی کار ی نفر هست .
اقایون لانتوری...میان...با کد...سبد...بالا سهمو..میخرن...سپس..پایینشو رنج..میزنن...کد شخصی...البته...تا الان..که رییید...ن...1500 تاشو به یه بنده...خدا..گفتیم..تا الان خریده.....
خودمم..از فردا منفی بده..خودم...اضافه میکنم.......با این افزایش نرخ..اخیر..ریسک افزایش نرخ اکستراکت...شرش کم شد...نفت..هم امده 85....بزودی کاهش اکستراکت..نمایان ..میشه....شکربن..شدوص...بسیار ارزنده اند....
هیچ توصیه ایی ندارم...
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
با سلام و احترام mey عزیز
از ناما خبر جدیدی ندارید
سلام...عرض ادب..خبری ندارم..لیورپول جان
نظر