کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شرکت های دوده ای در پاییز کاهش حاشیه سود داشتن .
دلیلشم رشد یکباره قیمت نفت بود ک قیمت اکستراکت رو از تنی 14500 ب مرز 19 رسوند و فکر کنم دوده ای ها 1 یا 2 ماه تاخیر افزایش نرخ گرفتن
ولی آذر ماه قیمت اکستراکت ب حدود 16500 رسید و نرخ دوده همان 54 موند و پیش بینی شرکت تا اخر سال همان دوده 54 هست .
بنظرم 3 ماه زمستان افت کاهش حاشیه سود جبران بشه .
در سه ماه چهارم هم احتمال زیاد حداقل ۱۹ تومن می سازه کل امسال میشه ۷۵ تومن که اگر ۹۰ درصد تقسیم کنه حدود ۶۵ تومن تقسیم سود داره و با قیمت ۴۲۰ امروز واسه خریدار امروز ۳۵۵ تومن تمام میشه
سال بعد هم به راحتی هر سه ماه ۲۵ تومن بسازه سود سال بعد میشه ۱۰۰ تومن یعنی پی به ای ۳.۵
دقیقا الان دارم به سال های ۹۳ و ۹۴ فکر می کنم که آقایان سود بانکی را تا آسمان هفتم بالا برده بودند اون روزها فولاد مبارکه شب مجمع سال ۹۲ قیمتش ۱۱۰ تومن بود قرار بود ۲۵ تومن اگه اشتباه نکنم سود تقسیم کنه سال بعدش هم اگر اشتباه نکنم ۲۵ تومن یعنی فقط ۵۰ تومن سود برای یه سهم ۱۱۰ تومنی
اون دوره گذشت و البته این روزها هم تمام خواهد شد
نظر