دوده صنعتي پارس ( شدوص )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • esi_mohammadi
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 1105

این سهم هنوز فروشنده داره
    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• محمدرضا مرادی
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

خب خوشبختانه این سهم مزخرف با صف فروش مواجه شد تا دیگه کسی جرات نکنه به قصد نوسان واردش بشه!

این سهم اصلا بنیادیش جالب نیست،احتمال 99 درصد تعدیل منفی خواهد داشت.تکنیکال نشون میده قیمت سهم میتونه حتی تا منفی هم ریزش کنه!!!!!!:d

به نظرمیرسه شرکت ورشکسته شده و احتمالا بابت دادن بدهی هاش باید یه مبلغی رو از سهامدارا بگیره!طلبکارا پاشنه در شرکت رو از جا کندن و تهدید کردن حکم بازداشت تمامی سهامدارا رو خواهند گرفت!

از سویی هیلاری کیلینتون در مصاحبه ی اخر خودش اعلام کرده امریکا اماده حمله اتمی به تاسیسات کارخانه ی شدوص است و اگه ایران همه ی سهامدارای این شرکت رو تحویل نده،جنگ اتمی اجتناب ناپذیره!

...

بابا تو رو خدا بی خیال این سهم بشید ای نوسان گیران عزیز تر از جان!:((((

نشد یه بار من برم روی سهمی و این بلا سرم نازل نشه،شیطونه میگه منم برم نوسانگیر بشم!:d
      تمام سال من بی تو...

نظر

• کارآمد
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 315

من نمي فهمم چرا وقتي سهمي پايين مي آد همه گير ميدن به نوسانگيرايه بيچاره. چرا هيچ كس نميگه اين سهم يه رشد شارپ داشته
        معلومه كسايي كه تو سودن حالا ميخوان پياده شن
        ماشالا امروزم كه سيگنال فروش تو استو استيك داد

نظر

• مجیدشمسعلی
          كاربر فعال
          • Jun 2025
          • 643

شرکت دوده صنعتی پارس ( شدوص) با دارا بودن ۶۰ میلیون سهم که ۲۲% آن در اختیار شرکت کربن ایران و ۲۲% در اختیار توسعه صنعت شیمیایی می باشد با ظرفیت اسمی ۳۰ هزار تن تولید دوده , ۲۷ هزار تن تولید برای سال ۹۱ پیش بینی نموده که در ۶ ماهه ی نخست ۱۴ هزار تن تولید و از ۳۲۶ ریال سود پیش بینی شده برای سال مالی ۹۱ توانسته است ۲۹۲ ریال آن را پوشش دهد.
          در صورتی که آخرین بودجه پیش بینی شده به صورت کامل محقق گردد و نسبت فروش داخلی به خارجی نیز برای نیمه ی دوم سال مطابق نیمه ی اول سال باشد شرکت از بابت صادرات یک میلیون و دویست هزار دلار دیگر بدست خواهد آورد که در صورت فروش با نرخ ۲۷۰۰ تومان بجای ۱۸۶۹ تومان اعمال شده در نیمه نخست, این شرکت توان تعدیل عایدی خود از ۳۲۶ ریال به ۵۱۰ ریال را خواهد داشت و در صورت تغییر نسب فروش داخلی به خارجی به نفع خارجی و دیگر تغییرات نچندان محسوس می تواند تا ۷۵۰ ریال را نیز اعلام نماید.

نظر

• کارآمد
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 315

امروز حقوقی ولخرجی کرده 1000 تا خریده !!!!

نظر

• محمدرضا مرادی
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

خب دیگه فکر میکنم با فعال شدم حمایت 400 سهم آماده ی پرواز باشه،به شخصه انتظار یه صعود شارپ و سریع از سهم دارم،نه به این دلیل که خودم سهامدارم،به این دلیل که نمودارش این طور نشون میده...;)

440 اولین مقاومت
              تمام سال من بی تو...

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

اون موقع که شدوص در 170 180 بود غیر از انگشت شمار افراد در خصوص ای سهم صحبت نمیکردن و کسی نمیخرید که البته فروشنده چندانی هم نبود
                ولی بعد از حدود 3برابر شدن و رسیدن به 470 بیشترین مطالب این سهم در اون قیمت مطرح شد
                اینکه سهم شدوص خوبه شکی نیست و به نظرم بازهم رشد میتونه بکنه
                ولی بر حسب تجربه گفتم که معمولا بعد از یک رشد زیاد بیشترین بحث ها در سایتهای مختلف از یک سهم میشه همونطور که در غمارگ 130تومانی اونهایی که الان پرچم دار سهم هستند سهمو بعضا مناسب خرید نمیدونستند! که این موارد طبیعیست و ایرادی هم به کسی وارد نمیدونم
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• محمدرضا مرادی
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                  اون موقع که شدوص در 170 180 بود غیر از انگشت شمار افراد در خصوص ای سهم صحبت نمیکردن و کسی نمیخرید که البته فروشنده چندانی هم نبود
                  ولی بعد از حدود 3برابر شدن و رسیدن به 470 بیشترین مطالب این سهم در اون قیمت مطرح شد
                  اینکه سهم شدوص خوبه شکی نیست و به نظرم بازهم رشد میتونه بکنه
                  ولی بر حسب تجربه گفتم که معمولا بعد از یک رشد زیاد بیشترین بحث ها در سایتهای مختلف از یک سهم میشه همونطور که در غمارگ 130تومانی اونهایی که الان پرچم دار سهم هستند سهمو بعضا مناسب خرید نمیدونستند! که این موارد طبیعیست و ایرادی هم به کسی وارد نمیدونم
                  کاملا درست میفرمایید،هرچند من با سهم اشنایی نداشتم اون زمان...اما الن بنیادی سهم میتونه سهم رو همچنان بالا ببره،همون طور که خودتون هم گفتید...

من یه سهامدار جز بیشتر نیستم،امیدوارم اینکه نظرم رو راجع به سهم گفتم موجب سو تفاهم تبلیغ سهم نشه...
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• محمدرضا مرادی
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

سهم از نداشتن حامی رنج میبره...
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• 2691
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 320

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                      سهم از نداشتن حامی رنج میبره...
                      فعلا بايد اصلاح كنه.براي رشد بعدش بهتره.;)

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

شدوص با توجه به حجم معامله امروز تموم شد دوستان افتش و اصلاح تموم شد خوش به حال کسانی که امروز خریدن رفت که بره به قله ها این جمله رو از من داشته باشید یادگاری.......
                        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• erfanslash
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 762

اردر های اخر وقت امروز نشان از این داره که احتمال زیاد فردا سهم + بشه

نظر

• نیکا
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Nov 2011
                            • 2110

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
                            سلام دوستان مواضب باشید شاید کار خودشان است ؟

نظر

• shahmir
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 368

جناب محلوجي

با توجه باينكه قبلاً عنوان نموديد اين سهم را حداقل با ديد گزارش 9 ماهه بررسي نمودهايد ، حمايت مهم سهم را در مقطع كنوني در چه قيمتي ميبينيد؟ (حد ضرر رو روي چند بزارم)
                              با تشكر

نظر

• كهكشان
                                عضو جدید
                                • Dec 2012
                                • 12

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
                                بنظر من هم به اين اردرها نميشه دل خوش كرد اما سهم محكوم به صعوده

نظر

در حال کار...
                                X