دوده صنعتي پارس ( شدوص )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت دوده صنعتي پارس طی نامه شماره مورخ 1391/10/26 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1391/12/30 با سرمایه 60,000 میلیون ریال مبلغ 686 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

شرکت پيشبيني سود هر سهم سال مالي 91 را در تاريخ هاي 30/11/90 و20/12/90 (حسابرسي شده) مبلغ 69 ريال، درتاريخ27/04/91 مبلغ 200 ريال، در تاريخ 01/08/91 مبلغ 326 ريال و در تاريخ 20/08/91 مبلغ 388 ريال و مطابق اطلاعات پيوست مبلغ 686 ريال اعلام نموده است. شرکت دلائل تغيير پيش بيني را تغيير نرخ و مقدار فروش، افزايش نرخ مواد اوليه و کاهش هزينه هاي سربار اعلام نموده است.

مطابق صورتهاي مالي 12ماهه حسابرسي شده، زيان انباشته شرکت در تاريخ 29/12/90، مبلغ (032ر12) ميليون ريال (معادل 20درصد سرمايه شرکت) ميباشد.

. مزيد اطلاع، شرکت پيش بيني تقسيم سود هر سهم را ارائه ننموده است اما با توجه به احتمال پوشش زيان انباشته تا پايان سال مالي، شرکت پيشنهاد هيئت مديره بابت سود سال مالي 1391 را 10 درصد سود قابل تخصيص اعلام نموده است.

مزيد اطلاع، شرکت اعلام نموده است که نرخ تسعير ارز را براي سه ماهه چهارم 1391، به ازاء هر دلار 500ر25 ريال در نظر گرفته است .
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

77% تعدیل >:D<
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• رضاhr7502
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 41

تازه در ابتداي راه هستيم . استراتژي فقط سهامداري.

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

اگر بالای 660 باز کند یک حرکت خوب و مدون را در پیش میگیره....فردا باید حتما اضافه کنم :)

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
            اگر بالای 660 باز کند یک حرکت خوب و مدون را در پیش میگیره....فردا باید حتما اضافه کنم :)

با سلام

کیوان جان

حال شما؟ امیدوارم که سلامت باشی

البته من به دلیل مشغله شخصی دیگه خیلی کم مطلب می زنم ...

ولی در خصوص شدوص :

قیمت سهم به نظر من خیلی خیلی نسبت به سود اعلامی بالاست.

به نظر من که بالای 500 تومن فرصت فروشه ، مگر به قصد سهامداری بلند مدت.

به ازای هر سهم 20 تومان زیان انباشته داره

پیشبینی سود رو 68 تومن دیده . 20 تومن کم کنی میشه 48 تومن . پی بر ای هم گروهاش همه 6 هستش .

خب با پی بر ای 6 قیمت سهم باید 288 تومان باشه .

در حالیکه قیمت سهم 520 تومنه!!!

شما فرض کن اصلا" هنوز تعدیل اصلیشو اعلام نکرده و بیاد 100 تومن هم دربیاره که بعیده !!

20 تومن بابت زیان انباشته کم کن میشه 80 تومن و با پی بر ای 6 میشه 480 تومان !!

تازه شرکت گفته تنها 10 درصد سود رو تقسیم خواهد کرد!!

این سهم فقط برای بلند مدت خوبه وگرنه یه سری حقیقی اومدن پشت سهم و قیمتو بردن بالا .

احتمال زیاد داره که موقع بازگشایی هم بیان پشت سهم و بعدش که خوب بازگشایی شد کلا" خالی کنند ....

در هر صورت خیلی مواظب باش ... چون دیدم داری از قیمتهای بالای 660 تومن صحبت میکنی گفتم

موفق و سلامت و تندرست باشی
            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

این شرکت زیان انباشتش تسویه شده و الان تبدیل به سود انباشته شده

اگر هم زیان انباشته میداشت هیچ تحلیلی کاهش زیان انباشته از سود خالص رو تایید نمیکنه و اصلا معنی علمی نداره مخصوصا اینکه بخایم بهش پی به ای هم بدیم

پی به ای به سود خالص داده میشه

تقسیم سود هم در این شرکت اهمیتی نداره چون تازه از زیان درومده

البته کاری به قیمت سهم ندارم و تو راسته کار من هم نیست

یادم میاد یه زمانی گفتم تا ردیف آخرشو ۷۰ نبینم ول کن نیستم...اما امروز دیدم
              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                این شرکت زیان انباشتش تسویه شده و الان تبدیل به سود انباشته شده

اگر هم زیان انباشته میداشت هیچ تحلیلی کاهش زیان انباشته از سود خالص رو تایید نمیکنه و اصلا معنی علمی نداره مخصوصا اینکه بخایم بهش پی به ای هم بدیم

پی به ای به سود خالص داده میشه

تقسیم سود هم در این شرکت اهمیتی نداره

البته کاری به قیمت سهم ندارم و تو راسته کار من هم نیست

یادم میاد یه زمانی گفتم تا ردیف آخرشو ۷۰ نبینم ول کن نیستم...اما امروز دیدم
                با سلام خدمت سامان عزیز

والله شما که تو تحلیل بنیادی کارت عالیه و من چیزی ندارم در مقابل دانش شما

ولی :

1)شرکت هنوز زیان انباشته اش تسویه نشده و به ازای هر سهم 20 تومان زیان انباشته داره که تو گزارشش هم هست و در مجمع امسال تازه صفر خواهد شد.

2)در خصوص این موضوع که می فرمایید :
                هیچ تحلیلی کاهش زیان انباشته از سود خالص رو تایید نمیکنه و اصلا معنی علمی نداره مخصوصا اینکه بخایم بهش پی به ای هم بدیم
                کاملا" درسته ولی خب وقتی 20 تومان علنا" داره از سود میپره و از کل سود این مبلغ حذف میشه ، پس سود واقعی کمتره و من نظرم همیشه رو سود نهایی هستش که خب از دید شما اشتباهه ...

3)تقسیم سود برای اونهایی که بلند مدت میخواهند سهم رو داشته باشند بله کاملا" درسته و فرقی نمیکنه ولی خب وقتی گفته 10 درصد تقسیم میکنه ، و حتی 1 درصد هم احتمالش باشه ، به نظر من تقسیم سود مهم هست و خب نظر شما چیز دیگری است ....

4) من خودم رو 400 این سهم رو خریدم و سود خوبی هم بردم ولی من مطمئنم که چند نفر حقیقی قیمت سهم رو بردند بالا و احتمالا" خواهند برد تا خودشون خالی کنند ....

در هر صورت به نظر من که بالای 500 تومان فرصت فروشه و نظر شما هم مشخصه

و همیشه نظر هر فردی برای خودش مهم هست

هر چند که شما این سهم رو از زمانهای خیلی قدیم و در قیمتهای ناچیز معرفی نمودید و واقعا" دید و دانش عالی داشتید ولی به شخصه این سهم رو برای سال 92 مناسب می دونم و بس و زمانی که زیان انباشته اش در مجمع امسال صفر میشه و تازه حرف برای گفتن خواهد داشت ...

از دید من تقسیم سود عامل بسیار مهمیه ولی از دید شما اینطور نیست.

ضمنا" روند قیمتی سهم تا مجمع مشخص خواهد کرد که قیمت سهم کم خواهد شد یا خیر؟

من یقین دارم که در زمان مجمع قیمت سهم خیلی پایینتر از قیمتهای فعلی خواهد بود....

موفق و سلامت باشید سامان جان
                آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2013/01/15, 22:18.
                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• رضاhr7502
                  عضو عادی
                  • Dec 2012
                  • 41

آقاي بابك نرخ فروش واقعي نسبت به پيش بيني 9 ماهه رو ببين تا بدوني حداقل سود اين سهم برا 12 ماهه 150 تومن هست نه 100 تومن ضمنا سود سال آينده ديدن داره .كسي كه با اين سهم سهامداري كنه سود خوبي ميده.

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                    شدوص

نگاهی داریم به عملکرد 6 ماهه شرکت در سال 91 و مقایسه آن با عملکرد 6 ماهه سال 90
                    فروش 42 درصد افزایش داشته
                    درصد بهای تمام شده به فروش کاهش داشته که مطلوبه
                    سود عملیاتی 95% افزایش داشته
                    هزینه های مالی 29% کاهش داشته
                    شرکت در 6 ماهه پارسال 15 ریال سود به ازای هر سهم ساخته
                    ولی در 6 ماهه امسال تونسته 296 ریال سود برای هر سهم بسازه
                    سود پارسال سهم 56 ریال بوده که در حال حاضر 388 ریاله
                    دلیلش هم افزایش سود عملیاتی به همراه کاهش هزینه های مالی شرکته
                    با توجه به پوشش 75 درصدی در گزارش 6 ماهه
                    احتمال تعدیل سود تا پایان سال زیاده
                    همچنین نکته دیگه ای که وجود داره اینه که شرکت در دوره 12 ماهه سال مالی 90 زیان انباشته داشته
                    ولی الان سود انباشته داره که در ترازنامه مشهوده
                    اما نگاهی داریم به روند حرکتی قیمت سهم در 8 ماه گذشته
                    این سهم در فروردین ماه امسال با قیمت 160 تومن وارد روند صعودی شده
                    از فرودین تا مهر و در زمانی حدودا 6 ماهه
                    سهم با نوساناتی تا 215 رشد کرده و نمادش بسته شده
                    بعد از حدود 10 روز و در هفته اول آبان سهم باز شده و به قیمت حدودی 310 تومن رسیده
                    از شواهد برمیاد که تعدیل مثبت داده
                    چون من پیگیرش نبودم
                    در فاصله ای حدودا یک ماهه
                    سهم دوباره با یه نوسان جزیی از 310 به 477 رسیده
                    پس سهم از فروردین تا مهر در حدود 35% گین داده
                    و از اواخر مهر تا اوخر آبان هم تونسته حدود 122%رشد داشته باشه
                    اما اگر کلی نگاه کنیم
                    در فاصله فروردین ماه تا اواخر آبان ماه ( در حدود 7 ماه)
                    سهم از 160 رسیده به 477
                    یعنی با اندکی تخفیف
                    سهم 200 درصد گین داده و سه برابر شده
                    الآن می بینم که شلعاب و شکلر که اونها هم وضعیت بنیادی مطلوبی دارند
                    پی بر ای کمتر از 4.5 دارند
                    ولی پی بر ای شدوص در حدود 12 واحده که بسیار بالاست
                    در حال حاضر شلعاب با سود 973 ریالی و پوشش 66 درصدی در 6 ماهه
                    قیمتش 427 تومنه
                    و شدوص با سود 388 ریالی 460 تومن

نتیجه گیری :

شرایط بنیادی سهم در یک سال گذشته متحول شده و سهم وضعیت بنیادی مطلوبی داره
                    ولی این تغییر در وضعیت بنیادی روی قیمت سهم هم اثرش رو گذاشته و 3 برابر شده
                    به نظر میرسه که تعدیل احتمالی سود تا پایان سال تنها صرف اصلاح پی بر ای سهم میشه
                    با توجه به شرایط گفته شده،سهم قیمت بسیار بالایی داره و رشد بیش از این قابل تصور نیست
                    تحلیل سهم در حدود 6 هفته پیش
                    سود از 388 ریال به 686 ریال رسیده
                    اما...
                    بازگشایی سهم = فرصت فروش
                    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

این شرکت زیان انباشتش صاف شده رفته
                      حالا ی عده چرا صحبت از زیان انباشته میکنند نمیدانم
                      تو گزارش اومده تا پایانه سال مالی 90 شرکت زیان انباشته داشته که الان تو نه ماهه 48 تومن ساخته پس زیان انباشته ای در کار نیست
                      شرکت 68 تومن سود اعلام کرده که تا اخره سال بیشتر هم خواهد ساخت
                      شرکت قیمت دلار رو 2550 دیده برای سه ماهه چهارم که نرخ دلار الان تو بازار ازاد 3300 تومن هست
                      در مورد تقسیم سود هم بهتر که شرکت میخواد ده درصد تقسیم کنه
                      همیشه تقسیم سود بالا حسن نیست
                      چرا که اگر شرکت زیاد تقسیم کنه در اینده به بحران مالی میخوره و بخواد جبران کنه باید از بانک ها وام بگیره و همین باعث میشه که شرکت بهره به بانک ها بده و هزینه مالیش زیاد بشه
                      قیمت سهم این نیست و دراینده نه چندان دور قیمت سهم به عدد 1000 تومان خواهد رسید
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                        با سلام خدمت سامان عزیز

والله شما که تو تحلیل بنیادی کارت عالیه و من چیزی ندارم در مقابل دانش شما

ولی :

1)شرکت هنوز زیان انباشته اش تسویه نشده و به ازای هر سهم 20 تومان زیان انباشته داره که تو گزارشش هم هست و در مجمع امسال تازه صفر خواهد شد.

2)در خصوص این موضوع که می فرمایید :
                        هیچ تحلیلی کاهش زیان انباشته از سود خالص رو تایید نمیکنه و اصلا معنی علمی نداره مخصوصا اینکه بخایم بهش پی به ای هم بدیم
                        کاملا" درسته ولی خب وقتی 20 تومان علنا" داره از سود میپره و از کل سود این مبلغ حذف میشه ، پس سود واقعی کمتره و من نظرم همیشه رو سود نهایی هستش که خب از دید شما اشتباهه ...

3)تقسیم سود برای اونهایی که بلند مدت میخواهند سهم رو داشته باشند بله کاملا" درسته و فرقی نمیکنه ولی خب وقتی گفته 10 درصد تقسیم میکنه ، و حتی 1 درصد هم احتمالش باشه ، به نظر من تقسیم سود مهم هست و خب نظر شما چیز دیگری است ....

4) من خودم رو 400 این سهم رو خریدم و سود خوبی هم بردم ولی من مطمئنم که چند نفر حقیقی قیمت سهم رو بردند بالا و احتمالا" خواهند برد تا خودشون خالی کنند ....

در هر صورت به نظر من که بالای 500 تومان فرصت فروشه و نظر شما هم مشخصه

و همیشه نظر هر فردی برای خودش مهم هست

هر چند که شما این سهم رو از زمانهای خیلی قدیم و در قیمتهای ناچیز معرفی نمودید و واقعا" دید و دانش عالی داشتید ولی به شخصه این سهم رو برای سال 92 مناسب می دونم و بس و زمانی که زیان انباشته اش در مجمع امسال صفر میشه و تازه حرف برای گفتن خواهد داشت ...

از دید من تقسیم سود عامل بسیار مهمیه ولی از دید شما اینطور نیست.

ضمنا" روند قیمتی سهم تا مجمع مشخص خواهد کرد که قیمت سهم کم خواهد شد یا خیر؟

من یقین دارم که در زمان مجمع قیمت سهم خیلی پایینتر از قیمتهای فعلی خواهد بود....

موفق و سلامت باشید سامان جان
                        ممنونم از مشارکت شما

خدمتتون عرض کنم که اون زیان انباشته ای که شما مد نظرتون هست زیان انباشته ابتدای دوره هست که ما دیگه با اون کاری نداریم...الان شما به ترازنامه ۹ ماهه نگا کنید سود انباشته میبینید که این سود انباشته سود انباشته طی دوره محسوب میشه

به مرور که به سال مالی بعد بریم این سود انباشته به سود انباشته ابتدای دوره تبدیل میشه
                        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• fallah
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 692

چرا خودتونو ابنقد عذاب میدین؟؟؟
                          من این سهم رو نه دارم و نه دوس دارم داشته باشم ولی واقعیت هارو میگم
                          این سهم الان ۲۵تومن انباشته داره و اونم از نوع سود انباشته و تا اخر سال به بالای ۵۰تومن خواهد رسوند،این از این
                          بعدشم اینکه سهم منفی باز نمیشه و مثبت معمولی باز میشه چون اولا قبل بسته شدن سفته بازها اومدن روش و باید بره بالا تا به هدفشون برسن و ثانیا تعدیل خوبی داده
                          بنظرم محدوده ۵۵۰باز میشه و بقیشو سفته بازها میدونن
                          ۵۵۰یعنی یه ۶ ۷درصد مثبت(بین ۵۴۵تا ۵۷۰ونهایتا ۵۸۰باز میشه)
                          حالا اینایی که گفتم این همه بحث داشت نشستین بحث میکنین؟؟؟

نظر

• مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

مگه بحث کردن ایرادی داره
                            همیشه از این بحث کردنهاست که ایراده کار در میاد
                            شما ناراحتی نخون
                            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
                              چرا خودتونو ابنقد عذاب میدین؟؟؟
                              من این سهم رو نه دارم و نه دوس دارم داشته باشم ولی واقعیت هارو میگم
                              این سهم الان ۲۵تومن انباشته داره و اونم از نوع سود انباشته و تا اخر سال به بالای ۵۰تومن خواهد رسوند،این از این
                              بعدشم اینکه سهم منفی باز نمیشه و مثبت معمولی باز میشه چون اولا قبل بسته شدن سفته بازها اومدن روش و باید بره بالا تا به هدفشون برسن و ثانیا تعدیل خوبی داده
                              بنظرم محدوده ۵۵۰باز میشه و بقیشو سفته بازها میدونن
                              ۵۵۰یعنی یه ۶ ۷درصد مثبت(بین ۵۴۵تا ۵۷۰ونهایتا ۵۸۰باز میشه)

حالا اینایی که گفتم این همه بحث داشت نشستین بحث میکنین؟؟؟
                              6 - 7 درصد سود یک نوسانگیریه! نه سودی که سفته بازها بخوان بگیرن! ماشالله اشتهای سفته بازها رو دست کم گرفتید ها ! :))

یعنی با 6% سود یک تعدیل 77% رو آتیش بزنند ؟! بعد این اسمش سفته بازه !؟ :p

نظر

• metitondar
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 443

شدوص:
                                قیمت پایانی امروز حدود 520 تومن
                                پیش بینی درآمد هر سهم حدود 70 تومن
                                پی بر ای گروه حدود 6
                                طبق پیش بینی من قیمت بازگشایی 420 تومن خواهد بود...!!!
                                حدود 20 درصد افت

نظر

در حال کار...
                                X