دوده صنعتي پارس ( شدوص )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ali
    ستاره‌دار(64)
    • Mar 2011
    • 2536

من به شکربن تبدیلش کردم

نظر

• alireza51
      عضو فعال
      • Feb 2013
      • 1205

شایعه شده تعدیل سنگین دارد؟
      کسی می دونه کی؟ و چقدر؟
      عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

خوب امروز همزمان با مقاومت این سهم بازار نیز اصلاح کرد
        و این سهم تاب نیاورد و نتوانست مقاومت را بشکند

نظر

• علیرضا123
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1605

واقعا حامی نداره این سهم......

نظر

• hamedsh
            عضو عادی
            • May 2013
            • 160

شدوص با سرمایه یک چهارم شکربن تولید مساوی با اون داره پس توانایی تعدیل عملیاتی اون 4 برابر بیشتر داره.اگه جز اینه دوستان مارو آگاه کنن
            باتشکر

نظر

• علیرضا123
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1605

در اصل توسط hamedsh پست شده است View Post
              شدوص با سرمایه یک چهارم شکربن تولید مساوی با اون داره پس توانایی تعدیل عملیاتی اون 4 برابر بیشتر داره.اگه جز اینه دوستان مارو آگاه کنن
              باتشکر
              عملیاتی بله.......کاملا درسته.کمی تولید شکربن زیادتره ولی شدوص کمی کیفیت محصولش بهتره.تقریبا سود عملیاتی یکسان دارند.

نظر

• Ali
                ستاره‌دار(64)
                • Mar 2011
                • 2536

در اصل توسط hamedsh پست شده است View Post
                باتشکر
                شکربن تولیدش 10%بالاتر ازشدوص است ولی محصولات شدوص کیفیتش بهتر و نرخ فروشش بالاتر است
                ولی شکربن درامد غیر عملیاتی بالایی دارد که شدوص ندارد
                سودتلفیقی شکربن بالای200 است

نظر

• علیرضا123
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1605

خوب امروز دارند رنج میکشند.........نزدیک گزارش 3 ماهه سهم و تعدیلش شده....یک عده که از سهمهای دیگه سود شناسایی کردند اومدند رو این سهم.تعدیل این سهم هم واضح و روشنه.........توصیه میشود سهمتون را مفت نفروشید.400 تومان حداقل سود امسال هستش.تا 560 تومان هم جای تعدیل داره.

نظر

• علیرضا123
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1605

امروز عالی معامله شد....تو این بازار منفی چند بار صف خرید....اگر کسی دو هفته پیش این سهم را میفروخت شاید گزینه های متعددی برای خرید سهم داشت.ولی در زمان کنونی و نزدیک گزارش سه ماهه شرکت و تعدیل سود پیشبینی،یکی از کم ریسکترین گزینه های بازاره....

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

...این بالا و در چشم باشه....فقط به این دلیل که من این سهمو دارم.....
                      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• علیرضا123
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1605

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                        ...این بالا و در چشم باشه....فقط به این دلیل که من این سهمو دارم.....
                        داشتم دق میکردم تو این تاپیک تنهایی:D..خوب شد شما هم هستید...........تو این بازار منفی خوب رنج میکشه تو مثبت.خریدارها حرفه ای رو این سهم خرید میکنند.تا یک هفته دیگه نهایتا وضعیت گزارش و تعدیل مشخص میشه.

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

....دوست عزیز جناب علیرضا.....اونچه که عرض میکنم از طرف دوستی هست که گفته هاش مورد وثوق بنده میباشد و از قیمتهای خیلی پایین تاگید به خرید سهم توسط من رو داشت....
                          ...شما رشد سهم رو از 1320 به بعد تازه مشاهده میکنید....50 درصد افزای سرمایه که در اختیار سازمان بورس هست.....تارگت سهم رو 1800 میدونم...
                          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• علیرضا123
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1605

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                            ....دوست عزیز جناب علیرضا.....اونچه که عرض میکنم از طرف دوستی هست که گفته هاش مورد وثوق بنده میباشد و از قیمتهای خیلی پایین تاگید به خرید سهم توسط من رو داشت....
                            ...شما رشد سهم رو از 1320 به بعد تازه مشاهده میکنید....50 درصد افزای سرمایه که در اختیار سازمان بورس هست.....تارگت سهم رو 1800 میدونم...
                            تشکر دوست عزیز....فعلا تو این بازار سهمهای این چنینی که رشدی نداشتند و پتانسیل بالایی دارند را باید خرید.بدون اغراق و تبلیغ خدممتون عرض کنم که بشخصه سود هر سهم را 400 تا 560 برای امسال محاسبه کردم.خیلی زود به تارگت 1800 خواهد رسید.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                              داشتم دق میکردم تو این تاپیک تنهایی:D..خوب شد شما هم هستید...........تو این بازار منفی خوب رنج میکشه تو مثبت.خریدارها حرفه ای رو این سهم خرید میکنند.تا یک هفته دیگه نهایتا وضعیت گزارش و تعدیل مشخص میشه.
                              تنها نیستی عزیز ،منم دارمش یه ده روزی میشه خریدمش.بعد از شکست 1320تومن حرکت صعودی سهم روانتر میشه فعلا گام اول 1680تومن .اگر پیش بینی سود خود رو قیمت بالای 250تومن بیرون بده تارگت بالاتر رو 2600تومن بهش میدیم
                              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• حسنعلی
                                عضو عادی
                                • Jun 2013
                                • 124

سلام دوستان
                                این سهم که مثل شکربنه ولی اصلا رشد اونو نداره
                                خیلی خسته کننده شده
                                نمیدونم بفروشم یا مثل تا الان که با این سهم موندم بمونم

نظر

در حال کار...
                                X