وصنعت دیروز رفت زیر یک درصد و فکر میکنم امروز هم تموم کرد
دوده صنعتي پارس ( شدوص )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postسه شنبه و چهارشنبه به سقف شکسته شده پولبک زد و امروز هم با وجود عرضه حقوقی صف خرید شد.
فیبوی اکسپنشن، عدد 1557 رو برای کوتاه مدت نشون میده.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
خرید از صف فروشش مناسب بود. خریدیم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
میخواستم فردا روی 1380 بخرم ولی احساس کردم شاید دیگه نشه .معاملات در مرز 1400 جالب بود. به نظر می رسه به عنوان حمایت به این مرز واکنش نشون بده و فردا برگرده .
سیگنال خرید و شایعات شدوص[CENTER][I][B](گزارش بازار - شایعات تعدیل مثبت و منفی - سیگنالهای خرید تکنیکی و بنیادی) [/B][/I] [SIZE=3][COLOR=#ff0000][I][B]bourstimes.ir[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط بورس تایمز پست شده است View Postمیخواستم فردا روی 1380 بخرم ولی احساس کردم شاید دیگه نشه .معاملات در مرز 1400 جالب بود. به نظر می رسه به عنوان حمایت به این مرز واکنش نشون بده و فردا برگرده .
سیگنال خرید و شایعات شدوص
نظر
-
نظر
-
سلام
بالاخره این افزایش سرمایه شدوص خوبه یا بد؟ از محل اورده است یا مطالبات؟ سهم هفته اینده منفی یا مثبت؟ سهم طی روزهای اینده بسته میشه؟ تاکی فرصت داریم در این افزایش سرمایه شرکت کنیم.
ببخشید سوالاتم زیاد شد. هرچقدر جستجو کردم کسی دقیق نمی دونست چه خبره....
نظر
نظر