دوده صنعتي پارس ( شدوص )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3441

پاسخ : دوده صنعتي پارس ( شدوص )

شب به خیر دوستان...@};-

یکی از دوستان تو پیام خصوصی راجع به این سهم و چند سهم دیگه سئوالاتی کرده بود... گفتم همینجا مطرح کنم تا باقی بچه ها که مشابه همین سئوالات را تلفنی ازم پرسیده بودن استفاده کنند...الان داشتم روند معاملات و نموار دوده صنعتی را نگاهی مینداختم هنوز امید به دیدن تارگتهای قبلی که قبلآ ارائه کرده بودم یعنی بالای 400 در بلند مدت هستم! البته من اعتراف میکنم که در موج شماری این سهم در چند ماه گذشته اشتباه کردم... دلیلش هم شاید این باشه که نزول را به زیر قیمت 200 متصور نبودم...اما الان از وقتی که کانال نزولی اش را پس دیدن تارگت 195 شکسته!! وضعیت خیلی فرق کرده ... فعلآ در انتهای اصلاح قیمتی این پولبکی که کرده را تا حداکثر 214 و 212 میدانم و نه بیشتر یکی دو روز دیگه اصلاح قیمتش که تکمیل شد سهم آهسته آهسته حرکت میکنه تا به 250 برسه... سقف قیمتی که واسش متصورم 265 است و صد البته با سه الی 4 درصد تلورانس مثبت و منفی... بعد از مشاهده این تارگتهای مذکور یعنی 250 باید روند سهم را به دقت رصد کرد چرا که هم ممکنه از این سقف مقاومتیش عبور کنه و یا ممکنه پولبک کنه به سمت قیمت 230 الی 240... فعلآ بیشتر نمیشه توضیح داد و بدلیل نداشتن داده های لازم باید دید سهم این قیمتها را میبینه!! یا نه و من باز هم ممکنه اشتباه کنم! اما در محدوده قیمتی 212 الی 215 را من هر فرصتی را که بهتون دست داد را فرصت خرید میدونم و البته قیمتهای بالاتر را هم واسه خرید میتونه خوب باشه مثلآ تا 220... بد نباشه اما تو این بازار پرمخاطره اصلآ نباید زیاد زیاد ریسک کرد... شاید فردا بازار منفی کنه و از قضا یک نفر که پول لازم همب باشه! تو این قیمتها بهتون بفروشه! اگه هم بازار مثبت کرد خیالی نیست... روی هم روفته برای بلند مدت سهم بسیار خوبیه و در آینده مانند گازلوله و شکربن یکی از آس های بازار خواهد بود... یا حق
    آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2015/12/08, 19:07.

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

زماني كه اين تاپيكو زدم اين سهم اصلا معامله نميشد

150 تومن بود شد 1500

يكي از بزرگترين موفقيتهاي من در عالم فروم نويسي همين سهم بود

يادش بخير
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
        زماني كه اين تاپيكو زدم اين سهم اصلا معامله نميشد

150 تومن بود شد 1500

يكي از بزرگترين موفقيتهاي من در عالم فروم نويسي همين سهم بود

يادش بخير
        یادم میاد عالی بود این سهم
        من از یه قسمتی از راه سوار شدم

نظر

• سهامدار 67
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 3441

سلام دوستان@};-

معاملات این چند روزه سهم را رصد می کنید؟؟ از منظر تکنیکال اکثر اندیکاتورها سیگنال ورود را داره بوضوح نشون میده... فردا و پس فردا اگه مثل امروز معامله بشه! سهم وارد یک کانا صعودی میشه که تا مدتها به رشدش ادامه خواهد داد یه حجم 500000 تایی هم تو این دو روز آینده میتونه این سهم را وارد این کانال کنه و بعد از ورودش روند صعودش ادامه دار خواهد بود... توصیه به خرید و فروش نه این سهم بلکه هیچ سهمی را ندارم و فقط نظرم را توی این تالار می نویسم خودتون هم میتونید بررسی کنید. اندیکاتورهای RSI. S. OSCILLATOR , williams و.... گویای همه چیزه ...یا حق

نظر

• کریشنا
            عضو فعال
            • Dec 2015
            • 1097

امروز در قیمت 214 و 215 فرصت خرید خوبی داد و من هم خریدم این شرکت مواد اولیه خودش را از شرکت نفت بهران و نفت سپاهان تهیه میکند که بدلیل افت شدید قیمت جهانی نفت قیمت مواد اولیه مورد نیاز این شرکت هم کاهش محسوسی داشته و در سودآوری این شرکت تاثیر قابل ملاحظه ای خواهد داشت و احتمالآ شرکت در گزارش 9 ماهه خود به این موضوع اشاره خواهد کرد.

نظر

• سنگر تک درخت
              Banned
              • Jun 2015
              • 62

شدوص پرید خریدارها تازه پیداشون شد

نظر

• سنگر تک درخت
                Banned
                • Jun 2015
                • 62

شکربن صفید و فقط شدوص مونده تا یه تکونی به خودش بده... تکون بده یالا تکون بده

نظر

• سنگر تک درخت
                  Banned
                  • Jun 2015
                  • 62

خدا شکر شدوص راه خودشو پیدا کرده و با پیاده شدن یه سری سهامدار عجول به سمت اهداف پیشرو نزدیکتر می شود هدف اول 270 ..... سهمامداری = سود

نظر

• اوشنوس
                    ستاره دار(3)
                    • Dec 2015
                    • 880

هیچ گاه وارد سهمی نخواهم شد که در آن اما و اگر باشد...
                    بعضی ها تو این چند هفته اخیر فکر میکردند شدوص به آخر خط رسیده.... ولی به نظر من این روزهای اخیر با این شیوه معاملات تازه در اول خط هستیم... شدوص270 و اهداف بالاتر شعار نیست.....
                    عرضه های امروز هم به راحتی بلعیده شدن....
                    آخرین ویرایش توسط اوشنوس؛ 2016/01/04, 18:52.

نظر

• سنگر تک درخت
                      Banned
                      • Jun 2015
                      • 62

معاملات امروز شدوص دیدنی خواهد بود و به احتمال بسیار زیاد پر حجم معامله خواهد شد امیدوارم هر چه زودتر وارد کانال صعودی بشه و راه برای صعود اصلیش هموار بشه ببینم امروز چه خواهد کرد

نظر

• کریشنا
                        عضو فعال
                        • Dec 2015
                        • 1097

ثانیه اول شروع بازار صف خرید بست و خط مقاومت براحتی پودر شد! رفتیم برای 270 @};-

در اصل توسط سنگر تک درخت پست شده است View Post
                        معاملات امروز شدوص دیدنی خواهد بود و به احتمال بسیار زیاد پر حجم معامله خواهد شد امیدوارم هر چه زودتر وارد کانال صعودی بشه و راه برای صعود اصلیش هموار بشه ببینم امروز چه خواهد کرد

نظر

• سهامدار 67
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 3441

وقت به خیر دوستان...@};-

دو روز به اتنظار نشستیم و معاملات این سهم را به دقت رصد کردیم و خوشبختانه امروز به راحتی آب خوردن سهم وارد کانال صعودی شد... تبریک به همه شدوص داران عزیز این تالار@};- البته با اینکه حجم 500000تایی مورد انتظار من تو این دو روز معامله نشد! اما بدلیل نبود عرضه به مقدار مکفی و همچنین وجود خریداران قدر خط روند بلند مدت نزولی در اولین لحظات شروع بازار شکسته شد و به امید حق از این به بعد صعود شارپتری را از این سهم شاهد خواهیم بود. اگه تو این دو ماه گذشته معاملات سهم را به دقت رصد کرده باشید! متوجه می شوید که سهم در روزهایی که کم حجم معامله میشد معمولآ منفی و در زمانی که پرحجم معامله میگردید ما شاهد معاملات مثبت حتی تا درصد کامل بودیم!! چرا؟؟ این شیوه معاملات معمولآ به اصطلاح عامیانه در بازار به خشک کردن و جمع آوری شناوری سهم توسط یک گروه بازیگر معروف است و ظاهرآ بازیگران اصلی این سهم پس از اطمینان یافتن از جمع آوری حجم زیادی سهم از دیروز فیتیله را روشن کرده و با خیال راحت نظاره گر صعود شارپی این سهم در آینده نزدیک خواهند بود!! تحرکاتی شبیه گروه قندی و یا چند تک سهم دیگر... من اطمینان دارم که تعداد کمی از فعالین بازار این سهم را در سبد خود دارند و منبعد از این اگر هم بخواهند ورود کنند مجبورند در قیمتهای بالاتری خرید کنند. قچار 120 تومانی و قشیر 115 تومانی در چهار ماه گذشته هرگز از خاطره ها فراموش نمیشه!! بعدها حسرت این قیمتها به دل خیلی ها موند و همانطور که شاهد بودیم تا همین چند روز گذشه ملت برای خرید قچار 335 تومانی و قلرست 315 تومانی له له هم میزدند!! بازیگران اصلی اون سهمها پس از کسب بازدهی های 150 درصدی و 120 درصدی و... حجم بالایی را که در اختیار داشتند در هفته اخیر تقدیم بازار کردند!! بله دوستان معمولآ تو هر سهمی تا گروه بازیگر کاملآ سوار نشوند! سهم هیچ تکونی نخواهد خورد اما کافیه سوار شوند با خبر یا بدون خبر هم قادر هستند سهم را به راحتی تکون دهند!! شپلی,آکنتو, ,وبیمه و... چند نمونه آشکار هستند که موید این واقعیت در بازار هستند و حالا نوبت رسید به شدوص.... بگذریم

اهداف اولیه شدوص از نگاه تکنیکال:

تارگت اول ----> 265 تا 270 در کوتاه مدت ... بعد از رسیدن به تارگت مذکور ممکنه یه ایستگاه و استراحتی کنه تا یک خبر بیاد.

تارگت دوم ----> در میان مدت 330(سه الی شش ماهه و یا حتی خیلی زودتر که بستگی به اراده بازیگران و یا شرایط بازار دارد)

بنابراین شاید سهامداری با شدوص در دراز مدت بهترین گزینه باشد اما سهم در کوتاه مدت هم براحتی نوسانات چند ده درصدی را خواهد داد... یا حق

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
                          سلام دوستان@};-

معاملات این چند روزه سهم را رصد می کنید؟؟ از منظر تکنیکال اکثر اندیکاتورها سیگنال ورود را داره بوضوح نشون میده... فردا و پس فردا اگه مثل امروز معامله بشه! سهم وارد یک کانا صعودی میشه که تا مدتها به رشدش ادامه خواهد داد یه حجم 500000 تایی هم تو این دو روز آینده میتونه این سهم را وارد این کانال کنه و بعد از ورودش روند صعودش ادامه دار خواهد بود... توصیه به خرید و فروش نه این سهم بلکه هیچ سهمی را ندارم و فقط نظرم را توی این تالار می نویسم خودتون هم میتونید بررسی کنید. اندیکاتورهای RSI. S. OSCILLATOR , williams و.... گویای همه چیزه ...یا حق

نظر

• سنگر تک درخت
                            Banned
                            • Jun 2015
                            • 62

سلام و عرض ادب

ممنون از تحلیل خوبتون استاد عزیز اما متاسفانه امروز 40000 سهم هم عرضه نشد و گیر کسی نیومد چه رسد به بنده که میخواستم یه تعداد دیگه اضافه کنم واسه همین اگه براتون مقدوره یه چند سهم دیگه هم برای نوسانگیری و هم بلند مدتی به ما معرفی کنید تا از وجود شما بیشتر مستقیض شویم با تشکر

وقت به خیر دوستان...@};-

دو روز به اتنظار نشستیم و معاملات این سهم را به دقت رصد کردیم و خوشبختانه امروز به راحتی آب خوردن سهم وارد کانال صعودی شد... تبریک به همه شدوص داران عزیز این تالار@};- البته با اینکه حجم 500000تایی مورد انتظار من تو این دو روز معامله نشد! اما بدلیل نبود عرضه به مقدار مکفی و همچنین وجود خریداران قدر خط روند بلند مدت نزولی در اولین لحظات شروع بازار شکسته شد و به امید حق از این به بعد صعود شارپتری را از این سهم شاهد خواهیم بود. اگه تو این دو ماه گذشته معاملات سهم را به دقت رصد کرده باشید! متوجه می شوید که سهم در روزهایی که کم حجم معامله میشد معمولآ منفی و در زمانی که پرحجم معامله میگردید ما شاهد معاملات مثبت حتی تا درصد کامل بودیم!! چرا؟؟ این شیوه معاملات معمولآ به اصطلاح عامیانه در بازار به خشک کردن و جمع آوری شناوری سهم توسط یک گروه بازیگر معروف است و ظاهرآ بازیگران اصلی این سهم پس از اطمینان یافتن از جمع آوری حجم زیادی سهم از دیروز فیتیله را روشن کرده و با خیال راحت نظاره گر صعود شارپی این سهم در آینده نزدیک خواهند بود!! تحرکاتی شبیه گروه قندی و یا چند تک سهم دیگر... من اطمینان دارم که تعداد کمی از فعالین بازار این سهم را در سبد خود دارند و منبعد از این اگر هم بخواهند ورود کنند مجبورند در قیمتهای بالاتری خرید کنند. قچار 120 تومانی و قشیر 115 تومانی در چهار ماه گذشته هرگز از خاطره ها فراموش نمیشه!! بعدها حسرت این قیمتها به دل خیلی ها موند و همانطور که شاهد بودیم تا همین چند روز گذشه ملت برای خرید قچار 335 تومانی و قلرست 315 تومانی له له هم میزدند!! بازیگران اصلی اون سهمها پس از کسب بازدهی های 150 درصدی و 120 درصدی و... حجم بالایی را که در اختیار داشتند در هفته اخیر تقدیم بازار کردند!! بله دوستان معمولآ تو هر سهمی تا گروه بازیگر کاملآ سوار نشوند! سهم هیچ تکونی نخواهد خورد اما کافیه سوار شوند با خبر یا بدون خبر هم قادر هستند سهم را به راحتی تکون دهند!! شپلی,آکنتو, ,وبیمه و... چند نمونه آشکار هستند که موید این واقعیت در بازار هستند و حالا نوبت رسید به شدوص.... بگذریم

اهداف اولیه شدوص از نگاه تکنیکال:

تارگت اول ----> 265 تا 270 در کوتاه مدت ... بعد از رسیدن به تارگت مذکور ممکنه یه ایستگاه و استراحتی کنه تا یک خبر بیاد.

تارگت دوم ----> در میان مدت 330(سه الی شش ماهه و یا حتی خیلی زودتر که بستگی به اراده بازیگران و یا شرایط بازار دارد)

بنابراین شاید سهامداری با شدوص در دراز مدت بهترین گزینه باشد اما سهم در کوتاه مدت هم براحتی نوسانات چند ده درصدی را خواهد داد... یا حق

نظر

• سهامدار 67
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 3441

سلام...@};-

شدوص که پرید و دیگه تو هر قیمتی گیر من و شما هم نمیاد اما سه سهم را برای نوسانگیری در کوتاه مدت و میان مدت بهتون پیشنهاد میکنم اولیش حق تقدم وصنای 23 تومانی است و دو تای دیگه سخواف 58 تومانی و کامای 219 تومنی را در واچینگ لیست خودت قرار بده اولیش روزانه و هفتگی میتونه بهت نوسانهای 10 الی 20 درصدی بده و دو تای دیگه تقریبآ شبیه به شدوص میان مدتی و حتی بلند مدتی هست... خودرو هم خریدش واسه یه نوسان 15 تا 20 درصدی بدک نیست اما کاما به نظرم یه آتیش زیر خاکستره که فعلآ اگرچه معاملاتش مثل چند وقت پیش شدوص بسیار کم حجم و کسل کننده است اما به آرامی داره هدایت میشه به باند پرواز و اگه پرید مثل شدوص دست نیافتنی میشه... یا حق

در اصل توسط سنگر تک درخت پست شده است View Post
                              سلام و عرض ادب

ممنون از تحلیل خوبتون استاد عزیز اما متاسفانه امروز 40000 سهم هم عرضه نشد و گیر کسی نیومد چه رسد به بنده که میخواستم یه تعداد دیگه اضافه کنم واسه همین اگه براتون مقدوره یه چند سهم دیگه هم برای نوسانگیری و هم بلند مدتی به ما معرفی کنید تا از وجود شما بیشتر مستقیض شویم با تشکر

نظر

• سنگر تک درخت
                                Banned
                                • Jun 2015
                                • 62

سلام و عرض ادب خدمت استاد عزیز

بنده امروز از ترس اینکه قیمت نریزه همه را خالی کردم با اینکه تا دقایق پایانی صف خرید داشت اما خیالم آسوده نبود به همین دلیل به سود 14 درصدی قناعت کردم و همه را فروختم با اینکه تا دقایق پایانی صف خرید داشت و همه را جمع کردند امیدوارم باز هم به رشدش ادامه بدهد و خریداران امروز سود خوبی کنند. امروز بیشتر زون کردم روی سهمای پیشنهادی شما و توانستم یه پله سخواف 551 ریال و یه تعداد وصنا_ح 230 ریال خرید کنم و فردا قصد دارم اگر فرصت بدهد کمی هم کاما در قیمت 215 خرید کنم. به هر حال از راهنماییهای شما کمال تشکر را دارم پرسود باشید.

سلام...@};-

شدوص که پرید و دیگه تو هر قیمتی گیر من و شما هم نمیاد اما سه سهم را برای نوسانگیری در کوتاه مدت و میان مدت بهتون پیشنهاد میکنم اولیش حق تقدم وصنای 23 تومانی است و دو تای دیگه سخواف 58 تومانی و کامای 219 تومنی را در واچینگ لیست خودت قرار بده اولیش روزانه و هفتگی میتونه بهت نوسانهای 10 الی 20 درصدی بده و دو تای دیگه تقریبآ شبیه به شدوص میان مدتی و حتی بلند مدتی هست... خودرو هم خریدش واسه یه نوسان 15 تا 20 درصدی بدک نیست اما کاما به نظرم یه آتیش زیر خاکستره که فعلآ اگرچه معاملاتش مثل چند وقت پیش شدوص بسیار کم حجم و کسل کننده است اما به آرامی داره هدایت میشه به باند پرواز و اگه پرید مثل شدوص دست نیافتنی میشه... یا حق
                                آخرین ویرایش توسط سنگر تک درخت؛ 2016/01/10, 19:48.

نظر

در حال کار...
                                X