دوده صنعتي پارس ( شدوص )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : دوده صنعتي پارس ( شدوص )

در اصل توسط Mnm1990 پست شده است View Post
    درود بر هم‌قطاران شدوصی
    با این روند اصلاحی شکربن نظرتان در مورد شدوص چیست ؟ گزارش هاش که ما رو به یک گین عالی امیدوار کرده بود اما مدتیست از یاد ها رفته ، اگه تحلیلی دارید ممنون میشم ارائه کنید
    ...شدوص..به راحتی قیمتهای..بالا 500...600..را تا..چند..ماه اینده..خواهد..دید...به حکم..فاندش...
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• sepahan_zard
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 266

در اصل توسط mey پست شده است View Post
      ...شدوص..به راحتی قیمتهای..بالا 500...600..را تا..چند..ماه اینده..خواهد..دید...به حکم..فاندش...
      به نظرتون فشار فروش روز بازگشایی به خاطر وضعیت شکربن باعث نمیشه روند تغییر کنه و ریزشی بشه
      توصیه میکنید در صورت ریزش روز اول خرید کنیم و حمایت ؟
      یا باید پولبک بزنه به عددی ؟
      البته اینها همش پیش بینی هست

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Post
        به نظرتون فشار فروش روز بازگشایی به خاطر وضعیت شکربن باعث نمیشه روند تغییر کنه و ریزشی بشه
        توصیه میکنید در صورت ریزش روز اول خرید کنیم و حمایت ؟
        یا باید پولبک بزنه به عددی ؟
        البته اینها همش پیش بینی هست
        دادا..با بچه صحبت..میکنی...زمانی..که شدوص بسته شد شکربن 1200..بود الان 2400....شکربنی..تناسب ببندیم..باید 460 بازشه..تا با کربن..هماهنگ..بشه
        شدوص..گزارش 9..ماهش فوق العاده بود 12..ماهش فوق العاده تر...بعیده زیر 320...330..باز شه..که اگر باز بشه...فرصت...مطلق خریده...سهم..98.........80..85..تا 120..130...سود..میسازه...
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• Mnm1990
          عضو عادی
          • Feb 2019
          • 89

درود بر mey عزیز
          بله واقعا اکثر کسایی که این سهم رو میشناسن منتظر هستن که شدوص مناسب باز بشه و در حد توان خرید کنن چون آینده واقعا روشنی داره در میان مدت

نظر

• Mnm1990
            عضو عادی
            • Feb 2019
            • 89

دوستان بالاخره آگهی ثبت افزایش سرمایه اومد
            حالا باید امیدوار باشیم بالا باز کنن سیو کنیم یا پایین باز کنن اضافه کنیم؟؟؟ با توجه به آینده روشن

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

..این سهم....سال 98......90...95.....تا 130...140....میسازه....برج..6..راحت ...بالا 550...600...تومانه......پسهند..زپرتی 400 تومانه....خود دانید....

نظر

• Mnm1990
                عضو عادی
                • Feb 2019
                • 89

#بررسی_گزارش_کدال #شدوص

✅نرخ دوده شرکت در بهمن ماه 9652 تومان به ازای هر کیلو بوده است. نرخ فروش شرکت توانسته از مهر ماه به بعد بالای 9 هزار تومان تثبیت شود.

✅مقدار فروش 1966 تنی شرکت در سطح ماه پیش و 6 درصد بیشتر از میانگین 10 ماهه است.

✅فروش 18 میلیارد و 975 میلیون تومانی بهمن نسبت به ماه گذشته 2 درصد افت و نسبت به میانگین 10 ماهه 45 درصد رشد داشته است.

✅ فروش 11 ماهه شرکت به حدود 150 میلیارد تومان رسیده است که نسبت به مدت مشابه پارسال رشد 69 درصدی را نشان می دهد.

گزارش شرکت در بهمن ماه در حد انتظار بود.

قیمت سهم در یک ماه گذشته بدون تغییر بوده است...

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

...گزارشش..عالیه...در 2 ماهه...دی...بهمن...38/5..میلیارد..فروخته...در حالیکه..کل 3 ماهه...سوم...50/6...میلیارد بود..............احتمال زیادفروش در 3 ماهه سوم...58..تا 65..میلیارده......
                  از طرفی..تولید لاستیک..بشدت بالا رفته...بخاطر....از دور خارج..شدن...سهم..25..تا 30..درصدی لاستیک..وارداتی......
                  احتمال زیاد در 3 ماهه سوم..25..تا 33 تومان بسازه.............فعلا..حدود 24..میلیارد هم..موجودی داره.... ...احتمالا..هم 17..تا 28..تومان سود قابل تقسیم داشته باشه....
                  سود 98.....از کف 90...95...تا 130...140..تومانه.....سهم...را راحت..میشه ..بستگی به میزان سود550....تا 850......فروخت..البته با کمی صبر..........
                  کل شناور عددی سهم با سرمایه..جدید..میشه...80..میل...که...شناور....در گردشش..زیر 30..میله..............
                  سهم...به هیچ..عنوان..تا حداقل برج...6....سال 98...فروشی..نیست

نظر

• Mnm1990
                    عضو عادی
                    • Feb 2019
                    • 89

...گزارشش..عالیه...در 2 ماهه...دی...بهمن...38/5..میلیارد..فروخته...در حالیکه..کل 3 ماهه...سوم...50/6...میلیارد بود..............احتمال زیادفروش در 3 ماهه سوم...58..تا 65..میلیارده......
                    از طرفی..تولید لاستیک..بشدت بالا رفته...بخاطر....از دور خارج..شدن...سهم..25..تا 30..درصدی لاستیک..وارداتی......
                    احتمال زیاد در 3 ماهه سوم..25..تا 33 تومان بسازه.............فعلا..حدود 24..میلیارد هم..موجودی داره.... ...احتمالا..هم 17..تا 28..تومان سود قابل تقسیم داشته باشه....
                    سود 98.....از کف 90...95...تا 130...140..تومانه.....سهم...را راحت..میشه ..بستگی به میزان سود550....تا 850......فروخت..البته با کمی صبر..........
                    کل شناور عددی سهم با سرمایه..جدید..میشه...80..میل...که...شناور....در گردشش..زیر 30..میله..............
                    سهم...به هیچ..عنوان..تا حداقل برج...6....سال 98...فروشی..نیست
                    درود بر می گرامی
                    تشکر بابت اینکه گزارش ها رو به زبان ساده تر از صورتهای مالی مدال بیان کرده و پیش بینی خودتون رو هم ضمیمه میکنید
                    دمتون گرم واقعا

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

درود بر می گرامی
                      تشکر بابت اینکه گزارش ها رو به زبان ساده تر از صورتهای مالی مدال بیان کرده و پیش بینی خودتون رو هم ضمیمه میکنید
                      دمتون گرم واقعا
                      ارادت...وظیفه است.........
                      دوستانی..که سهم را دارند...اینجوری بش..نگاه..کنند...سهمی 232 تومانی دارید..میرید..مجمع 10...تا 20..تومان..سود..مجمع..میگیرید...برج...7..هم..احتما لا 50.55.........تا 70....75...ساخته باشه......کف قیمتش هم..با توجه به سود ساخته شده...و پی بر ایی 5..تحلیلی...500...550..........تا 700...750..تومانه.....دیگه..چی..میخواهید...البته هر ..جا..دیدید..میتوانید..نوسان بگیرید..بگیرید..این دیگه....هنر سر اشپزه..

نظر

• Mnm1990
                        عضو عادی
                        • Feb 2019
                        • 89

ارادت...وظیفه است.........
                        دوستانی..که سهم را دارند...اینجوری بش..نگاه..کنند...سهمی 232 تومانی دارید..میرید..مجمع 10...تا 20..تومان..سود..مجمع..میگیرید...برج...7..هم..احتما لا 50.55.........تا 70....75...ساخته باشه......کف قیمتش هم..با توجه به سود ساخته شده...و پی بر ایی 5..تحلیلی...500...550..........تا 700...750..تومانه.....دیگه..چی..میخواهید...البته هر ..جا..دیدید..میتوانید..نوسان بگیرید..بگیرید..این دیگه....هنر سر اشپزه..
                        می عزیز
                        خریخت رو هم یک نگاه در حد اطلاعات اندک خودم کردم ، احتمالا بعد افزایش بالای 80 باز کنه و به سود آوری برسه ، اگه نظرتون رو درمورد این سوال( ورود به خریخت؟ یا اضافه کردن شدوص زیر 350 یا پتایر کنونی) به دید میان مدت بدونم کمک بزرگی به من میکنید

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

می عزیز
                          خریخت رو هم یک نگاه در حد اطلاعات اندک خودم کردم ، احتمالا بعد افزایش بالای 80 باز کنه و به سود آوری برسه ، اگه نظرتون رو درمورد این سوال( ورود به خریخت؟ یا اضافه کردن شدوص زیر 350 یا پتایر کنونی) به دید میان مدت بدونم کمک بزرگی به من میکنید
                          سلام.....من هر 3 تا را دارم...2 تایشان فاندشان..بینظیره...خریخت....قیمت..بعد مجمعش..کم..نظیر....بازهی پتایر..و شدوص...در میانمدت بسیار بالاتره..........ولی..خرینگ..کوتاه..مدتیست....باور کن...نمیدونم...و نمیتوانم...پیش بینی کنم...کدام..یک...در کوتاه..مدت بازدهی بالاتری می دهند...

نظر

• Mnm1990
                            عضو عادی
                            • Feb 2019
                            • 89

سلام.....من هر 3 تا را دارم...2 تایشان فاندشان..بینظیره...خریخت....قیمت..بعد مجمعش..کم..نظیر....بازهی پتایر..و شدوص...در میانمدت بسیار بالاتره..........ولی..خرینگ..کوتاه..مدتیست....باور کن...نمیدونم...و نمیتوانم...پیش بینی کنم...کدام..یک...در کوتاه..مدت بازدهی بالاتری می دهند...
                            خیلی ممنون از پاسخ صادقانه شما ، بنده هم با اینکه عمرا تجربه و تیزبینی شمارو داشته باشم اما با شما هم عقیده ام
                            همین که وقت گذاشتید و پاسخ دادید یه دنیا ارزش داشت

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

سهامداران/دارندگان (در پایان روز)
                              شركت كربن ايران-سهامي عام- 106 M 22.260 79 M
                              شركت سرمايه گذاري صنايع پتروشيمي-سهامي عام- 103 M 21.810 77 M
                              شركت سرمايه گذاري توسعه صنعت شيميايي-سهامي خاص 102 M 21.490 76 M
                              شركت سرمايه گذاري گروه توسعه ملي-سهامي عام- 61 M 12.900 46 M
                              شخص حقيقي 6 M 1.230 4 M
                              صندوق سرمايه گذاري امين آشناايرانيان 5 M 1.000 4 M

نظر

• Mnm1990
                                عضو عادی
                                • Feb 2019
                                • 89

درود بر دوستان گرامی
                                شدوص باز گشایی شد و مطمئنا همه شما عزیزان مطلع هستید
                                اگه نظری ،تحلیلی با توجه به قیمت باز گشایی دارید بفرمائید
                                بنظر باز گشایی طوری بود که هم با توجه به بازه زمانی سود خوبی داد و هم قیمت خوبی برای خرید ینی دو سر برد بود تقریبا
                                بنده خودم که مقداری اضافه کردم تا ببینیم به امید خدا روند بازار و صنعت دوده به چه شکلی خواهد بود
                                تشکر از همه دوستانی که این سهم رو معرفی کردند خصوصا mey عزیز

نظر

در حال کار...
                                X