دوده صنعتي پارس ( شدوص )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

در اصل توسط مهدي عمادي پست شده است View Post
    من خبر فروش زميناشو از دوستم تو كارخونه شنيدم و چون اين دوست عزيز مورد وثوق بنده هست من كاملا حرفاي ايشون رو قبول دارم و اگر كسي غير از ايشون اين حرفو ميزد من باور نميكردم ...اين خبر 100 درصد موثق هست و مورد تاييد بنده.....يادم مياد تو دوران كارمنديم هميشه مديران كربن براي اين مجموعه تصميم ميگرفتن و اينا از خودشون هيچ اختياري ندارن.....من به عنوان يه پيشكسوت خدمت تمام سرورانم كه الان تو ايران هستن و بوي حافظو سعديو خيام رو استشمام ميكنن و البته تو اين بازار پرريسك هم فعاليت ميكنن ميگم كه اين سهم اون چيزي نيست كه ميبينيد.....اين شركت داره در بهترين ظرفيت توليدي فعاليت ميكنه و اين گزارشا همش ساختگيه.....اين دوست بنده ميگفت الان افرادي هستن كه روزانه به كارخونه مراجعه ميكنن كه هويت اين افراد رو هنوز نتونسته تاييد بكنه.....من پيگيري ميكنم ببينم اين افراد كي هستن خبرشو حتما به شما سروران ميدم
    اين قسمت صحبتاتون اشك تو چشمام جمع كرد
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• مهدي عمادي
      عضو جدید
      • Mar 2012
      • 11

من خبر فروش زميناشو از دوستم تو كارخونه شنيدم و چون اين دوست عزيز مورد وثوق بنده هست من كاملا حرفاي ايشون رو قبول دارم و اگر كسي غير از ايشون اين حرفو ميزد من باور نميكردم ...اين خبر 100 درصد موثق هست و مورد تاييد بنده.....يادم مياد تو دوران كارمنديم هميشه مديران كربن براي اين مجموعه تصميم ميگرفتن و اينا از خودشون هيچ اختياري ندارن.....من به عنوان يه پيشكسوت خدمت تمام سرورانم كه الان تو ايران هستن و بوي حافظو سعديو خيام رو استشمام ميكنن و البته تو اين بازار پرريسك هم فعاليت ميكنن ميگم كه اين سهم اون چيزي نيست كه ميبينيد.....اين شركت داره در بهترين ظرفيت توليدي فعاليت ميكنه و اين گزارشا همش ساختگيه.....اين دوست بنده ميگفت الان افرادي هستن كه روزانه به كارخونه مراجعه ميكنن كه هويت اين افراد رو هنوز نتونسته تاييد بكنه.....من پيگيري ميكنم ببينم اين افراد كي هستن خبرشو حتما به شما سروران ميدم
      جناب ساده همونطور كه گفتم يه سري افراد روزانه به كارخونه مراجعه ميكنن....از دوستم كه پرسيدم ميگه براي تجديد ارزيابي دارن ميان .....وببينيد اينا چه بايكوت خبري كردن اين سهمو كه اين موضوع به بيرون درز نكنه.....چون اين سهم دست خودشون هست راحت تونستن اين موضوع رو مخفي نگه دارن ...اگه تجديد ارزيابي فقط زمين كارخونه بشه اين سهم واقعا قيمتش اين نيست....به نظر من همين روزا اين سهم تكونهايي خواهد خورد ضمن اينكه شنيدم كربنم در صدد تجديد ارزيابي هست....كلا اينا همه با هم يه كاري رو كه بخان بكنن ميكنن

نظر

• farhad_p
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 1006

نوشته اصلی توسط مهدي عمادي
        من خبر فروش زميناشو از دوستم تو كارخونه شنيدم و چون اين دوست عزيز مورد وثوق بنده هست من كاملا حرفاي ايشون رو قبول دارم و اگر كسي غير از ايشون اين حرفو ميزد من باور نميكردم ...اين خبر 100 درصد موثق هست و مورد تاييد بنده.....يادم مياد تو دوران كارمنديم هميشه مديران كربن براي اين مجموعه تصميم ميگرفتن و اينا از خودشون هيچ اختياري ندارن.....من به عنوان يه پيشكسوت خدمت تمام سرورانم كه الان تو ايران هستن و بوي حافظو سعديو خيام رو استشمام ميكنن و البته تو اين بازار پرريسك هم فعاليت ميكنن ميگم كه اين سهم اون چيزي نيست كه ميبينيد.....اين شركت داره در بهترين ظرفيت توليدي فعاليت ميكنه و اين گزارشا همش ساختگيه.....اين دوست بنده ميگفت الان افرادي هستن كه روزانه به كارخونه مراجعه ميكنن كه هويت اين افراد رو هنوز نتونسته تاييد بكنه.....من پيگيري ميكنم ببينم اين افراد كي هستن خبرشو حتما به شما سروران ميدماين قسمت صحبتاتون اشك تو چشمام جمع كرد

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
        اين قسمت صحبتاتون اشك تو چشمام جمع كرد
        از آقای عمادی و آقای ساده که اطلاع رسانی جامعی داشتند و قدمهایمان را محکمتر نمودند سپاسگذارم.
        سادۀ عزیز انشاءا... همیشه چشمانتان پر از ذوق و شوق زندگی باشد .:x
        گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

جناب ساده همونطور كه گفتم يه سري افراد روزانه به كارخونه مراجعه ميكنن....از دوستم كه پرسيدم ميگه براي تجديد ارزيابي دارن ميان .....وببينيد اينا چه بايكوت خبري كردن اين سهمو كه اين موضوع به بيرون درز نكنه.....چون اين سهم دست خودشون هست راحت تونستن اين موضوع رو مخفي نگه دارن ...اگه تجديد ارزيابي فقط زمين كارخونه بشه اين سهم واقعا قيمتش اين نيست....به نظر من همين روزا اين سهم تكونهايي خواهد خورد ضمن اينكه شنيدم كربنم در صدد تجديد ارزيابي هست....كلا اينا همه با هم يه كاري رو كه بخان بكنن ميكنن
          جناب عمادي من واقعا از شما ممنونم به خاطر اينكه بدون هيچ چشم داشتي اين اطلاعات رو در اختيار ما ميزاريد ....از لحن صحبتاتون مشخصه آدم متين و موقري هستيد و البته پيشكسوت..من بازم از شما ميخام به اين تاپيك سر بزنيد و اطلاعاتتونو در اختيار ما بزاريد...نميدونم با چه زبوني از شما تشكر كنم

فرهاد عزيز از شماهم ممنونم اميدوارم هرجا هستيد خوش باشيد

در اصل توسط farhad_p پست شده است View Post
          نوشته اصلی توسط مهدي عمادي
          من خبر فروش زميناشو از دوستم تو كارخونه شنيدم و چون اين دوست عزيز مورد وثوق بنده هست من كاملا حرفاي ايشون رو قبول دارم و اگر كسي غير از ايشون اين حرفو ميزد من باور نميكردم ...اين خبر 100 درصد موثق هست و مورد تاييد بنده.....يادم مياد تو دوران كارمنديم هميشه مديران كربن براي اين مجموعه تصميم ميگرفتن و اينا از خودشون هيچ اختياري ندارن.....من به عنوان يه پيشكسوت خدمت تمام سرورانم كه الان تو ايران هستن و بوي حافظو سعديو خيام رو استشمام ميكنن و البته تو اين بازار پرريسك هم فعاليت ميكنن ميگم كه اين سهم اون چيزي نيست كه ميبينيد.....اين شركت داره در بهترين ظرفيت توليدي فعاليت ميكنه و اين گزارشا همش ساختگيه.....اين دوست بنده ميگفت الان افرادي هستن كه روزانه به كارخونه مراجعه ميكنن كه هويت اين افراد رو هنوز نتونسته تاييد بكنه.....من پيگيري ميكنم ببينم اين افراد كي هستن خبرشو حتما به شما سروران ميدماين قسمت صحبتاتون اشك تو چشمام جمع كرد

از آقای عمادی و آقای ساده که اطلاع رسانی جامعی داشتند و قدمهایمان را محکمتر نمودند سپاسگذارم.
          سادۀ عزیز انشاءا... همیشه چشمانتان پر از ذوق و شوق زندگی باشد .:x

نظر

• farhad_p
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 1006

خب دوستان به نظر به ته دره رسیدیم کمربندها رو محکم ببندید که می خواهیم بریم بالا .l-)
            مثل اینکه فروش داره ته می کشه.

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

خب دوستان به نظر به ته دره رسیدیم کمربندها رو محکم ببندید که می خواهیم بریم بالا .l-)
              مثل اینکه فروش داره ته می کشه.
              فرهاد جان به منو شما نمياد از اين پستا بزنيم...چون اسمش ميشه تبليغ.....بزاريد دوستان خودشون تصميم بگيرن ...گفتنيا در مورد اين سهم گفته شده و جناب عمادي هم مهر تاييد زدن...اگه از اين پستا بزنيم كه توش تحليل نباشه دوستان ديدشون عوض ميشه

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

اي كاش اينايي كه دارن اين سهمو ميخرن با من و جناب عمادي هماهنگ بودن ولي همش يه نفر اعلام كرده كه خريده....

نظر

• mohseni1353
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1010

سامان جان سلام وا.. ميخوام بخرم اما گير سهماي ديگه هستم وگرنه ممكنه شما رو سهمي نظرت مثبت باشي و چشم بسته آدم نخره

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                    سامان جان سلام وا.. ميخوام بخرم اما گير سهماي ديگه هستم وگرنه ممكنه شما رو سهمي نظرت مثبت باشي و چشم بسته آدم نخره
                    هيچ وقت چشم بسته نخر جناب محسني.... اين سهمو من بلند مدت معرفي كردم و با اطلاعاتي كه از اين سهم دارم در آينده مطمئنم يه خدا بيامرز واسه پدر من ميفرستيد.....توصيم اينه 5 تا 10 درصد سبد به اين سهم اختصاص پيدا كنه...سهم جمو جوري هست و دست يه عده خاص هست

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

8000 متر زمين كارخونشه...همين زمين كارخونه بخاد تجديد ارزيابي بشه با توجه به كوچيكي سهم تاثير شديدي رو ترازنامه و سرمايه شركت ميزاره

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

من خودم 10000 تا بيشتر ندارم و برامم مهم نيست كه بخام بفروشمش يا نفروشمش...اين سهم تو سبد من گمه و ارزش ريالي آنچناني نداره...من فقط ميخام يه عده كفتار تنهايي نخورن همين

نظر

• farhad_p
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 1006

فرهاد جان به منو شما نمياد از اين پستا بزنيم...چون اسمش ميشه تبليغ.....بزاريد دوستان خودشون تصميم بگيرن ...گفتنيا در مورد اين سهم گفته شده و جناب عمادي هم مهر تاييد زدن...اگه از اين پستا بزنيم كه توش تحليل نباشه دوستان ديدشون عوض ميشه
                          دوست عزیزم
                          اول اینکه به همت بزرگانی چون شما و... تحلیل جامعی از این سهم صورت گرفته و به اندازۀ کافی گفتنیها گفته شده
                          دوم اینکه فقط خواستم دوستانی را که این سهم را زیر نظر دارند تا در زمان مناسب خرید نمایند و الان ممکنه به خاطر جو بد بازار حواسشان نباشد را مطلع نمایم و لا غیر
                          سوم اینکه چشم .واقعأ من هم از این موردی که شما اشاره کردید خوشم نمی آید

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

دوست عزیزم
                            اول اینکه به همت بزرگانی چون شما و... تحلیل جامعی از این سهم صورت گرفته و به اندازۀ کافی گفتنیها گفته شده
                            دوم اینکه فقط خواستم دوستانی را که این سهم را زیر نظر دارند تا در زمان مناسب خرید نمایند و الان ممکنه به خاطر جو بد بازار حواسشان نباشد را مطلع نمایم و لا غیر
                            سوم اینکه چشم .واقعأ من هم از این موردی که شما اشاره کردید خوشم نمی آید
                            ممنونم فرهاد جان

نظر

• مهدي عمادي
                              عضو جدید
                              • Mar 2012
                              • 11

8000 متر زمين كارخونشه...همين زمين كارخونه بخاد تجديد ارزيابي بشه با توجه به كوچيكي سهم تاثير شديدي رو ترازنامه و سرمايه شركت ميزاره
                              من بازم اطلاعات تكميلي در مورد اين سهمو در اختيارتون ميزارم فقط زمين كارخونه رو تصحيح كنم كه 82500 متر هست

نظر

• تصمیم کبری
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 1197

خوب، دوستان گلم اقای عمادی و ساده اطلاعات درونی شرکت را بازگو کردند ( افشاء کردند!! )
                                منم یه نقاشی از قبل برای شدوص داشتم. معاملات امروز شدوص اونم تو این بازار ( تو بازار مثبتی اصلا معامله نمیشد) حتما دلیلی داشته.

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
                                این سهم رو 180 حمایت خوب و محکمی داره و بدترین حالت ممکن برای سهم 170 تومان میباشد.
                                با توجه به رشد فامیلهای نسبی سهم از قبیل وپترو . شکربن و پلوله و پسهند . این شدوص هم باید از امروز شروع میکرد که از شانس بد بازار خراب شد.
                                فردا را بیشتر دقت کنیم. در صورت رشد هدف اول 260 تومنه که رو 200 ایستگاه مقاومت داره.
                                اینم نقاشی خود سازمان بورس از سهم، هدیه به جناب ساده ی ساده.

نظر

در حال کار...
                                X