در اصل توسط مهدي عمادي پست شده است
View Post
دوده صنعتي پارس ( شدوص )
Collapse
X
-
در اصل توسط مهدي عمادي پست شده است View Postمن خبر فروش زميناشو از دوستم تو كارخونه شنيدم و چون اين دوست عزيز مورد وثوق بنده هست من كاملا حرفاي ايشون رو قبول دارم و اگر كسي غير از ايشون اين حرفو ميزد من باور نميكردم ...اين خبر 100 درصد موثق هست و مورد تاييد بنده.....يادم مياد تو دوران كارمنديم هميشه مديران كربن براي اين مجموعه تصميم ميگرفتن و اينا از خودشون هيچ اختياري ندارن.....من به عنوان يه پيشكسوت خدمت تمام سرورانم كه الان تو ايران هستن و بوي حافظو سعديو خيام رو استشمام ميكنن و البته تو اين بازار پرريسك هم فعاليت ميكنن ميگم كه اين سهم اون چيزي نيست كه ميبينيد.....اين شركت داره در بهترين ظرفيت توليدي فعاليت ميكنه و اين گزارشا همش ساختگيه.....اين دوست بنده ميگفت الان افرادي هستن كه روزانه به كارخونه مراجعه ميكنن كه هويت اين افراد رو هنوز نتونسته تاييد بكنه.....من پيگيري ميكنم ببينم اين افراد كي هستن خبرشو حتما به شما سروران ميدم
نظر
-
نوشته اصلی توسط مهدي عمادي
من خبر فروش زميناشو از دوستم تو كارخونه شنيدم و چون اين دوست عزيز مورد وثوق بنده هست من كاملا حرفاي ايشون رو قبول دارم و اگر كسي غير از ايشون اين حرفو ميزد من باور نميكردم ...اين خبر 100 درصد موثق هست و مورد تاييد بنده.....يادم مياد تو دوران كارمنديم هميشه مديران كربن براي اين مجموعه تصميم ميگرفتن و اينا از خودشون هيچ اختياري ندارن.....من به عنوان يه پيشكسوت خدمت تمام سرورانم كه الان تو ايران هستن و بوي حافظو سعديو خيام رو استشمام ميكنن و البته تو اين بازار پرريسك هم فعاليت ميكنن ميگم كه اين سهم اون چيزي نيست كه ميبينيد.....اين شركت داره در بهترين ظرفيت توليدي فعاليت ميكنه و اين گزارشا همش ساختگيه.....اين دوست بنده ميگفت الان افرادي هستن كه روزانه به كارخونه مراجعه ميكنن كه هويت اين افراد رو هنوز نتونسته تاييد بكنه.....من پيگيري ميكنم ببينم اين افراد كي هستن خبرشو حتما به شما سروران ميدماين قسمت صحبتاتون اشك تو چشمام جمع كرد
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاين قسمت صحبتاتون اشك تو چشمام جمع كرد
سادۀ عزیز انشاءا... همیشه چشمانتان پر از ذوق و شوق زندگی باشد .:xگاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
در اصل توسط مهدي عمادي پست شده است View Postجناب ساده همونطور كه گفتم يه سري افراد روزانه به كارخونه مراجعه ميكنن....از دوستم كه پرسيدم ميگه براي تجديد ارزيابي دارن ميان .....وببينيد اينا چه بايكوت خبري كردن اين سهمو كه اين موضوع به بيرون درز نكنه.....چون اين سهم دست خودشون هست راحت تونستن اين موضوع رو مخفي نگه دارن ...اگه تجديد ارزيابي فقط زمين كارخونه بشه اين سهم واقعا قيمتش اين نيست....به نظر من همين روزا اين سهم تكونهايي خواهد خورد ضمن اينكه شنيدم كربنم در صدد تجديد ارزيابي هست....كلا اينا همه با هم يه كاري رو كه بخان بكنن ميكنن
فرهاد عزيز از شماهم ممنونم اميدوارم هرجا هستيد خوش باشيد
در اصل توسط farhad_p پست شده است View Postنوشته اصلی توسط مهدي عمادي
من خبر فروش زميناشو از دوستم تو كارخونه شنيدم و چون اين دوست عزيز مورد وثوق بنده هست من كاملا حرفاي ايشون رو قبول دارم و اگر كسي غير از ايشون اين حرفو ميزد من باور نميكردم ...اين خبر 100 درصد موثق هست و مورد تاييد بنده.....يادم مياد تو دوران كارمنديم هميشه مديران كربن براي اين مجموعه تصميم ميگرفتن و اينا از خودشون هيچ اختياري ندارن.....من به عنوان يه پيشكسوت خدمت تمام سرورانم كه الان تو ايران هستن و بوي حافظو سعديو خيام رو استشمام ميكنن و البته تو اين بازار پرريسك هم فعاليت ميكنن ميگم كه اين سهم اون چيزي نيست كه ميبينيد.....اين شركت داره در بهترين ظرفيت توليدي فعاليت ميكنه و اين گزارشا همش ساختگيه.....اين دوست بنده ميگفت الان افرادي هستن كه روزانه به كارخونه مراجعه ميكنن كه هويت اين افراد رو هنوز نتونسته تاييد بكنه.....من پيگيري ميكنم ببينم اين افراد كي هستن خبرشو حتما به شما سروران ميدماين قسمت صحبتاتون اشك تو چشمام جمع كرد
از آقای عمادی و آقای ساده که اطلاع رسانی جامعی داشتند و قدمهایمان را محکمتر نمودند سپاسگذارم.
سادۀ عزیز انشاءا... همیشه چشمانتان پر از ذوق و شوق زندگی باشد .:xمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط farhad_p پست شده است View Postخب دوستان به نظر به ته دره رسیدیم کمربندها رو محکم ببندید که می خواهیم بریم بالا .l-)
مثل اینکه فروش داره ته می کشه.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
سامان جان سلام وا.. ميخوام بخرم اما گير سهماي ديگه هستم وگرنه ممكنه شما رو سهمي نظرت مثبت باشي و چشم بسته آدم نخره
نظر
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postسامان جان سلام وا.. ميخوام بخرم اما گير سهماي ديگه هستم وگرنه ممكنه شما رو سهمي نظرت مثبت باشي و چشم بسته آدم نخرهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postفرهاد جان به منو شما نمياد از اين پستا بزنيم...چون اسمش ميشه تبليغ.....بزاريد دوستان خودشون تصميم بگيرن ...گفتنيا در مورد اين سهم گفته شده و جناب عمادي هم مهر تاييد زدن...اگه از اين پستا بزنيم كه توش تحليل نباشه دوستان ديدشون عوض ميشه
اول اینکه به همت بزرگانی چون شما و... تحلیل جامعی از این سهم صورت گرفته و به اندازۀ کافی گفتنیها گفته شده
دوم اینکه فقط خواستم دوستانی را که این سهم را زیر نظر دارند تا در زمان مناسب خرید نمایند و الان ممکنه به خاطر جو بد بازار حواسشان نباشد را مطلع نمایم و لا غیر
سوم اینکه چشم .واقعأ من هم از این موردی که شما اشاره کردید خوشم نمی آیدگاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
در اصل توسط farhad_p پست شده است View Postدوست عزیزم
اول اینکه به همت بزرگانی چون شما و... تحلیل جامعی از این سهم صورت گرفته و به اندازۀ کافی گفتنیها گفته شده
دوم اینکه فقط خواستم دوستانی را که این سهم را زیر نظر دارند تا در زمان مناسب خرید نمایند و الان ممکنه به خاطر جو بد بازار حواسشان نباشد را مطلع نمایم و لا غیر
سوم اینکه چشم .واقعأ من هم از این موردی که شما اشاره کردید خوشم نمی آیدمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
-
خوب، دوستان گلم اقای عمادی و ساده اطلاعات درونی شرکت را بازگو کردند ( افشاء کردند!! )
منم یه نقاشی از قبل برای شدوص داشتم. معاملات امروز شدوص اونم تو این بازار ( تو بازار مثبتی اصلا معامله نمیشد) حتما دلیلی داشته.
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postاین سهم رو 180 حمایت خوب و محکمی داره و بدترین حالت ممکن برای سهم 170 تومان میباشد.
با توجه به رشد فامیلهای نسبی سهم از قبیل وپترو . شکربن و پلوله و پسهند . این شدوص هم باید از امروز شروع میکرد که از شانس بد بازار خراب شد.
فردا را بیشتر دقت کنیم. در صورت رشد هدف اول 260 تومنه که رو 200 ایستگاه مقاومت داره.
اینم نقاشی خود سازمان بورس از سهم، هدیه به جناب ساده ی ساده.
نظر
نظر