کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سهم ارزنده ای هست. اما بازی حق تقدم دارد
به نظرم این سری تا 1100 میاید و خرید پله ای از اینجا منطقی است.
با سلام و درود بر مهدی عزیز
بله با نظر شما موافقم
به همین دلیل هم نوشتم میان مدتی
احتمال اینکه تا حدود 1000 هم افت کنه هست قیمت فعلی 1180 تومان
که می توان در منفی ها پله ای اضافه کرد ...البته با دید میان مدت و احتمالا شرکت در مجمع سال آینده
احتمال دارد من بخشی از حق ها را استفاده نشده نگه دارم ممنون میشم در این مورد نظرتان را بگویید ؟
ارادت
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
احتمال دارد من بخشی از حق ها را استفاده نشده نگه دارم ممنون میشم در این مورد نظرتان را بگویید ؟
ارادت
ارادت
باور بفرمایید چندین سال است که به سمت حق تقدم نرفته ام.
یک گوشه استراتژی بازارم نوشته شد حق تقدم ممنوع.
اگر سهمی داشته باشم که حق تقدمش فعال شود همان روزهای اول بازگشایی میفروشم و به سهم اصلی تبدیل میکنم یا سهم دیگری میخرم (به اقتضاء شرایط حاکم)
لذا برای اظهار نظر در این مورد، صاحب صلاحیت کافی نسیم.
باور بفرمایید چندین سال است که به سمت حق تقدم نرفته ام.
یک گوشه استراتژی بازارم نوشته شد حق تقدم ممنوع.
اگر سهمی داشته باشم که حق تقدمش فعال شود همان روزهای اول بازگشایی میفروشم و به سهم اصلی تبدیل میکنم یا سهم دیگری میخرم (به اقتضاء شرایط حاکم)
لذا برای اظهار نظر در این مورد، صاحب صلاحیت کافی نسیم.
آرزوی بهترین ها @};-
@};-@};-@};-
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
در مورد شدوص علاوه بر کاهش حاشیه سود ناخالص....مالیاتپرداختی شرکت در کوارتر تابستان 6.8 میلیارد بوده ... که این مقدار در پاییز به لب مرز 12میلیارد رسیده
با سلام و درود بر مهدی عزیز
بله با نظر شما موافقم
به همین دلیل هم نوشتم میان مدتی
احتمال اینکه تا حدود 1000 هم افت کنه هست قیمت فعلی 1180 تومان
که می توان در منفی ها پله ای اضافه کرد ...البته با دید میان مدت و احتمالا شرکت در مجمع سال آینده
ارادت
در افزایش سرمایه شدوص شرکت نکردم
دو سوم حق شدوص را فروختم و وجه ان تبدیل به سایر سهام سبد شد
یک سوم حق ها را استفاده نشده نگه داشتم ...تا وجه آن به صورت نقد به حساب بانکی برگردد
اصل سهام شدوص را نگه می داریم و شاید پله ای اضافه کنیم
به گزارش پشت_پرده در تاریخ دهم آذرماه سال ۹۹ واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد طی نامه شماره ۴۴۰۴۱/۲۹/۸/د در خصوص مدرک تحصیلی مجید محمدی مدیرعامل شرکت دوده صنعتی پارس اعلام کرده:
دانشجویی با مشخصات ذکر شده در مقطع دکتری رشته مدیریت بازرگانی و حتی سایر رشته ها و مقاطع در این دانشکده وجود نداشته و مدرک ارسالی فاقد اصالت و اعتبار است.
با این وجود و گذشت یکسال از جعلی بودن مدرک مدیرعامل شرکت دوده صنعتی پارس ولی هیچگونه اقدامی برای برکناری وی صورت نگرفته است.
پی نوشت : سهم از لحاظ بنیادی واقعا" سهم بسیار خوبی هست و خبر فوق هیچ ربطی به سود سازی سهم ندارد و چون فقط این خبر را دیدم ، خواستم در تاپیک اش بیاورم ...
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
با توجه به اینکه ۹۰درصد بهای تمام شده محصولات این شرکت را روغن مصرفی تشکیل میدهد در صورت افزایش نرخ خوراک در اثر افزایش قیمت نفت، قیمت تمام شده محصولات این شرکت نیز افزایش خواهد یافت.
بهای تمام شده این شرکت کاملا وابسته به نفت هست .... نرخ فروش هم به همین شکل
اما ایده ال ترین حاشیه سودها را در ثبات نفت و افزایش قیمت دلار ساخته شدوص ....
با دوده فعلی وفروش 30هزار تنی و حاشیه سود ناخالص 20درصدی سود امسال شرکت بالای200 درمیاد باسرمایه جدید
pe فوروارد باتوجه به تقسیم سود باسرمایه قبلی میتونه حتی زیر5هم باشه .... با امااگرهای خاص این سهم
پی نوشت:سهم را ندارم ... صرفا مفروضات ذهنی بیان شد
نظر