کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فولاد با پوشش ۱۸تومانی نهایتا با نیمایی ۲۰-۲۲ امسال ۱۵۰-۱۷۰ خواهد ساخت بازار با ارزش بازار ۶برابر فخوز داره میخره! ..
فملی لب مرز ۲۰۰ با تلورانسی میتونه بسازه در رنج قیمتی فخوز میخرن سهم را.! ...
فخوز با کف ۳۵۰-۴۰۰سود ۹۹ و احتمالا ۴۵۰ برا سال اینده بسیار جذاب میتونه باشه برای پول های درشت
رکورد فروش را درتیرماه زد
این سهم یک راند جذاب دیگر خواهد داشت بعد مجمع احتمال زیاد .
شنیده ها حاکی از ان است در صورت عرضه شمش در بورس کالا در روز سه شنبه 19 مرداد، سقف قیمت پایه شمش (قبل از ارزش افزوده) بالغ بر 14200 تومان خواهد بود.پاسارگاد تحلیل
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
یحتمل امسال۳۰۰تا ۳۵۰ تومن بسازد .
محدوده ۱۶۰۰ تومن کم ریسک بود که خبر افزایش سرمایه باعث شد سهم به کانال ۱۷۰۰ وارد شود.
بنظرم مقاومت قدری را امروز رد کرد.
یحتمل امسال۳۰۰تا ۳۵۰ تومن بسازد .
محدوده ۱۶۰۰ تومن کم ریسک بود که خبر افزایش سرمایه باعث شد سهم به کانال ۱۷۰۰ وارد شود.
بنظرم مقاومت قدری را امروز رد کرد.
امروز با صف خرید تمام کنه سقف 2000 تومانی را تاچ میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
با کاهش محدودیتهای مصرف برق، تولید روزانه فولاد خوزستان به روزهای اوج خود نزدیک شد
?محمود لندی معاون بهرهبرداری فولاد خوزستان از تولید بیش از ۱۱ هزار تُنی در این شرکت در ۲۶ مردادماه ۱۴۰۰ بعد از حدود دو ماه محدودیت مستمر برق خبر داد و گفت: خوشبختانه با کاهش دما و به حداقل رسیدن محدودیتهای برقی، فولادمردان موفق شدند با به کارگیری سریع و حداکثر توان تجهیزات، روز چهارشنبه به تولید روزانه یازده هزار و ۱۳ تُنی دست پیدا کنند. /چیلان
با کاهش محدودیتهای مصرف برق، تولید روزانه فولاد خوزستان به روزهای اوج خود نزدیک شد
?محمود لندی معاون بهرهبرداری فولاد خوزستان از تولید بیش از ۱۱ هزار تُنی در این شرکت در ۲۶ مردادماه ۱۴۰۰ بعد از حدود دو ماه محدودیت مستمر برق خبر داد و گفت: خوشبختانه با کاهش دما و به حداقل رسیدن محدودیتهای برقی، فولادمردان موفق شدند با به کارگیری سریع و حداکثر توان تجهیزات، روز چهارشنبه به تولید روزانه یازده هزار و ۱۳ تُنی دست پیدا کنند. /چیلان
گروه فولاد و سیمان گزارش مرداد ماه خوبی ندارند
به عبارتی 45 روز تولید نداشته اند
اولین نشانه های واکنش به گزارش مرداد ماه را معاملات امروز فولاد مشاهده شد
اولین نشانه های واکنش به گزارش مرداد ماه را معاملات امروز فولاد مشاهده شد
اکثر سیمانیها رو بررسی نداشتم و همینطور فولادیها.. ولی ساروم تیرماه 71 میلیارد فروش داخلی داشته و مردادماه طبق پیگیریهای خودم بالای 90 میلیارد تو بورس کالا فروخته...یعنی گزارش مرداد قطعا" بهتر از تیر خواهد بود... تو فولادیها هم هرمز مشکل آب نداره و فکر کنم تو بلند مدت وضعیت مطلوبی خواهد داشت
افت فروش #فخوز در مرداد ماه به 689 میلیارد تومان در #بورس_کالا به دلیل قطعی برق. فروش 650 میلیاردی سلف برای شهریور ماه
فولاد خوزستان به طور میانگین 40% از محصولات خود را در بورس کالا به فروش می رساند. شرکت در مرداد ماه 689 میلیارد تومان فروش در بورس کالا به ثبت رسانده که تمام آن از فروش های سلف ماه قبل بوده است. میانگین فروش های ماهیانه سال گذشته 947 میلیارد تومان بوده است. فروش نسبت به ماه قبل کاهش داشته که با توجه به قطعی برق و کاهش تولید قابل انتظار بوده است. فروش های خارج از بورس کالا و صادرات تاثیر با اهمیتی در گزارش مرداد کدال فخوز خواهند داشت. نکته ایی که باید توجه نمود فخوز در حال حاضر 650 میلیارد تومان به صورت سلف فروش داشته که در گزارش شهریور ماه شرکت ثبت خواهد شد. با توجه مشکلات قطعی برق و تولید، انتظار گزارش خوبی برای مرداد ماه شرکت در کدال نداریم.
کارگزاری بانک صنعت و معدن
نظر