کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
#فخوز در مرداد با کمی افت 29602 میلیارد ریال بود سهم در اردیبهشت به فروش خوب 39370 میلیارد ریالی رسیده و نرخ صادراتی ۱۱۹,۹۸۳,۷۶۱ و صادرات خوبی در اسلب داشته نرخ داخلی هم ۱۱۷,۹۸۷,۵۶۳ ریال بوده
خرداد به عدد 35755 میلیارد ریال رسید و نرخ صادراتی ۱۱۷,۱۶۸,۰۹۴ و نرخ داخل ۱۲۳,۲۷۱,۶۲۵ ریال بود
در تیر این عدد 39611 میلیارد ریال شد و نرخ فروش نرخ صادراتی ۱۲۵,۲۹۱,۲۶۴ ریال بوده و رشد کرده است در مرداد به 29602 میلیارد ریال رسیده و نرخ اسلب صادراتی ۱۵۴,۹۸۳,۴۵۲ و بیلت داخلی ۱۳۵,۲۳۶,۲۴۹ ریال بود
5 ماهه 178281 میلیارد ریال بود
سال قبل در مدت مشابه این عدد 93987 میلیارد ریال بود رشد90درصدی
فولادسازان بورسی و فرابورسی۱۰۰ درصد بیشتر صادر کردند / معرفی برترین ها
طبق آخرین گزارش عملکرد شرکت های بزرگ فولادی و گمرک در چهار ماه نخست سال جاری، رشد ۱۰۱ درصدی و صادرات ۲.۸ میلیون تنی انواع محصولات در مقایسه با مدت مشابه سال قبل محقق شده است.
بر اساس این گزارش، شرکتهای ذوبآهن اصفهان، فولاد مبارکه، فولاد خوزستان، فولاد اکسین، فولاد هرمزگان، فولاد آلیاژی ایران، فولاد آذربایجان، فولاد خراسان، فولاد کاوه جنوب، صبا فولاد، فولاد بناب، جهان فولاد سیرجان، سنگ آهن چادرملو و فولاد کویر در تیر بالغ بر ۷۷۴.۲ هزار تن صادرات ورق عریض، اسلب، انواع مقاطع آلیاژی مهندسی، میلگرد، بیلت فولادی، آهن اسفنجی و بریکت گرم داشتند که نشان از رشد ۵۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل دارد.
طی این مدت، #فخوز با مجموع صادرات ۷۴۷.۱ هزار تنی، بهترین عملکرد را ثبت کرد و پس از آن #فولاد و #ذوب با بیش از ۴۳۶.۵ و ۴۲۷ هزار تن در چایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.
همچنین #فولاژ با صادرات ۱۳.۹ هزار تنی انواع مقاطع آلیاژی مهندسی و ثبت رشد ۲۸۳ درصدی در مقایسه با سال گذشته، بیشترین رشد صادراتی را داشت.
?برای نخستین بار در شرکت فولاد خوزستان انجام شد؛ بومی سازی ساخت سازههای صنعتی ST52
?بومی سازی ساخت سازههای صنعتی ST52 برای نخستین بار در شرکت فولاد خوزستان انجام شد.
?انجام این پروژه با استفاده از توان داخلی و با در نظر گرفتن ساخت و اجرای مقاطع استراکچر ماشین ریختهگری بلوم از جنس ST52 به دلیل استحکام، مقاومت بیشتر در برابر خوردگی در ماشین ریخته گری بلوم، افزایش طول عمر سازه و به حداقل رساندن میزان توقفات، برای نخستین بار در شرکت فولاد خوزستان انجام شد
[In reply to بنیاد سهم]
[ Photo ]
✅ قیمت فوبِ اسلب صادراتی ایراندر هفته گذشته تغییری نداشت و اسلب در قیمت ۶۸۰ تا ۶۹۰ دلار به ازای هر تن معامله شد. در هفته گذشته، قیمت فوبِ بیلت صادراتی ایران در بنادر کشور ۶۲۸ تا ۶۴۰ دلار به ازای هر تن بود که این قیمت نسبت به قیمتهای قبل رشد ۱.۳ درصدی داشته است.
افزایش تقاضا از طرف مشتریان چینی برای واردات شمش فولادی و کاهش عرضه شمش فولادی ایران در هفتههای اخیر به دلیل مشکلات مربوط به کمبود برق، رشد قیمت بیلت صادراتی ایران در دو هفته اخیر را درپی داشته است. قیمت بیلت صادراتی ایران در حال حاضر، ۲۸ تا ۴۰ دلار به ازای هر تن بالاتر از قیمت بیلت صادراتی CIS است و با توجه به تقاضای ضعیف برای شمش در بورس کالا در هفته گذشته، فرصت خوبی برای صادرکنندگان ایرانی که موجودی شمش دارند، ایجاد شده است.
?قیمت سنگ آهن در هفته گذشته با 21 درصد کاهش به قیمت 102 دلار به ازای هر تن رسید که کمترین قیمت در 14 ماه گذشته میباشد.
?قیمت سنگآهن از فروردین 1399 با 219 درصد رشد از 91 دلار به 291 دلار در خرداد سال جاری افزایش یافت و تاکنون 65 درصد افت داشته است.طی دوره مزبور قیمت بیلت تنها 15 درصد کاهش داشته است.
?سیاستهای چین عامل اصلی سقوط قیمت سنگآهن است. چین از سال 2016 در فصل زمستان محدودیتهای شدیدی برای تولید فولادسازان وضع میکند بطوریکه در زمستان سال جاری. فولادسازان میبایست 18 درصد از تولید خود بکاهند.
?متوسط نسبت قیمت سنگ آهن به بیلت در سال جاری 30 درصد است و در حال حاضر به محدوده 17 درصد رسیده است که کمترین مقدار طی 16 ماهه گذشته میباشد. دلایل آن میتواند علاوه بر سیاست های چین در کاهش انتشار کربن، افزایش قیمت زغال سنگ و گاز برشمرد کهعلیرغم افت شدید سنگ آهن، قیمت بیلت را همچنان بالا نگهداشته است./منبع: سبدگردان مانی
رکورد تولید روزانه شمش تختال در فولاد خوزستان ارتقا یافت
به گزارش معدن نیوز -تلاشگران فولاد خوزستان توانستند رکورد تولید روزانه شمش تختال را ارتقا دهند.
محمد مهدی شریف شاذیله مدیر بخش فولادسازی شرکت فولاد خوزستان با اعلام این خبر افزود: شمش تختال یکی از محصولات صادراتی فولاد خوزستان به شمار میآید. فولادمردان توانستند با تلاش و همت مثالزدنی هفتم آبانماه با تولید ۷۳۳۸ تُن، رکورد جدیدی به ثبت برسانند.
شریف اشارهای هم به رکورد تولید شمش تختال در مهرماه داشت و در ادامه گفت: رکورد ماهانه شمش تختال پس از سه سال و با تولید ۱۷۹ هزار و ۳۸۶ تُن نیز در مهرماه ۱۴۰۰ ارتقا پیدا کرد. دستیابی به این میزان از تولید علاوه بر تلاشهای شبانهروزی کارکنان، حاصل برنامهریزی، رصد و تولید متناسب با نیاز بازار و حرکت به سمت به کارگیری فناوری روز است.
مدیر بخش فولادسازی اشارهای هم به محدودیتهای برق بهار و تابستان داشت و اظهار داشت: اگر چه محدودیتهای گستردهی برق در پنج ماهه اردیبهشت تا شهریورماه باعث از دست رفتن بخشی از تولید برنامهریزی شد، اما فولاد خوزستان به منظور استفاده بهینه از فرصت پیش آمده بخشی از تعمیرات را که نیاز به خاموشیهای کامل سایت و توقف تولید داشت، در مدت زمان محدودیتهای برق به مرحلهی اجرا گذاشت.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
شهنیانی معاون برنامهریزی و اجرای پروژههای فولاد خوزستان
برنامه توسعه فولاد خوزستان در سال ۱۴۰۰ چیست؟
به گزارش معدن نیوز - در تمام کسبوکارهای تجاری و صنعتی، راز ماندگاری در چرخه رقابت، تعریف و اجرای طرحهای توسعه پایدار متناسب با نتایج مطالعات بازار و در جهت تامین نیازهای فعلی و جدید بازارهای موجود و بازارهای جدید است. با سرمایهگذاری لازم در اجرای طرحها و پروژههای توسعهای، علاوه بر جذب تکنولوژیهای جدید، ایجاد ظرفیتهای جدید و کاهش قیمت تمامشده، شاهد ماندگاری در چرخه رقابت و حفظ و توسعه سهم بازار خود خواهیم بود.
چالشهای ریز و درشت
لذا تاکید بر این نکته ضروری است که همیشه توسعه پیشگام حرکت و جهش تولید در یک سازمان و شرکت است. جهش تولید در مدل فرآیند توسعه اقتصادی، همانند حرکت و پرش به سمت توسعهیافتگی و رفاه تلقی میشود که البته برای محقق شدن آن باید یک برنامه بلندمدت و جامع را تهیه و بهدرستی اجرا کنیم.
در صنعت فولاد که بهعنوان صنعت مادر و یکی از پیشرانهای توسعه اقتصادی کشور است نیز توجه ویژهای به این امر شده است و بر اساس طرح جامع فولاد کشور دستیابی به ظرفیت تولید سالیانه ۵۵ میلیون تن فولاد خام در انتهای سال ۱۴۰۴ مدنظر قرار گرفته است، که به مرور جهشهای تولید در صنعت فولاد را شاهد خواهیم بود.
در این راستا شرکت فولاد خوزستان همواره در مسیر توسعهای خود گام برداشته و از سال ۷۵ تا پایان سال ۹۵ سه فاز توسعه خود را به اتمام رسانده است و ظرفیت اولیه خود را از ۵/ ۱ میلیون تن در سال به ظرفیت ۷/ ۳ میلیون تن در پایان سال ۹۵ رسانده است، که همین افزایش ظرفیت منجر به رشد تولیدات محصولات ریختهگری اسلب، بلوم و بیلت پس از طی منحنیهای یادگیری جهت رسیدن به ظرفیتهای ایجادشده و بهبود فرآیندهای کاری و فرآیندهای تولید، شده است. همچنین از ابتدای سال ۹۶ فاز چهارم توسعه ظرفیت تا افق ۱۴۰۴ گروه فولاد خوزستان برای دستیابی به ظرفیت ۶/ ۱۳ میلیون تن پایدار در کل زنجیره ارزش فولاد از سنگ تا محصول نهایی برنامهریزی شده و در حال اجراست. در حال حاضر ظرفیت فعال ایجادشده بالغ بر ۸/ ۳ میلیونتن است.
برنامه عملیاتی سبد طرحها و پروژههای توسعه شرکت فولاد خوزستان در سال ۱۴۰۰ بهعنوان پنجمین برنامه عملیاتی مبتنی بر طرح جامع فاز چهارم توسعه ظرفیت و زیستمحیطی فولاد خوزستان مشتمل بر ۱۳۲ پروژه با سرمایهگذاری ۱۷ هزار میلیاردتومانی تدوین شده که در آن پروژههای بزرگی چون پروژه احداث مگامدول زمزم ۳ با مشخصات منحصر بهفرد خود در سطح کشور و نیز پروژه احداث پکیج ماشین ریختهگری اسلب عریض که نقش مهمی در توسعه بازار هدف فولاد خوزستان خواهد داشت تعریف شده و در حال پیگیری و اجرا هستند و همچنین سایر پروژههای زیرساختی چون احداث کارخانه اکسیژن ۴، خط و پست ۴۰۰ کیلوولت، نیروگاه 520 مگاواتی برق و... در دستور کار قرار گرفتهاند و طبق برنامههای زمانبندی مربوطه در حال پیگیری و اجراست.
مشخصات اصلی برنامه عملیاتی سبد طرح و پروژه شرکت فولاد خوزستان در سال ۱۴۰۰ را که پروژههای آن در چهار طرح اصلی پایداری تولید، افزایش ظرفیت، بهینهسازی و عمومی پشتیبانی (زیست محیطی و مسئولیتهای اجتماعی و ساختمانی) تعریف شدهاند میتوان به شرح زیر بیان کرد:
شروع عملیات اجرایی پروژههایی همچون:
طرح پکیج اسلب عریض: در حال حاضر به منظور حفظ سهم بازار و توسعه بازارهای هدف و جایگزینی تکنولوژی، شرکت فولاد خوزستان اقدام به تعریف و اجرای طرح پکیج اسلب عریض در سال ۹۹ کرده است که قرارداد آن به صورت EPCF در حال انعقاد است.
این طرح شامل پروژههای ماشین ریختهگری اسلب عریض، LF، VOD و یوتیلیتیهای مربوطه است که پس از اجرا به نتایجی نظیر ایجاد ظرفیت جدید سالیانه ۲/ ۱ میلیون تن اسلب عریض جهت ایجاد امکان عملیات جایگزینی، بهینهسازی و افزایش ظرفیت ماشینهای ریختهگری موجود منجر خواهد شد.
کارخانه اکسیژن شماره ۴ به ظرفیت ۱۶۰۰۰ نرمال مترمکعب در ساعت
واگن برگردان شماره ۳ با هدف افزایش ظرفیت انبارش سنگ آن ارسال به کارخانه از مسیر ریلی
رولر پرس با هدف افزایش ظرفیت آسیابهای گندلهسازی
احداث و نوسازی پستهای جدید برق در سطح شرکت
احداث غبارگیرهای الکترواستاتیک در ناحیه مواد اولیه با هدف بهبود پارامترهای زیستمحیطی و کاهش انتشار غبار در این ناحیه
اتمام بهموقع و بهرهبرداری از ۵۴ پروژه از طرحهای پایداری، زیستمحیطی و عمومی که از جمله آنها عبارتاند از:
پروژههای اجرای اتوماسیون صنعتی پست ۲۳۰ بخش دوم DCS
خط ۴۰۰ کیلوولت و پست مقسم ۴۰۰ کیلوولت
تصفیهخانه شیمیایی پساب صنعتی
تفکیک و نوسازی کمپرسور خانه ۶۱۳
توسعه پستهای ۹ و ۱۰ و ۸۰۰ و ۸۰۱، برقرسانی به پستهای ۹ و ۱۱
احداث اسکرین فیلترکیک گندلهسازیها
غبارگیر سیلوهای C۴-۹۶ و ۱۰-۰۲, ۱۰-۰۳,۲۰-۰۴, ۲۰-۰۵و غبارگیرهای MH۷,۸
که به نتایج مدنظر آنها از قبیل تقویت و افزایش پایداری شبکه برق ۳۳ و ۶/ ۶ کیلوولت شرکت، نوسازی سیستم کنترل و حفاظت پست ۲۳۰ کیلوولت، بهبود کیفیت محصول و کاهش توقفات گندلهسازیها، بهبود وضعیت انتشار غبار در واحد موادرسانی فولادسازی، بهبود فضاهای اداری و ساختمانی نائل خواهیم شد.
چالشهای کوچک و بزرگ پیش روی فولاد خوزستان
از چالشهای پیشروی شرکت فولادخوزستان عدم تکمیل زنجیره ارزش در پایین دست آن بوده که برای داشتن بازارهای پایدار برای محصولات نیمهنهایی تختال و شمش خود نیاز به ورود به بخش نورد را دارد، از اینرو یکی از اهداف اصلی و ضروری شرکت در سال پیشرو تمرکز در این زمینه بوده و پیگیریها و تلاشهای امیدوارکننده زیادی در جریان است.
اما مهمترین چالش پیشرو در برنامههای توسعهای شرکت فولاد خوزستان، مشکل ناپایداری در تامین سنگ آهن و کنسانتره است و لزوم تکمیل زنجیره ارزش فولاد در بالادست این زنجیره و اتصال به معادن داخلی سنگ آهن و نیز احداث کارخانههای کنسانترهسازی بسیار لازم و ضروری است. این ضرورت از آنجا شدت گرفته است که در توسعههای انجامشده در بخش معدن بهجای توسعه تخصصی در بخش معدن در طول زنجیره ارزش و در بخشهای پاییندست آن یعنی گندلهسازی، احیا و فولادسازی سرمایهگذاری شده است که با به بهرهبرداری رسیدن آنها، استخراج سنگ معدن و تولید کنسانتره سنگ آهن به مصارف داخلی معدنکاران قبلی رسیده و فولادسازان قدیمی کشور مانند شرکت فولاد خوزستان برای تامین کنسانتره مورد نیاز خود با چالش جدی روبهرو شدهاند.
ریسک اصلی توسعه
پیچیدگیهای صنعت فولاد را باید از مسیرهای متفاوتی ترسیم کرد که این موارد در نهایت میتواند حال و آینده این صنعت را دستخوش تغییر کرده و توسعه آن را با محدودیتهای احتمالی همراه سازد. به صورت دقیقتر صنعت فولاد در اقصی نقاط جهان صنعتی است که بر پایه تبدیل مواد خام معدنی یا حاملهای انرژی به فولاد خام ایجاد شده و در نهایت در فرآیند تولید و مسیر حمایت از زنجیره ارزش به سودآوری اصلی نائل خواهد شد. در سطور فوق به هر دو این موارد تاکیدشده آن هم در وضعیتی که تولید فولاد در فولاد خوزستان از گاز طبیعی انجام شده بنابراین ریسک حاملهای انرژی در این حوزه ناچیز است. اما این نکته به معنی آن است که ذاتاً بخش اعظم خوراک و مواد اولیه این شرکت را سنگآهن تشکیل داده و این ویژگی، ناخودآگاه ریسک اصلی تولید را در یک مسیر مشخص کانالیزه کرده است. روند کلی این صنعت به وضوح از افزایش ظرفیت تولید به ۵۵ میلیون تن تا سال هدفگذاریشده ۱۴۰۴ حکایت دارد که به معنی نیاز به رقمی نزدیک به ۱۶۵ میلیون تن سنگ آهن خام است و با توجه به عیار مورد نیاز برای سنگ آهن دانهبندیشده کنسانتره و گندله این ارقام در لایههای مختلف به وضعیت تولید متفاوت خواهد بود که همه این موارد به معنی آن است که ریسک آینده صنعت فولاد در کشور را باید ریسک تامین مواد اولیه با محوریت سنگ آهن خام تعریف کرد که به کمک آن در زنجیره تولید سایر محصولات مورد نیاز تولید شود. روند عمومی این صنعت حکایت از آن دارد که نیاز به تامین امن سنگ آهن را باید مهمترین اولویت صنعت فولاد در کشور به شمار آورد و هرگونه ریسک در این حوزه میتواند آینده این صنعت را نهتنها دستخوش تغییر بلکه تهدید کند. با توجه به این موارد بهتر است توجه حداکثری به تامین امنیت و مستمر به سنگ آهن در دستور کار قرار گیرد تا مهمترین ریسک آینده این صنعت متعادل شود. این در حالی است که نزدیکی فولاد خوزستان به آبهای آزاد به این معنی است که امکان واردات سنگ آهن یا گندله مورد نیاز حتی از واردات مهیاست و اگر قیمتهای داخلی به طرز سرسامآوری افزایش یابد پتانسیل واردات را میتوان در نظر گرفت.
اما ویژگیهای زمینشناسی ایران موجب شده تا امکان تامین امنیت سنگ آهن مهیا باشد آن هم در شرایطی که در اطراف معادن بزرگ هنوز فعالیتهای اکتشافی مختلفی در حال انجام است و به احتمال قوی افزایش ذخایر سنگ آهن کشور را به همراه خواهد داشت. این درحالی است که ذخایر کوچک و متوسط بسیاری در اقصی نقاط ایران وجود دارد که پتانسیل استفاده از آنها در صورت توجه به فرآوری و استخراج عالمانه و فنی ایجاد خواهد شد. با توجه به این موارد احتمال گذار از این ریسک نگرانکننده وجود دارد اما به حمایت تمامقد مسوولان مرتبط نیاز خواهد داشت که به احتمال قوی چنین انتظاری در دستور کار قرار میگیرد.
افق سال ۱۴۰۰
اما سال ۱۴۰۰ از ویژگیهای مهمی برای فولاد خوزستان برخوردار است. احتمال تعدیل در تحریمهای ظالمانه و سهولت نقلوانتقالات ارزی موجب خواهد شد تا فضای جدیدتری برای صادرات محصولات تولیدی فولاد خوزستان فراهم شود که میتواند رونق عمیقی را از مسیر حجم تولید برای این شرکت به ارمغان آورد.
از ورود تکنولوژیهای جدید در این حوزه بسیار مهم خبر دهد اگرچه نگرانی بزرگی در این خصوص وجود نداشته ولی میتوان فرآیند توسعه را به کمک ورود تکنولوژی و بومیسازی آن سریعتر و شدیدتر ارزیابی کرد.
در کنار این داده بالا بودن نسبی قیمتهای جهانی فولاد و احتمال استمرار رشد نرخ را باید بسیار مهم ارزیابی کرد که سیگنال اصلی آن بر افزایش درآمدزایی فولاد خوزستان تمرکز یافته که میتواند سرمایهگذاریهای جدیدی را برای این شرکت به همراه آورد.
سیگنال افزایشی قیمتها در بازارهای جهانی میتواند ریسک نوسان نرخ ارز را محدود کرده و البته شاهد هستیم با رشد قیمتها در جهان تقاضا برای محصولات مختلف افزایش مییابد و حتی میتوان اینگونه عنوان کرد که رشد تقاضاست که رشد قیمتها را با خود همراه میسازد بنابراین از هم اکنون سال خوبی را میتوان برای فولاد خوزستان پیشبینی کرد.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
به گزارش معدن نیوز - با تلاش مضاعف و همتی مثالزدنی فولادمردان، رکورد تولید شمش در فولاد خوزستان شکسته شد.
امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان ضمن اعلام این خبر، افزود: در سالهای اخیر و با تشدید تحریمهای ظالمانه، اگر چه شرایط تولید و تامین دشوار شد، اما از آنجایی که بر اساس آیات قرآن، پس از هر سختی آسانی فراهم میشود، تلاشگران عرصه فولاد با همتی مثالزدنی و در راستای تعبیر شعار سال توانستند رکورد روزانه شمش فولادی را با تولید ۱۳۵۸۹ تُن ارتقا دهند.
مدیرعامل فولاد خوزستان بزرگداشت ۱۳ آبان را نشانه افول و ناتوانی استکبار جهانی دانست و افزود: در روز ۱۲ آبان غیورمردان نیروی دریایی سپاه با شکست توطئه آمریکاییها در ربودن محتوای نفتکش ایرانی، ضمن تحقیر چندباره آنان، اوج اقتدار و تسلط بر منطقه را به رخ جهانیان کشاندند.
وی در ادامه گفت: این حرکت شجاعانه پیام روشنی به استکبار جهانی و دیگر قدرتهای متخاصم منطقه دارد؛ هیچگاه قدرت ایران در منطقه را دستکم نگیرند و به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) دوران بزن درو به پایان رسیده است.
ابراهیمی ضمن تبریک و تشکر از تلاش مجاهدانهی فولادمردان در عرصه تولید، افزود: تکتک فولادمردان سربازان عرصه تولید هستند و همانگونه که دلاورمردان سپاه و ارتش در عرصه دفاع از میهن جانفشانی میکنند، فولادمردان در تولید و بیاثر کردن تحریمها گام برمیدارند.
مدیرعامل فولاد خوزستان پاییز را فصل پربرکت در عرصه تولید فولاد نام برد و گفت: در مهر ماه امسال توانستیم رکورد تولید ماهانه شمش تختال که محصولی راهبردی به شمار میآید را با تولید ۱۷۹ هزار و ۲۱۲ تُن پس از سه سال ارتقا دهیم.
هفتم آبان نیز رکورد روزانه تولید پس از پنج سال با ۷۳۳۸ تُن شکسته شد. امروز و همزمان با تسخیر لانه جاسوسی، توانستیم رکورد تولید روزانه شمش فولادی را پس از سه سال ارتقا دهیم.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
فخوز عالیه
کلا شش ماهه دوم فولادیها گزارشاتشون فوق العاده خواهد بود
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
فخوز در نیمه نخست سال 20.188 میلیارد تومن فروش داشته و به ازای هر سهم با سرمایه جدید55 تومن سود ساخته.در فصل پاییز 12.870 میلیارد تومن فروش داشته .به نظرم سود 9 ماهه شرکت می تونه بین 80 تا 87 تومن باشه.
قیمت امروز سهم:646 تومن
نظر