پارس الکتریک ( لپارس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط وفا پست شده است View Post
    باسلام وخسته نباشید

درموردشرکت عرض شود که دوسال اصلا" چیزی تولیدنکرده وگزارش گویای همه چی هست شرکتی که 2ساله چیزی تولیدنکرده واین یه ماه آخر20هزارتارادیوپخش تولیدکرده و2500تا فروش داشته بهترازشرکت تعطیلی هست واین نشان از روندروبه جلو ورشدرا نشان میدهد-کارخونه جدیدش قزوین دهه فجرافتتاح خواهدشد وشرکت باظرفیت جدید تولیدبیشترخواهدشد
    راه اندازی تولیدخطوط شرکت بعدازدوسال+ افتتاح کاخونه جدید+ فروش زمینهاش نشان ازبهبودی دارد-لخزر رومدنظرداشته باشید قیمت سهم تا120 تومن نزول کردولی با حمایت ازتولید داخلی شرکت داره تولیدمیکنه وقیمت سهم الان بالای 200تومن-پارس الکتریک هم بعدازدستور حمایت تولید داخلی وممنوعیت واردات فعال شده/ با این دلارمردم سراغ تلویزیونهای 7-8میلیونی نخواهندرفت وتلویزیون داخل با قیمت پایین ترمقرون به صرفه هست/
    درکل بنده به آینده سهم خوشبین هستم ولی ریسکهایی چون بدهی وافزایش هزینه های اداری ومالی روهم باید درنظرداشت

من اگه این شرکت ال ای دی تولید کنه چند سال دیگه ......برای حمایت از تولید هم که شده ..به عنوان یک فعال در بازار بورس به جای سامسونگ و ال جی و سونی ......حتما از این برند میخرم ......میگید نه صبر کنید تا برم سر خونه خودم ....(-:

گور پدر ال جی و سونی .....حوون های ما اینجا بیکار بمونن که ما ما فلان مارکو میخوایم ........ عجب شعاری دادم .........:D ولی خوب این در مورد خودروی داخلی صدق نمیکنه (-:

این هم تقدیم به مدیر عامل این شرکت که امیدوار باشه به تولید :D

ولی خوب باید ببینیم اولین پیش بینی برای 92 ش چی میشه .............یعنی این همه مهندس برق و الکترونیک و کامیپوتر ....orze ساخت یک ال ای دی یا 3D رو نداریم ......:D البته مرتضی همیشه میگه دسته بیل از خارج وارد میشه (-:

هیچ پیشنهاد خرید وف روشی ندارم ...ماشالله در تاپیک شغل اصلی بچه های بورس چیه .......همه دکتر مهندس هستن و خود از همه بهتر میدونن چی خوبه چی بده ......ما فقط نظر شخصی مینویسسم که ممکنه این نظر ها 100 درصد همش غلط باشه .........:D
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/02/01, 14:40.
    ///

نظر

• وفا
      عضو عادی
      • Oct 2011
      • 25

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
      با سلام و احترام

به به خانم وفا صفا

حال شما؟

البته حرف شما درسته ولی بعید بدونم پارس الکتریک اصلا" قدرتشو داشته باشه که بخواد تلویزیون تولید کنه !!!

شما فکر کنم از همه بهتر بدونین که من چی دارم میگم ....

این سهم اینقدر بدهی دارد گه هر چی زمین هم بفروشد باید پول تسویه کارکنان و بدیهی ها شو بده و ارزش سرمایه گذاری نداره

شما هم بهتره سهمتون رو بفروشید و گرنه سال دیگه نصف همین قیمت بازگشایی خواهد شد ...

ممنون جناب بابک
      این قسمتی ازگزارش شرکت هست(قسمت مواردخاص): 10. 9- با عنايت به يادداشت توضيحي 4-1-11، مجمع عمومي عادي ساليانه مورخ 29/04/1391 صاحبان سهام، مصوب نمود مطالعات کارشناسي در خصوص قابليت ايجاد ارزش افزوده با تغيير کاربري روي زمين محل فعلي شرکت انجام شود که در حال حاضر و بر اساس مطالعات صورت گرفته نظر هيئت مديره و سهامدار عمده مبني بر فروش ملک کارخانه (عرصه و اعيان محل فعلي) ميباشد. در اين راستا عرصه و اعيان ملک کارخانه توسط گروه کارشناسان رسمي دادگستري به مبلغ 026ر3 ميليارد ريال (ارزش دفتري معادل 16 ميليارد ريال) قيمتگذاري شده است.

کافیه یکی از این زمینهاشوبفروشه وبدهی هاشوتسویه کنه

نظر

• وفا
        عضو عادی
        • Oct 2011
        • 25

جناب بابک درمورد بدهی عرض کردن بنده هم فرمودم کافیه یکی از زمینهاشوبفروشه وتسویه حساب کنه درلینک زیردارایی های شرکت ملاحظه میشودکه کافیه یکی ازاین دارایی هابرا بدهی هافروش برود

http://forum.talarebourse.com/attach...358625947-.jpg

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

جناب بابک درمورد بدهی عرض کردن بنده هم فرمودم کافیه یکی از زمینهاشوبفروشه وتسویه حساب کنه درلینک زیردارایی های شرکت ملاحظه میشودکه کافیه یکی ازاین دارایی هابرا بدهی هافروش برود

http://forum.talarebourse.com/attach...358625947-.jpg
          با سلام

شما که میدونید من کیو دارم تو پارس الکتریک

فعلا" خبری از فروش نیست

دلتون رو خوش نکنید

نه پولی دارن که بخوان تلویزیونی تولید کنن و این همه بدهی

حساب بانکیشون هم هنوز مسدوده

مطمئن باشید تا اراده سهامدار عمده نباشه هیچ زمینی فروش نمیره واینها همش کشکه

همه گزارشهاش هم دستکاری شده هستش

اینها این قدر بدهی دارن که حد و حساب نداره

شما هم دلتون خوشه ها!!!!

حالا اینقدر سهامداری کنید تا ببینیم حرف کی درست از آب در میاد

با این قیمت دلار میدونید هزینه قطعات براشون چقدر تموم میشه!!!

واقعا" از شما انتظار ندارم وقتی که میدونید من کیو دارم تو پارس الکتریک بیایید از سهم تعریف کنید

به زودی سهم دارای زیان انباشته هم خواهد شد

بیخود از سهم درپیت تعریف نکنید چون شاید بعضی ها رو به اشتباه بیندازید

من خودم تازه خبر مسدود بودن و خیلی خبرهای دیگه را به شما دادم

زیاد هم دلتون رو خوش نکنید

فروشی در کار نیست
          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

بیخود دلتون رو خوش نکنید خانم وفا صفا

اگه میدونستم اینطوری جواب میخواهید به نوشته من بدید، هیچوقت براتون راجع به این سهم درپیت پرس و جو نمیکردم

شما با این سهم بمونید و دلتون خوش باشه

خودتون بهتر میدونید که من کیو دارم تو پارس الکتریک

متاسفانه با گذاشتن این نوشته میخواهید چیو ثابت کنید؟؟

سهامدار عمده حالا حالا ها زمین اصلی کارخونه را نمیفروشه و من متاسفم که شما میخواهید با این خبرها عده ای را گول بزنید!!!!

پارس الکتریک یه شرکت ورشکسته است که حسابهاش هنوز بعد از 2 هفته مسدوده

گزارشها همه ساختگیند ، دلتون خوشه ها!!! اینقدر سهمتون رو نگه دارید که قیمتش ناچیز بشه
            X-(

اینها هیچ پولی بابت تولید ندارن ...

دیگه هم حق ندارید با من در خصوص این سهم تماس بگیرید و سوال بپرسید
            X-(
            آخرین ویرایش توسط ناظر سایت؛ 2013/02/01, 23:54.

نظر

• fallah
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 692

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
              بیخود دلتون رو خوش نکنید خانم وفا صفا

اگه میدونستم اینطوری جواب میخواهید به نوشته من بدید، هیچوقت براتون راجع به این سهم درپیت پرس و جو نمیکردم

شما با این سهم بمونید و دلتون خوش باشه

خودتون بهتر میدونید که من کیو دارم تو پارس الکتریک

متاسفانه با گذاشتن این نوشته میخواهید چیو ثابت کنید؟؟

سهامدار عمده حالا حالا ها زمین اصلی کارخونه را نمیفروشه و من متاسفم که شما میخواهید با این خبرها عده ای را گول بزنید!!!!

پارس الکتریک یه شرکت ورشکسته است که حسابهاش هنوز بعد از 2 هفته مسدوده

گزارشها همه ساختگیند ، دلتون خوشه ها!!! اینقدر سهمتون رو نگه دارید که قیمتش ناچیز بشه
              وفا خانم این سهم رو فک کنم دوسالی داشته باشه
              یه زمانی به بنده میگفت و ترغیبم میکرد بهش صف کذایی بزنم بفروشه بره
              وفا خانم نفروختی از اونموقع؟؟؟
              بیاد زیر۶۰تومن من نوسانمو میگیرم
              ۵۵بگیری و ۶۰بفروشی باز یه نوسان خوبی میشه

نظر

• fallah
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 692

اقا بابک حالا فهمیدی چرا میگم از سهم بد نگو
                در درپیت بودنش حرفی نیست فقط خواستم بگم شاید تو این سایت سهامدار داشته باشه و از این حرف شما ناراحت شه و نه دلشون خالی بشه

نظر

• وفا
                  عضو عادی
                  • Oct 2011
                  • 25

بنده فقط نظراتموگفتم ونظارت دوستان روهم شنیدم وتشکرفراوان دارم و اصلا" هم تبلیغ سهم نکردم فقط نظرموگفتم وافراد خود درانتخاب تمام سهم ها مخیرهستن واجباری نیست ازجناب بابک 52 هم بخاطرنظراتشان تشکرات فراوان دارم
                  گذر زمان همه چیز را ثابت خواهدکرد

نظر

• وفا
                    عضو عادی
                    • Oct 2011
                    • 25

در اصل توسط بابک 52 پست شده است
                    شما لازم نیست از من تشکر کنیدX-(

اصلا" فکر نمیکردم که همچین اخلاقی داشته باشید!!!

سهم درپیت و ورشکسته هم نظر دادن داره!!! همین نظر شاید خیلی ها رو گمراه بکنه!!!

اینقدر نگهش دارید که زیان انباشته اش چند برابر بشه

دیگه هم حق ندارید که با من هیچگونه تماسی تو مسنجر بگیریدX-(

گذر زمان!!!! بله شاید پس از 10 سال زمینشو بفروشه و اون هم تازه بابت بدهی هاش و تسویه کارکنانش بده
                    بنده دارم بدورازحاشیه بحث میکنم ولی عده ای حاشیه رودوست دارن-بهترین جواب بی جوابی وسکوت هست-موفق باشید

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

صبر میکنیم ببینیم چند باز میشه ...اصلا باز میشه فردا........؟

فعلا این شرکت هیچی نداره .....نه چیزی برای رشد داره نه چیزی برای از دست دادن ...........کلهم 20000تا رادیو پخش تولید کنه (-: که قراره 2500 تاشو بفروشه

خانوم وفا شما هم بیا بفروش با شپدیس طاق بزن (-: اگه از شپدیس ضرر کردی ضررت پای من (- :

البته به شرطی تا سال 94 نگه داری شپدیس رو ...که طرح توسعش راه بیوفته ....................;)

من کور سویی امید داشتم بهش که بابک خان گفتن نمیارزه دیگه ......ولی اگه رشد کرد و دوبرابر شد ...همین لپارس ....و شپدیس دوبرابر نشد ضررتون رو از بابک خان بگیرید (شوخی) :D
                      ///

نظر

• وفا
                        عضو عادی
                        • Oct 2011
                        • 25

باسلام
                        سهم امروز بازگشایی نشد، درمورد اینکه بدهی ارزی زیاد داره وحسابهاش مسدود شده فقط شایعه پراکنی هست وهیچ صحتی ندارد( منبع امورسهام) اصلا" هیچ حسابی مسدود نشده، زمین اسفندیار روبرا فروش گذاشتن که از فروش همین محل 30تومن سودتلفیقی برا هرسهم عاید میشود
                        قصد فقط اطلاع رسانی بود نه تبلیغ ، برخی افراد هم بهتراست بجای شایعه پراکنی وتخریب سهم انرژی خودرا صرف اثبات خودکنند

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

بابک خان ادمی نیست که شایعه پراکنی کنه،خانم محترم درست صحبت کنید!!!!
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

باسلام
                            سهم امروز بازگشایی نشد، درمورد اینکه بدهی ارزی زیاد داره وحسابهاش مسدود شده فقط شایعه پراکنی هست وهیچ صحتی ندارد( منبع امورسهام) اصلا" هیچ حسابی مسدود نشده، زمین اسفندیار روبرا فروش گذاشتن که از فروش همین محل 30تومن سودتلفیقی برا هرسهم عاید میشود
                            قصد فقط اطلاع رسانی بود نه تبلیغ ، برخی افراد هم بهتراست بجای شایعه پراکنی وتخریب سهم انرژی خودرا صرف اثبات خودکنند
                            جالبه حالا منبع شما امور سهام شده!!!!

قبلا" که خبرها رو از من میگرفتید!!!

من بهتون نگفتم که باامور سهام ( سرکار خانم خوئينی)صحبت کردم و بهشون گفتم که حسابهاشون مسدوده وخانم خوئينی گفتش صحت نداره و بعدش که خودم رو معرفی کردم و گفتم فلانی هستم ، کف کرد و گفت هر چی که آقای فلانی ( آشنای من )گفتند درسته و ما نمیتونیم مسدود بودن حسابها رو به سهامدار عادی بگیم.

آیا قضیه اینطوری نبود؟؟؟

اصلا" شما میدونید برای چی مسدوده؟ و به خاطر چی؟

نه تو رو خدا انتظار دارید امور سهام بیاد به شما که یه سهامدار عادی هستید بگه حسابشون مسدوده=))

اینها شایعه پراکنی نیست

شما قصد دارید با این کار از حقیقت جلوگیری کنید و متاسفانه شاید یه سری از اعضاء این سایت بیان و ندونسته این سهمو بخرن ، در حالیکه چیزی که حقیقت داره رو من گفتم.

اصلا" من این سهمو ندارم و عمرا" هم نمیخرم همچین سهم درپیتی رو ولی چه فایده ای داره من بخوام دروغ بگم ؟؟؟

شما نبودید که از من میخواستید در خصوص این سهم هر خبری شد بهتون بگم؟؟؟

من نیازی به اثبات خود نمی بینم . اگه شما رو تو این سایت نمیشناسن ، منو دیگه همه میشناسن ....

من به همه دوستان و اعضاء اکیدا" توصیه میکنم که این سهم رو نخرن

آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2013/02/02, 13:25.

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

همین سهمی که میگن در پیته 70-80 درصد بالاتر باز میشه قیمت داره باز میشه (-:

من میگفتم 77 تومن ....الان 150 تومن نشستن برای خرید !!!

البته تا باز نشه نمیشه گفت ..........بابک خان کجایی؟
                              ///

نظر

• گوجه
                                عضو جدید
                                • Oct 2012
                                • 7

واقعا چه خبره تو این سهم؟
                                سفته بازیه؟

نظر

در حال کار...
                                X