پارس الکتریک ( لپارس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    همین سهمی که میگن در پیته 70-80 درصد بالاتر باز میشه قیمت داره باز میشه (-:

من میگفتم 77 تومن ....الان 150 تومن نشستن برای خرید !!!

البته تا باز نشه نمیشه گفت ..........بابک خان کجایی؟
    با سلام خدمت میثم خان

من اینجام دوست من

بله دارم به این نظارت بازار میخندم ، سهمی که امسال نیز در گزارش 12 ماهه زیان خواهد ساخت و کم کم سود انباشته ناچیزش به زیان تبدیل خواهد شد ، تو این قیمتها بازگشایی میشه.

اصلا" ما هم نفهمیدیم که خریدها گروهی بوده و خواستند قیمت سهمو بیارن بالا !!! ( شما هم اگه فهمیدی صداشو در نیار )

ولی از هفته های بعد روند قیمت سهم دیدن داره ...

میثم جان خدا شاهده هر چی در خصوص این سهم گفتم عین واقعیت بود.

سهمی که بنیادیش هیچی نداره و سهامدارهاش دلشونو به زمینهاش خوش کردن ...

خب اینجا ایرانه دیگه و میشه راحت یه سهمو در این قیمتهای پایین بازی داد
    البته چون قیمت سهم پایینه کل خرید امروز اون گروه مگه چقدر شده؟؟؟ جمعا" 177 میلیون تومان که رقمی نیستش

بعدش هم بهترین فرصت برای فروش بود .

حالا صبر میکنیم آینده نزدیک هم با هم این پست رو میاریم بالا ببینیم پارس الکتریک امسال میتونه همون 5 ریال رو هم بسازه !!!!

خرید حقیقی 236,799 خرید حقوقی 0 خرید گروهی 815,545 فروش حقیقی 1.002 M فروش حقوقی 50,000 خریدار 14 فروشنده 56
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

از نظر بنیادی دیگه همه میدونن اوضاش خرابه اما توی گزارشا هیچوقت بند حسابرسی رو دست کم نگیرید:

10. 9- با عنايت به يادداشت توضيحي 4-1-11، مجمع عمومي عادي ساليانه مورخ 29/04/1391 صاحبان سهام، مصوب نمود مطالعات کارشناسي در خصوص قابليت ايجاد ارزش افزوده با تغيير کاربري روي زمين محل فعلي شرکت انجام شود که در حال حاضر و بر اساس مطالعات صورت گرفته نظر هيئت مديره و سهامدار عمده مبني بر فروش ملک کارخانه (عرصه و اعيان محل فعلي) ميباشد. در اين راستا عرصه و اعيان ملک کارخانه توسط گروه کارشناسان رسمي دادگستري به مبلغ 026ر3 ميليارد ريال (ارزش دفتري معادل 16 ميليارد ريال) قيمتگذاري شده است. همچنين بر اساس طرح جامع تفضيلي جديد تهران در سال 1391محل فعلي شرکت با کاربري نمايشگاه صنعتي تعيين شده و مقدار 19 هکتار زمين شرکت در طرح شهرداري قرار گرفته است.

ارزش بازار شرکت الان 51 میلیارد تومنه. یعنی 1/6 ارزش کارشناسی زمین...

اینارو گفتم که فکر نکنید اون جماعت سفته بازی که روش فعال شدن دارن حماقت میکنن..

البته خودم عمرا همچین شرکتی رو بخرم و هیچ پیشنهاد خریدی هم نیست.
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
        از نظر بنیادی دیگه همه میدونن اوضاش خرابه اما توی گزارشا هیچوقت بند حسابرسی رو دست کم نگیرید:

10. 9- با عنايت به يادداشت توضيحي 4-1-11، مجمع عمومي عادي ساليانه مورخ 29/04/1391 صاحبان سهام، مصوب نمود مطالعات کارشناسي در خصوص قابليت ايجاد ارزش افزوده با تغيير کاربري روي زمين محل فعلي شرکت انجام شود که در حال حاضر و بر اساس مطالعات صورت گرفته نظر هيئت مديره و سهامدار عمده مبني بر فروش ملک کارخانه (عرصه و اعيان محل فعلي) ميباشد. در اين راستا عرصه و اعيان ملک کارخانه توسط گروه کارشناسان رسمي دادگستري به مبلغ 026ر3 ميليارد ريال (ارزش دفتري معادل 16 ميليارد ريال) قيمتگذاري شده است. همچنين بر اساس طرح جامع تفضيلي جديد تهران در سال 1391محل فعلي شرکت با کاربري نمايشگاه صنعتي تعيين شده و مقدار 19 هکتار زمين شرکت در طرح شهرداري قرار گرفته است.

ارزش بازار شرکت الان 51 میلیارد تومنه. یعنی 1/6 ارزش کارشناسی زمین...

اینارو گفتم که فکر نکنید اون جماعت سفته بازی که روش فعال شدن دارن حماقت میکنن..

البته خودم عمرا همچین شرکتی رو بخرم و هیچ پیشنهاد خریدی هم نیست.
        با سلام

مصطفی جان این گزارشو ولش کن برادر من

اینها همش کشکه

قرار بود نوه حاجی برخودار بیاد این زمین کارخونه رو بخره که کنسل شد

من دیگه از همه بچه های اینجا خبرهای این شرکتو بهتر دارم

بالاخره هر فردی تو یه جایی آشنا داره :D

منم یه نفری تو پارس الکتریک دارم که همه حساب و کتابها و طلب ها و بدهی ها و فروشها و مسدود بودن حسابها و .... زیر دست خودشه :D

حالا شما فکر کردی برای چی این سهامدارای حقیقی داشتن تو این قیمتها میفروختن!

همشون شناسایی سود و یا حداقل رفع ضرر کردن

این گروه به ظاهر زرنگ خبر ندارن تو شرکت چه خبره و باید بیان خبرهای قطعیشو از من بگیرن ....

وقتی از چند وقت دیگه سهم رفت تو گره منفی اونوقت با هم این پست رو بالا میاریم

پارس الکتریک امسال هم زیان خواهد ساخت چون هر چی هم در میاره باید برای بدهی هاش بده

پول نداره بیمه پرسنلش رو پرداخت کنه و حسابهاش مسدوده اونوقت ....
        آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2013/02/03, 14:24.
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20672

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
          با سلام خدمت میثم خان

من اینجام دوست من

بله دارم به این نظارت بازار میخندم ، سهمی که امسال نیز در گزارش 12 ماهه زیان خواهد ساخت و کم کم سود انباشته ناچیزش به زیان تبدیل خواهد شد ، تو این قیمتها بازگشایی میشه.

اصلا" ما هم نفهمیدیم که خریدها گروهی بوده و خواستند قیمت سهمو بیارن بالا !!! ( شما هم اگه فهمیدی صداشو در نیار )

ولی از هفته های بعد روند قیمت سهم دیدن داره ...

میثم جان خدا شاهده هر چی در خصوص این سهم گفتم عین واقعیت بود.

سهمی که بنیادیش هیچی نداره و سهامدارهاش دلشونو به زمینهاش خوش کردن ...

خب اینجا ایرانه دیگه و میشه راحت یه سهمو در این قیمتهای پایین بازی داد
          البته چون قیمت سهم پایینه کل خرید امروز اون گروه مگه چقدر شده؟؟؟ جمعا" 177 میلیون تومان که رقمی نیستش

بعدش هم بهترین فرصت برای فروش بود .

حالا صبر میکنیم آینده نزدیک هم با هم این پست رو میاریم بالا ببینیم پارس الکتریک امسال میتونه همون 5 ریال رو هم بسازه !!!!

خرید حقیقی 236,799 خرید حقوقی 0 خرید گروهی 815,545 فروش حقیقی 1.002 M فروش حقوقی 50,000 خریدار 14 فروشنده 56
          بابک جان ممنون ........

در کل من نظرم این بود که اگه 77 باز شد یا زیرش بخریم که راحت تا 100 میره ولی این اتفاق نیوفتاد .خوب ما هم نمیخریم (-:

خوب باز شد ............فقط میخواستم بگم که این بازار فقط جو گیره (-:

وفا رو هم بهش گفتم دو دستی بده بره سهمتو و نهایت تا 200 بالا بره برا امسال (-:

و فروخت .....قبلا بهش میگفتم درسته دختری و به لوازم خانوادگی علاقه داری .......ولی هر سهمی رو که نباید بخری دختر ......=)) یوهاها........>:)>:) اینجا بورسه و احساسی نباید عمل کرد ...الان میاد میزنه مارو ......

ولی خوب همچی اگه نمیارزید کلا صفش رو میدادن به حال امیدوارم خریدار ها هم سود کنن ........
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/02/03, 18:15.
          ///

نظر

• وفا
            عضو عادی
            • Oct 2011
            • 25

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            بابک جان ممنون ........

در کل من نظرم این بود که اگه 77 باز شد یا زیرش بخریم که راحت تا 100 میره ولی این اتفاق نیوفتاد .خوب ما هم نمیخریم (-:

خوب باز شد ............فقط میخواستم بگم که این بازار فقط جو گیره (-:

وفا رو هم بهش گفتم دو دستی بده بره سهمتو و نهایت تا 200 بالا بره برا امسال (-:

و فروخت .....قبلا بهش میگفتم درسته دختری و به لوازم خانوادگی علاقه داری .......ولی هر سهمی رو که نباید بخری دختر ......=)) یوهاها........>:)>:) اینجا بورسه و احساسی نباید عمل کرد ...الان میاد میزنه مارو ......

ولی خوب همچی اگه نمیارزید کلا صفش رو میدادن به حال امیدوارم خریدار ها هم سود کنن ........

ممنون داداش- خداروشکرباسودخیلی خوب ازش خارج شدم و ازشماهم تشکردارم-ایشالله همه سودکنن

نظر

• mohsen1122003
              عضو جدید
              • Feb 2011
              • 9

این شرکت اصلا تولید نداره و تمام کارخونه تعطیله کارمنداشم اخراج کردن . این یک هشداره مواظب باشین

نظر

• محسن مختاری
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 663

نمیخوام راجع به یکی از زمینهای شرکت که 300 میلیارد (6 برابر ارزش فعلی شرکت) میارزه و مجموع بدهی های 10 میلیاردی شرکت صحبت کنم!
                با توجه به شمارش قبلی سهم، الان در زیر موج 3 از سیکلی هستیم که بعد از یه دوره ی فرسایشی 12 ساله اومده و انتظار میره سیکل پرقدرتی باشه و به این زودیها تموم نشه!
                اولین هدف موج 3 از سیکل فعلی رو 306 تومن میدونم که انتظار دارم طی کمتر از 6 ماه آتی بهش برسه
                مستقل از بحث شمارش نکات جالب دیگه ای رو هم میشه با توجه به قواعد "چنگال" و "واگرایی" از نمودار سهم استنتاج کرد:

با توجه به واگرایی مثبت مخفی ماهانه در MACD و momentum میشه نتیجه گرفت قیمت از سقف 232 تومنی سابق فراتر خواهد رفت
                و با توجه به عدم توانایی قیمت در رسیدن به کف چنگال بلند مدت در نزول اخیر تا 63 تومن میشه نتیجه گرفت قیمت سقف چنگال رو خواهد شکوند
                آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2013/02/03, 23:26.

نظر

• وفا
                  عضو عادی
                  • Oct 2011
                  • 25

باسلام
                  سهم درپیت بقول برخی ها همچنان داره میره بالا

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

آگهي مزايده املاک کارخانجات پارس الکتريک
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

تکنیکالی سیگنال خرید داده رشد 30%تا40% در کوتاه مدت بعید نیست
                      خدا خواست و ما توانستیم
                      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

حقوقی خیلی سر خرید سهم فعال شده هواستون باشه به نظر میاد نمادش هم میخواد بسته بشه برای تعدیل
                        خدا خواست و ما توانستیم
                        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14645

لپارس پدیده امسال بورس میشه
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• amin47
                            عضو جدید
                            • Jun 2013
                            • 7

ظاهرا فروش ملک اسفندیار به پایان رسیده.....

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

به زودی باید نماد سهم برای تعدیل مثبت بسته بشه
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

منتظر یه اتفاق خوب توی سهم باشید
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X