پارس الکتریک ( لپارس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن مختاری
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 663

پارس الکتریک ( لپارس )

با سلام
    تکنیکال این سهم خبر از یه صعود حسابی میده (هر چند از وضعیت بنیادیش خبری در دست نیست ، چون نه گزارش 6ماهه داده و نه 9 ماهه!!!)
    سهم بعد از صعود شارپی که از اسفند 88 تا شهریور 89 داشت و تقریبا 4 برابر شد تا حالا روند نزولی داشت و تقریبا تمام راه رفته رو برگشت
    طی این نزول 19 ماهه در نمودار این سهم الگوی Ending Diagonal شکل گرفته که امروز این سهم تونست ضلع بالاییشو بشکونه و ازش خارج بشه

در تایم هفتگی هم واگرایی مثبت در MACD , Momentum شکل گرفته:

در نمایی بلند مدت هم به نظر یه Running Flat شکل گرفته:
    آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2013/02/03, 23:10. دلیل: عکس پاک شده بود
  • به امید رشد
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 106

با سلام
    اسن تاپیک چقد سوت و کور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    کو پس تحلیل ها و نظرات راجبه این سهم؟
    من مسخام شنبه برم صفش؟
    نظر دوستان چیه؟

نظر

• محسن مختاری
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 663

موج شماری حرکت صعودی اخیر رو اینطور میبینم (مستقل از صحت موج شماری ذکر شده در پست بالا)
      *.در صورتی که موج شماری بلند مدت صحیح باشه آنگاه موجی که در پیشه 3 خواهد بود و نه C

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

پارس الکتریک در انتظار ثبات

نماد " لپارس" از تاریخ 91،4،21 به دلیل برگزاری مجمع متوقف شد ،که این توقف تا کنون نیز ادامه دارداین درحالی است که اکنون صنعت لوازم خانگی به دنبال محدودیتها ی وارداتی که اخیراً از سوی دولت اعمال گردیده با تغییرات اساسی مواجه است که این تحولات در وضعیت پارس الکتریک می تواند موثر باشد.

نمادی که درآینده نزدیک به احتمال فراوان بازگشایی مجدد خواهد شد.

ابوالحسنی رئیس امور مالی شرکت پارس الکتریک در گفتگو با خبرنگار نمابورس با اشاره به این تحولات، وضعیت شرکت پارس الکتریک را این گونه تشریح کرد: در سال های گذشته به دلیل مواجهه با مشکلاتی از قبیل رقابت با شرکت های خارجی نظیر ال جی و سامسونگ و ارائه تسهیلات به این گونه شرکت ها و همچنین تمایل بازار به محصولات برون مرزی سبب شد تا سهامداران عمده شرکت ،سرمایه گذاری در این زمینه را غیر مولد دانسته و به تبع آن مدیران وقت نیز انگیزه خود را برای تولید و گسترش کیفی و کمی محصولات کارخانه از دست بدهند تا جایی که سال گذشته شرکت تقریباً تولید خود را متوقف نمود بدیهی است این امر در سودآوری شرکت تأثیر منفی گذاشت.

وی ادامه داد در سال جاری با توجه به تصمیمات اخذ شده از طرف مدیران و انجام تغییرات اساسی در اوضاع شرکت از جمله انتقال فعالیت ها به شهر قزوین و تهیه ماشین آلات و ابزارهای مورد نیاز شاهد از سرگیری تولیدات با انگیزه ای قوی خواهیم بود، که امید می رود با تحولات پیش آمده روند درآمدی شرکت به سرعت بهبود یابد.

وی همچنین ضمن اشاره به امکان بازگشایی نماد در آینده خیلی نزدیک بیان کرد: همان طور که گفته شد یکی از دلایل بسته ماندن نماد تا کنون عواقب پیش آمده ناشی از عدم فعالیت شرکت در سال گذشته می باشد که اکنون با انجام اقدامات لازم در این زمینه در حال مذاکرات با بازرس قانونی و مدیران ارشد سازمان حسابرسی هستیم و با توجه به ارسال گزارش لازم به سازمان بورس امیدوار هستیم پس از بررسی های لازم و درج آن در سایت کدال بازگشایی مجددنماد را شاهد باشیم.

رئیس امور مالی شرکت پارس الکتریک در پایان با روشن ارزیابی کردن آینده شرکت و صنعت مورد نظر اظهار داشت: با توجه به تغییرات مثبت در بودجه شرکت، گزارشات ارسال شده به بورس حاوی نکات مثبتی می باشند و در صورتی که اعمال محدودیت ها بر محصولات خارجی ادامه دار باشد و تصمیمات اخذ شده از سوی مقامات پی در پی تغییر نکند، صنعت و به تبع آن شرکت پارس الکتریک نیز بارشد خوبی مواجه خواهد شد.
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• zavaree
          عضو جدید
          • Sep 2012
          • 3

صنعت لوازم الکترونیک مخصوصا تلویزیون و لوازم صوتی و تصویری با سرعت خیلی زیاد در حال پیشرفت و عرضه محصولات جدید تر است. و پارس الکتریک به هیچ عنوان با تولیدات کم خود در مقایسه با شرکتهای مطرح کره ای و چینی که قطعات مورد مصرف هم در کشور خودشان تولید می شود.توان رقابت را ندارد.ضمنا دلیل دیگر ضرر دهی این شرکت در سالهای گذشته سو استفاده در خرید ها و مزایده های شرکت است. در گزارش حسابرس امسال به مزایده ای اشاره شده بود . به مبلغ 1700میلیون تومان تنها با درج یک آگهی کوچک در روزنامه.

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20665

این 3 ماه ی اخر یک 20 هزار تایی رادیو پخش گویا میخواد تولید کنه (-: بعد از چندین ماه توقف در تولید .......

ببینیم چطور باز میشه حالا فردا .......تو این اشفته بازار قیمت ها میتونه دوباره به تولید امیدوار بشه ........;)

سهم 77 تومن بسته شده .......خوبیش اینه که زیان میان انباشته نداره .........:D

شاید بشه بهش امیدوار بود ;)
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/02/01, 13:25.
            ///

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

این سهم در پیت رو نخرین

یه شرکت ورشکسته که حسابهای بانکیش هم همین هفته پیش مسدود بوده ...

گزارشهاش هم همش الکیه و دستکاری شده

امسال هم قطعا" زیان خواهد ساخت

فروش زمینهاش هم الکیه ... قرار بود نوه حاج برخوردار بیاد بخره که فعلا" خبری نیست

یه افتتاحیه هم تو قزوین دارن که همش کشکه

همه میدونن که من الکی در خصوص سهمی الکی بد نمیگم

به خصوص این یکی که آشناشو دارم که کاملا" و کاملا" تمام حساب کتابهای و طلبها و ... واقعی شرکت رو داره ....

نظر

• fallah
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 692

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                این سهم در پیت رو نخرین

یه شرکت ورشکسته که حسابهای بانکیش هم همین هفته پیش مسدود بوده ...

گزارشهاش هم همش الکیه و دستکاری شده

امسال هم قطعا" زیان خواهد ساخت

فروش زمینهاش هم الکیه ... قرار بود نوه حاج برخوردار بیاد بخره که فعلا" خبری نیست

یه افتتاحیه هم تو قزوین دارن که همش کشکه

همه میدونن که من الکی در خصوص سهمی الکی بد نمیگم

به خصوص این یکی که آشناشو دارم که کاملا" و کاملا" تمام حساب کتابهای و طلبها و ... واقعی شرکت رو داره ....
                خواهشا سهمی رو که نداری بهش جو منفی نده!!!!
                بنظرم ولغدر ۵۰تومنی از این بهتر باشه،لپارسم ۶۰تومن باز کنه واسه نوسان خوبه

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
                  خواهشا سهمی رو که نداری بهش جو منفی نده!!!!
                  بنظرم ولغدر ۵۰تومنی از این بهتر باشه،لپارسم ۶۰تومن باز کنه واسه نوسان خوبه
                  اولا" سلام

ثانیا" جو منفی کدومه!!!

چه دلیلی داره !!

من این سهمو داشته باشم یا نداشته باشم ایرادهاشو گفتم...

شما اصلا" میدونی چه کس من تو پارس الکتریکه!!!!!!!!!!!!!!

ضمنا" من کاری ندارم اصلا" سهم بیاد 100 تومن باز شه یا هر قیمتی

من سهام یه شرکت ورشکسته رو نمیخرم

یه شرکتی که گزارشهاش مطمئنم دروغیه ...

من کاری ندارم برای نوسان خوبه یا نه

من اخطار رو دادم که دوستان توش گیر نکنن

همه میدونن که من خوبی اعضاء رو میخوام

شما اصلا" میدونستی حسابهای بانکیش مسدود بوده!!!

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20665

والا ما گفتیم این شرکت میخواد دوباره تولید رو اغاز کنه .................من نگفتم که بخرید ...........میگم شاید این که میخواد از 0 شروع کنه دوباره بتونه رقابت کنه در بازار داخل ...........هیچ زیان انباشته ای هم نداره ..........

اما اینکه حساب ها دستکاری شده رو من نمیدونم بابک جان :D

و بعدشم سهم 77 تومنی اینقدر ریسک نداره که (-:

کلا امسال 2500 تا رادیو پخش میخواد بفروشه که 25 میلیون تومن سودشه (-:

ولی سال بعد شما میدونید که led یا lcd نمیتونه تولید کنه؟؟

من خودمم این سهمو ندارم .. .و خیلی کم پیش میاد از این سهم ها بخرم ..........
                    ///

نظر

• fallah
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 692

اولا" سلام

ثانیا" جو منفی کدومه!!!

چه دلیلی داره !!

من این سهمو داشته باشم یا نداشته باشم ایرادهاشو گفتم...

شما اصلا" میدونی چه کس من تو پارس الکتریکه!!!!!!!!!!!!!!

ضمنا" من کاری ندارم اصلا" سهم بیاد 100 تومن باز شه یا هر قیمتی

من سهام یه شرکت ورشکسته رو نمیخرم

یه شرکتی که گزارشهاش مطمئنم دروغیه ...

من کاری ندارم برای نوسان خوبه یا نه

من اخطار رو دادم که دوستان توش گیر نکنن

همه میدونن که من خوبی اعضاء رو میخوام

شما اصلا" میدونستی حسابهای بانکیش مسدود بوده!!!
                      من نگفتم صد خوبه
                      مطلب رو یه بار دیگه بخون بعد جواب بده
                      گفتم ۶۰تومن خوبه اونم نوسان
                      منظور کلی من اینه که شاید یه نفر این سهم رو داره،چرا کاری میکنی اعصاب اون طرف خورد بشه
                      خودت یادته فسرب ۳۲۰تومنی هرروز میگفتی خوبه و فلان،الان پس چی شد؟؟۲۸۰همه میتونن بخرن
                      پس خواهشا بیخودی سهمی رو خراب نکنیم

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                        والا ما گفتیم این شرکت میخواد دوباره تولید رو اغاز کنه .................من نگفتم که بخرید ...........میگم شاید این که میخواد از 0 شروع کنه دوباره بتونه رقابت کنه در بازار داخل ...........هیچ زیان انباشته ای هم نداره ..........

اما اینکه حساب ها دستکاری شده رو من نمیدونم بابک جان :D و بعدشم سهم 77 تومنی اینقدر ریسک نداره که (-:
                        با سلام خدمت میثم عزیز

من منظورم اینه که سرمایتون رو الکی نخوابونین تو این سهم

این شرکت به زودی همون سود انباشته کمی هم که داره از بین میره

من میثم جان آشناشو دارم که اگه بگم تو شرکت چی کاره هست کفت میبره

و خب دیگه ما اون چه باید رو گفتیم

حالا سهمو سهامدار عمده بخواد بالا باز کنه یا اصلا" نوسان بده یا قیمتش مفته و ریسک نداره رو من کاری بهش ندارم

من اخطار رو دادم . بله شاید چندین سال دیگه زمین کارخونش فروش بره و بعد از اینکه کلی بدیهی هاشو دادن یه چیزی برای سهامداراش بمونه

ولی من به شخصه پولمو توش بلوکه نمیکنم و به همه اعضاء هم توصیه می کنن این سهمو نخرن

نظر

• fallah
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 692

با سلام خدمت میثم عزیز

من منظورم اینه که سرمایتون رو الکی نخوابونین تو این سهم

این شرکت به زودی همون سود انباشته کمی هم که داره از بین میره

من میثم جان آشناشو دارم که اگه بگم تو شرکت چی کاره هست کفت میبره

و خب دیگه ما اون چه باید رو گفتیم

حالا سهمو سهامدار عمده بخواد بالا باز کنه یا اصلا" نوسان بده یا قیمتش مفته و ریسک نداره رو من کاری بهش ندارم

من اخطار رو دادم . بله شاید چندین سال دیگه زمین کارخونش فروش بره و بعد از اینکه کلی بدیهی هاشو دادن یه چیزی برای سهامداراش بمونه

ولی من به شخصه پولمو توش بلوکه نمیکنم و به همه اعضاء هم توصیه می کنن این سهمو نخرن
                          اقا بابک ما نگفتیم پول توش بلوکه بشه یا نشه
                          ما گفتیم در سهامداراشو خالی نکنین بهتره
                          ماشالله همه اینجا اطلاعاتشون از من و شما خیلی بالاست و میدونن کجا و تو کدوم سهم سرمایه گذاری کنن

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
                            من نگفتم صد خوبه
                            مطلب رو یه بار دیگه بخون بعد جواب بده
                            گفتم ۶۰تومن خوبه اونم نوسان
                            منظور کلی من اینه که شاید یه نفر این سهم رو داره،چرا کاری میکنی اعصاب اون طرف خورد بشه
                            خودت یادته فسرب ۳۲۰تومنی هرروز میگفتی خوبه و فلان،الان پس چی شد؟؟۲۸۰همه میتونن بخرن
                            پس خواهشا بیخودی سهمی رو خراب نکنیم
                            با سلام

اولا" فسرب وقتی 310 تومن بود من گفتم خوبه و حرف تو دهن من نگذار

بعدشم تو داری فسرب را با این سهم درپیت ورشکسته مقاسه میکنی!!!

ضمنا" مطمئن باش به حرف من و تو نیست که این سهم چند باز میشه یا اینکه حرف من یا تو تو روند این سهم تاثیر بگذاره

نظر

• fallah
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 692

با سلام

اولا" فسرب وقتی 310 تومن بود من گفتم خوبه و حرف تو دهن من نگذار

بعدشم تو داری فسرب را با این سهم درپیت ورشکسته مقاسه میکنی!!!

ضمنا" مطمئن باش به حرف من و تو نیست که این سهم چند باز میشه یا اینکه حرف من یا تو تو روند این سهم تاثیر بگذاره
                              غاذر ۵۰۰تومنی چی که الان با این افزایش۷۰۰تومنه که گفتی نخرین و فلان میشه
                              بابک جان دهنمو باز نکن همشو بگم
                              ولصنم رو گفتی فلانه و خوبه رو۱۷۵که الان ۱۵۰تومنه و یا واتی ۳۰۰تومنی
                              بقیشو هم بگم؟؟

نظر

در حال کار...
                              X