******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Senator1989
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 2577

پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

وساخت در 223 وارد شدم داشت میرفت صف خرید بشه ! الان چرا سکته کرد ؟؟؟

نظر

• محمد3
      عضو فعال
      • Aug 2014
      • 458

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
      اگه قبل اينكه اردر خريد بزني اول تعيين كني كه دليل خريدت چيه و بر حسب اون دليل، واسش حد ضرر بزاري ديگه به چرا و اگر و اين چيزا نيازي پيدا نميشه! ناراحتي هم پيش نمياد! دعواي جديد هم پيش نمياد!!!!!! /:.winksmiley02.:/

نظر

• Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

در اصل توسط محمد3 پست شده است View Post
        اگه قبل اينكه اردر خريد بزني اول تعيين كني كه دليل خريدت چيه و بر حسب اون دليل، واسش حد ضرر بزاري ديگه به چرا و اگر و اين چيزا نيازي پيدا نميشه! ناراحتي هم پيش نمياد! دعواي جديد هم پيش نمياد!!!!!! /:.winksmiley02.:/
        ببخشید پهلووون ممد

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

سناتور جان......منم یه مدت خرید های بی دلیلی انجام میدادم....مثلا تو 3 روز تقریبا 50 درصد خرید ها ی کاذر تو قیمت های حدودا150 باسه من بود.........بعد این خرید ها از خودم پرسیدم...چرا و به چه دلیل خریدی...جوابی براش نداشتم.....با یه ضرر نسبتا کم دادم رفت....ولی از اون موقع به بعد تا جوابی برای سوال فوق پیدا نکنم خریدی اجام نمیدم.....وساخت هم دوستان زحمت کشیدن اطلاعاتی که داشتن ارائه کردن.....در نیت خیرشون هم بنده هیچ شکی ندارم.......ولی چون دلیلی برای رشد گروه پیدا نکردم نخریدم....احتمال میدم کار تلگرامی ها باشه....سیگنال دادن...بعد کردن تو پاچه خلق ا......
          اینم عین متن یکی از همین به قول خودش مدیر کانال تلگرامیست که تقریبا با هم اشنا هستیم در جواب اس ام اسی که دادم برام 2 هفته پیش اس کرد............وقتی دولت به ما رحم نکرد ...ما چرا باید به بقیه رحم کنیم....این جماعت گوسفند را اگه ما ازشون استفاده نکنیم..یکی دیگه میبرشون قصابی.......
          آخرین ویرایش توسط mey؛ 2015/12/13, 11:23.
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• Senator1989
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 2577

سامان خان سلام........مسلتون یا شیخ ..........وساخت رو چه شده است ؟

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
              خبر كاملا موثق

فردا وساختو بالا ميكشن...مطلقا رو هيچ نماد ساختموني فروشنده نباشيد

خبر كاملا موثقه و شكو شبهه اي نداره...از اهدافشون اطلاعي ندارم اما سنگين وساختو ميخرن
              سامان عزیز هم زده تو خط سهم های رانتی و خبری

سامان جان میخواستم وضعیت ثباغ و وانصار از نظر شما بدانم

تشکر از خبرهات
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• sharifi
                عضو عادی
                • Oct 2015
                • 136

در اصل توسط آریو پست شده است View Post

تشکر از خبرهات
                با اجازه از آقا سامان گل

ثباغ میگند معاون مالی و مدیرای دیگه شرکت گفتند تعدیل منفی داره این چند وقته هم به خاطر پی به ایش بعضی افراد فریب پی به ای پایینش رو خوردند.
                تو مجمع سود کم تقسیم کردند و به دوستانی که در مجمع بودن مدیرعامل گفته ممکنه تعدیل منفی برای امسال بزنیم
                به خاطر همین با هماهنگی هیات مدیره سود کم تقسیم کردند.
                اون دوستم که مجمع رفته بود سهم رو 280 خریده بودش باز شد با ضرر بالای 200 دادش رفت.

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

چه كار كنيم با بنيادي كار كردن كه سود نميكنيم بايد يا رانتي كار كنيم يا خبري يا 5 درصدي

اما در مورد اين دو سهم اريو جان خودت ديگه تو كار بنيادي هستي...كلا گروه ساختمان از لحاظ بنيادي شناسايي سودش تو اين شرايط مملكت خيلي سخته...يعني پروژه هاشونم كه تموم كنن براي فروش مشكل دارن

وانصار رو كه اصلا حرفشو نزن فقط تنها خبري كه توش هست فروش چنتا ملكه و فروش ملك هم تاثير بنيادي نداره

ثباغ هم در فروش پروژه ها مشكل داره...واسه همين خيلي تلاش بكنه خيلي زور بزنه بودجه رو پوشش ميده

اين تراز پايان سالش هست

رشد 47 درصدي اسناد دريافتني نشون ميده مطالبات زيادي از سال مالي قبل براش مونده و اين مطالبات ذخيره براش نگرفته كه اگه نتونه 50 درصد مطالبات رو وصول كنه با تعديل منفي بدي در بودجه سال ايندش روبرو ميشه

ترازنامه نشون ميده شركت از محل دريافت مبالغ اوليه پروژه ها سريع به خريد مواد اوليه رو اورده و همين گردش نقدينگي شركتو كند كرده يعني مشكل نقدينگي داره

زشد سنگين در اغلب سرفصلهاي بدهي هم زياد جالب نيست و مشكل شركت رو كامل نشون ميده

شركت اومده خرابكاريهاي سال مالي قبلشو با خوشبيني به اينده به بودجه امسال منتقل كرده كه به نظر من محقق نميشه

امسال سال سختي براي ثباغ هست

در اصل توسط آریو پست شده است View Post

تشکر از خبرهات
                  آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2015/12/13, 15:15.
                  مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

از وساخت بگو سامان جان

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

از وساخت بگو سامان جان
                      من احساس ميكنم خريداراش به خاطر جو بازار يكم محتاط شدن

شما بازم تا فردا صبر كن

بازم اگه به خريد من شك داري پرينت حسابمو بزارم رو سايت

ما مثه كف دستيم

نظر

• Senator1989
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 2577

من هم نظر شما رو نسبت به خریداران داشتم یک دفعه رنج کشیدن ها کاملا متوقف شد !

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

در اصل توسط محمد3 پست شده است View Post
                          شما بطور كلي به نوسانگيراي 5 درصدي يه حرفي زديد! بعد خودتون توصيه كرديد به نوسانگيري 2 درصدي! حالا اين چه ربطي به ثنوسا داره؟! اون 5 درصديا ممكنه هر روز يه سهمي رو معرفي كنن. بعضياشم شايد بنيادي باشه، بهرحال اگر اون افراد از نظر شما حتي نسبت به يه سهم بنيادي *** هستن چرا خودتون نوسانگيري 2 درصدي رو توصيه ميكنيد؟!
                          چرا بايد يك نفر در جاهاي مختلف بخاطر اينكه راجبه سهم خودش حرف ميزنه يا سهم ديگران حرفاي متضاد بزنه؟؟؟ چون شما اون موقع از قبل ثنوسا داشتيد بايد طوري اعلام كنيد كه شما بنيادي داشتيد و اين خريداراي جديد نوسانگيراي*** هستن! ولي جاهاي ديگه كه شما هم تازه ميخوايد وارد بشيد نوسانگيري ميشه خوب و توصيه ميكنيد!!!
                          تو تاپيك شليا نميشد بحث كرد اينجا جوابتونو ميدم

كانالهاي تلگرامي عادت دارن خودشونو از همه چي اويزون كنن و جالب اينجاست كه دقيقا هم سيگنالاشون تو كف كف هست...مثلا ثنوسارو دقيقا تو 157 سيگنال ميدن...معمولا هم 5 درصد بالاتر سيگنال فروش ميدن و من اسم اينارو گذاشتم 5 درصدي...نكته اي كه هست همه افراد اون كانال نميتونن تو كف كف بخرن كه 5 درصد بالاتر بفروشن...حالا وقتي سهمي مثه ثنوسا از 157 ميشه 180 يعني از قدو قواره تلگرامي ها بزرگتره...يعني تلگرامي ها حق ندارن خودشونو به سهمي بچسبونن كه بازيگراش كساي ديگه اي هستن و براي مقاصد ديگه اي سهمو ميخرن...اينكه ادم نوسان بگيره اشكالي نداره اما بعضي از سهما اصلا در حد تلگراميها نيست ..اينكه من اون جمله رو گفتم منظورم اين بوده

اما بحثي كه در تاپيك شليا انجام شد تفاوت دو ديدگاه بود..من از ديدگاه سهامبازي گفتم جناب حيدري از ديدگاه سهامداري

اميدوارم تفاوت رو متوجه شده باشيد

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

اين كسايي كه به من خبر ميدن فلان سهمو ميخان ببرن بالا يا نه من امروز متوجه شدم كه اينام 5 درصدي هستن

ديگه هم ازين 5 درصديا اينجا هيچي رو نقل نميكنم...الكي بهمون ميگن ميخايم ببريم بالا ...بالا هم ميبرن اما 5 6 درصد بالاتر فسشون در مياد

شليارو من مطمئن هستم 5 درصدي نيستن اما بقيه اي كه تا الان اينجا نقل قول كردم عمدتا 5 درصدي بودن...مام خريديم الكي زيان كرديم به هواي 20 30 درصد

وساختو راستش نميدونم چند درصدين/:.wubsmiley.:/ولي شايد بشه رو همون 6 7 درصد حساب كرد چون تازه امروز خريدن

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

تلگرام به دیدی گفتم ورود کرد

اصلا شور و شعف خاصي توي جمله “ديدي گفتم” وجود داره !

لامصب يه جور احساس دانايي خفن به آدم دست ميده اون لحظه :D

نظر

• نوام چامسکی
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 3369

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                                اين كسايي كه به من خبر ميدن فلان سهمو ميخان ببرن بالا يا نه من امروز متوجه شدم كه اينام 5 درصدي هستن

ديگه هم ازين 5 درصديا اينجا هيچي رو نقل نميكنم...الكي بهمون ميگن ميخايم ببريم بالا ...بالا هم ميبرن اما 5 6 درصد بالاتر فسشون در مياد

شليارو من مطمئن هستم 5 درصدي نيستن اما بقيه اي كه تا الان اينجا نقل قول كردم عمدتا 5 درصدي بودن...مام خريديم الكي زيان كرديم به هواي 20 30 درصد

وساختو راستش نميدونم چند درصدين/:.wubsmiley.:/ولي شايد بشه رو همون 6 7 درصد حساب كرد چون تازه امروز خريدن

بیشتر حرید های شما رو میبینم و دنبال میکنم

شما تو جایی که وارد میشی مواطب باش واگرایی نداشته باشه

مقل شلیا

یا اینکه در کف حداقل واگرایی داشته برای ورود (و ساخت )

اینم بگم

تو 90 درصد مواقع سهم ار رشد قبلیش طبعیت میکنه و تقریبا اندازه ا ون رشد میکنه

همین 2 نکته میتونه کمکت کنه شما رو

مثل وساخت که واگرایی نداشت

و مثل حفارس که تو هفتگی همیچن واگرایی خفنی داشت و وارد شدی

ارادت خدمت رفیق

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

در حال کار...
                                X