کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وساخت در 223 وارد شدم داشت میرفت صف خرید بشه ! الان چرا سکته کرد ؟؟؟
اگه قبل اينكه اردر خريد بزني اول تعيين كني كهدليل خريدت چيه و بر حسب اون دليل، واسش حد ضرر بزاري ديگه به چرا و اگر و اين چيزا نيازي پيدا نميشه! ناراحتي هم پيش نمياد! دعواي جديد هم پيش نمياد!!!!!! /:.winksmiley02.:/
اگه قبل اينكه اردر خريد بزني اول تعيين كني كهدليل خريدت چيه و بر حسب اون دليل، واسش حد ضرر بزاري ديگه به چرا و اگر و اين چيزا نيازي پيدا نميشه! ناراحتي هم پيش نمياد! دعواي جديد هم پيش نمياد!!!!!! /:.winksmiley02.:/
وساخت در 223 وارد شدم داشت میرفت صف خرید بشه ! الان چرا سکته کرد ؟؟؟
سناتور جان......منم یه مدت خرید های بی دلیلی انجام میدادم....مثلا تو 3 روز تقریبا 50 درصد خرید ها ی کاذر تو قیمت های حدودا150 باسه من بود.........بعد این خرید ها از خودم پرسیدم...چرا و به چه دلیل خریدی...جوابی براش نداشتم.....با یه ضرر نسبتا کم دادم رفت....ولی از اون موقع به بعد تا جوابی برای سوال فوق پیدا نکنم خریدی اجام نمیدم.....وساخت هم دوستان زحمت کشیدن اطلاعاتی که داشتن ارائه کردن.....در نیت خیرشون هم بنده هیچ شکی ندارم.......ولی چون دلیلی برای رشد گروه پیدا نکردم نخریدم....احتمال میدم کار تلگرامی ها باشه....سیگنال دادن...بعد کردن تو پاچه خلق ا...... اینم عین متن یکی از همین به قول خودش مدیر کانال تلگرامیست که تقریبا با هم اشنا هستیم در جواب اس ام اسی که دادم برام 2 هفته پیش اس کرد............وقتی دولت به ما رحم نکرد ...ما چرا باید به بقیه رحم کنیم....این جماعت گوسفند را اگه ما ازشون استفاده نکنیم..یکی دیگه میبرشون قصابی.......
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
سامان جان میخواستم وضعیت ثباغ و وانصار از نظر شما بدانم
تشکر از خبرهات
با اجازه از آقا سامان گل
ثباغ میگند معاون مالی و مدیرای دیگه شرکت گفتند تعدیل منفی داره این چند وقته هم به خاطر پی به ایش بعضی افراد فریب پی به ای پایینش رو خوردند.
تو مجمع سود کم تقسیم کردند و به دوستانی که در مجمع بودن مدیرعامل گفته ممکنه تعدیل منفی برای امسال بزنیم
به خاطر همین با هماهنگی هیات مدیره سود کم تقسیم کردند.
اون دوستم که مجمع رفته بود سهم رو 280 خریده بودش باز شد با ضرر بالای 200 دادش رفت.
چه كار كنيم با بنيادي كار كردن كه سود نميكنيم بايد يا رانتي كار كنيم يا خبري يا 5 درصدي
اما در مورد اين دو سهم اريو جان خودت ديگه تو كار بنيادي هستي...كلا گروه ساختمان از لحاظ بنيادي شناسايي سودش تو اين شرايط مملكت خيلي سخته...يعني پروژه هاشونم كه تموم كنن براي فروش مشكل دارن
وانصار رو كه اصلا حرفشو نزن فقط تنها خبري كه توش هست فروش چنتا ملكه و فروش ملك هم تاثير بنيادي نداره
ثباغ هم در فروش پروژه ها مشكل داره...واسه همين خيلي تلاش بكنه خيلي زور بزنه بودجه رو پوشش ميده
رشد 47 درصدي اسناد دريافتني نشون ميده مطالبات زيادي از سال مالي قبل براش مونده و اين مطالبات ذخيره براش نگرفته كه اگه نتونه 50 درصد مطالبات رو وصول كنه با تعديل منفي بدي در بودجه سال ايندش روبرو ميشه
ترازنامه نشون ميده شركت از محل دريافت مبالغ اوليه پروژه ها سريع به خريد مواد اوليه رو اورده و همين گردش نقدينگي شركتو كند كرده يعني مشكل نقدينگي داره
زشد سنگين در اغلب سرفصلهاي بدهي هم زياد جالب نيست و مشكل شركت رو كامل نشون ميده
شركت اومده خرابكاريهاي سال مالي قبلشو با خوشبيني به اينده به بودجه امسال منتقل كرده كه به نظر من محقق نميشه
شما بطور كلي به نوسانگيراي 5 درصدي يه حرفي زديد! بعد خودتون توصيه كرديد به نوسانگيري 2 درصدي! حالا اين چه ربطي به ثنوسا داره؟! اون 5 درصديا ممكنه هر روز يه سهمي رو معرفي كنن. بعضياشم شايد بنيادي باشه، بهرحال اگر اون افراد از نظر شما حتي نسبت به يه سهم بنيادي *** هستن چرا خودتون نوسانگيري 2 درصدي رو توصيه ميكنيد؟!
چرا بايد يك نفر در جاهاي مختلف بخاطر اينكه راجبه سهم خودش حرف ميزنه يا سهم ديگران حرفاي متضاد بزنه؟؟؟ چون شما اون موقع از قبل ثنوسا داشتيد بايد طوري اعلام كنيد كه شما بنيادي داشتيد و اين خريداراي جديد نوسانگيراي*** هستن! ولي جاهاي ديگه كه شما هم تازه ميخوايد وارد بشيد نوسانگيري ميشه خوب و توصيه ميكنيد!!!
تو تاپيك شليا نميشد بحث كرد اينجا جوابتونو ميدم
كانالهاي تلگرامي عادت دارن خودشونو از همه چي اويزون كنن و جالب اينجاست كه دقيقا هم سيگنالاشون تو كف كف هست...مثلا ثنوسارو دقيقا تو 157 سيگنال ميدن...معمولا هم 5 درصد بالاتر سيگنال فروش ميدن و من اسم اينارو گذاشتم 5 درصدي...نكته اي كه هست همه افراد اون كانال نميتونن تو كف كف بخرن كه 5 درصد بالاتر بفروشن...حالا وقتي سهمي مثه ثنوسا از 157 ميشه 180 يعني از قدو قواره تلگرامي ها بزرگتره...يعني تلگرامي ها حق ندارن خودشونو به سهمي بچسبونن كه بازيگراش كساي ديگه اي هستن و براي مقاصد ديگه اي سهمو ميخرن...اينكه ادم نوسان بگيره اشكالي نداره اما بعضي از سهما اصلا در حد تلگراميها نيست ..اينكه من اون جمله رو گفتم منظورم اين بوده
اما بحثي كه در تاپيك شليا انجام شد تفاوت دو ديدگاه بود..من از ديدگاه سهامبازي گفتم جناب حيدري از ديدگاه سهامداري
اميدوارم تفاوت رو متوجه شده باشيد
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر