******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

اين مقايسه بين دو گزارش توجيهي رو من انجام دادم تا ببينيد گزارشات شركت كاملا قابليت اتكا داره و گزارش توجيهي قبلي هم كاملا طبق پيشبيني شركت و حتي بالاتر محقق شده

طبق گزارش افزايش سرمايه قبلي براي 95 13 ميليارد تومن سود خالص پيشبيني كرده بوده كه تا الان كه 9 ماه از 95 ميگذره به اين 13 ميليارد كه ميرسه هيچ بلكه بالاتر رو هم پوشش خواهد داد...دوستان دقت كنيد كه گزارش توجيهي قبلي در سال 92 تهيه شده و الان 3 سال هست كه داره طبق همون افزايش سرمايه توجيهي شركت جلو ميره
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

من نشستم يه حساب سرانگشتي دوباره كردم ...با توجه به اطلاعات 8 ماهه تو محاسبات من شركت 20 تومن سود ساخته...اين محاسبات نشون ميده شركت در گزارش 9 ماهه قطعا بايد تعديل بده و اگه 20 رو مبنا قرار بديم شركت بايد در گزارش 9 ماهه و به صورت كاملا تئوريك 30 تومن اعلام كنه...تازه ما تئوريك در نظر گرفتيم..30 تومن هم نميگيم همون 28 تومن كه بازم حوالي 30 درصد تعديل ميشه

يه نكته اي در گزارش 6 ماهه شركت هست ...شركت پيشبيني كرده كه بهاي تمام شدش تقريبا 70 درصد فروشش هست اما در گزارش 6 ماهه 58 درصد بهاي تمام شده محقق شده...اگه واقعا اين بهاي تمام شده رو ملاك قرار بديم 12 درصد ازين بابت در بودجه جلو ميفته...يعني حوالي 13 ميليارد تومن در سال و اين خيلي جالبه

اما گزارش 3 ماهه شركت نشون ميده به نظر من دارن در سرفصل بهاي تمام شده يه دستكاريهايي ميكنن

شركت در گزارش 3 ماهه 77 ميليارد بهاي تمام شده در نظر گرفته اما در گزارش 6 ماهه 70 ميليارد

ازونور در گزارش 3 ماهه 77 درصد فروش بهاي تمام شده بوده اما در گزارش 6 ماهه 58 درصد

ولين پيشبيني شركت بهاي تمام شده همون 77 ميليارد بوده...در گزارش 3 ماهه هم 77 ميليارد بوده...اما چرا در گزارش 6 ماهه يهو شده 70 ميليارد؟و ازونطرف واقعي 6 ماهه شده 58 درصد فروش؟

كلا بهاي تمام شده اي كه شركت در گزارشهاش اورده تلورانس بالايي داره و به نظر من با اين سرفصل داره بازي ميشه

علت اين كاهش بهاي تمام شده در گزارش 6 ماهه چي بوده؟ايا اين ادامه داره؟خب اگه باشه ما بايد منتظر يه تعديل درستو حسابي باشيم كه ناشي از كاهش بهاي تمام شده هست

شركت چرا در گزارش 6 ماهه بدون هيچ تعديلي در سود 7 ميليارد تومن از بهاي تمام شده انداخته در حالي كه فروش هيچ تغييري نكرده

فقط 2200 ميليون تومن فروش تغيير كرده ولي 6600 ميليون تومن بهاي تمام شده تغيير داشته

در حالي كه تغيير بهاي تمام شده با توجه به كاهش 2200 ميليون تومني فروش بايد حوالي 600 ميليون تومن باشه و ما ميبينيم 6 ميليارد يه دفه كم ميشه و صورتهاي مالي طوري درست ميشه كه سود تغييري نميكنه

همين 6 ميليارد تومن 9 تومن ناخالص براي هر سهم داره

بزاريد تمام اين مطالبو خلاصه كنم

شركت در گزارش 3 ماهه 104 ميلياردو 533 ميليون تومن فروش پيشبيني كرده بود با بهاي تمام شده 76 ميلياردو نهصدو 75 ميليون تومن...در گزارش 6 ماهه 2 ميلياردو 200 ميليون تومن فروش كاهش داشته كه با توجه به مفروضات شركت بايد حوالي 600 ميليون تومن بهاي تمام شده كاهش پيدا ميكرد اما ما ميبينيم 6 ميليارد 600 ميليون تومن كاهش پيدا كرده.....اين اختلاف 6 ميلياردي يكي به من بگه چرا كم شده؟اين 6 ميليارد كجا رفته كه هيچ تعديل سودي ما نميبينيم

اين 3 ماهه شركت

اينم 6 ماهه شركت

اومدن بقيه سرفصل هارو بالا بردن كه اين 6 ميليارد به چشم نياد

مثلا هزينه مالي 1 ميليارد اضافه شده كه حالا ميشه گفت با توجه به اينكه شركت وام ميگيره در نيمه دوم سال قابل قبوله

در امد حاصل از سرمايه گذاري رو 1.5 ميليارد كم كردن

خلاصه اين 6 ميلياردو به عناوين مختلف پيچوندن

حالا باز اينا به كنار

در گزارش 6 ماهه فروش 38 ميلياردي شركت 58 درصدش بهاي تمام شده بوده كه با توجه به مفروضات خود شركت 12 درصد اختلاف داره

يا اين 12 درصد ادامه داره يا صرفا جهت صورت سازي در گزارش 6 ماهه و اوردن پوشش دلخواه 50 درصدي پياده شده؟

ما يه كلاسايي شركت ميكرديم به ما گفتن هر موقع ديديد يه شركتي پوشش سودش تئوريك بود به اون صورت مالي شك كنيد و گزارش 6 ماهه مداران به نظر من حسابسازي شده

اعداد و ارقام رو طوري چيدن كه فيكس 50 درصد پوشش از اب در بياد

اين نشون ميده بهاي تمام شده اين چيزي كه اينا ميگن نيست...خيلي پايينتره

اخه يه ميليارد 2 ميليارد نه 6 ميليارد يه دفه بهاي تمام شده ريزش داشته باشه...خب قابل قبول نيست

ايش هزينه ماليش براي من قابل قبوله اما بقيه سرفصل ها به هيچ عنوان تو كت من نميره

بهاي تمام شده چيزي نيست كه اينقدر اختلاف اونم تو يه بازه 3 ماهه ايجاد بكنه...اين نشون ميده همين 70 ميليارد هم درست نيست...منتظر ميمونيم...تا الان دنبال تعديل از بابت قراردادهاي جديد بوديم اما من ازين به بعد دنبال تعديل از بابت كاهش بهاي تمام شده هستم و تعديل از بابت اين سرفصل ميتونه تعديل سنگيني از اب در بياد...بيصبرانه منتظر امار برج 9 هستم كه اگه تا دو روز اينده نياد مشخص ميشه شركت تعديل داره

اين همه قلم در صورتهاي مالي از 3 ماهه تا 6 ماهه تغيير كرده اما اعداد طوري چيده شده كه پوشش تئوريك محقق بشه...مثلا در امد سرمايه گذاري هزينه مالي هزينه عملياتي و بهاي تمام شده تغييرات زيادي داشتن...4 سرفصل مهم تغيير داشته...اين همه تغيير با بهاي تمام شده سر به سر خورده رفته...به همين راحتي

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

کاهش بهاي تمام شده در عملکرد 6 ماهه نسبت به پيشبيني انجام شده براي سال منتهي به 95/12/30 عمدتا به دليل عدم تحقق بخشي از درآمد پيش بيني شده به شرح فوق و بنا به دليل اشاره شده و استفاده بيشتر از توان و ظرفيت نيروهاي داخلي به
        جاي برونسپاري جهت اجراي پروژه ها بوده است.

اين دليلي بوده كه در ذيل گزارش براي كاهش بهاي تمام شده اومده

نكته خيلي مثبتي هست و اگر ادامه دار باشه كه با اين دليل بايد ادامه دار باشه پس ما تعديل خوبي ازين بابت بايد داشته باشيم

عدم تحقق درامد همون 600 ميليون تومن بايد باشه...اون شش ميليارد ديگه به خاطر اين بوده كه برون سپاري رو كمتر كرده
        از 3 ماه تا 6 ماه وقتي 6 ميليارد بهاي تمام شده كاهش پيدا كنه به نظرتون تا 12 ماهه با اين داخلي سازي اي كه شركت انجام داده به نظرتون چقد بهاي تمام شده ريزش ميكنه؟

تازه عمده كارها در نيمه دوم سال انجام ميشه و ريزش بهاي تمام شده شدت بيشتري ميگيره

برون سپاري تو بعضي شركتهاي توليدي بد ضربه اي به اون شركتها زد...يكيش شتولي بود...مدير شركت اومد يه شركت پيدا كرد و مسئوليت فروش محصولاتشو به اون شركت واگذار كرد...شتولي ازين بايت ضربه بدي خورد و زيان ده شد...الان ما در مداران ميبينيم كه برون سپاري رو دارن كم ميكنن و اين خيلي عاليه...اگه اين روند ادامه دار باشه تعديل عملياتي شيريني ازين بابت شركت ميده و تعديل حاصل از فعاليت شركت هم ديگه به كنار....به 9 ماهه خيلي اميدوارم

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

خلاصه اين صحبتها اينكه مداران در همون 6 ماهه ميتونسته تعديل بده اما به دلايلي اين تعديل اعمال نشده...طبق بررسيهايي كه ما كرديم علت تاخير در تعديل ميتونه بحث افزايش سرمايه باشه...اينا ميخان تعديلو همزمان با افزايش سرمايه رو كنن...من واقعا انتظارم اينه كه در گزارش 9 ماهه تعديل مثبت قابل قبولي از مداران ببينيم

نظر

• mohamad123
            ستاره دار(5)
            • Jan 2013
            • 1171

سلام
            در مورد سمگا نظرتون چیه؟

اللهم عجل لولیک الفرج.

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

در اصل توسط mohamad123 پست شده است View Post
              سلام
              در مورد سمگا نظرتون چیه؟

http://codal.ir/Reports/Decision.asp...et=8&sheetId=7
              يه بررسي صورتهاشو كردم...به چيز خاصي كه قابل گفتن باشه برنخوردم...يعني موردي نديدم كه بتونم از توش تعديل در بيارم

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

مداران خراب كرد

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10190

.....
                  آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/12/26, 13:26.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    مداران خیلی وقت بود(بیش از 40-50روز) که خراب کرده بود،یه چارتیست تیزبین میتونست با کمی دقت تمایل به منفی و عدم کشش لازم در مثبت رو در سهم ببینه.
                    افرين به تيزهوشي شما

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

من كه ديگه حرفي براي گفتن ندارم

من خودم نفروختم و نميفروشم اما 300 و 270 دو حد ضرري بود كه براي خيليا فعال شد

الان با اين شرايطي كه سهم داره افراد تكنيكي واستن سهم برگرده تو برگشت بفروشن

افراد بنيادي هم تا گزارش 9 ماهه و نهايت اولين پيشبيني صبر كنن

اگر اتفاقي نيفتاد خارج شن

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

اونايي هم كه خيلي بالا خريد دارن به جاي فروش به فكر ميانگين گيري باشن

منم نقدينگي تجهيز كردم همين كارو دارم ميكنم...امروز هم از صف فروش خريدم

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

من ميانگينم با خريدهاي امروز به 320 رسيد

فردا و روزهاي ايندم ميخرم كه بياد زير 300

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10190

.......
                            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/12/26, 13:27.
                            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ناوارو
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 29

از وقتی فشارکی از سهم خارج شد سهم ۳۰٪ اومد پایین

نظر

• ناوارو
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 29

گیریم سهم ۵۰٪ تعدیل مثبت بده و نماد بسته بشه سهم میره چند ماه بعد باز میشه اونم ۱۵٪ بالاتر خخخخخ

از زمانی که کاربر سامان این سهم پیشنهاد داده سهم ۴۰٪ اومده پایین مثل اون سهم گاوداری که با کلی ضرر فروختی همش میگفتی زمیین داره شرکت خخخخ

نظر

در حال کار...
                                X