******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali_nostro
    ستاره‌دار (34)
    • Feb 2017
    • 863

پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
    فک کنم سهمایی که معرفی کردم برای نوسان جواب دادن

من هنوز نفروختم

غپاک و غمارگ و غبشهر با صفای خوبی بستن

من هنوز نفروختم اما اگه کسی با حرف من اینارو خریده هر جا دوست داشت سیو سود کنه

گروه غذایی تا موقعی که قیمتهاشون ازاد نشه هزینه ها بهشون فشار میاره و از لحاظ بنیادی حرفی برای گفتن ندارن

اما اگه قیمتهاشون ازاد شد سودهای چندین برابری خواهند ساخت
    با توجه به گذشته به نظر شما چقدر آزادسازی قیمتها محتمل هست؟

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
      با توجه به گذشته به نظر شما چقدر آزادسازی قیمتها محتمل هست؟
      اگر هم ازاد نکنن مجبور میشن به قیمت بازار نزدیک کنن

چون تولید کننده ببینه صرف نداره و داره زیان میده تولید نمیکنه
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

یک پلن معاملاتی فوق العاده کوتاه مدت هست که یه دو سالی هست دارم روش کار میکنم و خیلی خوب جواب گرفتم

این پلن معاملاتی مبتنی بر تابلو خوانی و کاملا ریسک گریزانه هست

نه به بنیاد سهم کار داریم و نه به تکنیکالش

صرفا بر اساس تابلوخوانی و حجم معاملات تصمیم میگیریم

شعار این روش اینه

به جای اینکه از یه سهم 30 درصد بگیریم از 10 تا سهم از هر کدوم 3 درصد بگیریم

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

اینم خبر بسیار عالی برای گروه غذا

گردش مالی مالی 9000 میلیاردی مازاد در گروه غذا ایجاد میشه

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

یک پلن معاملاتی فوق العاده کوتاه مدت هست که یه دو سالی هست دارم روش کار میکنم و خیلی خوب جواب گرفتم

این پلن معاملاتی مبتنی بر تابلو خوانی و کاملا ریسک گریزانه هست

نه به بنیاد سهم کار داریم و نه به تکنیکالش

صرفا بر اساس تابلوخوانی و حجم معاملات تصمیم میگیریم

شعار این روش اینه

به جای اینکه از یه سهم 30 درصد بگیریم از 10 تا سهم از هر کدوم 3 درصد بگیریم

این روش نه مبنای تکنیکی داره و نه بنیادی...بلکه بر مبنای تابلوخوانی با پشتوانه حجم معاملات هست

هر موقع رو یه سهمی یه دفه صف سنگین زدن منم میرم تو صفّ..دقت کنید گفتم یه دفه...معمولا وقتی صف سنگین میزنن یه جا به جایی هایی قراره انجام بشه و اون صف سنگین عرضه میشه و من هم میخرم

حالا بعد از خرید شما یا سهم دوباره صف سنگین میشه که در این صورت روز معاملاتی بعد حداقل 3 درصد سود خالص برای شما داره و اگه کار به روزهای بعدتر هم بکشه که چه بهتر...هر جا اون صف عرضه شد منم میفروشم

اما اگه بعد از خرید شما اینقدر سنگین عرضه شد که سهم با یه صف سبک به روز معاملاتی بعد رفت روز بعد در نقطه سر به سر میزارم برای فروش

تجربه نشون داده روز بعد در نقطه سر به سر سهم شما راحت فروش میره
            کاری هم نداریم که بعد از فروش ما بالا میره یا پایین...دنبال یه فرصت دیگه میگردیم
            حالت سوم اینه که بعد از خرید شما سهم اصلا با صف بسته نشه و با حالت متعادل به روز بعد بره...اینجا هم تجربه نشون داده روز بعد سهم نقطه سر به سر شمارو میزنه چون روز معاملاتی قبل تو پیک قیمت خرید زیاد انجام شده

فقط دقت کنید که اگه یه دفه دیدید صف سنگین زدن وارد بازی بشید

من شعارم اینه به جای اینکه از یه سهم 30 درصد بگیریم از 10 تا سهم از هر کدوم 3 درصد بگیریم

در این استراتژی معاملاتی شما دائم باید نقد باشید و اماده شکار

اصلا هم کار نداشته باشید که بعد از فروش شما سهم بالا میره یا پایین

نکته مهم: همونروزی که صف سنگین تشکیل شد خریدید که هیچ وگرنه دیگه به اون سهم فکر نکنید

هر صفی رو وارد نمیشیم و ملاک ما برای سنگین بودن یا نبودن صف اندازه و بزرگی سهم هست

هدف گرفتن گین های فوق العاده کوتاه مدت هست

دقت کنید که سهمی که رو انتخاب میکنید برای ورود به صفش باید یه دفه توسط بازار جمع بشه و صف سنگین بشه...سهمی که اروم اروم داره میره صف بشه تو روش ما جایی نداره مگر اینکه تند تند روش سفارش خرید بیاد و سهم با صف سنگین مواجه بشه

هر موقع در صف دیدید شدت اردرگذاری داره زیاد میشه وارد صف بشید

اینکه کجا بفروشید تو توضیحات مشخصه

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

این روشیه که من دو ساله دارم روش کار میکنم و تو این دوسال زیان نکردم و اگر زیانی بوده زیانهای ریز بوده و جبران هم شده...دائم نقدم و اماده شکار...اخبار بازار خیلی کم یه نفر که اماده شکار هست رو تحت تاثیر میزاره

تو این روش اصلا نگرانی نداری مخصوصا تو بازار نزولی چون قبلش نقد کردی ...رو سهم نموندی که نگرانت کنه

این روش تو صعودی بودن سهماست اما برای نزولی بودن هم روش داریم که یکم از تکنیکال هم کمک میگیریم

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

ازین به بعد چند نمونه از خریدهام بر مبنای این روش رو تو تاپیک میزارم تا دوستان بیشتر اشنا بشن

نظر

• gholamk
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 520

جناب سامان عزیز از اینکه اطلاعات روشتون رو برای بقیه هم به اشتراک میگذارید ممنونم

نظر

• H.samimi
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 2092

این روش نه مبنای تکنیکی داره و نه بنیادی...بلکه بر مبنای تابلوخوانی با پشتوانه حجم معاملات هست

هر موقع رو یه سهمی یه دفه صف سنگین زدن منم میرم تو صفّ..دقت کنید گفتم یه دفه...معمولا وقتی صف سنگین میزنن یه جا به جایی هایی قراره انجام بشه و اون صف سنگین عرضه میشه و من هم میخرم

حالا بعد از خرید شما یا سهم دوباره صف سنگین میشه که در این صورت روز معاملاتی بعد حداقل 3 درصد سود خالص برای شما داره و اگه کار به روزهای بعدتر هم بکشه که چه بهتر...هر جا اون صف عرضه شد منم میفروشم

اما اگه بعد از خرید شما اینقدر سنگین عرضه شد که سهم با یه صف سبک به روز معاملاتی بعد رفت روز بعد در نقطه سر به سر میزارم برای فروش

تجربه نشون داده روز بعد در نقطه سر به سر سهم شما راحت فروش میره
                    کاری هم نداریم که بعد از فروش ما بالا میره یا پایین...دنبال یه فرصت دیگه میگردیم
                    حالت سوم اینه که بعد از خرید شما سهم اصلا با صف بسته نشه و با حالت متعادل به روز بعد بره...اینجا هم تجربه نشون داده روز بعد سهم نقطه سر به سر شمارو میزنه چون روز معاملاتی قبل تو پیک قیمت خرید زیاد انجام شده

فقط دقت کنید که اگه یه دفه دیدید صف سنگین زدن وارد بازی بشید

من شعارم اینه به جای اینکه از یه سهم 30 درصد بگیریم از 10 تا سهم از هر کدوم 3 درصد بگیریم

در این استراتژی معاملاتی شما دائم باید نقد باشید و اماده شکار

اصلا هم کار نداشته باشید که بعد از فروش شما سهم بالا میره یا پایین

نکته مهم: همونروزی که صف سنگین تشکیل شد خریدید که هیچ وگرنه دیگه به اون سهم فکر نکنید

هر صفی رو وارد نمیشیم و ملاک ما برای سنگین بودن یا نبودن صف اندازه و بزرگی سهم هست

هدف گرفتن گین های فوق العاده کوتاه مدت هست

دقت کنید که سهمی که رو انتخاب میکنید برای ورود به صفش باید یه دفه توسط بازار جمع بشه و صف سنگین بشه...سهمی که اروم اروم داره میره صف بشه تو روش ما جایی نداره مگر اینکه تند تند روش سفارش خرید بیاد و سهم با صف سنگین مواجه بشه

هر موقع در صف دیدید شدت اردرگذاری داره زیاد میشه وارد صف بشید

اینکه کجا بفروشید تو توضیحات مشخصه
                    سلام
                    روش خوبیه ولی یه اشکال داره باید کل بازار را رصد کنیم استرسش هم زیاده

نظر

• hamid26967
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 416

سلام سامان جان خوبی ؟ خوشحالم که دوباره اینجا می نویسید. استراتژی شما رو دیشب دیدم خیلی عالیه . نمونه اش امروز چکارن بود که تو واچینگ داشتمش یهویی رنج کردن و صف خرید شد
                      لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Post
                        سلام سامان جان خوبی ؟ خوشحالم که دوباره اینجا می نویسید. استراتژی شما رو دیشب دیدم خیلی عالیه . نمونه اش امروز چکارن بود که تو واچینگ داشتمش یهویی رنج کردن و صف خرید شد
                        ما هر صفی و هر رنجی منظورمون نیست

خیلی مواقع این رنجها الکیه

ما به یه میلیون صف نمیگیم صف

صف باید سنگین باشه

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

غپاک و غمارگ امروز هم صفهای خوبی دارن

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

تو روشی که گفتیم لازم نیست ادم دائم معامله کنه

باید نقد بود و اماده شکار

اصلا هم جا نمیمونید نگران نباشید

نظر

• Mehdi1400
                              ستاره دار(19)
                              • Jul 2013
                              • 2938

سلام

چند سئوال ناقابل آقا سامان
                              1. در روش شما که دو سال هست انجامش میدهید، متوسط بهترین بازده هفتگی یا ماهانه چقدر بوده؟ آیا در این خصوص هدف گذاری کرده اید؟
                              2. به طبع تابلو خوانی شما مربوط به اسکن تمام بازار نیست، و تعدادی سهم را در واچینگ دارید که منتظر میمانید تا سیگنال مورد نظرتان صادر شود. روش شما برای انتخاب سهام چگونه است؟
                              آیا مثل گروه غذایی که الان اشاره کردید بر اساس یک تحلیل کلان بنیادی به نتیجه میرسید و به واچ لیست اضافه میکنید یا به روش دیگر؟
                              3. آیا ورود شما به سهم با تمام سرمایه است؟ یا با درصدی از آن این سبک معامله را انجام میدهید؟ اگر اینگونه است، توصیه شما چند درصد سرمایه است؟

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

سلام

1) تو این دوسال در مجموع تا الان 400 درصد بازدهی گرفتم که حدود 200 درصدش از مرداد امسال که بازار خوب شد اتفاق افتاد..چون تو این روش شاید چندین هفته سهمی به تورتون نخوره نمیشه بازدهی هفتگی و ماهانه داد...مثلا من تو 3 ماه اخیر 200 درصد سود کردم و سیو هم کردم بدون اینکه گرفتار ریزش بازار بشم

2) اتفاقا سهام خاصی در واچ نیست...در صفحه معاملات هر سهمی رو که احساس کردم خوب دارن میخرن و شرایط معامله منو داره سریع وارد صفش میشم...بازم میگم نه هر صفی
                                غپاک و غمارگ روش خرید من در حالت نزولی بود که یه چشمشو دیدید...روشی که بالاتر گفتم روش خرید در حالت صعودی هست

3) من چون ریسک پذیرم با کل سرمایه و اعتبار وارد میشم و سودی که بکنم حتی درصد کم هم که باشه برام جذابه...اما این بستگی به خود فرد داره که چه جوری وارد شه

نظر

در حال کار...
                                X