کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
منحني امكانات توليد Production Possibility Frontier
مهمترين مفهوم در رابطه با بحث توليد چند محصول، منحنى امکانات توليده که بعضاً به اون منحنى يا تابع تبديل (Transformation Function) هم ميگن.... منحنی امکانات تولید، ترکیباي حداکثر ستانده رو که اقتصاد میتونه توليد كنه،ويا با به کار گرفتن همه منابع موجود تولید كنه رو، نشون ميده...... منحنی امکانات تولید که به اون منحنی مرز هم گفته میشه، نشون دهنده يه نوع تبادله؛ تولید مقدار بیشتری از یک کالا به طور ضمنی به معنيه تولید کمتر کالای ديگست..... نقاط بالای منحنی، داده هایی رو نشون ميده که از اون چيزي كه در دسترس اقتصاده ، بیشتره..... نقاط داخل منحنی بیانگر ناکارآمدیه.... با به کار گرفتن کامل داده های موجود، اقتصاد میتونه ستانده خودشو تا حد منحنی مرز، افزایش بده
توليد كننده ها براي اينكه سود بيشتري بدست بيارن، عوامل تولیدی رو به شكل مناسبي با همديگه ترکیب میکنن..... براي همين بخشهای عمده ای از علم اقتصاد رو مباحث تولید تشکیل میده..... میزان تولیدات و ارزش اقتصادی اون، یکی از مهمترین ابزار اندازه گیری موفقیتهای اقتصادی کشوراست. به نظر ژان باتیست سی (Jean Baptiste Say: 1767-1832) اقتصاددان مکتب کلاسیک، هر کالایی هنگامی تولید تلقی میشه که ارزش اون، برای مصرف کننده مساوی هزینه های تولیدش باشه...... تولیدکننده ای که کالایی رو تولید ميکنه و قادر به فروش اون نباشه، در حقیقت چیزی تولید نکرده...... واسه همين تولید رو ایجاد فایده و مطلوبیّت برای ارضای خواسته های افراد میدونن؛ در عین حال تولید، رشته ای از فعالیتهای انسانی هم هست که عوامل تولید توسط اونا با همديگه ترکیب ميشن و کالاها و خدمات مورد نیاز افرادو فراهم میکنن.....به عبارت ساده تر، تولید کردن یعنی ایجاد فواید اقتصادی جدید.....
براي اينكه بتونيم منحني امكانات توليد رو بررسي بكنيم يه فرضايي رو در نظر ميگيريم كه تو پست بعدي ميگم
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
دست شما درد نکنه و خسته نباشید ،خدایش کار سختیه . با این که من فقط از روی مطالبتون مینویسم خیلی از شما عقب ترم کاش تمام آدمای دنیا به خوش قولی شما بودن انشاالله سال جدید پر انرژی تر از امسال باشید .حالا یه چند روزی به خودتون استراحت میدادید !.....در ضمن یادتون نره واسه خودتون اسپند دود کنید =d>
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
خب دوستان سال تموم شد و بايد در سال آينده يه سبد خوب از سهاماي خوب بچينيد....پس سهماتون بايد از لحاظ بنيادي ايراد نداشته باشن.....هر كسي ميخاد سهماشو اعلام كنه تا روش بررسي كنيم
خب دوستان سال تموم شد و بايد در سال آينده يه سبد خوب از سهاماي خوب بچينيد....پس سهماتون بايد از لحاظ بنيادي ايراد نداشته باشن.....هر كسي ميخاد سهماشو اعلام كنه تا روش بررسي كنيم
بانک ملت از قبل مجمع خرید 217
و معادن از قبل مجمع 852
اخابر 316 به تازگی خرید شده
ثباغ 305
خرید کگل که فرداش خبر بهره ماکانه اومد با ضرر فروختم!!
ولصنم خرید 1289(1 ماهه خریدم تکونم نمیخوره)
خرید و فروش کمنگنز به پیشنهاد شخص شما در تاپیک کمنگنز;).ولی حیف زود فروختم
سنگین ترین ضرر در امسال بابت خرید و فروش ساذری و صدرا:(( و بیشترین سود خرید و فروش بیمه دی!!!>:d<
الان بررسيشون كنم يا خواستيد فقط سبدتونو معرفي كنيد؟
چرا فاراك نخريديد؟
اگر امکانش هست همینارو که دارم راجعبه مدت نگهداریشون و زمان فروششون نظرتون رو بگید.راجعبه فاراک هم من اطلاعاتی نداشتم.من تا دو سه ماه پیش کاملا تقلیدی و با عضویت در سایتهای پولی!!! و پیشنهادات اونا خرید میکردم.تازه شروع کردم به جمع کردن اطلاعات و زیر نظر گرفتن رفتار سهمها تا بلکه بتونم خودم برای خرید و فروش تصمیم بگیرم.
سلام
اين هم سوپر ماركت ما
فاسمين 690
پارسان .. عرضه اوليه
رانفور.. 1440
سدور ...430
صدرا... 168
ونوين... 330 ................. امروز يه تيكي رو جو گير شدم رو 3157 دادم رفت ... اگه راه بده شايد پائين تر برشون گردونم .... صلاح مي دونيد؟
ركيش...980
ثشرق... 240
.................................................. ...............
من هم بي خبر از همه جا كگل خريده بودم كه با جزئي ضرر فروختم و رانفور اضافه كردم
ممنون
سلام
اين هم سوپر ماركت ما
فاسمين 690
پارسان .. عرضه اوليه
رانفور.. 1440
سدور ...430
صدرا... 168
ونوين... 330 ................. امروز يه تيكي رو جو گير شدم رو 3157 دادم رفت ... اگه راه بده شايد پائين تر برشون گردونم .... صلاح مي دونيد؟
ركيش...980
ثشرق... 240
.................................................. ...............
من هم بي خبر از همه جا كگل خريده بودم كه با جزئي ضرر فروختم و رانفور اضافه كردم
ممنون
فاسمين خوبه اما با يه سهم چالاك تر از گروه روي عوض كنيد بهتره مثه فرآور
پارسان ارزندست اما حواستون باشه ناو پارسان 690 700 تومنه و الان داره بالاتر از 80 درصد ناو معامله ميشه ولي در كل بودنش در سبد توصيه ميشه
رانفور خوبه اما از گروه آي تي ركيش بهتره
در گروه سيمان هميشه سهمايي رو انتخاب كنيد كه به غرب كشور نزديكترن تو اين گروه سيمان غربو بيشتر ميپسندم
صدرا با حفظ درصد بايد در سبد باشه
ونوين رو نميپسندم بيشتر رو سمايه و پارسيان تو اين گروه كار كنيد
وجود ركيش و رانفور همزمان در سبد توصيه نميشه رانفور رو نقد كنيد
ثشرق ارزندست
فروش كگل عاقلانه بود
سلام مجدد
جناب ساده ساده قبل از اين كه بيام اينجا از طريق جناب طيب تو تالار بورس .....خدمت شما اردات داشتم
خيلي خوشحالم كه به هر صورت رابطه ها نزديك تر شد
دليل وجود هر دو سهم به صورت هم زمان تازه وارد بودن ركيش هست .... خودم هم مونده بودم كدوم رو نقد كنم
ممنون از راهنمائي ارزنده تون
البته يه مورد هم از قلم افتاد
اون هم سهمي كه زيز 160 هميشه تو سبد من هست و يه جورائي نون دوني هميشگي
ونيكي قبل از مجمع..153
سلام مجدد
جناب ساده ساده قبل از اين كه بيام اينجا از طريق جناب طيب تو تالار بورس .....خدمت شما اردات داشتم
خيلي خوشحالم كه به هر صورت رابطه ها نزديك تر شد
دليل وجود هر دو سهم به صورت هم زمان تازه وارد بودن ركيش هست .... خودم هم مونده بودم كدوم رو نقد كنم
ممنون از راهنمائي ارزنده تون
البته يه مورد هم از قلم افتاد
اون هم سهمي كه زيز 160 هميشه تو سبد من هست و يه جورائي نون دوني هميشگي
ونيكي قبل از مجمع..153
از لطفتون ممنونم امير جان....در مورد ركيش و رانفور يه نكته اي رو بايد بهتون بگم....ركيش چون عرضه اوليه داريد هر وقت بازيش تموم شد بفروشيد ....ضمن اينكه رانفور در گزارش 12 ماهه حرفي براي گفتن نداره...حالا شايد عرضه و تقاضاي بازار اونو تكون بده ولي احتمالم داره از بازار عقب بمونيد و يه جورايي روزه شك دار هست....پس رانفورم نقد كنيد بهتره
در مورد .نيكي فقط تكنيكي عمل كنيد و از لحاظ بنيادي شركتاي سرمايه گذاري ارزش تحليل ندارن
نظر