در اصل توسط mohseni1353 پست شده است
View Post
******موشكافي هاي بنيادي ******
Collapse
X
-
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postكيوان جان من نميدونم اين چكاوه چرا گزارشاشو كامل نميده...الان ترازنامه 9 ماهه رو داده اما پيشبيني 9 ماهه و 91 رو نداده.....با ترازنامه 9 ماهه و لينك پيشبيني 6 ماهه كاري نميشه كرد......اما گزارش 91 چكاوه خيلي مهمه كه هنوز نيومده واسه همين احتمال يه پيشبيني محتاطانه ازش دارم...يعني احتمال ميدم سودشو پايين اعلام كنه واسه همين واسه خريد بايد دست نگه داشت
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
دوستان عزیز
ساده ی ساده محسن باقری طیب و مصطفی 227
هفته پیش سئوالی در مورد شمواد اینجا مطرح کردند
که همه دوستان قید شده زحمت کشیده و مفصلا شمواد را بررسی نمودند
من با توجه به این بررسی ها و مطالعه موارد دیگر اقدام به خرید شمواد کردم
و ادامه خواهم داد
ت اینجا راضی بودم و خبرهای خوبی نیز به امید خدا در راه است که به موقع عرض خواهم کرد
فعلا هدفم فقط تشکر از این عزیزان است که دوستانه مهربانانه محبت فرمودند
پیش خودم گفتم تشکر را فراموش نکنم بعد شرمنده باشم
اگر سود کنم کا تاحالا 7% بوده کمک شما خیلی موثر بوده است
و اگر خدا نکرده ضرر کنم مسئولیت با خودم است
همگیتان موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postحدسم درست بود...گزارش 91 محتاطانه ارائه شد....كسي فك نكنه تعديل منفي داده...فقط سر فصل درآمدها پايين اعلام شده..همين
http://codal.ir/Reports/Exports/8CTL...sLcg%3d%3d.pdf
ساده جان چکاوه برای سال 90 تو 6 ماهه که 82 تومن اعلام کرده بود مبلغ 188 میلیون تومن سود سرمایه گذاری در نظر میگیره ولی الان که 77 تومن اعلام کرده اون 188 میلیون رو برداشته تقریبا 75 ریال برای هر سهم میشه !!!
حاشیه سود خودشو برای سال 91 نسبت به سال های 89 و 90 کاهش داده
حجم مقداری فروش خودشو محافظه کارانه در نظر گرفته ...آخرین ویرایش توسط آریو؛ 2012/04/11, 20:05.ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
مختصري از واتي به زبان رياضي
2 تا نكته بد تو بنياد سهم ميبينم اول اينكه پرتفوي غير بورسيش بيشترشون زيان دارن و از اونا آبي گرم نميشه دوم اينكه از ذخيره 46 ميلياردي در حسابها فقط 8 ميلياردش مال پرتفوي بورسيش هست كه علت اين موضوع شايد خيال راحت شركت از ارزش جاري سبد بورسيش باشه اما براي آينده يك شركت سرمايه گذاري زياد رقم جالبي نيست
نكته مثبت شركت ذخيره مالياتي هست كه رشد خوبي داشته و خيال شركت از بابت ماليات تا حدودي راحت هست.....تعادل ترازنامه به علت افزايش ذخيره ماليات نكته خوبي تو حسابهاي شركت محسوب ميشه...نداشتن هزينه مالي در حسابها نكته مثبت ديگه اي هست كه بايد بهش اشاره بشه.....كاهش 22 درصدي در تراز اسناد پرداختني و صاف كردن 22 درصدي بدهياش هم نكته مثبت ديگه اي تو حساباش هست....ترازنامه شركت ترازنامه خوبي هست اما رقمهاي ميلياردي توش جابه جا نشده بنابراين ترازنامه شركت در رديف ترازنامه هاي معمولي قرار ميگيره
اما در صورت سودو زيان حرف براي گفتن زياد داره و به نظر من ميتونه در پايان سال مالي سود خوبي رو پوشش بده.....خريد سهم از ديد بنيادي كاملا توجيه داره اما بايد ببينيم كه مكانيزم بازار اين اجازه رو ميده يا نه....منظور از مكانيزم بازار همون تكنيكاله سهمه....اگه حوصله مي داشتم زير مجموعه هاشو بررسي كنم ميتونستم دقيق بگم چقد پوشش ميده اما خيلي وقت گيره...اما از منظر رياضي به سهم نگا كردم و به نكات جالبي رسيدم....بتاي سهم مثبت هست كه نشون ميده اين سهم با مكانيزم بازار حركت ميكنه......تابع سرمايه گذاريه اين سهم تقعر شديدي داره واز طرف ديگه خط رگرسيون بتاي سهم با تلورانس 0.5 درجه از نقطه عطف تابع سرمايه گذاري عبور ميكنه كه نشون دهنده افق روشن سرمايه گذاريهاي اين شركت هست.....وقتي علم رياضي مهر تاييد بر سرمايه گذاريها ميزنه ديگه تو بنياد سهم نبايد شك كرد
اما تقعر شديد تابع سرمايه گذاري زياد نكته جالبي نيست و در واقع نشون دهنده همون پرتفوي غير بورسي شركت هست كه اين تقعر زياد رو به تابع تحميل كرده...اما وزن تقعر در محاسبات زياد سنگين نيست بنابراين رو سود شركت تاثير آنچناني ندارهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
يه نسخم اينجا ميزارم كه تو آرشيو تاپيك بمونه
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postمن بارها از دوستان خاستم كه بيان و محاسباتشونو بزارن اما هيچكس پا پيش نزاشت....من يه بار براي هميشه محاسبات بهره مالكانه رو بر اساس مصوبه اي كه پايينتر گذاشتم انجام ميدم كه فك نكنيد وقتي ميگيم 20 تا 25 درصد تعديل منفي به سهم تحميل ميكنه رو هوا حرف ميزنيم و انشالا جواب تمام علامتهاي سوال داده بشه
اثرات بهره مالكانه بر كگل به فرض ثبات شرايط(عدم تغيير نرخ سنگ آهن)
جناب شانس نگا كنيد من مبناي محاسباتي كه شما انجام داديد رو نميدونم از كجاست مخصوصا 30000...بزاريد منم يه محاسباتي بزارم.....كه واسه همه روشن بشه....طبق مصوبه زير من محاسباتم رو انجام ميدم
در گزارش 9 ماهه كگل اعلام كرده 810856 تن سنگ آهن دانه بندي فروخته كه مبلغ فروشش هست 112 ميليارد تومن يعني براي هر تن 138000 تومن
كگل اعلام كرده 2504817 تن كنسانتره به داخليا فروخته به مبلغ 163 ميليارد تومن يعني تني 65000 تومن
حالا به مصوبه نگا كنيد گفته شده مبناي محاسبه تني 72000 تومن هست يعني 7000 تومن بالاتر از ميانگين فروش كگل....
حالا مصوبه چي ميگه؟ ميگه ما 30 درصد از فروش برداشت ميكنيم يعني شما بيايد 112ميلياردو + 163 ميليارد بكنيد ميشه 275 ميليارد.....حالا 30 درصد بديد به دولت يعني تقريبا 83 ميليارد تومن...حالا 8 ميلياردتومن هم صادرات داره كه 2 ميليارد از اينم بايد بده به دولت...پس در مجموع كگل بايد 85 ميليارد تومن به دولت بده
حالا اين گزارش 9 ماهه شركت هست
85 ميليارد تومن از فروش شركت كم كنيد...ميمونه 491120000000.....بهاي تمام شده رو كم كنيد ميمونه 285226000000.....هزينه هاي اداري رو كم كنيد ميمونه 248586000000.......درآمدهاي عملياتي شركت رو بهش اضافه كنيد ميشه 317671000000.....هزينه هاي مالي رو كم كنيد ميمونه 316610000000.....ماليات رو كم كنيد ميمونه 283145000000......حالا اين عدد رو به 6 ميليارد تقسيم كنيد ميشه 47.1....يعني پوشش سود كگل از 61.4 به 47.1 كاهش پيدا ميكنه يعني 143 ريال از سود شركت ميندازه در 9 ماهه يعني 23 درصد تعديل منفي فقط در پوشش 9 ماهه
حالا شما همين محاسباتو ببريد و در پيشبيني 12 ماهه اعمال كنيد.....چون حجم بزرگتر ميشه و فروش هم بالاتر ميره عدد 143 ريال به حوالي 220 ريال افزايش پيدا ميكنه
حالا اعمال بهره خيلي مهمه....اول 90 باشه يه جور ميشه اول 91 باشه جور ديگه ميشه.....افزايش نرخ انجام بشه يه جور ميشه ولي اگه انجام نشه با توجه به زمان اجراي مصوبه بايد تحليل انجام بشهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط salehiar پست شده است View Postسلام.
وصندوق حسابرسی نشده پیش بینی 91 را 460 اعلام کرده بود
وصندوق حسابرسی شده پیش بینی 91 مبلغ 481 اعلام کرده
این دوتا چه فرقی باهم میکنند؟؟یعنی حسابدارشون دفعه اول با دقت!!مسایل رو بررسی نکرده؟؟ :-/مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط salehiar پست شده است View Postسلام.
وصندوق حسابرسی نشده پیش بینی 91 را 460 اعلام کرده بود
وصندوق حسابرسی شده پیش بینی 91 مبلغ 481 اعلام کرده
این دوتا چه فرقی باهم میکنند؟؟یعنی حسابدارشون دفعه اول با دقت!!مسایل رو بررسی نکرده؟؟ :-/
گزارشات حسابرسی نشده با گزارشات حسابرسی شده فرق میکنه و در مورد وصندوق افزایش سود داشته
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postنه.... منظور از گزارش حسابرسي گزارشي هست كه بايد به تاييد حسابرسان سازمان برسه....گزارش خود شركت 46 بوده ولي حسابرساي سازمان گير دادن به 48 افزايش پيدا كردهباسلام وعرض ادب
گزارشات حسبرسی نشده با گزارشات حسابرسی شده فرق میکنه و در مورد وصندوق افزایش سود داشته
نظر
-
-
ما كارمون تو اين تاپيك تقريبا تموم شده هست و چيزايي كه براي يك تحليل بنيادي لازم بودو گفتيم.....البته تحليل بنيادي خيلي گستردست ولي چون مفاهيم گفته شده و نمونه تحليل هم هست پس چيز ناگفته اي نمونده ......حالا منتظريم ببينيم كدوم يكي از دوستان ميتونه يه تحليل بنيادي ارائه بده....مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر