******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hosein fx
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 22

پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

سامان عزیز سلام و

میخواستم نظرت رو راجع به فایرا بدونم بلند مدت وکوتاه مدتش چطوره؟باتوافق وبدون توافق؟

یک سوال هم در پروفایل شما قسمت پیامهای بازدید کننده در مورد اموزش پرسیده بودم ممنون میشم اونم جواب بدید.

با تشکر
    آخرین ویرایش توسط hosein fx؛ 2015/04/20, 10:37.

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط hosein fx پست شده است View Post
      سامان عزیز سلام وممنون از تحلیلهات

میخواستم نظرت رو راجع به فایرا بدونم بلند مدت وکوتاه مدتش چطوره؟باتوافق وبدون توافق؟

با تشکر
      لینکاشو بزارید
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• hosein fx
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 22

An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

نظر

• مجتبی
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 514

سلام

آقا سامان به نظرت روند بازار با منفی امروز نزولیه یا فقط این دو هفته ای که گذشت یه تصحیح موج صعودی داشتیم
          تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
          https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

در اصل توسط مجتبی پست شده است View Post
            سلام

آقا سامان به نظرت روند بازار با منفی امروز نزولیه یا فقط این دو هفته ای که گذشت یه تصحیح موج صعودی داشتیم
            دعوا سر لحاف ملاست

حقوقیا لج کردن سهم نمیخرن

اعتبارهارم کارگزاریها باز نمیکنن و میگن اول باید تسویه کنید بعد باز میکنیم

یه دعوای بچگانه بین حقوقیا و کارگزاریها افتاده

امیدوارم فردا دیگه اعتبارها باز بشه

عمدا خرید جدی در بازار انجام نمیشه که البته زیاد دووم نمیاره

فروشنده اصلا نباشید...این دعوای بچگانه هم تموم میشه

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

خب دوستان الان خبر دادن كارگزاري صندوق بازنشستگي اعتبارارو براي فردا باز كرده

از بقيه هم آمار ميگيرم خبر ميدم

نظر

• alvand
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 170

جناب سامان در مورد پکویر از کجا میشه متوجه شد که مالیات از بخش ذخیره شده کم شده.؟ در صورتی که سود عملیاتی افزایش پیدا کرده و بعدش هزینه های اداری و مالیات ازش کم شده. در مورد زمین هم میشه یه توضیحی بدید.

نظر

• amini
                  عضو عادی
                  • Dec 2011
                  • 93

سلام جناب سامان لطفا اگر اخبار خکاوه در خصوص افزایش سرمایه را پیگیری می کنید تحلیلی از آینده سهم بفرمایید

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

خب اين جوي كه اين چند روز بوجود اومده بود هيچ دليل خاصي جز دعواي چنتا حقوقي بزرگ با كارگزاريهاي بزرگ نداشت

صندوق بازنشستگي يا همون صبا جهاد براي فردا اعتبارارو باز كرده...كارگزاري آراد و مفيد هم براي حقيقيهاي بزرگ باز كردن اما براي حقوقيها منتظر تعيين تكليف گروه مالي ملت هستن

كارگزاري راهبرد(دكتر كني) هم اعتبارات رو كامل باز كرده و مشكلي نيست

اما نگراني من از كارگزاري بانك ملت هست كه با گروه مالي ملت بدجور به كل كل افتادن...حالا نميدونم اين دعوا صوري هست يا واقعي چون هر دوي اينها از يه مجموعه هستن

اما اعتبارات زيرمجموعه هاي گروه صندوق بازنشستگي باز شده و فردا عمده خريدهارو اين گروه در خپارس و وبصادر انجام ميده و من شنيدم در هرمز هم فعال هستن كه البته تاييد نميكنم...گروه صندوق بازنشستگي يه گروه نوسانگيره

گروه مالي ملت و زيرمجموعه هاش هم عمده خريدهارو در بانكي ها انجام ميده كه البته بايد ببينيم چي ميشه.. اين گروه استراتژيش نوسانگيري نيست

هيچ اتفاق خاص ديگه اي تو بازار نيست و هيچ خبر سياسي هم كه بازارو بخاد تحت تاثير قرار بده نيست

تا بازار منفي ميشه عده اي ميگن توافق بهم خورد و تا بازار مثبت ميشه عده اي ميگن داره توافق ميشه....تا تير هيچ خبر سياسي بازارو تحت تاثير نميزاره...تازه امروز اوباما گفت تحريمهارم ميتونيم يكجا لغو كنيم

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

در اصل توسط alvand پست شده است View Post
                      جناب سامان در مورد پکویر از کجا میشه متوجه شد که مالیات از بخش ذخیره شده کم شده.؟ در صورتی که سود عملیاتی افزایش پیدا کرده و بعدش هزینه های اداری و مالیات ازش کم شده. در مورد زمین هم میشه یه توضیحی بدید.
                      کاهش ذخیره مالیات در ترازنامه کاملا نشون میده مالیات از ذخیره برداشته شده

ترازنامه شرکت نشون میده از موجودی نقد شرکت و خیلی دیگه از اقلام دارایی و بدهی کم شده و سرمایه گذاریهای بلند مدت اختصاص پیدا کرده...در ترازنامه تخلف کرده...شرکت نمیتونه منابع جاری رو برای اهداف غیر جاری مصرف بکنه برای همین باید دقیقا با تحلیل بتا بررسی بشه وقت کردم حتما این کارو میکنم

در اصل توسط انسیه پست شده است View Post
                      سلام جناب سامان لطفا اگر اخبار خکاوه در خصوص افزایش سرمایه را پیگیری می کنید تحلیلی از آینده سهم بفرمایید
                      آینده از آن خودرو سازهای تجاری هست...خکاوه خزامیا خاور و در آینده خدیزل...از افزایش سرمایش خبری ندارم

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

در اصل توسط hosein fx پست شده است View Post
                        سامان عزیز سلام و

یک سوال هم در پروفایل شما قسمت پیامهای بازدید کننده در مورد اموزش پرسیده بودم ممنون میشم اونم جواب بدید.

با تشکر
                        سلام

ترازنامه 9 ماهه شرکت ترازنامه خوبی هست و مشکلی رو در حسابهای شرکت ایجاد نمیکنه...تمام سرفصلها عالی هست

اما شاید سال 94 دیگه نتونه این روندو ادامه بده...اینم باید با تحلیل بتا بررسی کنم چون با چشم چیزی ازش در نمیاد...این چیزی که من میبینم خیلی خوب و عالیه اما باید دقیق بررسی بشه مخصوصا سرفصل هزینه های مالیش

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

• با سلام خدمت جناب ساده
                            میخواستم از شما راهنمایی بگیرم در ارتباط با اموزش تحلیل صورتهای مالی.بنده چند سالی هست در بورس با تکنیکال معامله گری میکنم ومدرک تحصیلی بنده دیپلم هست.
                            حالا اگه بخوام اصولی این کار رو یاد بگیرم (تحلیل بنیادی)از کجا باید شروع کنم.ایا باید کلاس برم؟
                            البته به چند جا سر زدم مثل انجمن حسابداران خبره وشرکت بورس و...ولی واقعا نمیدونم کدومش بدردم میخوره هر کسی هم خودش رو پیشنهاد میکنه.مثلا شرکت بورس یک کلاس داره برای اقتصاد کلان یا انجمن یک کلاس استانداردهای حسابداری داره.
                            ایا اینها بدرد من تو بورس میخوره؟
                            لطفا بفرمایید چطور واز کجا باید شروع کنم.
                            با تشکر فراوان
                            ارادتمند حسین

• خدمتتون عرض کنم که تحلیل بنیادی مثل تکنیکال نیست و بسیار مشکل تر هست برای همین خیلی از معامله گرا دنبال بنیادی نمیرن...من خودم رشته تحصیلیم ریاضی بوده اما در کنارش برای تسلط به مباحث بنیادی دنبال اقتصاد خرد و کلان و مدیریت مالی و حسابداری هم رفتم و خیلی زحمت کشیدم....تحلیل بنیادی چیزی نیست که با 4 تا کتاب بشه بهش مسلط شد

من خودم تحلیلی رو که تو اون دست حسابسازهای شرکت رو نشه اصلا تحلیل نمیدونم...شما برای اینکه بتونید به این آیتم ها مسلط بشید اولا باید خودتون تو زمینه های بالا شروع به فعالیت بکنید و با مفاهیم اولیه تحلیل آشنا بشید اون موقع وقتی یه ترازنامه رو میبینید خیلی راحت میفهمید که در حسابها دست برده شده یا نه....حسابدارهای شرکت های بورسی از نخبه ترین حسابدارها هستن هرچند که بعضی هاشون هم سوتی های بدی میدن

نظر

• Senator1989
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 2577

حتاید حقوقی عجب رنج انفجاری زدش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• rajabnejad
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 4331

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                              خب اين جوي كه اين چند روز بوجود اومده بود هيچ دليل خاصي جز دعواي چنتا حقوقي بزرگ با كارگزاريهاي بزرگ نداشت

صندوق بازنشستگي يا همون صبا جهاد براي فردا اعتبارارو باز كرده...كارگزاري آراد و مفيد هم براي حقيقيهاي بزرگ باز كردن اما براي حقوقيها منتظر تعيين تكليف گروه مالي ملت هستن

كارگزاري راهبرد(دكتر كني) هم اعتبارات رو كامل باز كرده و مشكلي نيست

اما نگراني من از كارگزاري بانك ملت هست كه با گروه مالي ملت بدجور به كل كل افتادن...حالا نميدونم اين دعوا صوري هست يا واقعي چون هر دوي اينها از يه مجموعه هستن

اما اعتبارات زيرمجموعه هاي گروه صندوق بازنشستگي باز شده و فردا عمده خريدهارو اين گروه در خپارس و وبصادر انجام ميده و من شنيدم در هرمز هم فعال هستن كه البته تاييد نميكنم...گروه صندوق بازنشستگي يه گروه نوسانگيره

گروه مالي ملت و زيرمجموعه هاش هم عمده خريدهارو در بانكي ها انجام ميده كه البته بايد ببينيم چي ميشه.. اين گروه استراتژيش نوسانگيري نيست

هيچ اتفاق خاص ديگه اي تو بازار نيست و هيچ خبر سياسي هم كه بازارو بخاد تحت تاثير قرار بده نيست

تا بازار منفي ميشه عده اي ميگن توافق بهم خورد و تا بازار مثبت ميشه عده اي ميگن داره توافق ميشه....تا تير هيچ خبر سياسي بازارو تحت تاثير نميزاره...تازه امروز اوباما گفت تحريمهارم ميتونيم يكجا لغو كنيم
                              منفی ها هیچ ربطی به توافق ایران وآمریکا نداره .مربوط به دزدیهاییه که تو سازمان میشه و خیلی از حقوقیها می دونند آدمای ساده ایی مثل من نمی دونند.تا این دزد و دزدیها هست بازار همینه .چند روز مثبت بعد بازم منفی /:.hmmsmiley.:/
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

اونایی که با تجربن اینارو میدونن واسه اونایی که تازه کارن میگم

وقتی حقوقیها و حقیقی های بزرگ تعداد بالایی سهام رو میخان بخرن هیچوقت نمیان تو صف بخرن...جو منفی رو بازار میندازن و بازار به وحشت میفته و جاهایی که نباید بفروشه میفروشه...اینام با خیال راحت تعداد بالا میخرن و وقتی خریداشون تو منفی تموم شد از روز بعد خریدها در مثبت رو شروع میکنن

کل اعتبارها باز شده مواظب باشید در منفی ها نقره داغ نشید....فقط اعتبارات مالی ملت و کارگزاری بانک ملت باز نشده که اونم هر لحظه احتمال داره باز بشه

تجمع خریدارها در منفی ها هست و اگر قیمتها به درصدهای پایین برسه حجم معاملات شدید بالا میره

نظر

در حال کار...
                                X