******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

دوستان تا الان زیاد رو بررسی صورتهای مالی مانور نميدادم چون هرچی صورتهارو بررسی میکردم تعدیل درستو حسابی توشون نمیدیدم

اما این روزا تعدیل مثبت بسیار سنگینی در فلوله میبینم

در سایت بورکس تحلیلشو زدم حتما برید ببینید البته به اینجا هم منتقل میکنم که در آرشیو بمونه

کلا قصد دارم روش تک سهم بشم

حتما مطالبی رو که زدم برید بخونید. ..نه رانت توشه و نه چیز دیگر

همه چیز تو صورتهای مالی مشخصه

تعدیل فوق سنگینی ميتونه بده
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10182

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
      خودرو رو تا الان هم الکی نگه داشته بودن....اخرم دیدن که نه با بلوک و نه با چیز دیگه ای نمیتونن نگهدارنش و اخر هم نزول کرد

اما 155 160 تومن دیگه پایان نزول خودرو هست و بهتره بزارن 160 رو ببینه تا خیال همه راحت بشه

به نظر من داریم به پایان نزول بازار نزدیک میشیم و این پایان نزول از خودروی 150 160 تومنی کلید میخوره
      درود
      فکر نمیکنم اون محدوده(150 تا 160) پایان نزول باشه احتمالا در محدوده مد نظر شما یه نوسان مثبت پانزده بیست درصدی انجام بده البته اگه جو بازار یاری کنه ،سپس فکر میکنم برگرده و بره به زیر 150 تومن.
      فکر میکنم خودرو با این روند توان اومدن به زیر 150 تومن رو هم داره البته الان قمیت خاصی مد نظرم نیست ولی برداشتم اینه که احتمالا خودرو در ریز موج سوم از یه موج اصلاحی پنج موجی باشه.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علی بابا
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 972

قیمت خودرو داره جذاب میشه
        چندی است در معرض یک سری اطلاعات قرار گرفتم که دیگه نمی تونم پست بزنم !!! چون وقعا خنده ام می گیرد از پست های قبلیم هر چند پست های قبلی شلخته هم نبود !
        این که اینطور خودرو را عجولانه می کشن پایین ، این عاملی در حد حدسیات ما نیست و زمانی ما در این بازار موفق هستیم که این موضوعات را بفهمیم مثل همون عده ی معدود که سال 92 فهمیدن و در رفتن .. البته نه رانتی هاشون بلکه واقعی هاشون
        ...
        افت خودرو هم لزوما خبربدی نیست !
        سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

سجاد جان تحلیلت از فلوله چیه؟

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10182

سجاد جان تحلیلت از فلوله چیه؟
            اتفاقا داشتم الان به نمودارش نگاه میکردم.
            اگه اجازه بدین آخر هفته نظرمو بگم.
            کمی روش کار میکنم.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10182

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              اتفاقا داشتم الان به نمودارش نگاه میکردم.
              اگه اجازه بدین آخر هفته نظرمو بگم.
              کمی روش کار میکنم.
              درود

یه نگاهی به نمودارش انداختم.اولین چیزی که از نمودارش برداشت کردم احتیاط بود.
              نمودارش در این مقطع طوریه که هم میتونه توان خودش رو برای رسیدن به موج صعودی قبلی 215 تومن آزمایش کنه که البته ناموفق خواهد بود هم میتونه اصلاحی بکنه.
              من 70 درصد اصلاح مد نظرم هست، بنظرم بایست منتظر باشید ببینید 155 تومن رو به پایین میشکنه یا نه؟شکست 155 یعنی حرکت به سمت 135 تومن (البته حداقل)
              ولی 155 تومن رو نشکنه میشه امیدوار به حرکت به 186 تومن یا نهایت 195 تومن.
              من 70 درصد احتمال میدم فعلا یه اصلاحی بکنه(حتی زیر 135 تومن).ممکنه شنبه یه نوسان مثبتی بکنه اگه نتونه به 186 تومن برسه،زور خواهد زد برای شکستن کفی که از اونجا برخواسته و اون وقت میتونه اصلاحش رو شروع کنه.

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

ممنونم سجاد جان لطف کردی

احتمالا اگه گزارش 6 ماهه انتظارات رو برآورده نکنه سناریوی اصلاح مد نظر شما اتفاق میفته

اما نظر خود من اینه تا قبل گزارش 6 ماهه معاملات حالت انتظار داره

نظر

• farzen
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2012
                  • 512

درود
                  فکر نمیکنم اون محدوده(150 تا 160) پایان نزول باشه احتمالا در محدوده مد نظر شما یه نوسان مثبت پانزده بیست درصدی انجام بده البته اگه جو بازار یاری کنه ،سپس فکر میکنم برگرده و بره به زیر 150 تومن.
                  فکر میکنم خودرو با این روند توان اومدن به زیر 150 تومن رو هم داره البته الان قمیت خاصی مد نظرم نیست ولی برداشتم اینه که احتمالا خودرو در ریز موج سوم از یه موج اصلاحی پنج موجی باشه.
                  سلام
                  با توجه به نظرات جنابعالی اون قیمتی که در خودرو مد نظرتون هست با شاخص 57000محقق میشه؟

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

دوستان گرامی...کسی سر در میاره چرا پیش بینی 94 غمینو این ریختیه...........................

نوشته شده توسط mey
                    سه قلم از ارقام رو فقط ما به تفاوتشو حساب کنید...ببینید چقدر سود تو شکمه سهم خوابیده........................................... .......................سال 93.....8/380 مصرف ارد...کیلو...890...مجموع...7/4 میلیارد....حالا 94....6/500....کیلو2236...مجموع..14/4..میلیارد.......................93...شکر...2/350.....کیلو 1890...............94...1/500..کیلویی.3940
                    .............بلغور ذرت....93...........883...کیلویی1072.............. .......94............1590....کیلویی 2570.............................................. ..................فقط اگه شکر را 2300 حساب کنید.....35 تومان تعدیل داره.............بلغور ذرت 1200 بگیرید....20 تومان هم اینجا........................اردم دیگه امارشو ندارم..ولی اگه کیلو 1600 یعنی 2 برابر 93 حساب کنیم....45 تومان هم اینجا ازش در میاد.....

غپینو......قیمت ارد1424...شکر2183....بلغور ذرت1270.......روغن4580....البته نمیدونم مثل غمینو روغن جامده یا نه.......با این اعداد غمینو.....را محاسبه کنید....به سود عجیبی میرسید......
                    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• جم1
                      عضو عادی
                      • Dec 2013
                      • 106

سلام. دوستان بنیادی کار میشه به سوال من پاسخ بدید:
                      وضعیت سیمان کارون برای من اصلا قابل تحلیل نیست. چطور ممکنه یک شرکت 190 میلیارد تومان دارایی ثابت داشته باشه + 67 میلیارد سود انباشته + ظرفیت تولید حدود یک میلیون تن سیمان ارزش بازارش 62 میلیارد باشه؟
                      فارغ از هرگونه خوشبینی یا بدبینی نسبت به گروه سیمان دوست دارم بدونم از منظر تحلیلی، این وضعیت چطور تحلیل میشه؟

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10182

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                        سلام
                        با توجه به نظرات جنابعالی اون قیمتی که در خودرو مد نظرتون هست با شاخص 57000محقق میشه؟
                        درود

قیمت خاصی در نظرم نیست ولی فکر میکنم توان اومدن به زیر 150 تومن رو داره البته قبل از اون یه محدوده حمایتی قویی در محدوده 167 تا 153 تومن داره که احتمال میدم اینجا یه نوسان مثبتی چند درصدی رو بده ،البته ممکنه قبل از رسیدن به اینجا هم شروع به نوسان کنه ولی اگر نکرد در این محدوده احتمال نوسان کردنش بیشتره.
                        احتمالا الان در موج دو هستیم معمولا موج های دو اصلاح بیشتری رو انجام میدهند.
                        فیبوی 61.8درصد موج قبلی قیمت 167 تومن میشود ولی اگه با نوسان مثبتی این فیبو رو بشکنه احتمالا هدف بعدیش فیبوی 78.6 درصد خواهد بود اونم زیر 150 تومنه.
                        در مورد محقق شدن اون قیمت با شاخص ،ممکنه.

نظر

• پدیده بورس
                          عضو عادی
                          • Jul 2025
                          • 100

در اصل توسط دومینیک استراس کان پست شده است
                          واگذاری بلوک مدیریتی سهام سایپا به سرمایه گذاری سایپا در مراحل آخر خود میباشد و بزودی شاهد اطلاع رسانی رسمی از طریق کدال خواهیم بود و پس از ان هم افزایش سرمایه از محل سود انباشته بالای 100 تومان وساپا ....
                          سهمی که حدود 100 تومان سود انباشته دارد و فقط قیمت دفتری اش بالای 210 تومان است استحقاق این قیمتها را نداشت و تنها توجیه افت این سهم نبود نقدینگی میباشد ، سهم بزودی به جایگاه اصلی خود بازمیگردد.

آخرین NAV هر یک از نمادهای مذکور را با پرتفوی های منتهی به ۱۳۹۴/۰۶/۳۱ و با قیمتهای چهارشنبه ۱۵ مهر ماه ۱۳۹۴ به حضور تقدیم نماییم:

[COLOR=#0000ff][SIZE=3][B]• همه آن چیزی که می خواهید آنسوی ترس قرار گرفته است. (جرج ادیر)[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• farzen
                            ستاره دار(2)
                            • Jan 2012
                            • 512

سلام دوستان در مورد خاهن بررسی داشتن که تعدیل مثبت داره؟

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10182

درود

یه نگاهی به نمودارش انداختم.اولین چیزی که از نمودارش برداشت کردم احتیاط بود.
                              نمودارش در این مقطع طوریه که هم میتونه توان خودش رو برای رسیدن به موج صعودی قبلی 215 تومن آزمایش کنه که البته ناموفق خواهد بود هم میتونه اصلاحی بکنه.
                              من 70 درصد اصلاح مد نظرم هست، بنظرم بایست منتظر باشید ببینید 155 تومن رو به پایین میشکنه یا نه؟شکست 155 یعنی حرکت به سمت 135 تومن (البته حداقل)
                              ولی 155 تومن رو نشکنه میشه امیدوار به حرکت به 186 تومن یا نهایت 195 تومن.
                              من 70 درصد احتمال میدم فعلا یه اصلاحی بکنه(حتی زیر 135 تومن).ممکنه شنبه یه نوسان مثبتی بکنه اگه نتونه به 186 تومن برسه،زور خواهد زد برای شکستن کفی که از اونجا برخواسته و اون وقت میتونه اصلاحش رو شروع کنه.

فردا فلوله 165 تومن رو بشکنه و قیمت پایانی با درصد منفی قابل توجه با یه شمع نزولی طی کنه به احتمال زیاد به سمت 135 تومن خواهد رفت البته این رو بگم اینکار ممکنه با نوسانات بسیار زیاد انجام بگیره

درود

قیمت خاصی در نظرم نیست ولی فکر میکنم توان اومدن به زیر 150 تومن رو داره البته قبل از اون یه محدوده حمایتی قویی در محدوده 167 تا 153 تومن داره که احتمال میدم اینجا یه نوسان مثبتی چند درصدی رو بده ،البته ممکنه قبل از رسیدن به اینجا هم شروع به نوسان کنه ولی اگر نکرد در این محدوده احتمال نوسان کردنش بیشتره.
                              احتمالا الان در موج دو هستیم معمولا موج های دو اصلاح بیشتری رو انجام میدهند.
                              فیبوی 61.8درصد موج قبلی قیمت 167 تومن میشود ولی اگه با نوسان مثبتی این فیبو رو بشکنه احتمالا هدف بعدیش فیبوی 78.6 درصد خواهد بود اونم زیر 150 تومنه.
                              در مورد محقق شدن اون قیمت با شاخص ،ممکنه.
                              خودرو وارد محدوده 167 تا 153 تومن شد و اولین واکنش رو نشون داد،فردا احتمالا مثبت خواهد بود ولی توصیه میکنم اگر چنانچه صف خرید شد و اون چه فردا چه پس فردا عرضه شد و دوباره همان روز نتوانست صف خرید نشود ،ادامه نزول رو خواهد پیمود و اگر چنانچه فردا نتونه صف خرید یا مثبت بمونه یعنی اینکه این حمایت ضعیف بوده و به حمایت 153 تومن توجه شود.
                              .
                              .
                              .
                              حرکت امروز شاخص خیلی ناامیدکننده بود فردا اگر بخواد همین رفتار رو انجام بده ممکنه از صعود دو هزار واحدی بیخیال بشیم.
                              .
                              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/10/11, 20:29.

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                                سلام دوستان در مورد خاهن بررسی داشتن که تعدیل مثبت داره؟
                                خاهن هم ماده اولیش شمشه و شمش هم کاهش قیمت داشته

اما باید با دقت بررسی بشه

نظر

در حال کار...
                                X