******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

******موشكافي هاي بنيادي ******

خب دوستان مديران سايت از اينكه مطالب من بعضا منطبق با موضوع تاپيك نبوده از من گلايه داشتن و به بنده اجازه دادن كه يه تاپيك بزنم و مطالبم رو تو اين تاپيك درج كنم كه پراكندگي مطالب من نظم سايت رو بهم نزنه

هدف از زدن اين تاپيك اينه كه هر كدوم از بچه هاي اين سايت يه پا تحليلگر بنيادي بشن و هر كسي هر سوالي كه مربوط به صورتهاي مالي بشه ميتونن بپرسن......هدف من اينه كه هر كدوم از بچه ها اگه علاقه به تحليل بنيادي دارن اينجا تحليل هاي خودشون رو از هر شركتي بزارن تا باهم بحث كنيم و از تمام تحليلگران بنيادي و تكنيكي اين سايت دعوت ميكنم ما رو در اين تاپيك همراهي كنن

اما چرا اسمه اين تاپيك تحليل بتا هست؟اخيرا بنياد وارن بافت تحليل بنيادي جديدي رو به بازار ارائه داده كه اين تحليل بنيادي بر پايه توابع توليد و هزينه شركتها هست و به تحليل بتا مشهور شده.....ما ميخايم يه سبك جديد در تحليل رو به بازار معرفي كنيم كه الان در دنيا مرسوم هست.....البته از دوستان انتظار ندارم كه به اين سبك تحليل آشنايي پيدا كنن چون اولا نرم افزار اين نوع تحليلو كسي در اختيار نداره و ثانيا به صورت دستي تخمين اين توابع بسيار مشكل هست

پس دوستاني كه حتي آشنايي مختصر با صورتهاي مالي دارن بيان و تحليلشون رو بزارن و از هيچي نترسن.....من الان خيلي از دوستان رو ميبينم كه اطلاعات زيادي از شركتها دارن اما نميدونم چرا نظراتشونو در قالب تحليل بنيادي ارائه نميكنن

در اين تاپيك سعي بر اينه كه به تمام سوالات بنيادي جواب داده بشه تا دوستان اشراف كامل به صورتهاي مالي پيدا بكنن
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

• *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

خب اين روزا بحثه گروه كاشي خيلي داغه و سعي ميكنم اول از گروه كاشي شروع كنيم

كسعدي

همين ديروز 4 خط از كسعدي زديم و گفتيم سود 90 قابليت تعديل تا سطح 47 تومن با تلورانس 2 3 تومن رو داره و ارقام صورت سود و زيان به طور ناشيانه اي دستكاري شده و همچنين گفتيم سود 91 شركت به هيچ عنوان مورد تاييد نيست و شركت قابليت تعديل سود تا سطح 55 تومن رو به راحتي داراست....نتيجه اينكه كسعدي سهمه ارزشمنديه و اومدن پول پشته سهم ارزش اونو بيشتر كرده

كساوه

از كساوه هم يه 4 خطي زديم و گفتيم ترازنامه دستكاري شده و وجه نقدي از حسابها خارج شده كه اين وجه نقد اگه وارد صورتهاي مالي بشه شركت توانايي داره 75 تومن سود با تلورانس چند تومني رو پوشش بده

كهرام

كهرام مشكل توليد داره و مجبور شده براي پوشش سودش از انبار استفاده كنه....شايعاتي مبني بر پوشش سود 30 تومني در 12 ماهه راه افتاده شده كه به هيچ عنوان مورد تاييد نيست و شركت اصلا توانايي پوشش اين سود در 12 ماهه رو نداره....البته منظور بنده از لحاظ عملياتي هست و به شناسايي سود غير عملياتي كار ندارم....كاهش پيش دريافتهاي شركت و افزايش اندك در اسناد دريافتني نشون ميده شركت به معاملات نقدي روي آورده و براي شركتي مثه كهرام كه مشكل توليد دارن اين واقعا كشندست و در آينده شركت رو با مشكل مواجه ميكنه....شركت براي انجام فعاليتهاي روز مره رو به وام آورده كه افزايش تسهيلات و افزايش پيش پرداخت اين موضوع رو تاييد ميكنه....شركت به نظر ميرسه بهاي تمام شده رو بالا اعلام كرده و ميتونه تو اين سرفصل تعديلي رو لحاظ كنه....سود 90 شركت با تعديل معناداري همراه نميشه و البته اعلام سود 20 توماني براي سال آينده با توجه به افزايش احتمالي نرخ محصولات منطقي به نظر ميرسه...تراز ارزي شركت مثبته و تسعير ارز به قيمت دلاري 1500 تومان 8 تومان تعديل مثبت در صورتهاي مالي رو به همراه خواهد داشت

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

كنيلو رو واسش تعديل مثبت متصور نيستم اما تراز ارزيش مثبته و تسعير ارز تعديل مثبت در صورتهاي مالي رو به همراه خواهد داشت....شركت مشكل توليد و فروش نداره اما بازار شركت بازار محدودي هست واسه همين بازار هم اين سهمو زياد جدي نميگيره....سود سال آينده پايين اعلام شده و با توجه به ترازنامه شركت تعديل مثبت سود در سال آينده قطعيه

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

سامان جان اگه روش تحلیلتو آموزش بدی ممنون میشم.

منکه به شخصه خیلی علاقه دارم
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
          سامان جان اگه روش تحلیلتو آموزش بدی ممنون میشم.

منکه به شخصه خیلی علاقه دارم
          مصطفي جان نياز به تلفيق رياضي و اقتصاد داره.....اگه نرم افزار بود كه خيلي خوب ميبود اما براي محاسبه دستي توابع اولا بايد صورتهاي مالي چند سال سهمو بزاريم جلومون ....هزينه ها و درآمدها رو دسته بندي كنيم .....عوامل توليد شركت رو بررسي كنيم بعد اينا رو با تكنيكهاي خاص رياضي و اقتصاد كنار هم قرار بديم......مثلا براي بدست آوردن تابع هزينه بايد بعد از دسته بندي كردن هزينه ها اونا رو در ماتريس مجاورت قرار بديم كه بايد آشنايي كامل با نحوه محاسبه ماتريس مجاورت رگرسيون مختلط معادلات ديفرانسيل دترمينان هاي مجاورت و تا حدودي منحني هاي صنعتي يا ارشميدسي داشته باشيم.....اگه بخام اينا رو توضيح بدم ميشه كلاس رياضي و ميدونم كه فقط افراد خاصي هستن كه حوصله خوندن اينا رو دارن.....مثلا من بايد بگم رگرسيون مختلط چه جوري بدست مياد و اين نياز به مثالو حل تمرينو اين طور چيزا داره.......يه مدت دنبال نرم افزار اين بودم اما با يه مهندس كامپيوتر كه صحبت كردم گفت 550 ميليون ميگيره نرم افزارو طراحي ميكنه...بي خيالش شدم.....آموزش محاسبه توابع نياز به كلاس درس داره و واقعا از طريق فضاي مجازي سخته.......اما تا جايي كه بتونم سعي ميكنم بچه هارو با صورتهاي مالي آشنا كنم

نظر

• yasin1
            عضو عادی
            • Aug 2011
            • 143

جناب سامان با سلام
            بی صبرانه منتظر شروع آموزش روش تحلیلتون هستیم .با تشکر .
            [B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]

[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

در اصل توسط yasin1 پست شده است View Post
              جناب سامان با سلام
              بی صبرانه منتظر شروع آموزش روش تحلیلتون هستیم .با تشکر .
              پيدا كردن توابع توليد و هزينه كه قرار شد از خيرش بگذريم اما بقيه مطالب بنيادي با سوالو جواب شروع ميشه كه ظاهرا كسي علاقه اي نداره

نظر

• mohseni1353
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1010

استاد علاقه داریم اما چون من به شخصه بلد نیستم نمیدونم از کجا باید شروع کنم بسم ا.. شروعش با خودتون اما یه پیشنهاد اگه ممکنه رو شکل در جایی لازم شد توضیح بدهید ممنونم از زحمتی که میکشید

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                  استاد علاقه داریم اما چون من به شخصه بلد نیستم نمیدونم از کجا باید شروع کنم بسم ا.. شروعش با خودتون اما یه پیشنهاد اگه ممکنه رو شکل در جایی لازم شد توضیح بدهید ممنونم از زحمتی که میکشید
                  فقط يه خواهشي دارم بنده حقير رو استاد صدا نكنيد هنوز تا استادي خيلي راه داريم.......با همون ساده از همه بيشتر حال ميكنم....اما اگه واقعا كسي سوالي در مورد وضعيت بنيادي سهمش داشته باشه مياد و ميپرسه و من توضيحات كافي رو در قالب اون مثال ميدم....اينجوري بهتره

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

سامان بنظرم اگه سرفصلای مدیریت مالی رو یک به یک جلو بری بچه ها استفاده کنن.

این سوال نپرسیدن بخاطر عدم علاقه نیست. بیشتر بخاطر وسعت مطالبه
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

سامان بنظرم اگه سرفصلای مدیریت مالی رو یک به یک جلو بری بچه ها استفاده کنن.

این سوال نپرسیدن بخاطر عدم علاقه نیست. بیشتر بخاطر وسعت مطالبه
                      مصطفي جان واقعا نميدونم اگه بخام مسايلي مثه درجات اهرم مالي و عملياتي و نسبتهاي مالي رو بگم بچه ها چقد استقبال بكنن.....و يا بحث بودجه بندي و نرخ هاي تنزيل......دارم به يه راهي فك ميكنم كه همزمان سهم دوستان رو بررسي بكنيم و تو اين بررسي آموزشم باشه ....چون مبحث محض علمي واسه كسي كه اين تاپيكو باز ميكنه احساس ميكنم زياد جالب نباشه.....همين 4 خطي هايي كه ميزنم خيليا اون قسمت نتيجه نهايي رو ميخونن و علاقه اي به بقيش ندارن.......نميخام وقتي تاپيك باز بشه بچه ها تو دلشون بگن باز اين ساده چرتو پرتاش شروع شد و با يه تشكر رد ميشن و هيچوقتم واسشون سوالي پيش نمياد

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

سامان جان نتیجه نهایی که خیلی جاها میشه پیدا کرد. بنظرم شما مباحث صِرف علمی رو توی این تاپیک بگو . بررسی سهمای بچه ها توی تاپیک پیشنهاد خرید دنبال بشه.

حالا تنزیل جریانهای نقدی و بودجه بندی سرمایه خیلی کاربردی نیست. ولی تحلیل نسبتها و اهرمها بنظرم برای خیلیا جالب باشه

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

سامان جان نتیجه نهایی که خیلی جاها میشه پیدا کرد. بنظرم شما مباحث صِرف علمی رو توی این تاپیک بگو . بررسی سهمای بچه ها توی تاپیک پیشنهاد خرید دنبال بشه.

حالا تنزیل جریانهای نقدی و بودجه بندی سرمایه خیلی کاربردی نیست. ولی تحلیل نسبتها و اهرمها بنظرم برای خیلیا جالب باشه
                          آخه مصطفي ميدوني مشكل كجاست؟دوست دارم اينطور مسايل در قالب بررسي سهم مورد نظر بچه ها باشه....مثلا ببينيم بچه ها رو چه سهمايي زوم هستن همونا رو بررسي كنيم اين وسط يه گريزي هم به مسايل علمي زده بشه

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3021

باسلام وعرض ادب

اولین سوال

وضعیت بنیادی بیمه دانا

خواهشمند است در محاسبات وضعیت dpsشرکت مذکور را بررسی فرمایید.

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                              باسلام وعرض ادب

اولین سوال

وضعیت بنیادی بیمه دانا

خواهشمند است در محاسبات وضعیت dpsشرکت مذکور را بررسی فرمایید.
                              هان اين شد يه چيزي....اي طيب خان ناقلا ;;)....چشم حتما

نظر

در حال کار...
                              X