در اصل توسط mostafa227 پست شده است
View Post
******موشكافي هاي بنيادي ******
Collapse
X
-
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
-
در اصل توسط محسن باقری پست شده است View Postجناب ساده ی عزیز درست میفرمایید ... دقیقا همینطور هست
سوالی خدمت شما دارم
اکثر دوستان رو میبینم که به فرض ترازنامه 9 ماهه رو بررسی میکنند و درصد هایی که تغییر زیادی داشته مورد بررسی قرار میدهند
اما سوالم این هست که ایا این کار درسته ؟
علت سوالم این هست که درصد تغییر در ترازنامه مربوط میشه به مقایسه درصد 9 ماهه 91 با 9 ماهه 90
اما بنظرم درست این باشه که ما ترازنامه 9 ماهه رو با 6 ماهه بررسی کنیم
و تغییرات رو مقایسه کنیم
-------------------------------
البته اینکه با مشابه سال قبل مقایسه بشه غیر منطقی نیست اما با این کار بیشتر روند مالی سالانه بررسی میشه
و تحلیل کوتاه مدتی نمیشه باهاش انجام داد
به عنوان مثال اگر شخصی ترازنامه بالاس رو بررسی کنه از رشد ذخیره مالیات بر درامد احساس خوبی بهش دست میده
اما اگر با ترازنامه 6 ماهه بررسی کنه میبینه رشد که نداشته هیچ
از این محل برداشت هم شده
======================
در اخر جناب ساده
در صورت امکان سوال هایی از ترازنامه 9 ماهه دارم که اگر مقدور بود بررسی بفرمایید :
1- رشد پیش پرداخت ها نشان از خرید هایی میدهد اما موجودی انبار کم شده .... ایا این خرید میتواند مربوط به تجهیزات باشد ؟
2-با توجه به اینکه شرکت غیر از خرید تجهیزات خرید مهم دیگه ای ندارد
اگر طلب ها وصول شود و اسناد دریافتی جاری نیز وصول شود این میزان نقدینگی غیر از خرید تجهیزات در چه محلی میتواند مصرف شود ؟
اخه رقمش خیلی زیاده ( نسبت به سرمایه )
منظور دقیق از سوال قبل این است که
ایا این میزان نقدینگی میتواند به انباشته اضافه شود و بعد افزایش سرمایه ؟ ؟
و اینکه شرکت تا چه اندازه میتواند از انباشته برداشت کند ؟ و قانونی در این زمینه وجود دارد ؟
غیر از خرج از طریق افزایش سرمایه ایا راه دیگری برای برداشت از این محل وجود دارد ؟
ممنونم
در مورد قسمت سوم سوالتون اگه لطف كنيد لينكهاي پي دي اف شركت رو بزاريد بهتر ميتونم نظر بدم و جواب سوالاتونو بدممرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postيه نكته اي رو خدمت دوستان بگم....دوستان اين تحليل من از كسرام اشتباه هست چون بر اساس لينك اشتباهي كه مصطفي عزيز داده بود انجام شده...به جاي پيشبيني 3 ماهه 91 پيشبيني 3 ماهه 90 رو گذاشته بودكه من دقت نكردم....پس اين تحليل كاملا فيل ميشه.....هنوز پيشبيني 3 ماهه 90 نيومده.....بنابراين فقط بررسي ترازنامه مورد تاييد من هست و بقيش اشتباه هست و هيچ جمله اي درست نميشه
فروش: 30,469 میلیون ریال (معادل 25 درصد پوشش 121,420 میلیون ریال- فروش سالانه اولین پیش بینی سال 91)
بهای تمام شده: 26,203 میلیون ریال (معادل 24 درصد پوشش 107,392 میلیون ریال - بهای تمام شده سالانه اولین پیش بینی سال 91)
آیا همین اعداد نباید در پیش بینی سه ماهه بیاید؟
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
در مورد قسمت سوم سوالتون اگه لطف كنيد لينكهاي پي دي اف شركت رو بزاريد بهتر ميتونم نظر بدم و جواب سوالاتونو بدم
بله برای تحلیل در روند سالانه شرکت و بررسی بلند مدت اون فرمایش شما درست هست
----------------------------
ساده عزیز یه سری سوال ها در پست قبلی مربوط به انباشته کلی بود
و مربوط به فقط بالاس نبود
---------------------------
لینک ترازنامه شرکت
نظر
-
در اصل توسط محسن باقری پست شده است View Postجناب ساده ی عزیز درست میفرمایید ... دقیقا همینطور هست
سوالی خدمت شما دارم
اکثر دوستان رو میبینم که به فرض ترازنامه 9 ماهه رو بررسی میکنند و درصد هایی که تغییر زیادی داشته مورد بررسی قرار میدهند
اما سوالم این هست که ایا این کار درسته ؟
علت سوالم این هست که درصد تغییر در ترازنامه مربوط میشه به مقایسه درصد 9 ماهه 91 با 9 ماهه 90
اما بنظرم درست این باشه که ما ترازنامه 9 ماهه رو با 6 ماهه بررسی کنیم
و تغییرات رو مقایسه کنیم
-------------------------------
البته اینکه با مشابه سال قبل مقایسه بشه غیر منطقی نیست اما با این کار بیشتر روند مالی سالانه بررسی میشه
و تحلیل کوتاه مدتی نمیشه باهاش انجام داد
به عنوان مثال اگر شخصی ترازنامه بالاس رو بررسی کنه از رشد ذخیره مالیات بر درامد احساس خوبی بهش دست میده
اما اگر با ترازنامه 6 ماهه بررسی کنه میبینه رشد که نداشته هیچ
از این محل برداشت هم شده
======================
در اخر جناب ساده
در صورت امکان سوال هایی از ترازنامه 9 ماهه دارم که اگر مقدور بود بررسی بفرمایید :
1- رشد پیش پرداخت ها نشان از خرید هایی میدهد اما موجودی انبار کم شده .... ایا این خرید میتواند مربوط به تجهیزات باشد ؟
2-با توجه به اینکه شرکت غیر از خرید تجهیزات خرید مهم دیگه ای ندارد
اگر طلب ها وصول شود و اسناد دریافتی جاری نیز وصول شود این میزان نقدینگی غیر از خرید تجهیزات در چه محلی میتواند مصرف شود ؟
اخه رقمش خیلی زیاده ( نسبت به سرمایه )
منظور دقیق از سوال قبل این است که
ایا این میزان نقدینگی میتواند به انباشته اضافه شود و بعد افزایش سرمایه ؟ ؟
و اینکه شرکت تا چه اندازه میتواند از انباشته برداشت کند ؟ و قانونی در این زمینه وجود دارد ؟
غیر از خرج از طریق افزایش سرمایه ایا راه دیگری برای برداشت از این محل وجود دارد ؟
ممنونم
در مورد برداشت از انباشته هرچقد بخاد ميتونه برداره اونم بواسطه تاييد مجمع صاحبان سهام
سود انباشته مال صاحبان سهام هست و از هر طريقي كه به سهامدارا برسه ايرادي نداره...يا مستقيم بين سهامدار تقسيم ميشه يا افزايش سرمايه ميدهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط mostafa227 پست شده است View Postمن دوباره این اعداد رو از صورتهای مالی سه ماهه برداشت کردم و با توجه به اون جمله رو اصلاح کردم.فکر کنم اگه پیش بینی سه ماهه هم بیاد.
فروش: 30,469 میلیون ریال (معادل 25 درصد پوشش 121,420 میلیون ریال- فروش سالانه اولین پیش بینی سال 91)
بهای تمام شده: 26,203 میلیون ریال (معادل 24 درصد پوشش 107,392 میلیون ریال - بهای تمام شده سالانه اولین پیش بینی سال 91)
آیا همین اعداد نباید در پیش بینی سه ماهه بیاید؟مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postنقدينگي حاصل از وصول مطالبات به اين صورت كه بخاد مستقيم به انباشته اضافه بشه خير....درآمدهاي شركت واسه شركت سود ميسازه و فقط از طريق عدم پرداخت سود ميتونه به انباشته اضافه بشه ولي اينكه 2 تومن مطالبات وصول كنه ببره بزاره تو انباشته خير
در مورد برداشت از انباشته هرچقد بخاد ميتونه برداره اونم بواسطه تاييد مجمع صاحبان سهام
سود انباشته مال صاحبان سهام هست و از هر طريقي كه به سهامدارا برسه ايرادي نداره...يا مستقيم بين سهامدار تقسيم ميشه يا افزايش سرمايه ميده
نقدینگی از چه طریقی میتونه وارد انباشته بشه ؟
انباشته طرح توسعه؟
ویا از طرق دیگه؟
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postباسلام وعرض ادب وباتشکر از زحماتتون
نقدینگی از چه طریقی میتونه وارد انباشته بشه ؟
انباشته طرح توسعه؟
ویا از طرق دیگه؟مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Postبا سلام از دوستان خوبم ساده ساده / طیب / محسن باقری / مصطفی 227 و مابقی خوبان این تایپیک
خواهشمندم هر کدام میتوانند شمواد را مورد بررسی بنیادی قرار دهند
ببینیم هفته آینده صلاح هست در این قیمتها وارد بشیم یا نه
ممنونممرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postشمواد يه شركت رو به رشده كه ميتونه زيان انباشتشو به مرور پوشش بده...ترازنامش شفاف نيست.....5 6 ميليارد توش گمه كه بايد بررسي بشه كجاست.....ولي اگه قصد خريد داريد مشكلي شركت نداره و با خيال راحت بخريد...خوشحال ميشم نظر جناب طيب و مصطفي و جناب باقري رو هم بدونم
----------
من تا الان تحلیل های بنیادی خودم رو بر اساس پیشبینی های شرکت و موارد موجود در این گزارش بررسی میکردم
و همچنین نرخ محصولات یا فروش و یا صادرات و از این قبیل موارد . . .
و همچنین سوابق سود اوری شرکت ها و سوابق مدیریتی
--------
البته مبحث فاندامنتال شامل همه این موارد میشه و گستره ی خیلی وسیعی داره
که یکی از اونها ترازنامه هست که حقیقتا تا چند وقت پیش زیاد جدیش نمیگرفتم
تا الان از تراز نامه فقط به موجودی انبار ...انباشته ها ...سود پیشنهادی دقت میکردم
و البته برای بیرون کشیدن برخی نسبت های سرمایه گذاری از اون استفاده میکردم
چند وقتی هست متوجه شدم شاید مهمترین مبحث برای بررسی فاندامنتال همین ترازنامه باشه
نظر
-
در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Postبا سلام از دوستان خوبم ساده ساده / طیب / محسن باقری / مصطفی 227 و مابقی خوبان این تایپیک
خواهشمندم هر کدام میتوانند شمواد را مورد بررسی بنیادی قرار دهند
ببینیم هفته آینده صلاح هست در این قیمتها وارد بشیم یا نه
ممنونم
چون بررسی نداشتم لطفا لینک گزارشاتو ارسال فرمایید.
نظر
-
در اصل توسط محسن باقری پست شده است View Postساده جان در حضور شما سکوت بهترین کار هست
----------
من تا الان تحلیل های بنیادی خودم رو بر اساس پیشبینی های شرکت و موارد موجود در این گزارش بررسی میکردم
و همچنین نرخ محصولات یا فروش و یا صادرات و از این قبیل موارد . . .
و همچنین سوابق سود اوری شرکت ها و سوابق مدیریتی
--------
البته مبحث فاندامنتال شامل همه این موارد میشه و گستره ی خیلی وسیعی داره
که یکی از اونها ترازنامه هست که حقیقتا تا چند وقت پیش زیاد جدیش نمیگرفتم
تا الان از تراز نامه فقط به موجودی انبار ...انباشته ها ...سود پیشنهادی دقت میکردم
و البته برای بیرون کشیدن برخی نسبت های سرمایه گذاری از اون استفاده میکردم
چند وقتی هست متوجه شدم شاید مهمترین مبحث برای بررسی فاندامنتال همین ترازنامه باشهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر